Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Tényleg? 3 éve gyúrom a 8120-at,de sehol se feküdt még meg. Sosem volt miatta se MAYA-ba se játékba se Zbrushba sehol sem bajom vele... amunkahelyi 4790k (100k)-m Maya-ba nekem annyival nem gyorsabb mint a 8120-m. Az ,hogy meg játékokba nem megy ultra-n emg very ultran az nem a 8120 (30k)--am hibája hanem oda már kevés a 7870OC-m. Most már minek venne egy Fx-t bárki mert 3 éves ,de aki akkor vett az azóta is jól elvan vele..... Nekem egy panaszom nem lehet rá.. 4,2-n megy alapfeszen azóta mióta megvan és jócskán 100%-on van járatva Maya álltal render miatt... Én konkrétan egy i5 2500-t cseréltem le aminél 10%-kal gyorsabb munka közben. Csak ,hogy szimulécióknál számold ki a 10%-ot mondjuk 24 óránál és ezt mondjuk heti lebontásba....2,4 óra/nap
Azért nem kell elkezdeni,hogy mekkora xar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 3
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Diablo IV
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest