Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
a 9500 / Pro / 9800SE világa kicsit kusza volt:
9500 / 64MB 4x1 128bit >>> 8x1 128bit 9500Pro/64 szint
9500Pro / 64MB 8x1 128bit >>> csak órajelben húzható
9500 / 128MB 4x1 128bit és 9500Pro / 128MB 8x1 128bit >>> 8x1 256bites 9700 / Pro szintre moddolható ha referencia nyákos, ha nem akkor csak 9500Pro 8x1 128 bittel
ref nyákos 9800SE / 128MB 4x1 256bit >>> 9800/Pro/XT 8x1 256bitre moddolható ha ref nyákos
ref nyákos 9800SE / 64MB és kókány 9800SE / 64MB és 128MB 4x1 128bit >>> 8x1 128bit 9500Pro szint fölé húzható valamivel órajelben és felépítésben
a 9700 és 9800 nonpro, pro, XT kártyák elviekben mind 8x1 256bites felépítéssel rendelkeztek, csak órajelben különböztek. akkoriban még elég retek kis hűtéseket raktak ezekre a kártyákra pedig azért már melegedtek szépen, csak utána kezdték kitanulni a gyártók a rendes hűtés világát, így valószínűleg ennek is köszönhető hogy mostanra a nagyja elhullott ezeknek a kártyáknak
-
snake1977
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Úgy rémlik hogy feloldhatóak benne plusz futószalagok, de lehet tévedek.

Én annak idején 3-4 omegát is kipróbáltam ami kezelte a 9250-est, ezekből az egyikkel élből fagyott ha 3d-be váltott, egy másikkal valamiért 5 percenként alaphelyzetbe állította a kártyát, és volt az amelyikkel úgy hasitott mint a szélvész, de nem emlékszem a verzió számokra, igy 6-7év távlatából már csak ennyi maradt meg bennem. A www.guru3d.com oldalról szoktam drivereket vadászni ezekhez a régebbi kártyákhoz, mivel ott fent van minden kiadott vga driver ati és nv fronton, op rendszerhez katalogizálva. Illetve vannak fent spéci driverek is mint az omega, stb.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Érdemes, mert elég jó opciókat kínál, ráadásul én a 9600XT-t némi plussz hűtéssel, meg az omega integrált progijával (amiben húzás közben autómatikusan öntesztel, és kiméri mi a maximuma a vga kártyának ram és gpu szinten) 20% sebeség többletet nyertem.
Jut eszembe, ha valakinek hiányzik a gyűjteményéből, itt egy nem igazán kutyaütő 939-es konfig, amit most adok el. Nem igazán szereti az nforce chipset az SSD-t, és inkább konfigot cserélek öcsémnek, mint hogy az SSD-t hanyagoljam.

-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
A driver felmegy csak a control center igényli a net2.0-át
Érdemes az omegát is megpróbálni ahogy DarthSun irta, sokszor jobban kezeli az ati kártyákat, bár érdemes csekkolni több verziót, mert némelyikkel kicsit instabillá válik a rendszer tapasztalatom szerint, nem mindegy melyik kártyához melyik omegát teszed fel.DarthSun: 9700-es csak 2db futott át a kezemen, egyik rossz is volt, elvileg ebből lehet moddolni 9800-ast ?

-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
XP alá kell hozzá a dotnetfx (net framework 2.0) különben nem akar települni a ccc, illetve az utolsó driver hozzá 6.5 vagy 6.7 magasabb verzió nem is támogatja már sajnos.
Nekem közel egy évig volt meg, egy Athlon mellett szépen futott az nfs mw vele.
Manapság már 1500 pénzért utána hajigálják szinte mindenhol ezért lepődtem meg a magas áron.
-
snake1977
őstag
A minap láttam facebookon(!) hírdetve ati 9250-est 4500 pénzért, pedig ez se nem ritka, se nem értékes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pw12345
aktív tag
Izé, bigyó, lesz valami ebből a K6 rendelésből

-
Fenyő
őstag
válasz
tpower
üzenetére
Arra fél mégát nincs sok értelme tenni, hacsak nem a rá integrált fél mega hibás
.
Egyébként jumperrel lehet állítani, hogy az integráltat vagy simm slotokban levő memóriákat használja-e. 2 megára már van értelme felbővíteni, ahhoz van már egy egész jó dos alatt is használható (csak szimplán át kell nevezni syntgm.sbk-ra) gm soundfont, amivel elég jól szólnak a general midit/awe32-őt használó progik. -
tpower
tag
a ct 3990-en legalább döntve van a két ram foglalat

szerváltam bele 2×256kb simm ramot
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Én is... mostanában pl néha erősen kell tuningolnom. Így belógattam 3 db gyorskötözővel egy 12cm-es noctua ventit az északi híd magasságába. Ráraktam egy hátlapra szerelhető coolermaster ventiszabályzót, de nem szereltem be hanem idetettem az asztalra, és most tudom vezérelni is. Vérbeli megoldás ez is.
SB Live! Driverében volt valami 8 megás ha jól rémlik. De lehet hogy volt nagyobb is.
Itt van egy 32megás, de az meg már túl nagy

-
válasz
DarthSun
üzenetére
Már csak egy 28mega körüli hangfont kell.
Amúgy a kártya nagyon brutál lett így. Azt mondjuk nem értem, miért nem döntött memófoglalatot operáltak fel rá. Így nem fér mellé semmi, jó most pont a PCI slot van mellette, abban meg 180fokkal el vannak forgatva a kártyák.
A hűtéseid eredeti sufnituning megoldásúak. Szép a sárgazöld szigszalag.
-
FinalCaleb- nek köszönhetően megjött a SimConn, így az Awe64Gold 28M- ás lett, a PII/450- ben így két dudás egy csárdában, mostmár mindegyik csúcskiépítésben, Gusmax és AweGold
A Gold egy Awe32 helyére költözött.
Képek a kártyáról és a gépről -
zotyesz66
őstag
Eddig hatan lennénk a K6-III+ procikra, ennyien jeleztek vissza. Ez szerintem egész jó.

bacsis
Fenyő
Peter789
pw12345
Turulbir
zotyesz66
Ha valakit még érdekel, akkor a hétvégén jelezze, mert hétfőn, de legkésőbb kedden szeretném elindítani a vásárlást. A számlaszámot mindenki megkapja privátban, ha összegyűltünk és letárgyaltam az emberrel, akkor derül ki, hogy mennyit kell fizetni. -
Fenyő
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Azzal mondjuk nagy mákod volt akkor
, már a K6-2 -re is 2,8-at írnak nagyon max, combos hűtéssel, +-osokra meg max 2,3-at, de ált. felesleges is 2.0 fölé menni, mert 600-at szinte kivétel nélkül mindegyik viszi 2.0 volton. 600 fölé tekerni meg csak - máramelyik lap egyáltalán tudja - a pci/agp órajel húzással lehet, az meg nem túl jó buli, mindenféle furcsa tüneteket produkálhat, mégha stabilnak is tűnik a cucc, szóval az inkább csak az ilyen mit bír a vas tesztelgetéshez jó, mindennapi használtra nem igazán... -
bacsis
Közösségépítő
Én egyszer véletlen 3,2V-ot adtam egy K6-2+-nak... nem adott képet... 3X indítottam rá... akkor átnéztem a jumperolást.. mondom uppsz...
egy jumper rossz helyen volt.. átraktam utána pöccre indult.. kibírta
2,8V-on lehet még simán működne egy nagyobbacska hűtéssel...800MHz-en is akár
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fenyő
őstag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Lemerült Dallas chipet egy egyszerű moddal újra működére lehet bírni, már több 3/486 lapon alkalmaztam, szóval ezért kár lenne eldobni egy lapot, én jobban is szeretem mint a Ni-Cd időzített bombákat.
Darthsun: a TX-es lapok többsége megy K6-2-vel, mivel 2.5V-ot szinte mindegyik tud, de a Gigák, Asusok gyakran 2.0 V-ot is (sőt van vmi TX-es Asusom, ami 1,8v-ot is
), Vx-esek már neccesebbek, mert azokról, mivel low cost lapok voltak, gyakran a dual tápfeszt is lespórolták, úgy az MMX is csak jó hűtéssel, persze ha mégis megvan rajta, akkor abban is mennek azért, bár Vx-nél a 3. szorzó jumper is le van spórolva, így 3,5x után csak (2x)6x jön, mondjuk ez egy 400-as körüli K6-2-nek pont jó... -
zotyesz66
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Amikor utánaolvastam ennek a lapnak, akkor kezdett el érdekelni ez a plusszos proci. Super 7-ben nem nagy kunszt.
Jobban örültem volna, ha a VXPro-mban sikerült volna elindítani, de azzal nem nagyon lehet a 2V-ot megoldani. 2.5V kicsit sok lenne neki, mellesleg a "rendes" K6-ok mennek abban is 400-on. -
zotyesz66
őstag
válasz
tpower
üzenetére
Remélem innen szedted hozzá a biost. Én különben simán félredobtam ezt a lapot, csak mert megláttam rajta a Dallast. Meg első próbára el sem indult. Aztán bejumpereltem rendesen és egy 100-as pentiummal elindult, az aktuális dátumot mutatta úgy hogy 2-3 évet biztosan fűtetlen raktárban volt, azon felül az idén 17 éves, szerintem kibír egy atomvillanást is ezek után.
-
zotyesz66
őstag
válasz
tpower
üzenetére
Aflash 2.21 a te flashered, épp tegnap frissítettem egy ugyanilyen lapban biost. Pflash-t a világon nem találsz, ez van helyette. Nem mellesleg a moddolt biossal megy ebben a lapban az idáig emlegetett K6-III+ is. Melyik verziós a lapod? 3.0 vagy afölötti kell hozzá. De a K6-2-t nem fogja tudni kihajtani a megfelelő szorzó hiányában.
DarthSun: ez egy intel HX chipsetes socket 7 alaplap "legendás" tuningképességekkel. Az enyémben 83-as FSB-n megy egy Pentium 200 MMX 250-en, sajna a proci a 3.5-ös szorzót nem tudja. Eddig stabilnak tűnik... -
tpower
tag
srácok.
van vkinek pflash 1.5?ippeg biost kéne frissítenem egy asus p/I-P55T2P4-en, de e nélkül nem merek nekiállni univerzális íróval.
beraktam a már említett lapba egy k6/2-350-est és "486dx-s"-nek ismeri fel
-
zotyesz66
őstag
Akkor az lesz, hogy visszanézek és mindenkit megkeresek privátban. De lehet ám engem is zaklatni!
-
Turulbir
tag
válasz
tpower
üzenetére
Némi megszállottsággal bármi bármire...
Lehet, össze kéne szedni, hogy miket műveltem a régi gépemen? (650-es cerka egy gigán, 256 mega ram, Ati Rage 128pro 32mb; Autodesk Inventor 5.1, Age of Empires 3, stb.)Egyébként most az mozgatja a fantáziámat, hogy a Firefox 2.0 elvileg még elmegy 98-on (A kettes róka emlékeim szerint még kevésbé zabálta a memóriát, a 98-as vírusok meg már kihalhattak a netről).
-
Yutani
nagyúr
válasz
bob011
üzenetére
Ettől a sráctól sokat vásároltam régebben.
Szerintem arra utal, hogy a proci beágyazott cucc lehetett, alaplapra forrasztott (soldered). Mivel ez unsoldered, így ez egy kiforrasztott darab, és nem véletlenül írja, hogy "collection only", azaz csak gyűjteménybe való, mert így nem használható.
Szerintem.
-
bob011
aktív tag
Találtam egy szintén AMD K6 III+ 400 ATZ 1.6V procit ingyenes postával, de mit takar pontosan az UNSOLDER magyarul?
-
zotyesz66
őstag
Most kaptam mailt az embertől. Vár a további megrendelésekre, kellenének a biztos emberek. Alkudozni nem nagyon tudok, főleg angolul, azon felül meg a fillérb@szásnak sem vagyok a híve, ez még így is eléggé korrekt ár. Nekem kellene így paypal-on küldeni neki a pénzt, viszont azt megmondom, hogy megelőlegezni nem tudom senkinek.
-
Peter789
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
akkor még naívak voltak az emberek, azt hitték hogy lassan eltűnik a tengernyi papírmunka az informatikának köszönhetően - hát persze, azóta csak megtriplázódott + még gépre is be kell vinni mindent

valahogy azt vártam, hogy a melltartó nélküli lányon akad meg először a kamera fókusza

-
Murphistic
aktív tag
Megint egyYT-videó és ráadásul csehül van, de a lényeg szerintem látszik, igazi retro KGST-n belülről
:
https://www.youtube.com/watch?v=gyj5VwXSJ8MRöviden:
az egyik komment kitér, hogy 1:05-nél a kamermannak elsőre kicsit probléma megtalálni a tárgyat, amire fókuszálni kelleneAmiről szól:
- problémás keresni a tudományos könyvtárban, kérvényeket írni, de TV-vel, modemmel és billentyűzettel másodpercek alatt választ kapunk kérdéseinkre
- viszont vannak kérdések, amikre a válasz semmilyen könyvben nem található
Kérdés (2:00 körül) : Fontos, hogy az asszisztensem vonzó legyen?
Majd válasz egy másik terminálról( a főnökétől,aki a téma szakértője ): Mind közül az a legfontosabb! Csak nem gondolja fiatalember, hogy bárki is Önt nézi.Utána pedig felsorolja, hogy egy ilyen nemzetközi információs rendszerbe bárki írhat, azért kaphat fizetést ( készpénz használata nélkül ) és kezelheti a folyószámláját, vásárolhat.
"Ilyen információs rendszer használatával az irodák 90 százalékát be lehetne zárni, mert az irodista dolgozhat akár otthonról is. A konferenciák résztvevői is otthon ülhetnek és a termináljaik segítségével beszélhetnek. Viszont az irodákban egy igencsak elterjedt műveletet még akár egy fejlettebb rendszer sem tud elvégezni: nehezen tudna kávét főzni".Remélem nem gond a linkelés, ha mégis az lenne, akkor most szóljatok és akkor megspórolom a fordítást is
. -
Peter789
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
akkor ezt valahogy ki kellene deríteni, hogy mi is a státusza...
(#20329) pw12345
305 forintos ojró árfolyammal közvetlenül magyarországra postázva alku nélkül:
3 db 4448 / db
4 db 4247 / db
5 db 4127 / db
6 db 4046 / db
7 db 3989 / db
8 db 3946 / db
9 db 3912 / db
10 db 3886 / dbmost 5-6 darabnál járunk cirka, úgyhogy ebből jön le az alku sikerességétől függően még 1-2-X euro/db. plussz a magyarországi szétpostázás költsége, ha személyesen nem oldható meg
esetleg még tudok szervezni egy németországi útvonalat is a beszállításra, akkor helyi küldéssel további 350-450Ft/db lejön a fenti árakból, onnan pedig bp-ig ingyen eljön fél-1-2 hét alatt, csak akkor még nekem kell utána mennem itthon, aminél nem tudom időben hogyan mennyit tesz rá
-
Murphistic
aktív tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Szerintem rendelj tíz darabot.
Ötöt továbbpasszolsz, a maradékból építesz valami jó kis K6-os clustert valamilyen Linux alapon ( bár, ha volt ilyen, akkor Windows NT alapokon még menőbb lenne ).Egyébként én azon csodálkoztam, hogy honnan van ennyi nem használt processzora. Az ipari minősítés azt is jelentheti, hogy valamilyen berendezésekhez szolgáltak tartaléknak?
Amúgy nekem is tetszenek, csak fiókban tárolni felesleges lenne, meg meghagyom a nagymenőknek, ők legalább jó kis tuning cikkeket is írhatnak a példányukról
.Szerk.: "I was sent" alapján én arra is tippelnék, hogy kimaradt egy 't' és ebben az esetben is már elküldhette a Te példányodat.
-
Peter789
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
az "i was sent" alapján asszem a tiédet már elküldte. az előtte lévő meg arra vonatkozhat hogy egyben kell kifizetni és egy címre küldi. ha DHL-el küldi, akkor gondolom tracking number is bekerül a purchase history-ba - abból egyértelműen kiderül akkor hogy elküldte e már
a 83-as FSB-vel azért óvatosan, mert a P1/P2/P3 lapok még nem tudtak async PCI-t, így annak az órajele is felfut 41.7MHz-re. hivatalosan a PCI 25-40MHz között normális, de egyes eszközöket már a 36-38MHz is megbolondít, mások meg még a 45-öt is tolerálják. még az IDE-re is kihat közvetetten, előfordulhat hogy televágja logikai hibákkal a vinyót. illetve az ISA órajele is már 25%-al a normál érték felett jár, ott is bolondozhatnak a kártyák, vezérlők. szóval szerencse kérdése, megfelelő alkatrészekkel lehet betonstabil is, de ne lepődj meg és add fel ha elsőre nem az igazi...

-
zotyesz66
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Nem vagyok gyakorlott e-bayező, szóval igen, kifizettem. Angolul tárgyaltam vele, németül elég régen tanultam és nem sokra megyek vele. Konkrétan ezt írta: "no problem. order any number of processors. All I can send to your address. but you have to pay. the payment to the other people ... I was sent to the address specified in Paypal" gondolom az utolsó mondat vonatkozik az én tételemre.
Na igen, ha meglesz a proci, mondhatom hogy 1000 dolláros PC-m van!

Különben jó az az alaplap, abban ami nálam van, még mindig megy a Dallas akksi, pedig évekig nem volt bekapcsolva és a dátum még mindig stimmelt. Úgy tűnik, a 83-as FSB-t is bírja. -
Peter789
senior tag
zotyesz66:
akkor már egyből ki is fizetted neki? hogyan fogalmazta meg a dolgot? néha a németek tudnak cifrázni az igeidőkkel

a fix áras aukciókkal jobbára nem is érdemes foglalkozni, olyan horribilisek. én amikor vidkártyákat keresek, akkor beállítom az alap technikai paramétereket, majd bökök egy 8-10-12 $ vagy ojrós felső határt és berendeztetem lejárat alapján és úgy futom át a következő 3-5 nap aukcióit. így az ilyen humorzsákok ki is esnek...

vannak dolgok amelyekért tényleg durva számokat adnak meg a gyűjtők - pl egy nV1 eredeti dobozával és cuccaival nemrég 120 ojró felett ment el - de azért a kevésbé különleges, de még mindig érdekes dolgokat meg lehet fogni bagóért, néha mákkal a különlegeseket is. az ilyen hirdetők mint a linkelt meg remélem jó sokáig fizetik a listázási díjat, mire megunják és eladják nekem 1$/1EUR licittel a cuccukat

----------------------------
(#20312) Fenyő
a 63.35-ből kifelejtetted a további tételekre +1 ojrót, 5 darabra az alap kiindulási ár 67.65 - ebből próbálhatunk meg minél többet lefaragni. azért az 50 már azt jelentené, hogy magát a terméket 2/3-ad áron odaadja. első körben induljunk ki egy szűk 4e forintos darabárból. átfutom itt a hsz-eket, hogy ki jelezte hogy érdekelné egy ilyen procc, és ha megerősítettétek akkor alkudozunk egyet
mod:
akkor eddig ABC rendben:
Bacsis
bob011
Fenyő
Peter789
Turulbirmég valaki?
-
snake1977
őstag
Egy kis segitséget kérnék, adott egy k6-2 500-as cpu, aminek a tetjén műanyag van, szinte ráégve a cpu-ra, valószínű az előző tulaj a hűtőbordát a müanyag védőréteggel együtt tehette rá a procira, ami szépen rásimult majd szinte odaégett a procira, mivel távolithatnám el ezt róla? Lekapargatni nem szeretném mert akkor az alu kupakon a feliratok igen rondák lennének, acetonnal próbálkoztam de nem igazán oldja

Valami ötlet? -
zotyesz66
őstag
Válaszolt az ember, azt mondja, nincs akadálya a többes rendelésnek. De úgy veszem ki, hogy az enyémet már elküldte.
-
zotyesz66
őstag
Amúgy van itt egy ilyen lap, és a lényeg: megy benne a k6+ !
-
zotyesz66
őstag
Ezt nézzétek: Asus HX-es alaplap. Nooormális?
-
Fenyő
őstag
-
zotyesz66
őstag
Csak nézek, ezek az amcsik valami brutális áron tolják a socket 7 cuccokat. A jobbak 200 dollár körül, de az olcsóbbak is min. 50 dollár.
A német eladó nem jelentkezett még idáig... kíváncsi vagyok, szóba áll-e velem.
Fenyő: ott most standard DHL szállítást látok 8.10 euroért. -
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Közben itt 4,10 Euróra vitte a le a szállítás árát
(nem tudom közöm van-e hozzá, de megkérdeztem tőle, hogy miért akarja csomagként küldeni 11 Euróért, amikor bubis borítékban fél kilóig 3.45-ért is elmenne), szóval ezt is nyugodtan be lehet linkelni neki, szóval 58,85-ből lehet minimum kiindulni, szóval az 50-es alku ajánlatot még el is fogadhatja akár, azaz fejenként 3 papírból megúsznánk kb. 
-
Murphistic
aktív tag
A Binget használó 8-bit rajongóknak szólok, hogy a Google kezdőlapján 8-bites szimulátoron lehet jeget csiszolni
. -
zotyesz66
őstag
Írtam neki, meglátjuk, válaszol-e.
-
-
Fenyő
őstag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Kár, hogy így elkapkodtad a dolgot, 3-an már fejenként 2,96 Euroból megúsztuk volna a postát, de most már eső után köpönyeg ugye, én ha vmi nem világos/egyértelmű e-bay-en rákérdezek előtte, bár ha még nem fizettél, és ha kellően rugalmas az eladó, még lehet kérni a rendelés módosítását...
-
Peter789
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
én eddig elsődleges konfignak igyekeztem mindig jó ár-érték arányú cuccokat venni, vagyis megvettem a legolcsóbb de jelentős tuningpotenciállal rendelkező vasakat: Cel2 633@1000+, TBred-B 1.5@2.3GHz, P4 NW 2@2.5GHz, P4 Prescott 3@3.8GHz, D805 2.66@3.5GHz, E2180 2@3GHz, E6500 2.93@4GHz+ - nagyvonalakban... volt pár kevésbé tuningos is, pl a K6-2 500 meg a duron 1200, de általában erőteljesen tuningoltam. eddig szoftverhibás / bizonytalan akadozós viselkedést csak az AMD konfigjaimnál tapasztaltam, de tuning nélkül is (ismerősöknél szintén) megvoltak ezek a gondok. intelekkel ilyen jelentős tuning mellett is évekig a legnagyobb megelégedéssel használtam a konfigokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Érdemes az omegát is megpróbálni ahogy DarthSun irta, sokszor jobban kezeli az ati kártyákat, bár érdemes csekkolni több verziót, mert némelyikkel kicsit instabillá válik a rendszer tapasztalatom szerint, nem mindegy melyik kártyához melyik omegát teszed fel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Jobban örültem volna, ha a VXPro-mban sikerült volna elindítani, de azzal nem nagyon lehet a 2V-ot megoldani. 2.5V kicsit sok lenne neki, mellesleg a "rendes" K6-ok mennek abban is 400-on.

(nem tudom közöm van-e hozzá, de megkérdeztem tőle, hogy miért akarja csomagként küldeni 11 Euróért, amikor bubis borítékban fél kilóig 3.45-ért is elmenne), szóval ezt is nyugodtan be lehet linkelni neki, szóval 58,85-ből lehet minimum kiindulni, szóval az 50-es alku ajánlatot még el is fogadhatja akár, azaz fejenként 3 papírból megúsznánk kb.