- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #52498 üzenetére
Talán mert tele van RAM-mal?
Talán mert kamu accounttal rálicitált a vevőjére?
Talán mert ma már minden "szemétért" ilyen pénzt adnak?Lényegtelen...
-
válasz
quailstorm #52498 üzenetére
Ha van két lelkes ember, akkor el tud szállni az ár rendesen.
-
quailstorm
félisten
Erre van valakinek teóriája, hogy sikerült?
Tudtommal nem egy hiper értékes cucc, hogy 3dfx árban menjen. -
zoltanz
nagyúr
válasz
DarthSun #52495 üzenetére
Elvileg tied is 1998-as, valami G200 lesz, az újabb rev 1999-ben jött, de biztosat csak pl Everest 4.6 tud (megy Win98-on is).
Többféle VRam-mal szerelték őket Samsung stb, ezen egy A betű van és annyi, hogy Japan.
Ahogy nézem a teszteken azért a Voodoo1 -nél Ati Rage Pro-tól jobb, Riva128-nál nem, (de akkoriban azoknak csapnivaló driver-ei voltak.) -
zoltanz
nagyúr
válasz
DarthSun #52492 üzenetére
A VRam rekord 142 MHz (64 bit) nekem lemegy a teszt 143-al de csíkoz, olyan 135 körül tetőzik hibátlanul.
hwbot.org
Alap órajel 84/112 GPU nálam kicsit megy 100 fölé mivel szinkronban lehet csak őket emelni.
Quake 2 -ben hasonló eredményre képes így mint egy TNT2 Vanta 16MB. Pedig fele VRam van és kéminőségben korának legjobb kártyája, ha így veszük nagyon Zoral: [link] -
válasz
zoltanz #52485 üzenetére
Örülök hogy sikerült. A Realtek chipes hálók általában jól mennek régi gépekben, nem egy sebességbajnokok, de még Win 3.11 alatt is megbízhatóan üzemelnek. Az SMC -khez már nehezebb jó drivert találni. Mennyi az a vram rekord ?, így fejből megnem mondom mennyin megy alapból a Matrox
(#52489) laskr99 : igen a kess, meg a tagram ( ha kivehető ), mindkettő hiánypótló lehet, pld az egyik 486- omba spec tagram kell, olyat még nem találtam. BIOS IC- t is érdemes eltenni, hátha...
#52491 : PÜ ment, de ide is bemásolom, hogy követhető legyen, ha valaki pld mást javasol.
Akkor indulnia is kellene róla.
- gondolom a boot-sorrendben előre van állítva
- geometriája , cyl, head, sector, traks jól van belőve ( vagy auto, ha az ugyanúgy lövi be mint a másik gépben )
- FAT32 van rajtaMilyen a célgép ? Ismeri a vinyót nagyságra ?
-
laskr99
addikt
Na megcsináltam a módszert amit mondtatok azaz:
Win 98 telepít, mikor újraindul gép lekapcs és a célgépbe rak. Megtörtént, bootkor azt írja vegye ki a lemezt és nyomjon egy gombot..
-
laskr99
addikt
válasz
quailstorm #52488 üzenetére
Mit mentsek róla, mi lehet értékes? Cache?
-
laskr99
addikt
486-ot amit szétmart a sav meg lehet menteni? Van egy tápnyi kábelem ami felhasználható hozzá.
-
laskr99
addikt
Célegyenes, de elakadva. A windows telepítő azt igényli,hogy a 'legnagyobb végrehajtható program mérete' legalább 442368 bájt legyen. 32 gigás HDD Fat32 formázás.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
DarthSun #52451 üzenetére
A hálókari feltelepítve Win98Se-re.
A szintiket még próbálgatom.
A Matrox G200 8MB-ot sikerült tuningolni Powerstrip-pel, nem is akár mennyire. A VRam-ot rekord közelre sikerült eljuttatni, úgy, hogy lefut a Quake II timedemo is.
Sajnos nem tudtam leválasztani a GPU-t, pedig ott még van tartalék, most 20 fölötti FPS-vannak 800/600-ban P2 Celeron-nal. -
laskr99
addikt
Csak mert kell a lap
Meg esetleg a Kingmax ramok
DDR1-ből kevés van. Tervem lementeni a 2 HDD összesen 60 giga maximum képeit 3 IDE HDD-re és onnantól az enyém
Ebben is codegen táp van... Csodálom ,hogy megy.
Elvileg régebben a VGA kapott egy túlfeszt és azóta vibrál a kép de ilyen kicsit világosabban néhány helyen a többin ok de mozog a csík. A monitor máshol jó.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #52481 üzenetére
Legtöbbször alapból benne vannak a driverek a rendszerbe. Jók ezek a Silicon vezérlők.
-
flymi
addikt
Azért kíváncsi lennék rá, mit csinál az EVGA azokkal a begyűjtött kártyákkal.
Egyet adhatnának mondjuk nekem. Én elteszem nekik a gyűjteményembe.
Legalább két éve keresem már ezt és a társait is, de még egy eladó példányt sem láttam, igaz nem lógok egész nap a neten ezeket keresve.laskr99: Szép darab az a DFI és én is jó anyád pártját fognám, ez így nagyon egyben van, minek bolygatni?
-
laskr99
addikt
válasz
quailstorm #52475 üzenetére
Kicsit jobban szétszedtem egy teljes kép:[link]
-
arn
félisten
Evga gf4e van vkinek? 1000 eurot erhet... [link]
-
laskr99
addikt
válasz
quailstorm #52475 üzenetére
Ez kompletten anyám oktatós gépébe volt... ezen tanult kamion kreszt
Azt mondta ha szétszedem halott vagyok, mert egy működő gép. Amíg nincs lementve valahogy az IDE HDD-ről a kb 60 giga kép addig az szent és sérthetetlen. Anno 15 ezer forintért lett véve 10 éve
-
laskr99
addikt
válasz
quailstorm #52472 üzenetére
-
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm #52472 üzenetére
Biztos hogy van, ott látok 2-őt a gombelem alatt, a kábel mögött lehet még 2 csati szerintem (875 esetén) takarásban.
Mivel 4 GB ram van benne, ha igaz, akkor ez vagy 865 vagy 875 chipsetes, 4 GB ramot csak ez a 2 intel chipset tudott kezelni anno.
A 865 és a 875-ös chipsetek tartalmaznak integrált S-ATA I. vezérlőt már.
-
Igen, ahogy írtad. 2x2 csatornán HW-es 28kHz-es mintavételig, felette CPU-val kellett megoldani. Nagyjából SB Pro szint, csak megelőzte 6 évvel. Ezért írtam, hogy még annyit sem tudott, mint a GUS. Pontosabban leírva: nem DSP, csak sima 2x 2 csatornás DMA-val támogatott 8 bites DA és 6 bites hangerőszabályozás.
Voltak mindenféle trükkök, de ezek szoftveresek voltak. Nem használtak DMA-t, mellé 8 bitnél nagyobb felbontáshoz a hangerőt folyamatosan szabályozva, szoftveresen mixelve a mintákat. Ez zabálta a CPU-t, mod lejátszáshoz jó volt, de egy játékban/demóban nem igazán fért bele a "CPU keretbe". A 68000 7MHz-en kb. egy 12MHz-es 286-nak felel meg, amíg a HW támogatás (hang és videó) keretein belül maradsz hihetetlen dolgokra képes, de amikor CPU-ból kell megoldani a dolgokat máris változik a helyzet. Azt mondanám, hogy az A500 megfelelt a gyorsításokat figyelembe kiaknázva egy jól kigyúrt (SB Pro+VGA kártya) 20-25MHz-es 286-nak, vagy egy lassabb 16MHz körüli 386-nak. Az 1200-es amiga felért kb. a 33-40MHz-es 386-ig, de ez 92-ben már kevés volt.
alvaro: Jól mondod. Lassab volt a chip RAM, de ennek előnye is volt, mert így a chipset is mindent elért. Amikor jönnek azzal, hogy az UMA milyen jó és megváltó ötlet mindig mosolygok és arra gondolok, hogy UMA már volt és akkor is az volt a gondja, mint ma. A RAM sebességén osztozni kell és ez limitálja a teljesítményt.
Az 500-nál az 512-es RAM még nem volt akkora gond, drága volt a memória és 1MB-ra bővítve elég volt "mindenre" A gond az volt, hogy az ECS-re ('90) és az AGA-ra ('92) túl sokáig kellett várni. Addigra már tényleg kevés volt. Az 500 plus-nak piacon kellett volna lennie 87-88 körül, hogy tartsák a lépést.
-
alvaro
senior tag
Amigán az "alsó" chip ram (olvasd: shared) volt a terület, amit a chipset meg tudott címezni, itt helyezkedett el a video és a wavetable ram is. Ez általában elég korlátozott a CPU teljes címteréhez képest.
Azt viszont nem tudom, hogyan kezelte a rendszer a memóriafoglalásokat. Sima kód/adat jobb volt, ha a "fast ram" területre került, mert a nevéhez méltón innen gyorsabban futhatott (mivel nem konkurált az elérésben a chipsettel). Viszont ha valamit meg kellett etetni a blitterrel vagy lejátszatni Paulával (4 csatorna wavetable hardveresen, efölött szoftverrel kellett keverni, illetve érdekesség még, hogy 2-2 csatornát "össze lehetett kötni", így sztereó 14 bitet kaptál, persze akkor tényleg ott maradtál egy sima sztereó DMA hardverrel, a'la SB), akkor az csak onnan ment.
Ja, a chip ram elég korlátozottan bővíthető, a'sszem egy eredeti 500-ason nem is mehet 1MB fölé, de majd jönnek biztos hozzáértőbbek. Ja, és ha már az eredeti 500-asnál tartunk: abban 512k chip ram volt, és semmi más.
-
arn
félisten
válasz
frescho #52466 üzenetére
A gusban az korrektul mukodott, ha nem lepted at a kartya limitjet - max 1m sample, es 14 csati 44khzig, felette utana 32ig ment 19khzig. Pnpnel mar ment tobb rammal is, es nem esett a frekvencia. Mas kartyakon a gep memoriaba ment minden, es a proci jatszotta, es tolta ki a hangkartya kimeneten, persze minel tobb volt a parhuzamosan jatszott dolog, annal jobban lezabalta az eroforrasokat. Ez 92ben meg nagyon nem volt mindegy, hogy egy jatekban parhuzamosan mennyi hangot jatszik, es hogy megy a modjatszas. Persze ahogy nott a gepek teljesitmenye, ez egyre kevesbe volt szempont, es egyre inkabb korlatozova valtak a hwes korlatok.
Amiganak volt sajat ramja a hangkartyanak, vagy siman dman keresztul ment? Ha jol fogom, amit irtal, 4 csatornaig volt hwes megoldas, afelett meg max mixelni lehetett a tobbi hanggal? De amugy dman es procin mult a dolog?
-
válasz
zoltanz #52447 üzenetére
Nek everd össze a trackert és a hardver képességeit. Ez csak egy szoftver ami a mod hangmintái helyett library-ből midi hangmintákat húz be, de ez nem gyári megoldás.
Full szoftveresen emulálták, még annyi támogatás sem volt benne, mint a GUS-ban. Ha volt mondjuk 7-8 hangszered, akkor a szoftver betöltötte a hangmintákat, összeadta őket, majd azt PCM-ben kijátszotta. 4 hangszerig besegíthetett a hardver, de akkor effectre vagy bármi másra nem maradt csatorna.
-
laskr99
addikt
Még jó hogy néha gondolkozom.. eszembe jutott anyám gépe amin Lanparty szép színes bootlogó volt... Holnap rálesek mi az, tudtommal 478.
-
-
laskr99
addikt
Megvan köszi. A gép sulis volt és amihez kellett, azaz lemez írás+ floppy az nem volt engedélyezve rendszergazda által. MX400 kártya alap win telepítésnél sütni lehetett rajta. Elé raktam egy 8 centis ventit és már hozzá lehet érni. Pasztázni megérné így lassan 20 év után?
-
laskr99
addikt
MX400 32MB-hoz milyen driver menjen?
-
Sanchez638
addikt
Kis meglepi a tetejébe.
Haza fele vettem észre.
-
laskr99
addikt
Kérnék egy kis segítséget. Win XP gép... De az XP kódolt. Újra akarom rakni de XP lemezzel boot from cd->majd ugrik a winre ami nem jó. Most beállítottam az USB-HDD bootot elindul Ez majd mikor rányomok az install XP, elkezd 589MB-ot másolni vagy mi. Majd a gép ha ez kész elindítja a windowst ami kódolt.. ötlet? ABIT BH-71 lap+1gb 266mhz ddr1 ram+Geforce MX400, HDD meg WD400.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
laskr99 #52455 üzenetére
Én sem rakom össze a gépeket, így kisebb helyet foglal, mozgatni is könnyebb, 1 retro gép van általában amivel egyszerre foglalkozom.
Két részből áll: az alaplap a kártyákkal egy darabban egy másik táp rajta a CD azon a HDD, ha nem kell csak lehúzom a lapról az IDE kábelt+tápot és mehet a szekrénybe.DarthSun
Köszi. -
-
zoltanz
nagyúr
válasz
DarthSun #52449 üzenetére
Az a szinti érdekes lehet nekem.
Közben találtam még egy PCI 2.1-est ugyanolyan és működik is.
Nem tudom mit kell nézni az egyik Acorp (realtek chip rtl8029as) a másik SMC (a fém hátlapba ez van bele gravírozva: SMC EZCard 1208BT). Vagy az érdekes amit az XP kiír?Valami feelinges 5¼ -es ~5 GB Quantum Bigfoot illene még a masinához. Valamint volt egy vintage computer-es egérpadom, jól mutatott volna egy képen egyben.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
frescho #52446 üzenetére
Ez azt írja tudott FM hangmintákat és Midi-t is Amigával: StartTrekker 1.3.
14-17 oldalig van szó rólaMás. Sikerült rendes Midi hangot csiholni a Vibra 16 (CT4180) ISA kártyába szofveresen (Win98-ra nincs ilyesmi?):
Találtam egy működő PCI 2.1 hálókártyát van rajta UTP és BNC-s kapcsolat is (tudjátok, az a bajonettzáras csoda).
Win98 drivert nem találtam sajnos.
-
Nincs neki. Sima PCM kimenet sztereó, 8 bit, 4 csatorna. Kb. egy sb pro szint. Csak éppen 85-ben, szóval megelőzte a PC-t. A szoftveres mixeléshez a CPU-ja laapból kevés. Jobb minőséghez már egy jobb mod-hoz is kell egy turbo kártya, mondjuk egy 68020 már 14MHz-en is hatalmas előrelépés. Bacsis retró kiállításán meg lehetett hallgatni. Hogy jövőre mi lesz az bacsison múlik, meg az önök kértéken.
Szerk: Volt Atari is. Egy STE-n volt PCM és mellé egy Roland. Együtt elég szépen szólt a kettő.
-
arn
félisten
válasz
zoltanz #52444 üzenetére
en nem ertek az amigakhoz - de van neki?
legalabbis a jatekok zenei modul alapunak tunnek. pcn is voltak olyan jatekok, amik igy zeneltek (epic jatekok pl), de pcn semmi koze nincs a midihez.
az ilyen flippler, platform jatekoknal nagyon jo volt, de alafesto zenenek pl kalandjatekokhoz nekem jobban tetszett a pcs megoldas (fm, gmidi, mt32, stb).
-
zoltanz
nagyúr
válasz
DarthSun #52438 üzenetére
Köszi!
Valamint quailstorm-nek is a felvilágosítást.
Nemgond, még örülök is neki ez így különleges, amúgy nem vészes csak nem olyan részletes mint amit megszoktam.
A lapon sajna nem megy az USB egy kondi hiányzik a foglalatoknál, de egyéb gondot nem okoz, azért egy lan kártyát teszek majd még bele. Van egy integrált hangkeltő C-Media CMI 8338 is mellé, majd megesem mit tud. -
erer1000
őstag
válasz
erer1000 #50026 üzenetére
dunántúl laptop szervizeit majdnem mind végig kérdeztem, egyik sem vállalja idézem régebbi laptop BIOS frissítését.
csak a régebbi dolgot hoztam fel. nem tudták hogy mennyire régire gondolok ('98).
egy hely volt aki megkérdezte, pontosan milyen laptop. beírtam hogy toshiba satellite 300CDS
ő meg nem írt vissza
mindeközben, találtam 8k ért új, garis , utángyártott akkut bele, lehet beruházok rá
ha Dunaszerdahely-Komárom, Komárom-Szombathely utat Word+ Excellel akku kímélőbe kihúzná, akkor én lennék a legboldogabb emberlegudótt, Szerdahely-Komárom szakaszon vonatoztam, és elütöttünk egy autót. barátnőm rámnézett, és mondta hogy vegyem elő a laptopot, és kezdjem el a beadandót csinálni, mert sokáig nem emgyünk sehova..
így is lett, elkezdtem a beadandót csinálni.a poén rész itt kezdődik.
egy 17 év körüli csaj megkérdezett fél órával azután hogy elővettem ezt a laptopot, hogy lemerült a mobilja, és esetleg tölthetné-e a gépemről egy picit.
én meg lányos zavaromban nem voltam biztos benne hogy most azt hiszi hogy azért ilyen hatalmas a laptop mert nagyon bika, hatalmas akku stb, vagy csak nem tudja hogy 1-2 évvel idősebb nála, és elpirultam szerintem
sajnos közölön kellett vele hogy lassan én is lemerülök, de a beszélgetést végig figyelő 30körüli másik hölgy elővette a macbookját, és felajánlotta mobil töltésre
-
válasz
zoltanz #52436 üzenetére
Üdítő színfolt látni egy jól bekonfigolt Win98- at
Hát ja, egy Awe- val szebben szólna, ha hozzá tudsz jutni, csak csere, ugyanevvel a driverrel menni fog, legfeljebb a hullámtábla drivert teszi még hozzá. Esetleg a bank managert kell még manuálisan feltenni, feltéve ha cserélgetni akarod a mintákat, egy Roland mintával már szuperül penget.
-
arn
félisten
nativ ps2es bill is van
en tavaly hasonlo megfontolasbol vettem mindegyikbol ujat - vigyazok rajuk, alig hasznalom, 20 evig elmegy.
-
laskr99
addikt
válasz
zoltanz #52433 üzenetére
Nekem van itthon egy A4Tech 2 görgős PS/2 egér csak sajna múltkor takarításnal valamit sikerült rossz helyre rakni és a görgőt nem tudom lenyomni. Már lusta vagyok szétszedni. Itthon találtam a PC lomos szatyorban,szerencse azt nem dobta ki anyám mert most jól jön a PS/2 billentyűzet.
-
laskr99
addikt
-
Jééé egér. Lassan én is elérem az a kort ahol egér is megfordul. Egyelőre valahol a 80-as évek elején járok. Végre lehet zenét hallgatni, igaz még nem értem el a SID-et, de már a Pokey is egész jól szól. OK ez kicsit csal, mert duplázva van
De már olvasgatom az évtized közepének a híreit. Vicces amikor arról van szó, hogy két volt üdítőitalos vezető is átigazolt a számtech iparba. Én már persze tudom, hogy mi történt a cikket követő pár évben, de teljesen más a korabeli szemszögből is megnézni a történteket. Akkor még nem alakult ki a Jobs legenda és lehetett rosszat mondani a Commodore-ról anélkül, hogy a hívők fellógatnának egy kompozit kábellal.
-
laskr99
addikt
Na. 3 lap abból 1 slot 1 ami AT-ATX bios nélkül. Másik 2 486 de az egyik lap fele szét van marva. Képek:
486 szétmart -
-
arn
félisten
-
arn
félisten
mondom en, a haz, bill, eger lesz a vegen a legertekesebb
nah jo, akkor kerdezek mast - az analog - hdmi atalakitasnal milyen jelet kuld ki? pl van a 4:3as analog kep, abbol szethuzott 16:9es kepet general, vagy automatikusan kitolti fekete szelekkel? az en monitoromnal lehet allitani, hogy osszenyomja a 16:9es kepet, de kezenfekvobb lenne, ha az eszkoz egy "kesz" kepet kapna, nem mindenutt lehet ezt allitani.
-
válasz
quailstorm #52408 üzenetére
Tehát ami lényeges lenne hogy com>optikai usb egérre, vagy akár ps2 optikaira, bármilyen átalaktás nem lehetséges.
Akkor marad az 1 db brand 486- osom, melyen van ps2 egér és bill kimenet, ps2 egereket spájzoltam tartalékba, persze com golyós is van jópár, de az optikaival ki lehet védeni a por okozta hibákat, a golyóst gyakran kell tisztogatni hogy megfelelően működjön.
-
arn
félisten
válasz
quailstorm #52408 üzenetére
megoldani gondolom mindent meglehet - pl aktiv eszkozzel taplalod, ami a ket port kozott kommunikal, csak kerdes hogy erre van e vmi realis igeny, hogy letezik e ilyen eszkoz.
-
arn
félisten
válasz
zoltanz #52405 üzenetére
most nem ilyen mindenfele kulon adapter erdekelne, hanem, hogy van e vmi retrobox, ami egy doboz, es megcsinal koverziokat modern es regi eszkozok kozott vhogy. a megvalositasa nem erdekel
tehat hogy szukseg eseten ra tudjam dugni a retro pct modern bill/eger/kijelzore.
-
quailstorm
félisten
válasz
DarthSun #52406 üzenetére
COM-os egér az az adatbuszból kapja az áramot,
nem fog átalakítóval menni. De fog ahogy elnézem. A másik irány az viszont kizárt, hogy magától működjön, egy optikai egér akár 10-szer annyit eszik, mint egy golyós.
PS/2 to USB (passzívan) meg csak akkor működik, ha az USB-s egérben van PS/2 vezérlő is. -
erer1000
őstag
Ebay, pár száz forint darabja
Dsub-hdmi
Illetve dsub-DisplayPort kábelt használok pl nap mint nap , mert 2 analóg monitorom van 1050Ti on meg csak digitális kimenetVannak olcsó, szarok amik színezik a képet vagy vibrál, de linkelhetek olyat ami bevált
1000ft alatt van postával együtt -
com-usb : ilyet nem használtam, nem is tudom hogy működik-e, ha igen lehetne a golyós egér helyett optikait használni (286,386,486). Valahol rákérdeztem, azt mondták elvetemült ötlet
és felejtős.
ps2-usb : ilyenem van de nem működik
analog dsub - hdmi : ebből meg csak problémásakkal találkoztam, cégnél a kivitele problémás, nem stabil a mechanikai kontakt, fiamnál meg néha villogó képet ad.Retro monitort tartok, valamint újból is olyat vettem, melyen van még dsub is, és a képarányokat is kezeli.
(#52404) laskr99 : arra én is kíváncsi lennék hogy műkszik-e rendesen, mert idővel azért az AT tápok kikopnak, tönkremennek majd valszeg.
-
arn
félisten
tudnatok atalakitokat ajanlani? van olyan doboz, ami kezel esetleg minden regifele portot egyben?
com-usb
ps2-usb
analog dsub - hdmiilyesmikre gondolok.
a mostani monitoromon meg van analog bemenet, es a keparanyokat is frankon kezeli, de amit vennek, azon mar csak displayport, es hdmi van.
-
zoltanz
nagyúr
Ilyen katonai dizájnú ITX házat elfogadnék (Deprez feszmérő műszerekkel, vintage kapcsolókkal stb)
Le sem tagadhatom, hogy híradós voltam sorkatonaként a pellengátorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest