- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
danfiu
csendes tag
Hali!
Nem vagyok valami nagy pro videokartya ugyben, de ugy erzem most jott el a csere ideje,elegge felbosszantott az AMD sok hulyesege. Jelenleg 2db R9 270-es vagy 270x es kartyam(oszinte legyek nem tudom hol kell megnezni)
es fut 4 monitor (27 es 2560x1440, 2db 30as 2560x1600 meg egy 32 es 3840x2160) es neha kepernyo csikos lesz. Milyen videokartyat tudnatok ajanlani, ami birni fogja ezt a konfigot es a fo kerdes h AMD vagy Nvidia es milyet javasoltok? Vagy maradjon minden igy es valami mas lehet a gond?Jatszani nem szoktam.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest