Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
Sziasztok!
Szeretném a V3-as tulajok véleményét kérni, hogy milyen tapasztalataik vannak eddig.
Ez a teló tetszik most kinézetre és persze ár arany miatt is.
A fényképező része is izgat, mert szeretek fotózni, és most váltanék iphone 4 ről, és azért azt s szintet szeretném ha megütné. A pixel szám tudjuk nem minden....
Akku idő, és esetleg fagyás volt e már?Köszi előre is.
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
-
zolipapa66
tag
Nincs Valakinek egy megunt telefonja???
Adja oda Neki ajándékbaEcoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
zolipapa66
tag
válasz #45553408 #91051 üzenetére
Több mint 1 hete használom a Lead 2-öt, eddig minden OK vele!
A vaku fénye nevetséges, tehát sötétben felejtsd el a fotózást. Normál viszonyok között, és kis állítgatással szokásos kínai képeket lehet vele lőni. A kijelzője nem full HD, de nagyon szép, és elég jól látszik napfényben is.
A rendszer elég stabil és gyors is, a Real racing 3 is szépen fut. Fagyás csak néhány program miatt történt.Köszönet Cappa-nak és másoknak akik hasznos infókat tettet fel a root-hoz ill. a rendszer mentéshez.
Az aksi annyi amennyi, erről nem írok, mert néhány óra alatt is le lehet meríteni.
Nekem a hozzá adott gyári adatkábel nem működik(nem is tölt vele)
A gyári műanyag védő tok nagyon hasznos, bár nem szilikon, ezért kicsit csúszik.
A navigációt mindenféle csoda gps fix nélkül bekapcsoltam, és a Rigo app-al vidéken nagyon pontosan navigál, értem ez alatt, hogy ahogy a kocsi fordul, úgy fordul a navi is. Pesten Holnap próbálom ki.
Innen rendeltem (geekbuying) és ajándékba kaptam a vámosoktólLINK2
Ha még van kérdés kérdezz.[ Szerkesztve ]
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
válasz gipsztigris #92582 üzenetére
Én sok apróságot rendeltem tőlük, egyszer volt csak olyan, hogy egy bringa táska nem volt nekik, kértem ugyan azon az összegen mást, és küldték.
-
zolipapa66
tag
válasz RVR400 #92845 üzenetére
Igazad van!
Egy 140 ezer Ft-os készülék azért legyen már alkalmas arra, hogy telefonálni lehessen.
Nekem anno az Iphone 4 is csinált ilyet, hogy nem lehetett felvenni, de ott aztán volt mindenféle nem gyári alkalmazás is, tehát nem csodálkoztam.Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
zolipapa66
tag
válasz RVR400 #93802 üzenetére
Igaz, és meg kell nézni kiknek az érdeke, hogy a jóval olcsóbb, de tudásban néha erősebb telefonokat gyártó Kínai cégeket lejárassák.......
még annyit a többieknek akik nem halottak a meizu cégről, akkor nézzenek utána, miket gyártanak, és mióta....
[ Szerkesztve ]
-
zolipapa66
tag
válasz kretenallat #93816 üzenetére
És az F 2.2-es kamera sem mutat valami nagy erősséget.
A GPS-t meg ki tudja .....[ Szerkesztve ]
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
Srácok!
Most volt a majális a szeretet ünnepe, ma van szilveszter, aztán meg pár hét múlva már azt fogjátok hallani, hogy kifutó széria
Bódogsá, szeretet, béke, és BUÉK!!!Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
[ Szerkesztve ]
-
zolipapa66
tag
válasz #79335424 #97400 üzenetére
Szvsz. Aki sokat autózik ugyan azon az útvonalon, annak nincs szüksége kifejezetten erre a célra készített navigációs eszközre, de néha szükség lehet rá. Amúgy meg sokan szeretik a wazét ami ha jól tudom telefonon futtatható....
-
zolipapa66
tag
válasz Atomcsirke #97406 üzenetére
Én sem adom el a Wayteq 770 et, mert memkártya többet ér mint a masina , de még mindig használható.
[ Szerkesztve ]
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
Tény, hogy itt nagyon sokan kínai telefont használunk, és nem esett jól a kérdés felvetés (bár engem nem zavart)
Persze egy BMW fórumban megkérdezni, hogy melyen peugeot vegyen...Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
Ez nem semmi....
Pár hónapja azt sem tudtuk ki az, mi az a Leagoo, most meg már hamisítják"According to our company's counterfeit products appear on the market recently in Burma, LEAGOO International Ltd. hereby sincerely declare that our Company has never produced Lead 8 series phones, and any commercial activities related to Lead 8 series phones in the name of our Company shall be deemed as having nothing with our Company. We will take legal action against any wrongdoing."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest