Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #24442 üzenetére
Utólag nyilván én is tudom, hogy hol van, de előtte kerestem három percet. Szisztematikusan átnéztem az összes beállítást, mert tudtam, hogy ennél a játéknál külön kell aktiválni. Persze amikor megtaláltam, akkor az sokkoló felismerés volt, hogy nem is van logikátlan helyen.
[link] - ebben a videóban egyébként van látható gyorsulás. Az első két perc a DX12 mGPU, míg 6:16-tól van a single GPU módba kényszerítve a hardver. Nyilván a split-screen mód sajátosságai miatt nem fog kétszeresre gyorsulni, mert ez egy késleltetést csökkentő mód elsődlegesen.
Az eredmények a várost nézve: DX12 mGPU ~97 fps, single GPU pedig ~67 fps
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest