Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
Hogy "NV-vel könnyebb az élet", azt azért nem mondanám. Én idén január végén cseréltem az ASUS 7950 DCU2 V2 karimat, egy GTX780 Lightningra. Azóta, az a VGA megdöglött, sebaj kaptam helyette másikat. Olyan hibákat produkál, amik AMD-vel sosem fordultak elő. Ráadásul olyan játékokban, ahol az indítás után egy kellemes női hang azt mondja, hogy: "Nvidia". Szerintem ez vérciki. Az általam próbált összes sponsored by Nvidia játék hibát produkált. Random FPS droppok, fagyások, képernyő illesztő összeomlások (AC4, Metro LL, Batman: Arkham Asylum), a Just Cause 2-ben meg bugzott minden, az árnyéktól kezdve a vérig. Ezek a játékok tökéletesen futottak 7950 alatt, egyedül a Metro viccelt meg az alapértelmezetten bekapcsolt Physx-szel, de ezen fícsőr kikapcsolása után az is hibamentesen futott. Driver hibába nem igazán futottam bele egyik oldalon sem. Talán a 6870X2-vel az egyik béta driver fosta össze magát a BF BC2 alatt, de ez is megoldódott 4 nap alatt, amikor is kiadták a rendes drivert.
Ettől függetlenül nekem tetszik a 780. Azért is választottam a zöldeket, mert az R9 szériának csapnivaló a minősége, tisztelet a kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nvidia geforce rtx 5070 ventus 3x 12gb(vram)
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garanciális ASUS DUAL GeForce RTX 5060 8G OC
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest