- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Peat;) #48745 üzenetére
Én erre válaszoltam:
„Aki navira is használni szeretne tabletet az mást nem tud venni olcsóbban.”
Navigációra mindegyik tökéletesen alkalmas (ja, és egyikben sem kínai chip van). Az, hogy ez nem jó, az nem tetszik benne már a te saját egyéni preferenciáid kérdése.
A Lite verziót meg csak azért hoztam fel, mert ugye a nem Lite változat nem mindenhol kerül ugyanannyiba. Az Extreme Digitalnál például 50e forint, az iPonnál 47e forint, a METRO meg másfél hete még 43e forintért árulta. A Lite verzió viszont itthon szinte mindenhol 40e forintba kerül.
Csak érdekességként, az Expansys a Lite verziót 35e forintért adja, a nem Lite-ot pedig 38e forintért.(#48746) whited
Mekkora legyen a kijelző ?
(#48747) Psytróger
20e alatt semmit.
(#48748) 30z.Samu
Az nem neked szólt
Te nem Androidos alkalmazással kapcsolatban kérdeztél. -
Magnat
veterán
válasz
Peat;) #42077 üzenetére
Szerintem ellenszenvesebb direkt félremagyarázni valamit: az "elméleti" szót még abban a mondatban kibontottam, h arra értem, h jellemzően 5 ujjas multitouch teszteknél jön elő, a gyakorlatban nem sok vizet zavar. Ráadásul idekeversz mindenféle USA beszerzést, amiről eddig szó nem volt ... nyilván hogy hazai garancia nélkül megvenni bármit rizikó.
Mellesleg meg a frissítés nem csak amiatt fontos, h a bugokat javítsák, ezzel gondolom te is tisztában vagy... abban meg nem valószínű, h az LG a Nexus nyomába érne. -
Fun21
csendes tag
válasz
Peat;) #42014 üzenetére
A teszt alapján nekem egyértelműen az jön le, hogy jó kis cucc ez.
The LG G Pad 8.3 is a very cool tablet. Without a doubt, its main differentiating factor is the premium design, which is unrivaled by any other Android tablet so far. With its slim profile and high-quality materials involved in its construction, the G Pad 8.3 can easily become an object of intense desire.
Under the hood, the tablet may not be positioned on the bleeding edge of technology, it's still very powerful with its Snapdragon 600, allowing us to enjoy the Android experience in its full beauty. Well, you really have to be into LG's UI design style for this to happen, but if not, you can always get a nice third-party launcher from the Play Store and you're set.
LG has really taken the Android tablet market by surprise with the G Pad 8.3 and hopefully it'll be able to penetrate through that bubble of low-cost offerings and make itself visible for consumers. Good job, LG!
A későbbiekben lesz e rá frissítés majd kiderül, de szerintem 90 ezer környékén jó vétel.
-
Magnat
veterán
válasz
Peat;) #42016 üzenetére
Nexus 7-em van, szóval olvasom. Nem tudom, kik azok a sokak akinek restartol, a touch probléma is inkább elméleti, bár ha te napi szinten használsz olyan alkalmazásokat amik 5 érintést kérnek egyszerre, akkor zavaró lehet. Ellenben több mint kér évig volt P990-em, ami az LG akkori zászlóshajója volt. Na az egy bughegy volt, amin egész életre során sosem volt friss Android, folyamatosan BSOD-zett meg 10mp-es válaszidőkkel reagált. De a legfelháborítóbb az LG viselkedése volt az egészben, szóval én senkinek sem ajánlom a termékeiket.
-
monti0222w
addikt
válasz
Peat;) #41301 üzenetére
Elég jó vétel az igy is ugy is, de az emlitett árban meg best, pláne ha megnézed a speckot, meg ahogy olvasom, már az Lg elkezdett törödni a vásárlóival és próbálja frissíteni a készülékeket. Én is erre a tabira várok, pedig most tabi nélkül vagyok, s már hozzá szoktam a tabi által nyújtott kényelemhez!
-
-
tjb007
nagyúr
Ezt a mondatodat ("Xpad70-el elég sok probléma van, bármennyire is istenítik, megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés") nem nagyon lehet többféleképen értelmezni
De lényegtelem az egész, hibátlan Androidos tablet nincs, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
Részemről a téma lezárva.
-
tjb007
nagyúr
"Láthatólag nem tetszik hogy leírtam egybe ezeket"
Persze, hogy nem mivel az "Xpad70-el elég sok probléma van, bármennyire is istenítik, megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne.
"Meg belinkelsz egy asztali médialejátszót, mi a franc köze van annak egy tablethez?!"
Annyi köze van, hogy aki médialejátszónak akarja használni az ne ilyet vegyen mert ez nem az, egyik tablet sem az.
A kezdetektől fogva le lett írva kb. milliószor (plusz a "gyártó" oldalán is szerepel), hogy az AC3 nem megy csak úgy ahogy és az is, hogy mi hogyan megy, nem lett a szőnyeg alá söpörve. Ennek hardveres korlátai vannak és nem szoftveres, ezzel nem lehet mit tenni sem ennél sem a többinél.
Sorozatoknál szerencsére már előszeretettel használnak AAC -t.
A 720/1080p -nek meg csak úgy van értelme ha tévére van kötve, anélkül annyi értelme van mint 4" -on Full HD filmet nézni de ez csak saját vélemény, mindenki azt és úgy csinálja ahogy akarja."Akkor a 3g modem hibához belinkelsz egy netbookot?"
Nem, mivel ezt lehet szoftveresen pótolni/javítani míg előbbit nem.
(#6174) Zolesz007
"Van olyan tablet ami visz minden fullHD anyagot"
Mivel a tesztek 95% -ában nincs megemlítve, hogy az a Full HD anyag pontosan milyen ezért erre nehéz válaszolni.
-
tjb007
nagyúr
A töltővel nincs semmi probléma azt leszámítva, hogy rövid a zsinórja és miután feltöltődött a gép sípol.
A kijelzőfelbontásnak több előnye van mint hátránya.
Középszerű minőségű kijelző ? Miért, milyennek kéne lennie ? Esetleg IPS panelnek kéne lenni benne 40.000 forintért cserébe ?
Program inkompatibilitások ? Ez természetesen másnál nem fordul elő csak ennél.
Igen, a gyári ROM -ban vannak hibák, ez kb. az összes telefonra és tabletre igaz.
DVDRip, BD/BRRip (AC3 -mal, szoftveres dekódolással), 720/1080p mkv (AAC hangsávval) tökéletesen megy, a mov nem tudom de mintha valaki korábban írta, hogy az is okés. Akinek ez nem elég az vegyen egy médialejátszót (ha házon belül maradunk akkor ott van a WayteQ MP-500, 9990 forintért már meg lehet vásárolni) az már gond nélkül lejátssza az AC3 -at is.
A 3G stickkel meg igen, gond van mert ennek a kezelésére szolgáló rész hiányzik belőle.Én is csak olvasom az S7 Slim topikját és ott sem fenékig tejfel az élet (kattog a hangszóró, némely program fagy vagy egyáltalán el sem indul, képernyő nem fordul el automatikusan, a g-szenzorok fordítva működnek, a nagyobb felbontású videók szaggatnak, fagy a kamera stb.).
Mindenki el tudja dönteni maga, hogy mit akar venni, mire akarja használni, senki sincs semmire sem kényszerítve.
-
Zolesz007
őstag
Az S7 sehogy se visz fullHD-t(nemcsak AC3-mal) elvileg és nincs benne USB host-sem ha jól tudom.
A GalaxyTab-nál USB-host szintén nincs. HDMI csak 10k-s dokkolóval.
Igazából a FullHD még GB-s Tegrás cuccokon se megy. (most az 1.5 Ghz-re tuningolt gépekről ne beszéljünk)
Itt meg, meg se röffen elvileg, csak ac3 nem tetszik neki.
-
-
Saccco
nagyúr
Ahogy nézem pl a Cube U9GT is olcsóbb.
Nem tudtam, hogy nem ott a legolcsóbb, csak ott volt link.
Igazából aki szeretne ilyent az önmaga is szétnézhet kicsit.szerk:
Ez már érdekes: Cube H1000FHDT 8"@1280*768 és $130, csak ki tudja mi az a Boxchip F10... -
Luissimo
veterán
mégoffabb:-)
a dropadot annakidején 2.2-es Froyoval kaptam meg, 5 nap alatt Shenzeiből, nemvolt még 200 dolcsi sem, se vám , se áfa.
és már akkor megyőzött, egyedül egy dologba tudtam belekötni, amit hiányoltam róla, és az a skype volt.a slatedroidon egy egészen nagy forumszekcioja van, kis túlzással naponta jön rá ki uj rom, firmware.
a Gingerbread megoldottta pl. askype működését is, azóta már lehet hanghívásokat csinálni, és vanrá a 3Ds játékokhoz pl.Nvidia emuláció,aminek köszönhetően meggyőzően futnak a már korábban említett játékok.
nekem GPS nemkellett bele, arra van célszerszámom, 3G sem kellett bele, mert azt megoldom a telefon 3Gjével a wifiruter aplikácioval.
tehát sticket sem kell beledugnom, a zsebbenlévő telefon segítségével netezek rajta.
a 5gigás mobilnet mindenre elég.
kell azonban az usb host képessége, hogy bármikor tudja kezelni a pendriveomat.
flashplayerből 10.1-el jött, de márfrissítette magát automatice a 10.3-ra.
HD filmeket és youtube HD videot gondnélkül játszik.
az uj rommal az akksiideje is jelentősen (kb. 1 órányival) növekedett.nemtaláltam olyan érvet,amivel belétudnék kötni.
szerintetek miaz, amibe beletudnékkötni?:-)
esetleg abba, hogy kínai.:-)
meghogy túl olcsó:-)noshát, jóccakát mindenkinek :-) :-)
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, a Wits egyik gépét sem teszteltem, ennek az volt az oka, hogy egyszerűen nem jutott el hozzám. Magyar forgalmazása nincs, fórumtárs meg még nem írt rám, hogy akarom-e tesztelni. Pedig nem egy tesztkészülékem így érkezett, szimpla felajánlásból magánszemélyektől. Ha lenne, akkor tesztelném azt is.
Igazából engem már hidegen hagy a 2.2 és 2.3 közötti nagy különbség, Honeycomb után nálam átlépett alsó kategóriába a 2.×, mert annyira el van találva a 3.0. Igaz, ez nem is belépő szint egyelőre, 2 havi fizumat tettem le érte.
Igazad van, a ZTE valóban tetszett, pedig kínai. Rezisztív kijelzős, kicsi Qualcomm proci volt benne, de nagyon szerettem. Azt arra használtam, amire ki lett találva. Reggelente a buszon neteztem, olvastam rajta. Az egy pozitív csalódás volt. Igaz, csak szolgáltatónál érhető el.
De hogy elejét vegyem minden olyannak, hogy engem fizetnek, hogy szidjam a kínait, szívesen tesztelek objektíven és függetlenül bármilyen készüléket, éppen csak fel kell ajánlani.
-
aag
őstag
Nem hülyeség a slide, valahol ebben lesz a jövő szerintem
Szerintem pedig a tisztán elektronikus alapokon történő megoldásoké a jövő. Van abban valami báj hogy nincsen egyáltalán mozgó alkatrész (esetleg csak a bekapcsoló-gomb). Ha még vízhatlan és ütésálló is lenne, az lenne ám csak az igazi. Az akkuk feltöltését már régen meg lehet oldani indukciós megoldásokkal. A Gorilla-üveg is adott. Szóval kevés hiányzik már ehhez. Akkor most táncoljunk vissza a klasszikus billentyűzethez? Nemhogy inkább szóból értene már az a dög gép, még én kalapáljak? Azt már nem!
-
z0d1AK
nagyúr
Eddig is vették az olcsót és venni is fogják. És bár itt a topikban a legtöbben esküsznek a kínai csodákra, ha hiszed, ha nem, a 30 ezres pov-ből több fogy, mint kínaiból. Több készüléknél is tapasztaltam, hogy itthon nem számít, hogy szar-e, vagy sem, ha olcsó, akkor viszik.
-
-
Pantok
aktív tag
Kezemben még nem volt ugyan de amennyire én értettem a 4:3-as tabletek általában nagyobb majdnem 8 colos képernyőt használnak, így a pixelsűrűség pont ugyan akkora mint egy szokásos 16:9-es 800x480-as tab esetében, vagyis én úgyhiszem hogy semmilyen minőségbeli változást, csupán formait hoz a 800x600.
-
rtom
senior tag
A linux kernel (és ezáltal az android is) jóban van az ext3/ext4 fájlrendszerekkel, amik szintén méretkorlátozás nélkül használhatóak. Vagyis bocs, 16 GB-nél nem tud nagyobbat.
-
mArZsi
tag
Értem, köszönöm a válaszokat.
Magyarán abban az árkategóriában inkább vicc vagy gyerekjátéknak felel meg.
Flash támogatás pedig elkéne egy böngészéshez általában, az meg csak a 2.2-es verziótól van. Ilyen 1.6-2.1-es csodákkal akkor ez áthidalhatatlan?
Hasonló paraméterekkel láttam kínai, 600 Mhz-es 256 Mb ramos 2 Gb háttértárolós, mini 7" netbookokat is Androiddal, erről valami tapasztalat? Általában ezek WinCE 6.0-val jönnek ki. -
rtom
senior tag
Az Android alapból a linux kernellel barátságban lévő filerendszereket ismeri, ami nem elmondható az NTFS-ről, a linuxos tapasztalatok szerint kisebb sebeséggekkel használható, mint pl. az ext4, szal nálam a körmöst a cowon érdemelte ki. Bár ebben benne van MS is, amiért évek óta nem vesz tudomást arról, hogy a világ már rég elment az NTFS mellett, és sokkal modernebb fájlrendszereket hoztak már létre.
-
z0d1AK
nagyúr
Ipad tudod mikor hal meg? Mikor itunes nelkuli gepen szerernel csinalni valamit rajta. Tul sok a kotottseg benne nekem. Es ami kizaro ok: 10''. Es emiatt nem erdemes hasonlitgatni a xoomot es a tabot sem.
Szoftveresen es hardveresen hasonlithato, de merete miatt teljesen mas felhasznalasi terulet. -
z0d1AK
nagyúr
Igen, lehet filléreskedve 60 ezret adni egy Bluepantherért, csak utána nem kell sírni, hogy sz.r.
Az meg hogy mennyi is lesz itthon, majd elválik akkor, ha itt lesz. 200 alatt lesz, attól nem kell félni.
Mivel 800 ezer darabot akar eladni belőle a Motorola, nem teheti meg, hogy nagyon túlárazza. -
lumpen_stex
aktív tag
de elvágták. majd fél-egy év mulva emlékezz erre.
az android-al nincs baj, nem játékra van kitalálva, hanem telefon oprendszernek. annak viszont a legjobb. annyira jó, hogy még tablet-en is megállja a helyét. de ettől függetlenül, ha a cpu-ban benne van a hw opengl gyorsitás akkor kb olyan szinten futtaja a játékokat, mint egy 6..8 éves pc.
hype az kétségtelenül van,de meg is van az alapja. pl megveszel egy hw-t és teszel rá olyan sw-t amilyet akarsz. nem ad a gyár ujabb fw-t? majd csinál valaki. ilyen eddig nem volt. végre a juzerek kezébe került a telefonjuk tokkal vonoval. ne lehet őket egy átdizájnolt tokkal és azzal, hogy az "régi" hw-re and adnak uj fw-t vásárlásba kergetni.
-
mr.geeZ
aktív tag
Szerintem az android nem hype, csak nagyon jó az ár-érték aránya, és ezzel itt a válság környékén eléggé meg lehet fogni az embereket. Se nem extra jó az UI-ja, se nem tökéletesek rá az appok, viszont közel hozza az okostelefonokat azokhoz akik eddig idegenkedtek tőle. Ez az igazi sikere. Szerintem egy-egy qwertys példány a roadsync-el már használható üzleti környezetben is, persze nem tökéletes.
-
GJ70
tag
Mihelyst időm engedi, megcsinálom ezt a tesztet - bár még ilyen készüléken soha nem csináltam, lehet kell majd egy kis iránymutatás ...
lumpen stex : igazad van, az ooldalon feltüntetett adatok egy kicsit hiányosak és pontatlanok : ami van az az 1600 mAh aksi, a felbontás az 800x480, a kijelző a rezisztív ( de a jobb fajtából ), az USB nem 1.1 (12 mb/s) hanem 2.0 (480 mb/s), stb..stb....
.
Viszont amire igéret van az az, hogy lesz rá 2.2 frissítés honosítással, azaz magyarul !
És persze , hogy mit szabad és mit nem szabad megvenni, az egyéni szoc.problem - amit a házibankár enged ...
-
lumpen_stex
aktív tag
kinai cuccra nemigen lesz support. mert ők a kinai piacban gondolkoznak ami milliárdos méretű. szoktam olvasni a kinai nyelvű forumokat a gyártó oldalán. hát ott olyan szinten mennek a dolgok, hogy lazán nyomják a fizetős programokat is a juzereknek. nesze neked bsa. viszont az ár is a kinai vásárlóerőhöz van szabva, ami kb azonos a magyaréval.
az eu és us disztributorok probálnak valami support-ot nyújtani, de a gyártó kb annyira szarja le őket mint a nem kinai juzereket.
egyébként kinában nagyon nyomják az androidot ha megnézed a market-et a fele fejlesztő kinai, sőtt már az angol leirás elkészitéséhez se veszik a fáradságot.
most a legutolsó, decemberi fw-vel az a81e kilépett a béta/prototipus kategóriából. atomstabil és gyors. a legujabb flash se vágja tele a browser cache-t, max 2 naponta kell törölni kézzel massziv flash használat mellett.. két hiányossága van igazából, nincs rajta mikrofon és gagyi műanyagból van a burkolata. viszont 199$...
/már többször is szétszedtem, a panelon van be nem ültetett usb host, mikrofon bemenet, hdmi kimenet, rs232, svideo kimenet, giro, ethernet és ezeket a beagleboard-os eredet miatt az alap kernel meg tudja hajtani. szóval akinek van egy kis elektronikai vénája annak ideális buherancia alap. én is azért vettem eredetileg/
-
lumpen_stex
aktív tag
A cortex a 8 a nyerő, a lap alján látszik miért: [link]
egyébként az android nem béta, nagyon stabil rendszer. de az amit a kinaiak felpakolnak az legtöbbször tényleg béta. azért most már eljutottak arra a szintre, hogy különösebb hibák nélkül működnek.
az ipad-ról meg egyre inkább látszik, hogy bukta, egy év mulva nem is nagyon lesz róla szó..
-
lumpen_stex
aktív tag
1ghz-en is megy, a 1029-es fw-ben annyi az órajel. van aki felhekkelte 1.2G-re de sok értelme nincs, mert:
stabil ugyan de 6 óra helyett 4 óra alatt leszivja az aksit, és értelme sincs, mert a 720p/1080i-s videókat viszi 800mhz-en is mivel a flashplayer használja a neon kiterjesztést. a többi dologra pedig 600mhz-en is villámgyors.
cc két napja kijött az uj flashplayer. na azzal minden flash app úgy megy, mint pc-n, stabil, gyors és minden gomb ami az app-ben van működik, pl hangerő fullscreen, stb.
más :
a z4mod-al egy kattintás a root-olás nem kell se adb se usb se semmi. én felraktam a setcpu-t powersave módban, leveszi a cpu-t 500mhz-re amikor kell meg fel 1
gigára 8..10 órát simán megy igy.az sd-re install is műkodik a legutolsó fw-vel, angry birds simán megy fat32-es sd-re, nem kell particionálni ext2 fst stb.
market fix-el full market van
szerintem a 200$-os kategóriában a legjobb vétel.
-
KisApám
addikt
Én erre gondoltam még (már volt itt róla szó):
BluePanther Thunder -
z0d1AK
nagyúr
USB Sticket már szolgáltatótól is vehetsz, az nem drága annyira, kérdés, hogy mely modellek kompatibilisek vele. Mi Novatel modemeket forgalmazunk világszerte, amik függetlenek. A régi modell most fogyott el, az 15K körül volt, ami véleményem szerint még elég baráti ár. Az új modell már spéci, az 46 ezret kóstál. Viszont ezeket nem is igazán a magyar piacra szánták.
-
törölt tag
a hd dekódolást sosem a cpu végzi, legalábbis értelmesen megalkotott rendszereknél. amiket mostanában telefonokba tesznek, ott sem az a lényeg, hogy 1ghz, vagy 800mhz, vagy csak 500 a cpu frekvenciája. ezek a soc-ok (sytem on chip - chipbe integrált rendszer) több részből épülnek fel. van tipikusan egy (vagy akár két) cpu mag, emellé valamilyen gpu, ami ugye 3d gyorsításban segít, van audio dekóder, és ide kerülhet a hd tartalmakat feldolgozó mag is. tehát például egy snapdragon hiába 1ghz, az nem fogja tudni lejátszani a fullhd videókat, mert (ha jól tudom) nincs benne olyan hd dekóder. ellenben az egy generációval ezelőtti szifon is már simán megcsinálta, mivel abban volt (csak hivatalosan nem támogatták). de például az n8 is jó példa, hogy képes lejátszani hd tartalmakat, miközben csak valami "ősöreg" arm11 cpu dolgozik benne...
-
rakal
senior tag
Szia!
Ne keverjük össze az Androidos tableteket és a PMP-ket!
Bár kínai részről is vannak erre kísérletek.Funkcionálisan késztermékek formájában is...
A PMP-k már régóta tudják ezeket,az általad említett feature-ket.(saját oprendszerrel persze)
Z0d1ak:Ha az 5 collos Streak árából indulunk ki,a 7 collosra simán megajánlom a 210 KHUF(kb 700 Euro)-s árat,szóval =Samsung Galaxy Tab...no comment-esélytelen a tömeges használatra. -
z0d1AK
nagyúr
Igen, kevésbé karcolódik, ami jó. Viszont a merevsége miatt húzósabb, ha leesik. Ha lapjára esik, akkor talán nem gond, kibírja, talán nem is karcolódik. Láthattuk az engadget-es videót, ahol a Streak kijelzőjét a csávóka szemből tépázta egy golyóstollal, és nem is volt semmi baj. Viszont egy oldalirányú nagy ütésnél (esés) már a merevség okozhat gondod, és nem biztos, hogy sokat segít az edzett üveg. Van is erről egy nagyon jó kép, de sajnos most nem találtam, van helyette alma.
A másik, ami miatt valóban jobb lehet élettartam miatt a kapacitív, az az, amit te is írtál, hogy nem kell rá fizikailag erőt kifejteni. Valószínűleg hosszú távon nem tesz jót a rezisztív panelnak sem a nyomkodás. Az egy más kérdés, hogy mire oda eljut, már rég kuka a telefon, mert elavult. Ezek már nem olyanok, mint a 3310-es nokiák, hogy még most is sokat használnak, hiba nélkül.
-
z0d1AK
nagyúr
A vám része nem hibás, mindössze nem vonatkozik az EU-n belüli vásárlásra.
Az Archos-ról nincs hír, október vége továbbra is amit mondanak rá. Nem hiszem, hogy a Gingerbread miatt nem lenne még forgalomban, arra még januárig lehetne várniuk a felhasználóknak. Ami tuti, hogy nem sokkal kerül majd többe a Toshiba a 101-nél (cca. 30%), így az is a jó vételek közé tartozhat majd, rögtön elérhető lesz hozzá a gyári tok és a tv kit is.
Remélem a Galaxy Tab-al sem hülyítenek minket, és tényleg itt lesz 25-én.
Az ára is barátságosabb lett, bár még mindig drága. -
z0d1AK
nagyúr
Ha már annyira netbook és win, akkor: Acer Aspire One AOD255 - 2BQRR netbook Win XP-vel és Androiddal. Ez már jóval barátibb, mint a Toshiba AC100, bár akkor is inkább nettáblát vennék magamnak.
Egyébként azért csak megérdeklődöm, hogy van-e belőle demo darab, mert jó lenne erről is tesztet írni.
-
harry
veterán
Mikor hülyeség rendelni? A héten, a hónapban? Mik jönnek, mikor, mennyiért? Ez elég sok változós dolog... de tény, hogy talán mostanság terjednek az ilyen cuccok, na de az is lehet, hogy mire ideér Mo-ra a nagyobb választék, garanciával, nem induló-horror áron, az lesz több, mint fél év, akinek meg most kell ilyesmi, az nyilván nem vár ennyit.
-
z0d1AK
nagyúr
Ha AMOLED kerül a Galaxy Tab-ba, akkor jó indok volna, de nem az van benne. Ismerősöm azt mondta, hogy nagyon jól kezelhető, a Viewsonic-kal együtt, mind a kettőről hozott videót, csak még nem tudtam feltolni a Youtube-ra.
Ha olcsóbb modellt vársz, akkor nem tudom, hogy érdemes-e. A ViewPad 7 kb 136ezer forintért rendelhető elő házhoz szállítással együtt.
-
Nekem netezésre kell, meg email olvasásra, néha egyszerűbb játékokra, valamint saját progik futtatására, aminél még előny is a lassúság, hogy észrevegyem, ha szarul írtam meg valamit.
Videózni csak youtube szinten akarok, elég a 360p is.
Egyébként szívem szerint valami 5col körüli tabletet vennék, de nem nagyon találok ilyet. -
mumk
tag
Ebben sok igazság lehet, én is úgy érzem hogy a 3.0-val megpróbálják egységesíteni az OS-t mind telefon, mind tablet fronton. Ugye telefonon már köztudott, hogy mi a minimális hardver követelmény a 3.0-hoz, illetve megszabadulnak a különböző gyártói UI-któl. Valószínű hogy ez igaz lesz a tabletekre is. Vitát nem akarok indítani
de azért szerintem egy jó 2.2-s tablet azért már mellé rakható egy ipadnak, legfeljebb a market marad még alul az applestoreval szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest