- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Úgy gondoltam hasznos lehet, ha megosztom tapasztalataimat Overmax Quattor 10+ tablet kapcsán:
Előnyök:
========
1) Olcsó (Tesco-ban véve 38E Ft-os akciós áron 2013. novemberében)
2) Wi-fi-je jó (nem szakad le, távolságot is jól kezeli --> tetőteres házban a TP-Link router emelt jelszinttel, a földszinten a legtávolabb lévő szobában is gond nélkül fogta a jelet a tablet)
3) Kellően gyors (komoly játékokkal nem próbáltam)
4) Egyszer sem fagyott ki a közel 3 hónapos használat alatt (gyerekek is nyúzták, és újra indítva is max. 3x volt).Hátrányok:
==========
1) Kijelző felbontása (1024x600) erősen megkérdőjelezhető ebben a méretben - konkrétan homályosak tudnak lenni az ikonok, oldalak.
2) Kijelző betekintési szögtől függő kép-minősége nem nagyon gáz, sőt inkább a használható kategória (volt előtte egy 8"-os aTab 1 napig, az konkrétan használhatatlan volt, olyan szinten változtak a színek, ill. ment át negatívba a kép, ahogy változott a betekintési szög), de egy IPS mellé téve azért sírhatnékja támad az embernek, annyira nem összemérhető a kettő.
3) Bluetooth billentyűzetet nem kezel (legalább is amivel próbáltam: Alcor BT100) - megtalálja, kapcsolódik, aztán semmit nem fogad a billentyűzetről. Másik 3 készülék gond nélkül és elsőre kapcsolódott vele, és fogta is jeleket a billentyűzet felől. Szerintem szoftver hiba, szervíz szerint: "sehol sem írja a gépkönyv, hogy
tudnia kellene". (Érdekes hozzáállás 4.2.2 Androiddal).
4) A 8GB-nyi össz. belső memóriából 4,8 GB marad szabadon (gyári állapotban, szoftverek telepítése nélkül). Persze ez android sajátság, de így ha valaki komolyabb adat mennyiséget tervez forgalmazni, akkor egyből gondolkodjon el a bővítésen is.
5) A szoftverét nem lehet házilag frissíteni: semmi leírást nem biztosítanak hozzá, ill. a lengyel honlapon fent lévő letöltések egy része használhatatlan (kínai dokumentáció).
6) Garanciális szerviz: csapnivaló. Finoman fogalmazva megbízhatatlan, ígérgető csapat. Megy a bla-bla ezerrel, de amit megígérnek nem teljesítik időben, hiába a telefonos egyeztetés. Össze-vissza, egymásnak ellentmondó információkat adnak - valami gond van a belső folyamataikkal.
A lengyel support-tal felvéve a kapcsolatot: direktben hazudnak (nem egy-két levélváltás után bújt ki a szög a zsákból), nem értenek hozzá, vagy legallább is úgy tesznek. Egyértelműen hülyének nézik az embert, arra játszanak, hogy előbb-utóbb megunja a kérdező.Összesítés:
=========
A tablet a fent írt műszaki paraméterek, ill. problémák mellett még a használható minősítést érdemelheti megfelelő kompromisszumkészség mellett, de a felhasználói támogatás színvonala miatt az én javaslatom, hogy messze kerülendő, ha nem akarja a baját gyűjteni az ember.Üdv': __Zs__
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest