Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Srácok!
Lehetséges hogy lassan én is befizetek egy tabletre. Nem is oly rég (kb 2éve) tapasztaltam meg az Android által nyújtott lehetőségeket és nagyon tetszik. Telefonom is Androidos viszont csak 1 magos proci van benne, így komolyabb alkalmazások futtatására alkalmatlan. Nahmármost, gondoltam arra hogy veszek egy komolyabb telót, de aztán rájöttem hogy nekem arra amire használom tökéletes...játékra meg talán csak-csak alkalmasabb egy tablet, már csak a kijelző mérete/felbontása miatt is.Amire használnám:
-Játék
-Netezés
-Zenehallgatás (talán)3 lehetséges cuccos között vacilálok...durván 1 árban vannak..+-1-2K..
Orion Tab-700 QC
Wayteq Xtab S7M
Navon Pred 7Vélemény?
Az Orion talán kiesik a kevés RAM miatt..
Segítsetek pls mert délután vásárolnék[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #48713 üzenetére
Teszt és egyéb utána járás végett a Predator lesz a befutó. Az Orionba kevés a rám, a maradék kettobol meg a Predator a szimpibb, a nagyobb felbontás miatt. Ráadásul most te is a wayteq ellen beszéltél.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah végül is a Navon Predator 7 lett a választott...még tegnap este meg is vettem és tetszik is.
Viszont néhány tipp/trükk/javaslat jól jönne, lévén ez az első tabletem és az összefoglalóba nem találtam válaszokat.
Tehát.
Ti folyamat bekapcsolva hagyjátok mint egy telót vagy ha nem használjátok akkor off?
Böngészőt mit érdemes rá? Opera mini? Az bejött telóknál nekem
Hja és van köztetek olyan aki használ tableten emulatort? N64,NDS,PS tökmindegy..Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz this is life #48729 üzenetére
Tyüüü...köszi...megnézem majd ezeket
-
Sirandrish
legenda
Tudna valaki ajánlani valami wifis FTP progit mert az általam használt WellFTP nem akar működni valamiért.
Vagy csak szimplán elb*szom..nem tudom, de már idegel..Vagy az is elég ha elmondjátok hogy ha adatkábellel összekötöm a géppel akkor miért nem engedi böngészni és módosítani? A Total Commander látja...de ha rányomok a "meghajtóra" akkor elküld a picsába hogy nem nyert...
-
Sirandrish
legenda
válasz this is life #48734 üzenetére
Leszedtem ezeket, de itt el is akadtam..
Mit is kellene csinálnom ezzel?Ugye telón ez kb úgy néz ki hogy elindítom a WellFTP-t, majd PC-n Total Commander segítségével FTP-n keresztül csatlakozom a telóhoz..ezután már úgy működik mint egy vezeték nélküli Pendrive..
Csak sajna ezt a tabon nem tudom összehozni egyelőreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #48735 üzenetére
Leszedtem egy 3. FTP-s progit, és ezzel gond nélkül megy..
Ezek szerint szoftveres gond voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Skacok..egy ilyen Navon Predator 7-et mennyi idő feltölteni?
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #48758 üzenetére
Nekem szólt! Csak mivel konkrétan a gépről is érdeklődtem, nem akartam két külön topikba menni.
Ha ennyire zavaró volt (nem a te számodra) akkor ezúton is elnézést kérekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz tjb007 #48761 üzenetére
Azt a hsz-et a második része miatt írtam ebbe a topikba.
Az adatkábellel sajna nem bírtam rávenni hogy kommunikáljon a PC-vel..
Azóta már sikerült orvosolni a problémát, de mivel a hsz azon része nem szoftveres dolgokat taglalt így ide került...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hála egy nagyon szerencsétlen kb 50centis zuhanásnak, a Navon Pred7em 1 hétig bírta..kettétört az érintője..
Így most azon filózom hogy kéne még egy, de akkor már rákérdezek hátha. 45K-ig mit ajánlotok? Játékra kellene?
Hja és olyan érdekelne amit ilyen nagy áruházakban mint Tesco, MM, vagy hasonló be lehet szerezni, mert sűrgősen kell..nincs kedvem rendelgetni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #48871 üzenetére
Hát az lehetséges...de akkor ezt a tipust majd figyelem
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #48871 üzenetére
Nem nagyon tudtam utánajárni, de remélem igazat mondtál ugyanis az MM-ben volt olyan tablet és meg is vettem 40 pénzért
-
Sirandrish
legenda
Srácok...van arra lehetőség hogy WIFI-n keresztül összekötöm a tabletet a PC_vel és amit PC-n lejátszok zene azt a Tableten halljam? Teszem azt egy klippet, mp3at, youtubet, etc?
-
Sirandrish
legenda
Heyho. Egy egyszerű kérdésem lenne. Van bármiféle mód android platformon az olyan videók lejátszására amikhez flash player kéne?
-
Sirandrish
legenda
7colos tablet kellene. 60K a maximum!
A márka teljesen mindegy. Új és droidos legyen.
Mit tudnátok ajánlani? Hja és az erő a lényeg..minél bikább legyen[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz csendes #59191 üzenetére
És ha itthon szeretnék venni?
Igazából egyik ismerősömnek kell, és nem tudom hogy rendelne-e kínából..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest