- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #84903 üzenetére
Végül is sikerrel jártam, thx a helpet, de tényleg ritka gyászos a VGA része, a CPU még csak hagyján.
#84904KROK640:
a maguk idejében nekem a következők voltak:
Sapphire X1950GT 256 MB AGP - P4 és a fentebb írt spéci lapban Athlon X2 5200+, majd konfig csere után ATI HD3200 IGP (Asus M3A78-EM lap, AMD 785G), ebbe később Gigabyte HD 5670 1 GB GDDR5 128 bit - ezt a VGA-t 3 éve eéadtam, de tudom hogy nincs használva, vissza fogom venni, természetesen ami cuccot én veszek újonnan, az mind megvan dobozostól rendesen kortól függetlenül.A Sapphire HD3870 512 MB GDDR4 256 bit pci-e egy gépelbontásból hagyaték, sokáig azt hittem nem is jó, de mielőtt szanálok többször is rápróbálok x módon, hogy biztos-e - mivel nem lepukkant mutatós darab, el nem dobtam volna semmiképp, ment volna díszpéldánynak.
Az összes többi Radeon VGA (kivéve a Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB-t és a retro kategóriásakat - ezek többnyire PH! apró-s vásárlások) újként került be.
nVidia VGA (kivétel az MSI NX6600GT AGP - ez az egy volt amit újonnan vettem, az összes előtte lévő GF2/3/4 és a mostaniak is mind kéz alól jött), valamint s775 egy sem volt a maga idejében, mint ahogy s1366 és s2011 sem, P4 után csak AMD gépeim voltak Radeon VGA-kkal, jelenleg a legerősebb VGA-m a GTX 1070 (ez is Apró-ról), de az is AMD-s gépben van.
Asus EAH 6850 1 GB GDDR5 256 bit tömören: kb- fél évig nyaggattam, napi szinten használtam benchre, majd sok játékra i5-7600k mellett, azt egyszercsak kihalt.
Driver nélkül ok, driver után OS kidöglik, aztán már a POST betűi is színes pöttyösek (ramhiba).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest