Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk #83846 üzenetére
Elvből nem veszek már sima asztali cuccokat (lap+proci+vga fronton) ryzen szerver/workstation megoldása az threadripper/epyc meg nem eléggé elterjedt hogy olcsó legyen. Ilyen szemponból xeonok sokkal olcsóbbak.
Amúgy visszakereshető 10+ éve amd fan voltam gyakorlatilag 386, 5x86, socketA, 939, am2, am3 x6-ig aztán Fx-ek gyengék lettek és amíg nem jött a ryzen addig totál logikus volt xeonosdi ami beszippatott és nem amd fan lettem hanem workstation és szerver fanabban meg intel előnybe van a használt piacon nem is kicsivel. Tény hogy ryzen 3 gen óta igencsak kívánatos és jól sikerült de nekem nem alternatíva.
Ha lesz valami olcsó epyc akkor simán lecserélem a nagyxeon gépemet rá.
Ja és persze videókártyából sem lehetne rám mondani hogy nvidia vagy ati, ami éppen jön, most quadrókkal és teslákkal elvagyok de firepro kártyáim is voltak.
Hwinfo nekem itt írja a tdp-ket:
356w a max limit.
Ez amúgy egy 24eft-os buta ES skylake, elég gyenge egy szálon. HT nálam off mert úgy 3,2ghz felett is turbózik attól függetlenül hogy mi is a turbó táblája.
Állítható is, illetve van intel speed shift de azt letiltottam mert ennél a procinál káosz módon működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest