Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A táblázatokat mondjuk én máshogy töltöttem volna ki a készítő helyében egyébként, mert én azt írtam volna oda, amitől változás volt és nem pont így "ellentétesen", így sokkal többet kell nézegetni feleslegesen. Szerintem a 780Ti-től egyébként, amit '13 Q4-ben adtak ki, meg akkoriban csökkentették le nagyon a sima 780-ak árát, egyik napról a másikra ilyen -40k volt itthon is. Gondolom '14 Q2-re ennyi ember váltott már GK100-ra, ami erősen el is verte a Hawaii-kat akkoriban szinte mindenhol. Egyébként a mai napig jól tartja szerintem magát a Kepler, tudom mert a mai napig használok én is 780Ti-t, csak nem itthon a saját gépemben van. GTA V-t úgy viszi, hogy öröm nézni. Mai napig jobban kéne Kepler, mint Hawaii.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Beárazást szeretnék kérni
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Apple MacBook
- Formula-1
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.26
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest