Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz kelzsoca #49400 üzenetére
Mert csak 1024×600
S úgy látom, hogy az akkuja még kisebb, pedig az már a többinél is gyenge pont. A két SIM pedig totál felesleges, még 1 sem igazán kell. HD IPS, filmek gond nélkül fussanak HD-ben, esetleg fHD-ben, legyen microSD; a többi kevésbé számít.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
czanga
őstag
30 000-ig bezárólag, 8 colos android-os tabletek közül továbbra is az Alcatel Tab 8 HD a befutó, jó választás, vagy van jobb, vagy valahol ez olcsóbb e mint 30?
-
ben11
őstag
válasz pandion #49393 üzenetére
Nekem a sima fonepadem van, nem a fonepad 7. Bár ígéret volt a 4.2.2-re sőtt, a 4.3-ra is, a gép egyelőre 4.1.2-es verzióval van felszerelve és csak reménykedhetünk a frissítésben..
A fonepad 7-re már elérhető a 4.3 is, ha jól néztem.
Az enyém tehát a baloldali: Fonepad vs Fonepad 7Egyébként szeretem nagyon, kellően gyors és reszponzív. A kijelzője szerintem szép, az outdoor módban napfényben is szépen olvasható.
Böngészésre, filmezésre, pdf-ek olvasására használom elsősorban. Azok fekszenek neki. Játszani csak kisebb rendszerigényű játékokkal szoktam, szóval az ilyen irányú képességeivel annyira nem vagyok tisztában, de youtube-on biztos fellelhető mindenféle videó a témában.[ Szerkesztve ]
-
kucza86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég a birtokomba jutott egy (Lenovo) Vodafone SmartTab III 10 (Android 4.2.2)
Micro HDMI - HDMI átalakítón keresztül csatlakoztattam a Samsung UE40D6500 TV-hez. Kiválasztom az adott bemenetet, meg is jelenik a felbontás, de a képernyő nem tükröződik automatikusan. A beállításoknál csak ki/be kapcsolhatom a HDMI kimenetet, illetve a felbontást állíthatom. Utóbbi esetben a TV jelzi is, hogy a felbontás megváltozott.Mi lehet a probléma, ami miatt nem tükröződik a képernyő? Valamilyen beállítás elmaradt?
Segítségeteket előre is köszi!
Üdv.,
Tamás -
mikersz1
senior tag
Üdv.
Asus memo pad hd7-nél milyen színű tabletnál jobb az anyagminőség? Kék? -
BénaNyurga
aktív tag
Üdv! Kaptam egy BEEX S2 tabletet! Bekapcsolásnél a következő kép fogad:
Mivel nem vagyok nagy szaki az lenne a kérdésem hogy lehet ezzel kezdeni valamit ?
Vagy mi lehet a probléma?
Android tudásom=0 -
válasz BénaNyurga #49407 üzenetére
A hangerő fel/le gombokkal tudsz lépkedni a menüben? Factory reset után is ez jön vissza?
Nincs beragadva valamelyik gomb? (Bekapcsoló+Hangerő fel(le?) gombokat hosszan nyomvatartva a lehet előhívni ezt a menüt.
Nem akarták "feltuningolni"?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mikersz1
senior tag
válasz BénaNyurga #49411 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy ebben a topicban olvastam, hogy a kék színű hátlap nem olyan fényes műanyagból van, mint például a fehér, ezért érdeklődtem..
-
yaastreet
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek tabletet, szeretném kérni hozzáértők segítségét a választásban:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat szeretne
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthonról, lehetőleg Budapest belterületén belül
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) lényegében most szeretné elkezdeni megtanulni az érintőképernyős eszközök használatát, tehát alap internetezés/e-book olvasás/mainframe játékok
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-40K közöttEgyéb: gps ezért a pénzért természetesen nem kell neki. Az eszköznek inkább minőségében kéne jobbnak lennie, nem tervezek neki assassin's creed-et telepíteni rá.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Baratnom szeretne venni egy tabletet es kikernem a velemenyeteket ezzel kapcsolatban.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? min 7"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? uj
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? kulfold de helyben
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) net, PDF olvasas, esetleg filmnezes, skype
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? nagyon max ~35k hufMar kineztem egyet, megpedig a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 8GB-ot ezt most kb 30k-ert tudnank megvenni. Neztem osszehasonlitast az ujabb valtozattal(Lite) de nem gyozott meg, igy meg mindig ez a befuto. Ha valaki aki nalam jartasabb ebben a temaban megtenne, hogy atnezi EZT a listat, akkor mondhat masik markat, tipust is, pl: Denver, Lenovo, Acer...
Koszonom elore is!
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy Akai tab 7800-at hard resetet kéne rajta csinálni mert a képernyő jelszót elfelejtették. Próbáltam belépni recoverybe de a power+vol up ill. a power+voldown nem működik.
Valakinek valami ötlet? -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Van egy Element 7 v3 tabletem. Sajna elfelejtettem a feloldó mintát :/ Tudnátok vmi tanácsot mondani, h hogyan törhetném fel? Nagyon fontos lenne, h ne vesszen el róla semmi. Előre is köszi
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
czanga
őstag
MA délután edigital-ban átvettem az Alcatel Tab 8 HD-t, majd mikor a városban mászkálva volt időm, gondoltam kibontom, megnézem. Felnyitottam a dobozt, húztam le a kijelzőn lévő fóliát és mit látok? - Méretes és mély karc a kijelző majdnem közepén. Szuper...
Visszavittem nyomban, sztornózták, majd mászhattam át a sugárba, mivel már csak ott volt raktáron.
Átmentem, átvettem, erre az is karcos , de kissebb mértékben. Elhoztam, és megkértem őket, hogy rögzítsék a számlán a dolgot.
Ez nem az Edigital-t jellemzi, mert velük még soha nem volt gondom, így most sem velük van, de arra kíváncsi lennék, hogy mások is jártak e már így ugyanezzel a modellel?
Azt viszont hazafelé eldöntöttem, hogy most nincs időm visszavinni, plusz ki akarom végre próbálni de 8 napon belül elállok a vásárlástól, és vagy veszek ugyanilyen ha lesz újra raktáron, vagy nem tudom...
-
menyko
tag
válasz czanga #49422 üzenetére
Hello!
Én 3 hete rendeltem ugyancsak az edigital-tól ugyan ezt a tabletet. Nekem futár hozta, de szerencsére minden rendben van azóta is a készülékkel. Pedig előtte még filóztam is, hogy kinyitom a futár előtt a csomagot, mert ha valami gáz lenne vele, akkor csak így fogadják el a reklamációt.
Ha személyesen veszed át tőlük, akkor legközelebb próbáld meg mindjárt ott a boltban szemügyre venni a cuccot, ha ennyire nincs szerencséd. Vagy akkora sláger termék lett volna, hogy a szépeket már eladogatták? -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Van egy Element 7 v3 tabletem. Sajna elfelejtettem a feloldó
mintát :/ Tudnátok vmi tanácsot mondani, h hogyan törhetném fel?
Nagyon fontos lenne, h ne vesszen el róla semmi. Előre is kösziAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Mar regota jatszottam a tabletvasarlas gondolataval es most, hogy az edigitalnal van a 0THM-es akcio, ugy dontottem veszek egyet. Mivel akciosat szeretnek, szukultek az opciok. Az alabbi gepeket neztem ki, kozuluk kene valasztani. Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni:
- ASUS Google Nexus 7 (70e)
- Prestigio MultiPad 4 (73e)
- Samsung Galaxy Tab 3 (80e)
- Lenovo Yoga B8000 (95e)
- Apple iPad Air (132e)Elsosorban film/sorozat nezesre, bongeszes/email, jatek (Hearthstone) hasznalnam.
Igy elsore a Lenovo fele hajlok:
- mindegyik 16GB-os. Ha az iPad 32GB-os lenne, azt vennem, de igy tul kicsinek talalom (a Nexussal egyetemben), felek, hogy kesobb csak gond lenne a kis tarhelybol.
- 3G nem feletetel, az akksi viszont jobb ha tobbet bir, ebben a Lenovo 9000mAh-val tunik a legjobbnak
- nem elsodleges szempont, de a kamera is a Lenovoban a legjobb (5/1.6Mpixel)
- ellen szol, hogy csak 1 ev garanciat adnak ra, szemben a Prestigio es a Samsung 2 evevel.Szerintetek melyiket lenne erdemes megvenni?
Mindegyik Androidoson JB fut (4.3 ill. 4.2). Lehet esetleg tudni, hogy tamogatjak-e a KitKat-et?Nagyon koszonom elore is.
Udv.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen hibridet ajánlanátok?
Árban bruttó 120k huf (+-10%).
Felhasználás szempontjai:
-szép kijelző, megfelelő felbontással
-gps
-használható fényképező
-usb port.Létezik ennek megfelelő eszköz?
u.i.: samsung, lenovo előnyben.Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz mézespálinka #49431 üzenetére
Samsung Galaxy TabPRO 8.4 vagy 10.1.
-
Hétvégén 1-2 tablet árát leviszi az Euronics. Pl. a Beex S2 17k lesz. Ennyiért már bevállalható?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tjb007
nagyúr
válasz mézespálinka #49433 üzenetére
Samsung nincs, Lenovo van (Miix 2 8).
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok,
2 napja én is tablet tulaj lettem, még szokjuk egymást. Mivel a párom iPad 2-je nekem nem igazán jött be, így ez lett:
TOSHIBA EXCITE PRO 32 GB WiFi
Mindent elolvastam róla, pro és kontra, azt a kevés, hiányosságnak feltüntetett tulajdonságát igyekszem elfogadni. Két dologgal van problémám. Még Android 4.2.1 van rajta, lehet ezt hivatalosan frissíteni? Mert eddig keresésem nem járt sikerrel. A másik a kijelző fényerő változásai, lassan, lépcsőzetesen, automatán és néha még kézin is. Normális ez így? Az iPad-on nem emlékszem ilyenre...HUAWEI Mate 9; HUAWEI P20 Pro
-
hege21
aktív tag
Itt mi a becsapás?
-
senior tag
válasz hege21 #49438 üzenetére
A szokásos gsm boltos lehúzás. Az ár 31.410 Ft-tól. Nem kapsz hozzá normális garanciát, csak ők vállalnak 1 évet. Másik gsm bolt pl. így hirdeti ugyanezt:
2 év HU garancia: 40 800 Ft
1 év EU garancia: 31 410 Ft[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Krepuska #49441 üzenetére
Előfordulhat, valószínűleg rosszul van konfigurálva a fényerő szabályzás, ha ez zavar, akkor vedd ki az auto szabályzást, és állítsd be kézzel.
A Beállítások-Készülék adatok résznél keress olyat hogy szoftverfrissítés, természetesen aktív legyen valamiféle netkapcsolat.Az OTA (Over The Air) pedig azt jelenti, hogy a készülékről el tudod végezni a szoftverfrissítést, ha van friss szoftver, akkor azt egy szerverről tölti le a készülék, és azonnal telepíthető, illetve nincs szükség sem számítógépre, sem programra a frissítés elvégzéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
Krepuska
csendes tag
válasz kelzsoca #49442 üzenetére
Köszi, sajnos kikapcsolt auto szabályozásnál is "villan" néha, de ritkábban, mint automatán.
Bekapcsolás után szinte azonnal ezzel kezdtem, de az említett menüpontban sajnos azt írja, hogy nincs elérhető frissítés.. Egyáltalán nyernék valamit a frissítéssel?HUAWEI Mate 9; HUAWEI P20 Pro
-
czanga
őstag
Video lejátszáshoz milyen appot használjak az új Alcatel 8 HD tabletemen?
VLC-vel próbálkoztam, de akárcsak a gyári, ennél is akadozós és hibás a lejátszás még egy 700x valami felbontású sima avi esetén is...
További gondjaim is vannak vele, mint a gyárilag rossz kijelző, ami foltos, de egyelőre erre akarok csak megoldást találni.
-
piRate_nEx
aktív tag
HELP!
Adott egy Alcor Q933R. Az előbb, miután lehúztam a gépről, össze szarta magát. Csak recoverybe tudtam belépni, onnan pedig restarttal működött. De így is annyira lassú volt, hogy vissza mentem, és toltam egy factory resetet és cache wipe-ot.
Ezután szépen bebootolt, aztán magától restartolt, és most boot loopban van.Az android logonál megállt, a gombokra nem reagál, az aksit kivenni nem tudom. Ötlet?
The glass is already broken.
-
M3oH
addikt
Üdv!
10"os 3Gs táblában mi az ajánlott ~100e környékén. 3G fontos, normális kijelző és hardver, kínai kizárva. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest