Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Nem találtam ennek megfelelő, mindent átfogó topicot, így ide írok:
Szerintetek melyik éri meg jobban:
Nexus 7 2013 76 156Ft
iPad mini (nem retinás) 90 015Ft
G Pad 90 015Ft
vagy esetleg,
Galay Tab 3 10." 83 085FtA könnyebb médiafogyasztás miatt (itt főképp filmekre gondolok, androidot választanám) ám a jobb tabletre tervezett app-ok miatt iOS.
Kijelzőben meg újra a Nexus 7-G Pad nyer.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kovacs65
senior tag
válasz gzbotii #48251 üzenetére
7, 8.3 vagy 10 "
Szerintem a 8.3 az ideális méret.G Pad van már 80 alatt is.
A procija jobb, mint az új Nexus 7-nek.
Én semmi pénzért nem vennék Apple I***-t, de ízlés kérdése. Ha filmet akarsz nézni jobb, ha nem 4:3 arányú kijelzőset veszel.Nekem Nexus 7 (2013) van, de szívesen elcserélném egy LG-re.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
gzbotii
nagyúr
válasz kovacs65 #48252 üzenetére
Nekem volt i4S-em, iOS7el ls nagyon bejött előtte meg i4 iOS6-al. Én alapjában szeretem az Apple cuccokat. Csak ugye itt ha filmezni is akar az ember..
Annyira a bivaly teljesítmény nem kell és a tiszta Android élményt jobban preferálnám mint az LG felületét.
Neked a mennyit bírja az akkuja filmezés-netezés mellet?
Hány gigás verziód van? 16-osnál mennyi a szabad, felhasználható hely?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kovacs65
senior tag
válasz gzbotii #48253 üzenetére
Meddig bírja az akku? Még igazán nem teszteltem, vonaton olvasok és netezek vele, napi 1,5-2 órát, így heti 2 alkalommal töltöm. Filmet nem nézek és nem is játszom.
32 GB-ból 26,11 a felhasználható.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
junior11
veterán
Hali, a haverom szeretne egy Asus MemoPad 10.1 masinát venni magának (nem a fullhd-s verzió). Mi a véleményetek róla? Van esetleg vmi hibája vagy gyengéje a készüléknek? Várható még rá frissítés (KitKat)?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
tjb007
nagyúr
válasz gzbotii #48251 üzenetére
Nexus 7 vagy G Pad 8.3, innentől meg már elég egyszerűen el lehet dönteni.
Ha szükséged van a nagyobb kijelzőre és a micro SD kártyahelyre, akkor LG, ha pedig elég a kisebb kijelző és kártyahelyet beáldozod a jobb támogatásért, akkor Nexus 7.
Videolejátszás szempontjából az üzemidő kb, egál, böngészésben viszont a Nexus 7 teljesít egy picit jobban. -
AtHoS
nagyúr
10"-os méretben 70k magasságában milyen tablet most az ideális vétel?
pl. Asus ME102A-1A023A 16GB fehér [link] rendben van vagy van ettől jobb ajánlat?
read-only mode on the forum
-
Meddu
tag
Sziasztok!
Tábletemen 4.2.2. android van és több felhasználó módban (Multi-User )a Bluetooth nem működik.
mit lehet tenni ilyenkor? -
rizso
addikt
Helló Srácok!
Ismerősömnek kellene erről a tabról egy kicsit több infó. Tudtok róla valamit, van valakinek tapasztalata vele (vagy esetleg ugyanezzel a hardverrel csak nem medion néven)?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
energy4ever
addikt
Nexus 7(2012)-rol valltanek Sony Tablet Z-re.
Koztuk mekkora a lepcso? megeri a valtas? A Z-nel van ilyen arban ajanlottabb tab?
Nexus-hoz kepest valami amit figyelembe kellene vegyek? Barmi gondja, hibaja van a Z-nek? -
kovacs65
senior tag
válasz energy4ever #48261 üzenetére
A 10" nagyon nagy a 7" után.
Majd letörik a kezem utána, fél kézzel nehéz tartani.
Most emiatt akarok inkább egy 8" körülit.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
félisten
Általános felhasználásra (semmi különösen teljesítményigényes dolog) a kettő közül Ti melyiket választanátok, és miért? Az árkülönbözet most nem számít...
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G 8GB
vagy
Asus Fonepad 16GB[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kovacs65
senior tag
válasz gzbotii #48253 üzenetére
Leteszteltem a filmnézést:
57%-ról indult
megnéztem (lejátszotta) kétszer a filmet
3,67 GB, 39 perc 26 másodperc, 1920*1080, mkv kiterjesztésű volt
MX Playerrel,
teljes fényerőn, közepes hangerőn (15-ből 7)
végeredmény 31%Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Khelben
nagyúr
Ismerősöm venne tabletet a feleségének. Cél a 10" és csak netezésre használná, otthon, wifivel. Árban minél olcsóbbat, 50k körül gondolkodik. Ötlet?
-
Stafni
aktív tag
válasz daniel2121 #48267 üzenetére
Nekem ez a kínai Concorde Slim lett, nincs összehasonlítási alapom, nekem nagyon tetszik. Olcsó és megkockáztattam, remélem nem megy tönkre. ASUS tabja biztos jobb ennél, de nekem ennél többet nem ér egy Tab.
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az lenne a
kérdésem hogy droidos játékot hogy lehet magyarítani,megoldhat-e a pc-s változtból? -
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy problémám.van egy tuti jó táblagépem imádom a neve NAVON RAPTOR 10 és van benne egy 32 GB-os sd kártya.gondolotam hogy legyen haszna elég komoly játékokat leszedtem amiket máshova nem nagyon tudtam mert azért kell hozzájk gép vagy telefon de ennek a 4 magos grafikai gyorsitónak nincs akadálya semmi elött.a játékok kb 1,5 GB-osak fejenként. halálos iramba 6,vasember 3,stb de mindig amikor leszedi figyelmezetet egy progi ami fenn van nekem hogy áthelyezem sd kártyára?én erre persze igen és akkor beadja az eredetileg a gépen lévő alkalmazás menűt és ott rákell ugye nyomno hogy áthelyezés sd kártyára.na most mikor kb 15 játék környékén tartottam vagyis az összes felment amit akartam kivéve a fifa 2014 ott már jelezte hogy kevés a hely.na most kiderült hogy az összes játékot nem az sd kártyára rakta hanem a 8 GB-os belső memoriára ami szintén nem belső memoriaként van irva a gépbe sem hanem sd kártyaként van feltüntetve.a 32 GB-os kártyám mert csutka üres.innen hogy tovább?mert áthelyezni nem tudom csak vissza a táblagépre de eredetileg látja a 32 GB-os kártyát de a belső memoria nem belső memoriként van hanem az is sd kártya néven van az alkalmazások listában ahol ugye irja hogy mennyi ram mennyi sd kártya és hogy emnnyi foglat és mennyi szabad.ott nem is sd kártya van nem belső memoria és csak azt a 8 GB-ot látja.esetleg valami profi progi amivel ezt megtudom oldani?áthelyezni az én általam betett 32 GB-ra??szép napot!
-
nexus1026
csendes tag
Aki egy gyors és megbízható 10"-os tabletet szeretne 3 ÉV garanciával, annak ajánom az Overmax SteelCore 10+III-at. Ha kérdesed lenne a géppel kapcsolatban, szívesen segítek: ice-tech@outlook.hu
-
djkacor
tag
Sziasztok Ehhez a masinához Beex s1 tud valaki valamilyen gyári romot linkelni? És egy kis segítséget hogy hogyan lehet feltenni rá?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
TechArtist
aktív tag
Hali, Navon predatorom van, amire elvileg már jönnie kellett volna OTA 4.4.2-nek, de nálam azt írja ki, hogy up to date vagyok, ez miért lehet? Esetleg más régiósok kaptak még csak?
-
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni tabletet navigációra.
- 7"
- Új
- Itthon szeretném megvenni, fontos a garancia.
- Gyakorlatilag csak navigációra kellene.
- Ár: 30-40, ennyiért már láttam többfélét.Ami nagyon fontos lenne az a kijelző. Jó lenne IPS, de egy jó nagy fényerejű TFT is elmegy, lényeg, hogy nyáron napsütésben is jól látható legyen. A teljesítmény másodlagos, ahogy a RAM is (512 elég).
Megköszönném az ötleteket, tapasztalatokat. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen készüléket javasoltok?
- mire szeretnéd majd leginkább használni:
Tartalomfogyasztás mellett munkára is használnám, ezért az szükség van legalább FullHD kijelzőre
A tabletről előadásokat szeretnék kivetíteni, így 2 dolgot csatlakoztatnék rá együttesen
- VGA, vagy HDMI kimenetre köthető projektor
- USB -n működő Logitech Wireless Presenter R400.
Szükség lenne ezen kívül xlsx., pdf, docx, pptx file-ok olvasására.- hány hüvelykes legyen a kijelző?
leginkább 8" , min. FullHD- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
mindegy- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
amennyiért ezeket tudja normális minőségben.Köszönöm szépen
-
tjb007
nagyúr
válasz GZoli7 #48280 üzenetére
Alcor Access D786M, Lenovo IdeaTab A1000, ConCorde tab KRONOS IPS
(#48281) Süvi
LG G Pad 8.3, de:
- HDMI kimenet csak akkor lesz, ha veszel egy SlimPort HDMI adaptert
- VGA projektor csak konverter közbeiktatásával fog működni (ez mindenre igaz, amin digitális csatlakozó van)A másik meg a presenter. A SlimPort adaptert a micro USB portba kell dugni, így ide már nem fogod tudni OTG adapter bedugni, amire a presenter vevőjét kell csatlakoztatni. Ezeken a SlimPort adaptereken általában szokott lenni egy micro USB port, de nem tudom, hogy az használható-e ilyen célra is, vagy csak tölteni lehet rajta keresztül a készüléket.
Ezek miatt mondhatnám, hogy akkor legyen Samsung Galaxy TabPRO 8.4, ami ugyan drágább, cserébe viszont nagyobb felbontású a kijelzője, de annál is ugyanez a helyzet azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem SlimPort, hanem MHL adapter kell.
Alternatívaként két dolgot tudok javasolni:
1. Lemondasz a 8 hüvelykről és veszel inkább egy 10 hüvelykes ASUS MeMO Pad FHD 10-et, amin van külön HDMI kimenet, így a presenterrel sem lesz gond.
2. Veszel egy Bluetooth-os presentert, így maradhatsz a 8 hüvelykes kijelzőnél. -
djkacor
tag
[link]
Erre senki? -
félisten
Üdv!
A router-em tud vendég hálózaton keresztüli internet megosztást, amihez általában a böngészőben megadott jelszóval lehet csatlakozni.
Viszont a tabletem nem akarja megjeleníteni ezt a felületet a böngészőben.
Mit tudok tenni?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bozek
nagyúr
válasz darnics #48272 üzenetére
Root és Foldermount. Ezzel a programmal át tudod rakni mondjuk a belső memóriából az egész Android mappát (általában a programok ide rakják a cuccaikat) és onnantól fogja az SD kártyáról nyitja meg. Ez az APK-t nem pakolja át, de általában nem is az foglalja a helyet, hanem a kiegészítő fájlok.
A stílusból meg visszavehetnél kicsit. Normális helyesírás nélkül nehezen értelmezhető a kérdésed.
-
MODERÁTOR
Offtopic kommenteknél legalább az offtopic-ot érdemes bejelölni. Akinek nem inge, ne vegye magára...
Sok más is eszembe jutott, de nem szeretnék szombat este elküldve lenni akárhová.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
daniel2121
senior tag
Ez a bolt mennyire megbízható, mert ez az Asus nagyon jó áron van?[link]
-
tvamos
nagyúr
válasz daniel2121 #48295 üzenetére
Ez nem tunik tul biztatonak.... de persze lehet jo is. 2011-es a bolt, akar patinasnak is nevezheto mar...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
z0d1AK
nagyúr
válasz daniel2121 #48295 üzenetére
Megint egy olyan webshop, amelyre nincs infó, vagy ami van, az bőven kevés, de mivel olcsó, ezért vennél onnan valamit.
Screenshop.hu:
Cég: Boto Group.com
Alapítva 2012 júniusábanm nem foglalkoztat az elérhető adatok szerint egyetlen embert sem, utolsó mérlege 2012-ben volt, ekkor az árbevétele 1,02 millió forint volt, azaz fél év alatt ennyit forgalmazott.
A webshop hulladéknak néz ki, nincs meg az elegendő. törvényben előírt tájékoztatás, nincs személyes átvétel (utánvét van), Árukeresőn ott van, ahol keresett tud lenni a webshop a feltűnően olcsó termékeivel, árukeresőn is feltűnően sok a negatív kritika.A Screenshop ezek alapján nálam egyelőre vásárlásra nem ajánlott kategória!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tybsen
addikt
Sracok, az uj 7" fonepad-nak 149 EUR-ert van valami hatulutoje vagy bevallalhato ha a nagy kijelzo+telefonalasi lehetoseg a szempont? Altalanos feladatokra, bongeszes, kepek, eleg lehet mindez a teljesitmeny (semmi jatek) vagy egy akadozo, hasznalhatatlan cucc lesz?
Igazabol ugy dontottem megveszem, ennyiert nem talalni kompakt tabletet+telefon fukcioval, csak egy kis megerositest szeretnek ha egyaltalan erdemes foglalkozni a keszulekkel.
Koszi
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Ehhez tudna valaki egy megbízható, olcsó, 64GB-os memóriakártyát ajánlani? Egyáltalán képes a tab kezelni a 64GB-osat? Csak filmek, és ebook-ok tárolására kell.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz drzozo #48299 üzenetére
Bár ezzel nem próbáltam ki, de általában a Samsung ezen termékei már kezelik a microSDXC-t. Én a Samsung UHS-I kártyáit használom ebben a méretben bő fél éve FullHD videó rögzítésre folyamatosan, elégedett vagyok a sebességével és eddig nem nagyon akart elromlani sem. Bár hozzá kell tenni, két régebbi 16 GB-os Samsungom már köhög.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest