Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Az is az.
De félre ne érts, nem azért írtam, mert gond lenne, szimplán az ilyen vs topikoknak ez az értelmük.
Ha csak arra lenne használva amiért a kolléga létrehozta, akkor nem sok beszélgetés lenne itt, hanem pár mérés, teszteredmény, hozzá pár hozzászólás és kifújt a következő játék idejéig, vagy hardver érkezéséig.
Viszont innentől jön az, hogy valaki hozzászól, hogy "hoppá, nekem 3 fps-el több, amúgy is szar a másik kártya, ezt így úgy kellett volna, meg így úgy lesz később." stb jellegű hsz.-ek. Majd jönnek a kontrák, hogy " igen ám, de holnap nekem lesz több 1 fps-sel és amúgy is jövőt állóbb cucc, ezért meg azért, ellenben xy.."
Ezek is tipikus önigazolások, akinek nincs rá szüksége az vígan játszik közben, azt se tudva, hogy amit vett mondjuk 980ti-t 600ér, mostmár 520ér kapható..Meg amúgy se érdekli.
(#7276) TTomax: Én örülök is neki. Én csak ezek miatt futom át a topicot, de az a baj, hogy napi egyszer érek rá erre, addigra meg jön 200 off hozzászólás meg vitatkozás, arra meg sajna nem marad energiám. De köszönöm a munkásságodat neked is és másoknak is, akik hozzátesznek a topikhoz!

(#7278) Asbee: Úgy néz ki, ma nem tudok elég érthetően beszélni

A kollégának válaszoltam csak, hogy miért megy a vita, én nem kérek számon semmit se, sőt örülök ha értelmes dolgot olvasok a kártyákról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6 + ROG Strix Herculx
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- Sapphire Pulse RX 7900 XTX
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC - Garancia 2027.02.05
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs