- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
schawo
üzenetére
Mondtam, "kevésbé melegszik". Vagy pl alig melegszik. De az, hogy hűvös az hülyeség, mert nem az. Legalábbis a hűvös egy abszolút fogalom, az enyhén hideget jelenti. A hűvösebb szóból pedig a hűvösség következik, tehát az se jó. Nekem ez ilyen proli fogalmazásnak tűnik, mint amikor a 2.1-es bögreszett-júzerek azt mondják, hogy remeg a padló a méjjtől.
Pedig ez nem igaz, legfeljebb csak rezonál (pl fafödém esetén), aminek egyébként nem is kéne célnak lennie.
Na mindegy, ennyit a szavak valódi jelentéséről, nem szándékom ezen pörögni, csak megjegyeztem.Pedig nincs olyan nagy különbség, valós fogyasztás terén sem. 120 és 160 watt.
Nem létezik, hogy az a +40 watt ennyit számítana. A 470 stock az meg majdnem ugyanannyit eszik, mint az 1060. Szerintem az esetedben az AMD-n egy elcseszett hűtés volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig ez nem igaz, legfeljebb csak rezonál (pl fafödém esetén), aminek egyébként nem is kéne célnak lennie.
Na mindegy, ennyit a szavak valódi jelentéséről, nem szándékom ezen pörögni, csak megjegyeztem.
Nem létezik, hogy az a +40 watt ennyit számítana. A 470 stock az meg majdnem ugyanannyit eszik, mint az 1060. Szerintem az esetedben az AMD-n egy elcseszett hűtés volt.