- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #85951 üzenetére
Állítgattam minden ilyesmit, de XP alatt hatástalan. Win10 alatt meg tökmindegy mi van beállítva, rendületlenül szabályozza, ott kiegyensúlyozottban nagyon jól vezérli a procit, szép alacsony órajelek, ha kell akkor pedig 6-7 magot is 3GHz- re dob vagy kettőt 3.4- re.
Érdekes Zennel szabályoz XP alatt is, de Xeonnal nem.
Néztem videokat is a lapom beállításairól, pld a 3T/1T RAM átállításra, át is állították, de nekem nincs is a biosomban benne az a menüpont, pedig ugyanaz a lap, a bios pedig újabb, mint a videoban szereplő lapé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest