Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
DarthSun #81769 üzenetére
rémlik, hogy azon az úton már lefelé menet is volt galiba: már az M5-ön jöttem rá, hogy az iGO alatt csak magyar térkép van... itthon hiába volt wifi egyik másik benzinkúton, nem akart működni a torrent letöltés... ellenben a szerb omv kutakon ment!
a képeimet elnézegetve jutott eszembe, hogy hogyan is volt ez az R7000... a felbontással volt gond: az integráltra kötve az 1024x600 natív felbontású monitort mindenáron 1920x1080-al küldte meg oda-vissza skálázgatva, és ronda lett a végeredmény... az R7000-el egy moddolt kábellel meg tudtam csinálni, hogy a monitor DDIC EPROM-ja helyet egy sajátot kötöttem rá, és ezzel sikerült natív 1024x600-ra kényszerítenem és gyönyörű 1:1 pixel mapping-es képet elérni
terveztem hogy szintbe süllyesztem, de kiderült hogy egy picit szélesebb a monitor karimája, aztán maradt így évekig
ide került fel az alaplap is fejjel lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest