Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk #83846 üzenetére
Elvből nem veszek már sima asztali cuccokat (lap+proci+vga fronton) ryzen szerver/workstation megoldása az threadripper/epyc meg nem eléggé elterjedt hogy olcsó legyen. Ilyen szemponból xeonok sokkal olcsóbbak.
Amúgy visszakereshető 10+ éve amd fan voltam gyakorlatilag 386, 5x86, socketA, 939, am2, am3 x6-ig aztán Fx-ek gyengék lettek és amíg nem jött a ryzen addig totál logikus volt xeonosdi ami beszippatott és nem amd fan lettem hanem workstation és szerver fanabban meg intel előnybe van a használt piacon nem is kicsivel. Tény hogy ryzen 3 gen óta igencsak kívánatos és jól sikerült de nekem nem alternatíva.
Ha lesz valami olcsó epyc akkor simán lecserélem a nagyxeon gépemet rá.
Ja és persze videókártyából sem lehetne rám mondani hogy nvidia vagy ati, ami éppen jön, most quadrókkal és teslákkal elvagyok de firepro kártyáim is voltak.
Hwinfo nekem itt írja a tdp-ket:
356w a max limit.
Ez amúgy egy 24eft-os buta ES skylake, elég gyenge egy szálon. HT nálam off mert úgy 3,2ghz felett is turbózik attól függetlenül hogy mi is a turbó táblája.
Állítható is, illetve van intel speed shift de azt letiltottam mert ennél a procinál káosz módon működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest