- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
"Partnerhez BS-sel visszaküldött kártyák 99,98%-a hibátlan."
Persze, abban a 10 percben, amíg tesztelik... ha egyáltalán tesztelik. Mint anno a 6870X2 kártyám esetében, 4 különböző konfigban produkált BS-t (40 perc alatt átlagban, terhelés alatt). Persze a kedves szerviz 2x OK-ra tesztelte a kártyát... Kicsit szkeptikusan állok a dologhoz, mert ezek szerint, a 4 konfig valamelyik más komponense okozta a kártyámmal a BS-t (ezekben a GTX480, HD5870, HD6990 kártyák BS nélkül működtek), még a szerviz tesztkonfigjával minden tökéletesen működött... Nehezen hihető.
-
the_mad
aktív tag
-
the_mad
aktív tag
"-Olcsóbb termék, és akkor biztos rosszabb/gyengébb minőségű. - Pedig ami olcsóbb nem biztos, hogy rosszabb. (titan z 3000$ vs 295x 1500$)"
De, sajnos az így van. A Titán Z esetében pedig mindenki megfeledkezik a dupla pontosságú számításról (pontosabban annak kapacitásáról), ami nagyságrendekkel nagyobb, mint a 295X2-é. Ergo tervezőkártyának is használható, és annak igenis jó vétel azoknak, akinek eddig az egyetlen alternatívája a (több)milliós TESLA volt.
Az R9 szériával amúgy is nagyon sok a baj. Minőségben mélységesen alulmaradnak az NV kártyákkal szemben. Nem azért "olcsók" az AMD kártyák, mert olyan jó fejek a gyártók, hanem azért, mert ez volt az üzletstratégia az NV-vel szemben. Ennek a mellékhatása a sok selejt, meg gyári/szériahiba.Üdvözlettel: egy elégedetlen NV tulaj!
-
the_mad
aktív tag
Hogy "NV-vel könnyebb az élet", azt azért nem mondanám. Én idén január végén cseréltem az ASUS 7950 DCU2 V2 karimat, egy GTX780 Lightningra. Azóta, az a VGA megdöglött, sebaj kaptam helyette másikat. Olyan hibákat produkál, amik AMD-vel sosem fordultak elő. Ráadásul olyan játékokban, ahol az indítás után egy kellemes női hang azt mondja, hogy: "Nvidia". Szerintem ez vérciki. Az általam próbált összes sponsored by Nvidia játék hibát produkált. Random FPS droppok, fagyások, képernyő illesztő összeomlások (AC4, Metro LL, Batman: Arkham Asylum), a Just Cause 2-ben meg bugzott minden, az árnyéktól kezdve a vérig. Ezek a játékok tökéletesen futottak 7950 alatt, egyedül a Metro viccelt meg az alapértelmezetten bekapcsolt Physx-szel, de ezen fícsőr kikapcsolása után az is hibamentesen futott. Driver hibába nem igazán futottam bele egyik oldalon sem. Talán a 6870X2-vel az egyik béta driver fosta össze magát a BF BC2 alatt, de ez is megoldódott 4 nap alatt, amikor is kiadták a rendes drivert.
Ettől függetlenül nekem tetszik a 780. Azért is választottam a zöldeket, mert az R9 szériának csapnivaló a minősége, tisztelet a kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest