Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz DarthSun #84903 üzenetére

Végül is sikerrel jártam, thx a helpet, de tényleg ritka gyászos a VGA része, a CPU még csak hagyján. :D

#84904KROK640:
    a maguk idejében nekem a következők voltak:
    Sapphire X1950GT 256 MB AGP - P4 és a fentebb írt spéci lapban Athlon X2 5200+, majd konfig csere után ATI HD3200 IGP (Asus M3A78-EM lap, AMD 785G), ebbe később Gigabyte HD 5670 1 GB GDDR5 128 bit - ezt a VGA-t 3 éve eéadtam, de tudom hogy nincs használva, vissza fogom venni, természetesen ami cuccot én veszek újonnan, az mind megvan dobozostól rendesen kortól függetlenül.

A Sapphire HD3870 512 MB GDDR4 256 bit pci-e egy gépelbontásból hagyaték, sokáig azt hittem nem is jó, de mielőtt szanálok többször is rápróbálok x módon, hogy biztos-e - mivel nem lepukkant mutatós darab, el nem dobtam volna semmiképp, ment volna díszpéldánynak. :D

Az összes többi Radeon VGA (kivéve a Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB-t és a retro kategóriásakat - ezek többnyire PH! apró-s vásárlások) újként került be.

nVidia VGA (kivétel az MSI NX6600GT AGP - ez az egy volt amit újonnan vettem, az összes előtte lévő GF2/3/4 és a mostaniak is mind kéz alól jött), valamint s775 egy sem volt a maga idejében, mint ahogy s1366 és s2011 sem, P4 után csak AMD gépeim voltak Radeon VGA-kkal, jelenleg a legerősebb VGA-m a GTX 1070 (ez is Apró-ról), de az is AMD-s gépben van. ;]

Asus EAH 6850 1 GB GDDR5 256 bit tömören: kb- fél évig nyaggattam, napi szinten használtam benchre, majd sok játékra i5-7600k mellett, azt egyszercsak kihalt.
    Driver nélkül ok, driver után OS kidöglik, aztán már a POST betűi is színes pöttyösek (ramhiba :F ). :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés