- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #65994 üzenetére
Chuwi, cube, pipo, teclast l, onda ezeket nezegesse.
Mondjuk egy Chuwi Hi8 pl eleg jo kis cucc. A pro meg jobb, csak abbol kisporoltak a droidot.(#65993) regener
Nem nagyon. Onda valamelyik tipusa, de az uazz tudja mint a Teclast.
A Cherry Trailesek meg pont nem fernek bele, mert azok 180 dollar korul vannak. Meg kinaban vannak, nem az EU-ban... -
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #65710 üzenetére
2-3 fajta lenovo tabot taperasztam eddig, es a belepo szintueknel erezhetoen rosszabb a tapi erzekeles mint amit elvarna az ember. Ennek nincs koze a kijelzohoz.
De az LG-hez kepest meg a yoga is szarabb volt. Mondjuk az osszes lenovo amit probaltam szerintem jobb (de lagalabbis nagyon hasonlo) mint a wayteq erintoje.
(De meg a wines miix 2-nel is erzek ilyen hatranyossagot) -
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #65031 üzenetére
androidon belül nincs értesítéskezelő. programon belül van.
hogy ne fárasszuk egymást még sokáig, itt egy példa:GMAIL app:
1. Gmail app elindítása
2. Jobb felső sarokban a programban lesz 3 pötty: megnyom előjön az app menü
3. Beállítások gomb
4. email címed almenüje kiválaszt *
5. Értesítések mellől pipa kivesz.Eredmény: ha jön a kiválaszott emailre levél, akkor nem fog az értesítési sávra pakolgatni levél ikont. Csak akkor látod hogy action van, ha elindítod a Gmail appot.
* Ha több fiók van beállítva akkor minden fióknál meg kell csinálni.
Hasonló módon kell eljárni mind a 234 másik programmal is, ami értesítéseket cseszked az értesítési sávba, és nem akarod hogy értesítgessen.
Ha van olyan program, aminek a beállításaiban nem lehet kikapcsolni az értesítéseket, akkor az egy szar program. Nem nagyon találkoztam még ilyennel.
-
cidalain
veterán
válasz
dragonfx #64975 üzenetére
Mert nem ott kell. Az ertesitesi sav ertesitesre van, nem beallitasra.
Megnyitod az appot ami dobal ertesiteseket, es annak a beallitasaiban beallitod hogy ne dobaljon ertesiteseket.
Ennel nem lehet szajbaragosabban. Vagyis egy fokkal meg mehetunk lejjebb magyarazatban, de akkor azt egy vak pingvin is meg fogja tudni csinalni. Neked ennyi mar eleg kell hogy legyen... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
dragonfx #64806 üzenetére
Tegnap már kaptam tőlük visszaigazolást nem sokkal a rendelés leadása után.
Sztem a BF miatt pár nappal késöbb érkezik meg a cucc, ahogy a facsén jelezték is.
Kár, hogy már a miskolci notebook.hu-s szaküzletet bezárták évekkel ezelött, pedig gyorsabban átvehetném onnan és nem kéne várni, még a PickPack pontra megérkezik.-
Az a teclas pedig, úúúú. Nem rossz
-
válasz
dragonfx #64609 üzenetére
Nekem ha Kiná-ból,vagy az Usa-ból jön,akkor az MPL szokta hozni,és kb 1hét szokott lenni,volt már több is,ebben az esetben az MPL intézi a vámolást is ha kell,ami +2000ft,és ilyenkor a csomag átvételnél kell fizetni a vám-t,esetleg áfa-t,és az ügyintézési költséget is,más cég is hoz nekem külföldi küldeményt,de eddig mindig a posta hozta az olyan csomagot amikor vám-t kellett fizetni
A csomag tracking number alapján látod merre van a csomag,és azt is kiirja ha vámolás alatt ál
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #61276 üzenetére
Egyénfüggő- Van, akinek gázos még a Full HD is, és van, akinek meg nem (ez utóbbiba tartozok amúgy én is). Játékra viszont lehet kevés lesz, az Adreno 302 nem épp a nagy teljesítményéről híres.
(#61277) gg72
Attól függ pontosan mikről van szó, de a Lenovok közül szinte egytől egyig nyugodt szívvel bevállalható.
(#61278) hito
LG G Pad 7.0/8.0, Lenovo A7-10
Lenne még ASUS is, de az abban lévő Intel SoC nem épp a legajánlottabb játékos használatra.(#61279) csendes
Az értelme a nulla felé konvergál, de nem is emiatt jött létre.
Ennek a nem-tabletnek ott indult a története, hogy a PiPO az első Windowsos mini PC-jénél, az X7-nél trükközött a Windows licenccel. 9 hüvelykig ugye ingyenes a Windows 8.1 with Bing, felette és más eszközöknél (pl. AiO, box stb.) viszont egyelőre még fizetni kell érte, ők viszont ezt nem tették meg, a tablet OEM licenccel ment az X7. A Microsofttól megkapták az ejnye-bejnyét és akkor jött ez az elborul ötletük, hogy beleraknak egy ócska kijelzőpanelt és akkor majd nem kell fizetniük. Úgy néz ki bejött nekik ez a húzás.(#61281) naja
A kijelzőátló mindegy, vagy maradjon ez a 8 hüvelyk körüli méret?
(#61282) attilasd
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4, esetleg még az ASUS MeMO Pad 8 ME581C, de ez már egy kicsit neccesebb játékra.
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #61167 üzenetére
Az elsőn Windows fut, amin nem fogsz tudni a Clash of Clans-szal játszani, szóval az ki is esik.
A másik kettő közül pedig a Lenovot érdemesebb választani.(#61168) Prien
PMP7100-at csak akkor, ha nagyon kedvező az ára. Az önmagában még nem lenne gond, hogy mikor került piacra, viszont a lassú, nem túl jó "minőségű" 3G modem, a gyenge SoC, és a nem éppen friss rendszer (4.1, nincs és nem is lesz már rá frissítés) miatt túl sok pénzt nem adnék érte.
A Rangerből melyiket nézted?(#61172) kispalya
Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5, Lenovo ThinkPad 8 (Windows 8.1), Lenovo S8-50
(#61173) maxxenergie
A NAND FLASH névre hallgató partíció arra van, hogy oda másold a saját fájljaidat (pl. film, zene), szóval nem egy emulált SD kártya, nem SD kártyaként funkcionál.
Milyen rendszer alól próbálod? Windows 8/8.1 alatt nem fog menni, csak a régebbieken. Ha régebbi rendszert használsz töltsd le és rakd fel ezt, utána próbálkozz újra.
Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topik: [link] Nem tudom történtek-e változások az elmúlt 1-2 évben, hülyeséget meg nem szeretnék mondani, szóval kérdezz ennek utána inkább ott.(#61174) PhobioNN7
Prestigio MultiPad WIZE 5002
-
ClioRS
őstag
válasz
dragonfx #61167 üzenetére
Az első amit linkeltél, az egy Windows-os tablet, aminek kevés a 16GB háttértár, esetleg tudsz venni hozzá memóriakártyát, de azt akkor számold bele az árba.
A Lenovoban Mediatek proci van.
A Prestigiot én még nem láttam, meg nem is nagyon olvastam róla, így specifikációk alapján annyiért nem tűnik rossz vételnek.
(#61168) Prien
Mennyiért találtad ezeket? A 10-es nem egy mai gép, a másik már jobb, csak ugye a kijelző felbontása nem az igazi. Mennyi a keret? -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #61001 üzenetére
Az, hogy kinek mije van én nem fogom tudni megmondani, de nem is érdekel különösebben. Biztosan van olyan, akinek van B1-750-e, csak épp:
- nem jár ide a topikba
- nem játszik
- nem az a segítőkész típus.A hasonló/ugyanilyen paraméterekkel bíró ASUS-okon megy a Clash of Clans, szóval 90%-hogy ezen is menni fog.
(#61005) phoenix1989
Samsung Galaxy Tab PRO 8.4, Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5, ASUS MeMO Pad 8 ME581C (ez mondjuk x86-os Intel processzor van, ami játékra nem a legajánlottabbak)
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #60932 üzenetére
25 ezer forintért mindenképp.
Erre meg sikerült nem válaszolni, most pótlom. Ha lenne ilyen processzorral szerelt tabletem megnézném neked, de nincs. Megpróbálok ez ellen tenni valamit, rajta vagyok az ügyön, és akkor a jövőben az ilyen jellegű kérdésekre konkrét választ tudok majd adni. -
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57759 üzenetére
Ezt csak te tudhatod, hogy neked jók-e a 40k körüli tabok (nem nagyképűsködésből írom ezt). Mindig van valami amibe bele lehet kötni, most a mali400-n vagy 1 jó ideje fent akadva
Helyetted senki nem tud dönteniMint írtam nekem az Alcor 8 magosa tettszett meg, az már mali450@700Mhz, bár az már 50k.
Ha már egyre több ilyen Alcor O819M tulaj van akkor szerintem lassan érdemes lenne annak a gépnek is topikot nyitni, hogy hogy muzsikál, mik a szervíz tapasztalatok, stb, stb. Legalábbis engem speciel érdekelne -
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57709 üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot. -
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57651 üzenetére
A lassan 3 éves Galaxy S3-asomban is Mali-400MP GPU van, de Asphalt 8-at viszi akadás mentesen
Úgyhogy egyáltalán nem sz@r az, igaz a Mali-450 persze, hogy jobb, hisz újabb és erősebb is, de pl. ennél a játéknál nem vettem észre különbséget, hogy a Tab S 10.5-ön jobban futna, mint S3-on. Bár abban még nagyobb GPU van (Mali-T628 MP6), de ez a különbség játéknál nem jött ki.
-
csendes
addikt
válasz
dragonfx #57526 üzenetére
Ebay-ről szerintem nem nagyon érdemes. Drága tabletet magyar garancia nélkül szintén nem érdemes venni.
Amit most 100 USD+ÁFA alatt érdemes lehet megnézni, mindkettő nyolcmagos MT8392 SoC, 1280x800 IPS kijelző, 3G, telefon:
7": [link] 80 USD+ÁFA (előzetes értékesítés), de az akku csak 3000 mAh
8": [link] 95 USD+ÁFA lényegében a Wayteq XTAB 8Q erősebb CPU-val (GPU ugyanaz) és 3G-vel
Olcsó kategóriában érdekes lehet még ez a tablet, ha fontos a dual boot (Android és Windows), Intel SoC, IPS 1280x800 2GB RAM/32 GB ROM, 3G nincs, GPS nincs:
8": [link] 119 USD+ÁFA tényleg dual boot: [link] -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57436 üzenetére
Igen, az AML-8726MX-hez képest jobb, és igen, a Vodafone Smart Tab 4 8″ LTE nagyon is okés.
(#57439) papeti01
A Lenovo A7 kivételével igazából mindegyiket.
Mivel nincs semmilyen speciális elvárás, legalább egy főverzió frissítés pedig mindegyikre jönni fog (a Windowsos kivételével, annál ugye folyamatosan fognak jönni), így mondhatni mindegy melyiket választod. Az LG kijelzője szerintem szebb, az ASUS-é egy kicsit fakó, viszont előbbiből csak a 7 hüvelykeset kapod meg ennyiért, míg utóbbiból a 8 hüvelykeset is.Erre pedig az a válasz, hogy igen, érdemes, de ezt már neked kell eldöntened.
(#57440) maaanci
Mivel szükséged van a HDMI-re, vagy legalább egy MHL képes micro USB portra, illetve a 2GB feletti rendszermemóriára is, így gyakorlatilag a 100 ezer forint alatti modellek ki is esnek. Ezek jöhetnek szóba: Samsung Galaxy Tab S 8.4, Sony Xperia Z3 Tablet Compact.
(#57441) Kaci84
LG G Pad 8.0
(#57446) eddieke666
Prestigio MultiPad Wize 5002, ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX)
(#57447) zenwalk
Ennyiért a legjobb, ami szóba jöhet az ez: [link]
(#57456) dragonfx
Igen, jó vételnek számít és játékra is jó.
„mali 450 felér egy adreno 320szal?”
Attól függ, hogy mit nézünk (teljesítmény vagy tudás), és hogy a Mali-450 melyik konfigurációjáról van szó. Ha csak a teljesítményt nézzük, akkor a négy fragment processzoros (MP4) nem, a nyolc fragment processzoros (MP8) viszont igen. Ha már a tudást is nézzük, akkor nem.
(#57458) Hezso500
Samsung:
- nagyobb akkumulátor
- jobb kameramodulok
- 2 év garancia (persze csak ha nem valamelyik sufnigéesemből veszed)
- jobb anyagminőségConcorde:
- erősebb processzor
- frissebb rendszer*
- sallangmentes Android*ha jól láttam elérhető rá a KitKat
A hotspot funkciót meg mindegyik 3G-s/LTE-s tudja, gyárilag benne az Androidban a 2.2-es verzió óta, tehát 5 éve.
(#57459) Tonyk
Maximálisan.
40 ezer forint környékén pedig egy ez az egyetlen használható, nem gagyi 10 hüvelykes modell. -
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57456 üzenetére
Én az Alcor tabjait sem vetném el, de ugye kinek a pap.....
Ha nem járt volna le a hűségem a T-mobnál akkor Alcor lett volna a befutó. Magyarországi cég (kínában gyártatják le a tabokat), itthoni support, itthoni szervíz.
Supporthoz annyit fűznék hozzá, hogy az Alcor Access O819M gép esetében több felhasználó írt nekik, hogy az 1+12gb particionálás nem megfelelő, ezért megcsinálták máshogy kérésre.
Részlet a levelezésünkből:
"...Az O819M-hez például a közeljövőben tervezünk kibocsátani egy firmware frissítést, ami más tárhely felosztást biztosít, mint a gyári firmware (a gyári firmware-ben a felhasználók számára 1GB+12GB tárhely érhető el, ezt 6GB+7GB-os partíciókra változtattuk ebben a jelenleg tesztelés alatt levő verzióban, mivel több felhasználónk is jelezte nekünk hogy egy ehhez hasonló particionálással a készülék jobban használható lenne...." -
Upo
addikt
válasz
dragonfx #57420 üzenetére
A régebbi játékokkal esetleg előfordulhatnak anomáliák, amikor még nem volt ennyire elterjedt az intel akkor még különösebben nem foglalkoztak vele a fejlesztők. Manapság már nem megkerülhetők, komoly játékfejlesztő nem hagyja figyelmen kívül az intel támogatását. Elvileg lehetett volna 22-es csapdája is az inteles android, nem viszik a programok az intelt mert alig van pár készülék, és azért nincs több mert nem viszik a programok. Ezt az intel próbálta áthidalni elképzelhetetlen mennyiségű pénz bepumpálásával, nagyon nyomott árakon tolták az androidra való chipeket a gyártóknak. Ez talán mára be is jött nekik, egyre elterjedtebb jelentős tényező a piacon. Teljesítményéhez képest nagyon jó áron kapható, de tényleg lehetnek gondok, ha vannak kedvenc régebbi játékok akkor utána kell nézni hogy jó-e.
De nem intelesnél is ugyanúgy vannak gondok, olyan nincs amin MINDEN program hibátlanul fut.
El kell dönteni hogy vállalható vagy nem és a szerint lépni. Szerintem az idő mindenképp az intelnek dolgozik, bebukni nem fognak, a helyzet egyre jobb lesz.
Ha most kéne droidos tabletet vennem, nem mondom hogy mindenképp inteles lenne, de már nem zárnám ki eleve a szóba jöhetők közül, mint mikor megjelentek. -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57416 üzenetére
Igen, annyival jobb. Mi a hibája a HD-nak ? Már le lett írva legalább háromszor, egészen véletlenül pont neked, de akkor utoljára még egyszer: legfőképp a TN panel, és a gyenge SoC. A Wize 5002 ezekben jobb, meg még abban is, amik nem lettek leírva.
Az meg, hogy az Intel processzorral szerelt tabletek miért, mi miatt nem ajánlottak játékra milliószor le lett írva az elmúlt 2-3 évben, szóval ez nem egy új keletű dolog. Tessék visszaolvasni, vagy használni a keresőt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57409 üzenetére
A Mali-450-nél is erősebb.
(#57412) Faterkam
Ha a játékokon van a hangsúly, akkor az utolsót ki is lehet húzni a listáról, pedig azt lenne érdemesebb választani és pont az lenne a best buy, csak ugye még mindig van olyan játék és alkalmazás, ami nem szereti az x86-os/x64-es architektúrát.
Maradt a Prestigio és az LG. Előbbivel nincs túl sok tapasztalat, az ára és a tulajdonságai alapján viszont jó vételnek nevezhető. Utóbbi pedig egy jól bejáratott modell, itt minden lényeges információt megtalálsz róla. Ezek alapján talán már el tudod dönteni, hogy melyiket válaszd.(#57413) ThorsHUN
A fent megnevezett három modellhez képest ezt érdemes a legkevésbé választani, főleg játékra.
(#57414) dragonfx
Nincs, és sokkal jobb.
Ha neked megfelel a MultiPad 8.0 HD is minden negatívumával együtt, akkor igen, az is jó. -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57377 üzenetére
Intel HD Graphics a hivatalos elnevezése, ami gyakorlatilag egy erősen butított Intel HD Graphics 4000-nek felel meg.
(#57378) gps76
A Z3745 is ugyanannak felel meg teljesítmény szempontjából, mint az Z3735x. Órajelbeli különbségek vannak csak, azok is nagyon minimálisak.
-
gps76
őstag
válasz
dragonfx #57377 üzenetére
Én most friss emlékemben turkálva,a 3745 a Memopad 8-ban gyorsabb volt,mint a Z1-es Sony,meg a Gpad 8.3,azokban amiben teszteltem. Azt nem tudom,Snapdragonban minek felel meg,mert más a működése,de pl. az Op3nDott tabletben a 2520-al Intelben lévő GPU az Asphalt8 Airbone-t szépen viszi,pedig az gondolom jóval gyengébb GPU,mint a 3745-ben lévő.Mert sok infót nem nagyon találni az órajelen,meg a HD,nem HD integrated szövegen kívűl...
-
gps76
őstag
válasz
dragonfx #57372 üzenetére
Az Intel 3735-ös teljesítményben,ahogy tesztelgettem a nálam lévő tableteket mindenféle procikkal,kb. a Snapdragon 800-al van kb. egy szinten.(mire bepötyögtem tjb007 már válaszolta is ugyanezt)
Én mostanában úgy szoktam nézegetni melyik mit tud,hogy chrome-al egy jó bonyolult oldalból betöltök 1-2-t(pl.www.haon.hu asztali nézetben,és kattintgatok a cikkekre utána meg visszalépéssel nézem milyen hamar tölti vissza a főoldalt ),meg az Earth-ben pl. New York felhőkarcolós részénél, 45 fokból nézve,forgatva,kerülgetve az épületeket,átmenve más területekre a környéken,aztán utcanézetbe lemenve,mászkálva az utcákon, utána vissza a 3D-be hogyan dolgoznak.
Ezek elég jól megtekerik mind a CPU-t,mind a GPU-t.
Lehet,hogy rosszul tesztelgetek így,de nekem eddig mérvadó volt,hogy belőjem melyik hova tartozik.Oké,hogy sok múlik a szoftveren is,de a kettő együtt számít.NandorHUN:8.4-esem nem volt,de 10.5-öm igen,ami ugyanez mindenben csak nagyobb kijelzővel és sajnos a Samsungokra jellemző lag betegség nála is előfordul,meg időnként gondolkodik a semmin.A másik meg az, hogy hiába tesznek bele egy bika hardvert,a nagy felbontás megfogja.FullHD-val a lag-on kívűl szerintem szélsebes lett volna.
Valahogy olyan érzésem volt,mint egy Snapdragon 600-as gép,pl.Gpad 8.3.
Ott a MM-ben már "rájártam" párszor a Z3 tabletre,szerencsére nem volt lezárva se,tudtam tesztelgetni,nagyon meggyőző volt,a Samu lemarad tőle. -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57372 üzenetére
Igen, a bekapcsolásnál lehet kiválasztani, hogy melyiket töltse be.
A Z3735 körülbelül a Snapdragon 800-nak felel meg, bár utóbbi GPU-ban jóval erősebb. Az az 1,83 meg igazából 1,33. Ez az alapórajel, az 1,83 a burst módé, ennyin csak akkor jár, ha valami számításigényesebb feladat fut, de csak rövid ideig.
Az árra meg nyugodtan rászámolhatod még az áfát is.(#57374) fkrinya
Igen, akkor már inkább azt érdemesebb választani.
-
Upo
addikt
válasz
dragonfx #57285 üzenetére
Sőt van olyan inteles amin mindkettő megy, dual bootos. A Win8.1 az nem RT hanem teljes asztali win 8.1, és 2 kattintással tölti le a magyar nyelvi csomagot. A Teclast X80h egy fürge kis tablet, ha nagyobb felbontás kell akkor az X89 vagy az X98 Air II dual boot is van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57311 üzenetére
Szintén LTE-s ? Nincs.
Igen ajánlottnak mondható. Mennyi az ára ? Egyelőre semennyi, még nem került itthon forgalomba, de lehet, hogy nem is fog a Vodafone miatt.
A WayteQ-nek egyelőre nincs semmilyen új 8 hüvelykes modellje, a 8Q gyakorlatilag kifutott.(#57315) Gyb001
Jó is, főleg ezen az áron.
Gyakorlatilag egy ME581C-s ASUS MeMO Pad 8, csak jóval olcsóbban (főleg most).(#57317) gps76
Jól boldogul, nem sok neki.
A Z3 Tablet Compact meg megér annyit. -
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #57295 üzenetére
Igen, jó, és nem 3G, hanem LTE. A 8S-ről van szó, nem a 8-ról, így az az egy év sincs még 2 hónap.
A Vodafone-tól amúgy el lehet hozni prepaid csomagban 50 ezer forintért.(#57296) Hurkafej
Kettejük közül a 7Q az ajánlottabb. Itt olvashatsz róla bővebben: [link], [link], [link], [link]
(#57297) Shingen
[link]
A 8X (már amennyiben ez a modellszámot/nevet fogja kapni) fog majd "helyette" jönni, de az inkább a 7X Quad nagyobb kijelzős változata lesz.„Van egyáltalán vele megfelelő 8" készülék aminek olyan baráti 40 ezer alatt lenne az ára és kb a tudása is hasonló?”
Nincsen.
-
ClioRS
őstag
válasz
dragonfx #57272 üzenetére
Érzékelik, tehát tudod használni, csak azért egy érintős felületen máshogy dolgozol, mint egy egeres felületen.
Az Androidos Inteles cuccok nem drágábbak, talán a wint futtató gépekre lehet ezt mondani....Az a Vodafonos tablet ha jól tudom egy Alcatel termék, és egy Qualcomm 410 dolgozik benne, papíron nem rossz készülék.
-
myk74
senior tag
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx #50549 üzenetére
Na találtam. 4 et.
Valaki hozzáértő guru ranezne ezekre??Overmax ovs 7+
Wayteq xtab 7x
Myaudio 708gn
Myaudio 708agA cortex procik után az a betű utáni szamnak a kisebb vágy a nagyobb a fejletebb gyorsabb? Van erre teszt valahol?
Számít ha mali vagy power vr gyorsító van bennük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged