- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
tjb007 #48889 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, sokat segítettél vele!
Ma végül megvettem a TF701-et, eddig baromira tetszik, gyönyörű tábla, hibátlan anyagminőség, jó fizikai billenytűzet, minőségi dokkoló, gyors, nem akad (MM-ban be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, az zavart be neki szerintem, mint utólag kiderült), akku nyilván később derül ki, de eddig bírja, tetszik. Kijelző szép, fényerő is rendben, bár az asztalon lévő widget és ikonelrendezés nem tetszik, túl nagy margót hagy, természetesen ez launcherrel orvosolható. A hibák meg amúgy is később derülnek ki, ez egy gyors áttekintés volt csak.
Egyedüli problémám az, hogy nincs osztott képernyős mód, vagyis nem jöttem még rá, csak ezek a kis ablakos megoldások vannak, de ez nem üti meg a Note szintjét sem... Az ativ tabét meg főleg...
No mindegy, még egyszer köszönök mindent, meggyőzetetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest