Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaman44
újonc
Sziasztok..... eLső tabletemet venném. filmnézés,netezés,youtube is legyen valamint jobb játékok, azért a wi-fi is megfelelő legyen,ne csak 2 méterről fogja a jelet
Két jelöltem van..1., teXet TM- 7854
2., Alcor zest Q813i
Ki ismeri ezelet és melyiket válasszam.vagy ha tud mást ajánlani azt köszönettel venném. -
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, ehhez kérném a tanácsotokat. Sokat gondolkoztam, de nem tudok dönteni. Egy Ativ tabot cserélnék le.
Ami szempont lenne:
-minimum 10"
-új, bruttó 160e Ft-ig bezárólag, 27%-os ÁFÁval, vagy használtan 115e-ig, de az is garanciás legyen
-gyári garancia, megbízható, itthoni boltból, lehetőleg személyes átvétellel
-elsősorban netezésre, filmnézésre, nagyon ritkán wordre használnám, játékok maximum nagyon alapok.
-tudom hogy ez androidos tablet topic, de ha ötlet lenne akkor windows 8 is lehet, win RT és iOS semmiképp
-dokkolós billentyűzet, tudom, ez eléggé leszűkíti a kört
-átlagnál jobb üzemidő, dokkolóval 10 óra felett
-minimum FullHD (windowsnál 1366-> )
-erős(ebb) wifiAmiket eddig néztem:
droid: Asus TF700T,TF700KL,TF701T(legszebb, papíron erős is); HP Slatebook X2win: ASUS TF810c(bár ha jól néztem, ehhez talán nem jár billentyűzet ekkora keretösszegbe? ez a legszimpatikusabb amúgy, csak kellene ennyibe a dokk is), T100(itt anyaghasználati problémák merültek fel); iconia w510, samsung XE500(ez is érdekes, csak akkuba elvileg nincs a topon)
Ma néztem MM-ban egy TF701-et, gyönyörű kívülről, de a teljesítményével valami gond volt. Feloldógomb lenyomása után vagy 3 másodpercet várni kellett hogy egyáltalán legyen kép, képnézegetőbe egy kép megnyitásakor először homályosan jelent meg a kép, majd lassan elkezdte kiélesíteni- tényleg lassan és nem egyszerre, hanem 4cm-es sorokban, érdekes volt. (Nem tudom hogy ezek egyedi problémák-e, esetleg programhiba, vagy alapból ilyen lenne?) Egy Tegra 4től nem ezt várná az ember...
Emellett a maximális fényerőt is nagyon alacsonynak éreztem.Fontos lenne a folyamatos működés, ha nem szaggatna, lassulna be állandóan.
A TF700 és 701 közti árkülönbséggel megkapnám azt a többletet is, vagy túlárazott, nem érdemes belefektetni a plusz pénzt? (tudom, nagyobb felbontás, több RAM, erősebb proci, nagyobb üzemidő, de megéri a felárat?) Tegra 3 megállja még a helyét manapság? A közeljövőben a szempontjaimat nézve jön valami értelmesebb tab?Próbáltam olvasgatni visszafele, sajnos nem jutottam sokáig, ha tudnátok segíteni, megköszönném.
-
scout pro
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi elképzeléseim alapján milyen tabletet ajánlanátok?
- 10" kijelző,
- új készülék,
- külföld is szóba jöhet,
- cél: nyelvtanulás (pdf fájlok, és hanganyag), színes pdf fájlok olvasása, utazás közben netezés vagy filmnézés,
- 65,000 HUF-ot fordítanék rá maximum.Erős wifi legyen benne, windows alapú tablet is lehet. Ha jó a GPS benne, az további előny.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Köszi a segítséget, ez a Prestigio 10.1-es tábla, főleg ennyiért nagyon jó vételHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
bendi007
tag
Sziasztok!
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 ,nem játsza le a weboldalakon lévő videokat,tud vki segíteni benne? -
tjb007
nagyúr
válasz andrisms #48853 üzenetére
ASUS TF700T & TF700KL: két éves modellek ma már gyengének számító processzorral és megszűnő támogatással → felejtősek
ASUS TF701T: OK √
HP SlateBook x2: OK √Más hasonló kaliberű modell ezeken kívül most nem is jut eszembe az Androidos vonalon.
A legnagyobb eltérés kettejük között a kijelzőben van, a HP-nál Full HD, az ASUS-nál pedig WQXGA a kijelzőfelbontás. Minden másban szinte megegyeznek, akkuban is szinte ugyanazt hozzák, ennek ellenére én mégis inkább az ASUS-t ajánlanám a nagyobb felbontású kijelző és a két év garancia miatt. Ehhez kapcsolódóan szeretném megjegyezni, hogy kiállított mintadarabok alapján, amiket boldog-boldogtalan össze-vissza nyomogat nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.Jöjjön a Windowsos vonal.
Kezdjük pár lényeges infóval. Nem minden billentyűzetes dokkolóval rendelkező modellek a dokkolója tartalmaz extra akkut, ilyen például az ASUS T100 és a Lenovo Miix 2 10 is. Az általad felsorolt másik három modell (ASUS TF810c, Acer W510, Samsung XE500) dokkolója viszont tartalmaz extra akkut, igaz még így sem nagyon fogsz tudni 10 óra fölé menni. Ezeket azért nem ajánlanám, mert ezekben még Clover Trail platformos processzor van (Z2760), ami jóval gyengébb a tavaly piacra dobott Bay Trail-T platformos processzorokhoz képest, valamint a fogyasztása is magasabb. Olyan nagyon nagy választék nincs ebben az árkategóriában, szóval ha a Windows mellett tennéd le a voksod el kell döntened, hogy melyik a fontosabb, az üzemidő vagy a jobb teljesítmény.(#48854) scout pro
Lenovo IdeaTab S6000L
-
marco22
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem hátha valaki járt már gy mint én!
Van egy AKAI Tab-9800 tabom csináltam rajta egy gyári viszaállitást azóta akárhányszor kikapcsolom visszaáll gyárira, plusz eltűnt a tárhelyem nem hagy semmit telepiteni semmi programot!! Recovery is eltűnt!!Kérem ha valaki tud ezzel kapcs valamit irjon!!
-
St3ven
addikt
válasz cinemazealot #48824 üzenetére
& marci1250:
Köszönöm a tippet, ez lesz a bibi. Háromcsíkos headset-tel próbáltam, mivel nincs másom. De ha életbevágó lesz, akkor most már tudom, hogy be kell szereznem majd egy sima fülest.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
andrisms
aktív tag
válasz tjb007 #48857 üzenetére
Köszönöm a választ!
Így akkor a TF701T és SlateBook x2 táblák maradtak, illetve a T100. Kijelzőnél -nekem- 10"-on elég a fullHD, nagyon nem vágyok többre. Fényerőben mi a különbség a kettő közt, azt esetleg tudod? Akku tényleg majdnem ugyanolyan mindkettőben? Mert Asusnál 14 órákat olvasok dokkolóval, HP-nál pedig 9-10 óra alatti eredmények jönnek, szintén dokkolóval.(notebookcheck.net, engadget.com)
A HP és az Asus közt 40e Ft árdifferencia van (HP: 110e, Asus: 150e), még így is megéri a felárat(kijelző felbontást figyelmen kívül hagyva)?
XE500 ma kiesett, rendkívül igénytelen műanyagból építkezik, emellett a dokkoló minősége sem az igazi, lötyög benne a tábla. TF810c és Acer akkor a proci miatt esik ki.
Marad még a T100, ami elvileg már Bay Trail-T platformos, ez érdekes ajánlat lehet, 136e Ft-ba kerül a 64GB+500GB-os változat. Elvileg 10 óra körüli üzemidőt írnak. Mennyire kényelmes 10"-on windowst kezelni hosszabb távon? Ma nyomkodtam egy T100-at, de nyilván 5 perc alatt nem szűrtem le a dolgot.
Így a 3 táblára esetleg kaphatnék pro és kontra érveket? Nem szeretném elkapkodni, elszórni sem a pénzt, a legjobb ár/értékű ajánlatú gépet szeretném megvenni.
1-2 évre tervezek vele, nagyrészt internet, néha film, skype lenne, esetleg ritkán szövegszerkesztés, játék nem nagyon.
-
Qmi
tag
Sziasztok.
Tablet beszerzésére szántam rá magam pár tízezer forintos határig. A főbb erővonalak és tulajdonságok érdekelnének amik mentén érdemes lenne elindulni. (Típus-széria, kijelző, stb...)
Kb. netezés, filmnézés, olvasás amire használnám. -
__Zs__
tag
Szervusztok!
Úgy gondoltam hasznos lehet, ha megosztom tapasztalataimat Overmax Quattor 10+ tablet kapcsán:
Előnyök:
========
1) Olcsó (Tesco-ban véve 38E Ft-os akciós áron 2013. novemberében)
2) Wi-fi-je jó (nem szakad le, távolságot is jól kezeli --> tetőteres házban a TP-Link router emelt jelszinttel, a földszinten a legtávolabb lévő szobában is gond nélkül fogta a jelet a tablet)
3) Kellően gyors (komoly játékokkal nem próbáltam)
4) Egyszer sem fagyott ki a közel 3 hónapos használat alatt (gyerekek is nyúzták, és újra indítva is max. 3x volt).Hátrányok:
==========
1) Kijelző felbontása (1024x600) erősen megkérdőjelezhető ebben a méretben - konkrétan homályosak tudnak lenni az ikonok, oldalak.
2) Kijelző betekintési szögtől függő kép-minősége nem nagyon gáz, sőt inkább a használható kategória (volt előtte egy 8"-os aTab 1 napig, az konkrétan használhatatlan volt, olyan szinten változtak a színek, ill. ment át negatívba a kép, ahogy változott a betekintési szög), de egy IPS mellé téve azért sírhatnékja támad az embernek, annyira nem összemérhető a kettő.
3) Bluetooth billentyűzetet nem kezel (legalább is amivel próbáltam: Alcor BT100) - megtalálja, kapcsolódik, aztán semmit nem fogad a billentyűzetről. Másik 3 készülék gond nélkül és elsőre kapcsolódott vele, és fogta is jeleket a billentyűzet felől. Szerintem szoftver hiba, szervíz szerint: "sehol sem írja a gépkönyv, hogy
tudnia kellene". (Érdekes hozzáállás 4.2.2 Androiddal).
4) A 8GB-nyi össz. belső memóriából 4,8 GB marad szabadon (gyári állapotban, szoftverek telepítése nélkül). Persze ez android sajátság, de így ha valaki komolyabb adat mennyiséget tervez forgalmazni, akkor egyből gondolkodjon el a bővítésen is.
5) A szoftverét nem lehet házilag frissíteni: semmi leírást nem biztosítanak hozzá, ill. a lengyel honlapon fent lévő letöltések egy része használhatatlan (kínai dokumentáció).
6) Garanciális szerviz: csapnivaló. Finoman fogalmazva megbízhatatlan, ígérgető csapat. Megy a bla-bla ezerrel, de amit megígérnek nem teljesítik időben, hiába a telefonos egyeztetés. Össze-vissza, egymásnak ellentmondó információkat adnak - valami gond van a belső folyamataikkal.
A lengyel support-tal felvéve a kapcsolatot: direktben hazudnak (nem egy-két levélváltás után bújt ki a szög a zsákból), nem értenek hozzá, vagy legallább is úgy tesznek. Egyértelműen hülyének nézik az embert, arra játszanak, hogy előbb-utóbb megunja a kérdező.Összesítés:
=========
A tablet a fent írt műszaki paraméterek, ill. problémák mellett még a használható minősítést érdemelheti megfelelő kompromisszumkészség mellett, de a felhasználói támogatás színvonala miatt az én javaslatom, hogy messze kerülendő, ha nem akarja a baját gyűjteni az ember.Üdv': __Zs__
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok ezt a két tablet között vacilálok. Melyiket válasszam? Vagy ha tudtok ebben az árkategóriában jobb vételt, azt is szívesen veszem.
Toshiba Excite AT10-A-104 16GB tablet (Android)
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi 16GB (GT-P5210) tablet, Midnight Black (Android)[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne visszatenni egy régebbi rendszert a tabletre? 4.4.2 van rajta, de nem minden jó vele. És az eredeti 4.2.2 lenne. Próbáltam visszatenni, de nem jött össze igazán. Nem rootolt, nincs buherálva!
-
marci1250
tag
Sziasztok! Esetleg tud valalaki egy helyet, ahol b-brendes tabletekhez kiegészítőket lehet venni? Képernyőfóliát tokokat ilyesmire gondolok. Konkrétan Prestigio pm5101c multipad 4 quantum 10.1-hez.
Köszönöm!Family Guy S18E8 "Ez fiam az egyetlen dolog ami visszatart attól, hogy tenyéréllel basszalak ketté"
-
marci1250
tag
-
addikt
Sziasztok,
Erdeklodnek, hogy milyen tabletet ajanlanatok kifejezetten olvasashoz(PDF elsosorban, de amiben epp elerheto), masra nem nagyon hasznalnam.
Ujat szeretnek, lehetoleg itthonrol.
A legfontosabb tenyleg, hogy olvasni lehessen vele, ne bantsa a szemet hosszabb ido utan se, lehetoleg azert kozepese napfenynel meg lehessen latni a kijelzot, tehat azert nem nyari tuzo napon a duna kozepen minden arnyektol mentesen nem szandekozom hasznalni.
50e az alap keret, de ha ennyiert azt mondjatok, hogy nem lehet olyat kapni ami meg is erne a szempontok szerint, akkor 100e a max. -
Sirandrish
legenda
Hála egy nagyon szerencsétlen kb 50centis zuhanásnak, a Navon Pred7em 1 hétig bírta..kettétört az érintője..
Így most azon filózom hogy kéne még egy, de akkor már rákérdezek hátha. 45K-ig mit ajánlotok? Játékra kellene?
Hja és olyan érdekelne amit ilyen nagy áruházakban mint Tesco, MM, vagy hasonló be lehet szerezni, mert sűrgősen kell..nincs kedvem rendelgetni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #48870 üzenetére
WayteQ 79qci-t mondanám 40k alatt, de ahogy látom a hozzád közel eső MM-ben nincs készleten.
[ Szerkesztve ]
-
marci1250
tag
Hello birno!
Szerintem ha kifejezetten csak olvasáshoz kell egy e-book mondjuk a kindle sokkal jobban megfelel erre a célra. Például a Kindle-nél elküldöd a pdf fájlt a készüléked e-mail címére és ő átalakítja.
[ Szerkesztve ]
Family Guy S18E8 "Ez fiam az egyetlen dolog ami visszatart attól, hogy tenyéréllel basszalak ketté"
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #48871 üzenetére
Hát az lehetséges...de akkor ezt a tipust majd figyelem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
freelanced
addikt
Üdv!
A HP Slate 7 26 ezret megér újonnan?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Attila xy
tag
Üdv!
Azt szeretném kérni hogy ajánljatok már valami megbízható tabletet,ezalatt azt értem ami nem fagy le,bírja legalább 3-4 évig,mert amit vettem Prestigio két éve 40 ezer volt és eddig bírta.Nem tölti be a rendszert a recovery menü sem jön be így újratelepíteni sem tudom.
Ez nyolc colos volt de most jó lesz hetes is,játékra,netezésre és filmezésre használom,nem szánok rá maximum csak húsz ezret.
Ha van valami megbízható márka aminek nagyobb a gyári elévülési ideje. -
Zeki
nagyúr
válasz Attila xy #48881 üzenetére
Nem tudom ki az, aki valóban tudja, hogy x tablet biztos elmegy nálad 4 évet.
De az edigitalban lehet venni a tabletekhez extra garanciát. Akár 4 évet is.
Én ennek járnék utána, hogy mit takar. 2 féle is van náluk.
Az Adliban is szokott lenni saját tablet, 3 év garival.[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Neked és Sirandrish-nak: 50k környékén én az itt lévő ajánlások miatt vettem egy acer a1-810-est, én nem találom az olvasását rossznak, de ha ez a tablet lehetőségként felmerül akkor élőben érdemes megtekinteni a betűket rajta és megtapasztalni. Pár 3d-s játékot kipróbáltam rajta, talán nem top grafikásak, de azok amik nekem vannak (pl. Raging thunder 2., Shine runner, Reckless getaway, Apparatus) rendesen futnak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Koszi, ezt megnezem.
Amugy ahogy irtam, ha kicsi ez a keret, akkor johetnek ajanlatok 100e-ig is. -
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #48871 üzenetére
Nem nagyon tudtam utánajárni, de remélem igazat mondtál ugyanis az MM-ben volt olyan tablet és meg is vettem 40 pénzért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tjb007
nagyúr
válasz andrisms #48861 üzenetére
SlateBook x2--höz még volt szerencsém, szóval a fényerővel kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni, bár a legtöbb tesztben nem lett agyondicsérve.
A szinte egyforma akkut így érettem:
- ASUS 31Wh + 19Wh (~8500mAh + ~5300mAh)
- HP 25Wh + 21Wh (~7000mAh + ~5900mAh)
Tehát nem konkrét üzemidőt néztem, nem is lett volna értelme, úgy is mindenki a saját ízlésének megfelelően lövi be a beállításokat, ami nagyban befolyásolja a kapott eredményt. A notebookcheck.net SlateBook x2 tesztjében szereplő eredmények például dokkoló nélküliek, szóval azoknál csak jobbak jöhetnek ki csatlakoztatott dokkolóval.
Én azt mondanám, hogy úgy is megéri a felárat az ASUS TF701T, hogy nem veszem figyelembe a magasabb kijelzőfelbontást.„Mennyire kényelmes 10"-on windowst kezelni hosszabb távon?”
Embere válogatja. Más választ erre a kérdésedre nem lehet adni.
(#48864) zerge861
Asus MeMO Pad 10 (ME102A)
(#48865) krystman
Pontosan miről is lenne szó ?
(#48877) HaZsolt
Az eddig elhangzottakon felül Dual Band helyett Single Band Wi-Fi, nincs infraport, nincs előlapi kamera, 3 helyett 2 megapixeles hátlapi kamera (nem mintha bármit is számítana), kisebb akku, plusz hiányzik pár szenzor is.
(#48880) freelanced
Igen.
-
Attila xy
tag
Azt hogy lehetne?Mivel nem tölt be a rendszer hiába dugom rá asztalira,nem látja.
Ha bejönne a recovery vagy valahogy asztaliról újralehetne telepíteni,nem lenne gond. -
St3ven
addikt
válasz Attila xy #48892 üzenetére
Tabletnél sosem csináltam ilyet, de elvileg ha rádugod a gépre, települnek a driverek. Mondjuk ha be sem kapcsol a tablet, ez valóban bajos lehet...
Maga a firmware meg a telepítési útmutató egyébként itt található zip-ben, ha mégis életet tudnál lehelni bele.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
andrisms
aktív tag
válasz tjb007 #48889 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, sokat segítettél vele!
Ma végül megvettem a TF701-et, eddig baromira tetszik, gyönyörű tábla, hibátlan anyagminőség, jó fizikai billenytűzet, minőségi dokkoló, gyors, nem akad (MM-ban be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, az zavart be neki szerintem, mint utólag kiderült), akku nyilván később derül ki, de eddig bírja, tetszik. Kijelző szép, fényerő is rendben, bár az asztalon lévő widget és ikonelrendezés nem tetszik, túl nagy margót hagy, természetesen ez launcherrel orvosolható. A hibák meg amúgy is később derülnek ki, ez egy gyors áttekintés volt csak.
Egyedüli problémám az, hogy nincs osztott képernyős mód, vagyis nem jöttem még rá, csak ezek a kis ablakos megoldások vannak, de ez nem üti meg a Note szintjét sem... Az ativ tabét meg főleg...
No mindegy, még egyszer köszönök mindent, meggyőzetetek
-
Qmi
tag
Sziasztok.
ASUS MeMO Pad HD 7-ről szeretnék véleményt kérni hozzáértő kollégáktól. Például.: Akku mit bír, Tartósság, Flash Player támogatottság van-e. Meg persze hogy ha használtat vennék (garis) milyen buherációs dolog van ami buktató lehet a számomra. (Első Tabletem lenne nem értek hozzá.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
rookie8906
csendes tag
sziasztok.
olyan kérdésem lenne,hogy milyen tabletet ajánlanátok 100kig.
csak normális márka érdekel,noname-ek nem.
mert kamionozom és kellett kijönnöm,volt 2napom venni egyet,de semmi 3g-set nem találtam a boltokban.
így a tescoban gyorsan vettem egy navon explorer 3gt.
na,ezzel van valami szoftveres kehe,milliószor kilép a programokból,fagy,már most nem tölt rendesen csak egy bizonyos szögben,fényerő 0.
új android nincs rá,szóval viszem vissza gariba.
ilyenektől megkímélném magam.
lényeg,hogy legyen benne 3g,gps,normálisan lehessen rajta filmet nézni,netezni,jó anyaghasználat.
ilyesmiket néztem:samsung note 8.0,tab 3,asus memopadok.
vagy 100kig van jobb alternatíva?
érdekel minden vélemény.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest