Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
Meg a többi alkatrészt is átlátszóra.
Az akkut is beleértve, szerintem soha nem lesz ilyen, legalábbis a mostani keskeny kávákkal.
Viszont széles vagy valamelyik oldalt/oldalakon naggyal, már elképzelhető lenne. Ezeken a nem átlátszó részeken minden alkatrész elférne, így csak a kijelzőnek kellene átlátszónak lennie. Már több filmben láttam ilyen jövőt idéző monitorokat. -
mhydas99
senior tag
válasz
typical bro
üzenetére
Tudtommal be lehet allitani barmilyen nagy cloud servicet a galerianak es minden masnak. Szoval ha "megszunik" a tamogatas, akkor maximum i tegralva nem lesz mar a OneUI-ban, de kulon telepitve a OneDrive-ot biztos megoldhato lesz.
-
typical bro
csendes tag
Sziasztok! Lesz abban igazság, hogy ettől a verziótól megszűnik a Galéria OneDrive szinkronizálása? Előfizettem az 1 TB csomagra és nagyon szeretem, nem szeretném elbukni a mostani jól bevált rendszert.
-
túró:gombóc
kezdő
Hát esküszöm, nekem hiányozni fog azért az akku ikon
főleg, hogy most változott meg a One UI 7-tel -
mhydas99
senior tag
Jonni fognak idovel, de meg legalabb 10 ev.
Egyelore mwg a kijelzo alatti szelfikamerara sem locsoljak a K+F koltsegvetes nagyjat, mert ha igy lenne, mar azt hasznalnak.
Jelenlegi bizonytalan vilagpiaci kozegben a profitmaximalizalas es az innovacio visszatartasa a jellemzo. 5 even belul varhato egy hatalmas vilaggazdasagi valsag, es ezt nyilvan tudjak a nagyvallalatok is. Tartalekolnak. -
mrThomi
addikt
Hol vannak a csak kijelzőből álló átlátszó mobilok ? Hol az űrtechnika ? Nagyon unalmas a piac...
-
HThomas
őstag
Inkább a kamera UI-t csinálják meg normálisan, vagyis csinálják vissza amit hetes verzióban szétbarmoltak.... a Quick controls alá elrejtett funkciókat kérem vissza gyorsgombként a fő UI-ra, legalább Pro módban.
-
Surfym@n
senior tag
Dex dual monitoros támogatottsága már nagyon várós

-
Ricardo
titán
Jelenleg a pár nap múlva érkező 8.0-ra vagyok kíváncsi. Aztán jöhet a 8.5
-
janeszgol
félisten
Mondjuk kevesebb ikonnak örülök az értesítési sávban. Ott lehetnének a fix dolgok (akku, wifi, bt, szemkímélő stb) továbbra is, és a változónak (appok) kitalálni mást.
Vagy csak az appok ikonjai legyenek ott, mivel igazából az ember lehúzza a centert és látja mi van bekapcsolva, meg mi nincs bekapcsolva. -
Sajnos engem ezek sem motivalnak.
-
csubííí
senior tag
Gyorskapcsolók variálhatósága elég jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
főleg, hogy most változott meg a One UI 7-tel