Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok,
Erdeklodnek, hogy milyen tabletet ajanlanatok kifejezetten olvasashoz(PDF elsosorban, de amiben epp elerheto), masra nem nagyon hasznalnam.
Ujat szeretnek, lehetoleg itthonrol.
A legfontosabb tenyleg, hogy olvasni lehessen vele, ne bantsa a szemet hosszabb ido utan se, lehetoleg azert kozepese napfenynel meg lehessen latni a kijelzot, tehat azert nem nyari tuzo napon a duna kozepen minden arnyektol mentesen nem szandekozom hasznalni.
50e az alap keret, de ha ennyiert azt mondjatok, hogy nem lehet olyat kapni ami meg is erne a szempontok szerint, akkor 100e a max. -
addikt
Koszi, ezt megnezem.
Amugy ahogy irtam, ha kicsi ez a keret, akkor johetnek ajanlatok 100e-ig is. -
addikt
Sziasztok,
Huawei Mediapad M3 uvege karcallo?
Csak mert most neztem par osszehasonlitast es volt ahol pl Galaxy Tab S2-nel kiemeltek, hogy karcallo uveg, de M3-nal nem, specko sem irja konkretan hogy az lenne.
Ha valoban nem az, akkor ez megis mennyire problema? Valos vagy S2-nel is inkabb csak marketing duma? -
addikt
válasz neophyte79 #71699 üzenetére
Meglatom akkor, mondjuk nem mintha karcolgatni akarnam, meg ugyis tokban lesz, szoval valoszinuleg nem lenne nagy jelentosege.
-
addikt
válasz neophyte79 #71701 üzenetére
Es mi az ajanlott folia ra?
-
addikt
Sziasztok,
Hasznal valaki ilyesmi szijas/pantos megoldast vagy olyan tokot amin van ilyen lehetoseg: [link]
Amiatt erdekelne, mert szokasom agyban haton fekve olvasni, a tabletet pedig a levegoben tartom, ami egy kezzel kb kivitelezhetetlen, meg 8-asnal is, ket kezzel meg nem annyira kenyelmes.
Gondoltam nem lenne rossz valami ilyesmi, de nem tudom mennyire valna be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Air 5 M1 / Space Gray / 64Gb / Wifi + Apple Pencil 2 / ELADÓ ! ! !
- Ipad mini 2 (16gb wifi)
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest