Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter789
üzenetére
Hát többszálon még biztos így kis órajelen is jobb a xeon, meg ugye 12mb cache némely tesztben számít.
Valószínűleg régebbi egy vagy két magot használó játékokban a kisebb cache 2 mag de nagyobb órajelű core2 jobb. A lapom GA-965P-DS3P sajna nem eszi a nagy fsb-t, vagy csak nem értek hozzá. A proci biztosan menne alapfeszen 1600 fsb-vel, mindenhol írják. Penti2-es óta nem volt intelem, nem tudom mit kell ezen még állítani.
1100-as ramok vannak benne, így az sem lenne akadály de visszaosztva sem megy. Feszt meg nem tudom minek adjak. Fine ratio nem megy, csak 6-ot és 7-et tud.
bacsis
Igen az új socketeknél már nem kell trükközni, alapból megy xeon proci desktopba. Kivéve úgy tudom Dell, HP... gyártóknál.
Én most letettem a nagyobb procivadászatról, marad az X6 mivel játékoknál teljesen elég, inkább vettem egy parasztvakítós 6gb ramos 7970-et.
(skyrimre kell a vram, meg pár év múlva is elég lesz)Ranagol_5
simán szétvagdostam én is a 775-öt, nem nagy dolog csak óvatosan kell és sok mindent nem befolyásol csak műanyag. -
Ranagol_5
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Van kábelem hozzá, igen. (amit véletlenül szereztem, mert haverék valami dvi-os elosztót akartak rendelni és ez lett belőle, én meg lenyúltam
)
Egy compaq workstation-ben van, és ahhoz is járt gyárilag. Még telepítenem kéne rá egy oprendszert, majd ha megcsináltam, megnézem mit tud.
Én azt olvastam, hogy a 4gpu nem igazán "dolgozik együtt", csak a 4 monitor meghajtására képes, mert ugye mindegyik 1-1 monitorért felel. -
Exian
addikt
válasz
Peter789
üzenetére
Ezek hasznos infók, köszi. Akkor a G200-as kártyáimat mindenképp beveszem majd a retroPC kiállítás PII-PIII gépeibe. Azt hiszem 2 vagy 3 ilyen kártyám van, sajnos PCI-os nincs

Aminek viszont örülök, hogy találtam egy PCI-os Savage4 16MB-os kártyát. PCI-osból szerintem ez a legkomolyabb kártyám, meg amin van elegendő memória is normális felbontáshoz (nem játékra, csak 2D-re gondolva). Most beraktam egy Linuxos gépbe, megnézem, milyen felbontást is tud és vajon elfutnak e rajta alapszintű (Linuxos) 3D játékok?!
Egyébként egy abszolút nem PCI-os videókártyát igénylő gépbe raktam, hanem egy olyanba, amin van PCI-E slot is, csakhogy használhatatlan. Valamiért ha PCI-E videókártya van benne, akkor azt műveli, hogy hol bekapcsol, hol nem... amikor nem indul be, akkor 1 hosszú, 3 rövid csippanással jelzi, hogy gond van, és ahogy néztem, ez VGA hibása utal. Aztán minden X-edik indításnál meg beindul, és utána már semmi baja.
Ezért kénytelen voltam keresni hozzá egy pofásabb PCI videókályhát... azzal úgy tűnik, hogy minden indításra beröffen.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Peter789
üzenetére
lehet a kártyádnak volt nyűgje... egy ismerősöm gyerkőce már vagy 2 éve használ Geforce4 MX460-al Win7-et játékra

gban! Jahh vágom a módszert, meg fogom próbálni, majd beszámolok róla
Más: most építek egy dual P1 MMX-et.. ezt a kártyát raktam bele:ejj, csak nem tud 3D-t.... legalábbis Directx API-val...
Így kéyntelen leszek csak berakni ez mellé dual procis konfigba is egy Voodoo2-t
-
cheatergs
senior tag
válasz
Peter789
üzenetére
Ennyi erővel az Nforce3 250Gb-re is azt lehetne mondani, hogy egy hulladék az Nforce4 Ultrához képest, mert megfojtja a 939-es procikat (igen rossz is volt a hírük, megnyugodtam, mikor az utolsó pillanatban 4-est tudtam rendelni).
A 735 valamiért sikerült a SIS-nek, a továbbiakban mondjuk úgy, hozta a szokásos színvonalát, szóval nem meglepő, hogy a 746 olyan lett, amilyen. De a Via is csak sokadik generációváltásra érte utol az Nforce 2-t, most akkor a KT-széria is gagyi? Vsz inkább az Nv tudott valamit.
Plusz a driverek is számítottak, a Via 4 in 1-je például sokáig bugos volt, így valamit ki kellett hagyni telepítéskor (tán AGP-vezérlőt?), különben hátráltatta a rendszert.Ezenfelül a legpozitívabb esetben is középszerű ECS-en számon kérni, hogy miért nincs a tuningosok messiásaként számon tartott Abit szintjén a sebessége, olyan, mint a Mercuryt ostorozni, amiért nem nyújtja a DFI lapok minőségét a töredék árán.
Nekem van KT266A, SIS735 és Nforce2 Ultra, ha egyszer lesz kedvem, egyazon procit (mondjuk a 2400-es T-bredet) letesztelem mindhárom lapban. Bár szerintem ilyenre nem kerül sor az életemben.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Peter789
üzenetére
"Mint írtam, a SiS746-ot váltottam végül nF2-re, és nekem ne mondja senki hogy az normális hogy ugyanaz a proci kb 2/3-ad sebességre képes a SiS mellett"
De, csak nem jó szemszögből nézed, a Nforce2 (igazából már az 1 is jó volt valamennyire) volt ennyire gyors, (utasítás becslés valamint van rajt egy "L3" cache is, stb.)
-
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Van egy MSi K7T Turbo lapom ez KT133A csipszettes, elvileg viszi az athlon xp-t 1800+ ig. A sis-t nem hiszem hogy megveri, de valószínű kicsit megszorongatja.

-
cheatergs
senior tag
válasz
Peter789
üzenetére
SIS735-öt hasonlítasz össze egy NF2 SPP-vel? Egy év, egy generáció és egy kategória a különbség, még szép, hogy nem ellenfél az előbbi utóbbinak. Az lett volna szégyen az Nv-nek, ha nem így történik.
A maga korában a 735-ös remek chipset volt. Ár/teljesítményben pláne. Akkoriban a Nforce 1 volt gyártásban, az pedig nem villogott. -
Yutani
nagyúr
válasz
Peter789
üzenetére
Az ECS P6S5AT SDR/DDR alaplap nagyon jó kis cucc volt sebességileg, két dolgot leszámítva, ami viszont tuningra nem tette alkalmassá: nem lehetett CPU feszültséget állítani rajta, és FSB-t is csak a szabványosokra lehetett állítani (66/100/133). De ha mondjuk volt egy 1GHz TuaCeleronod, ami alapfeszen tudta a 133 MHz FSB-vel beállított 1333 MHz órajelet, akkor nyert ügyed volt vele, mondhatni volt a 256kB L2 cache-es PIII-ad.

-
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
775-el nincs ilyen tapasztalatom, de a 478-as Sises chipsetek kifejezetten jók voltak, a korai Viások voltak csak kissé lassabbak.
zotyesz66: K7S8X-el volt dolgom és az még performance biossal is lassabb volt még egy Via KT333-hoz képest is, persze a gyakorlatban általános használatban a lassabb memóriakezelés nem jelentett akkora hátrányt (az említett 10-15% teljesen reális), mint amennyivel olcsóbb volt a Sises lap az Nforce-osnál. -
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
P4 alá egyáltalán nem voltak rosszak a Sises és Viás chipsetek, a Sis már a korai P4-es időkben is kifejezetten jó chipseteket csinált, a 645 pl simán verte 845D-ét, az árukhoz képest meg kifejezetten jók voltak a dual ddr-es Via (PT880) és Sises (655) chipsetek, főleg, hogy a sánta ló 848-nal voltak kb egy árban (848 vs PT880 összehasonlítás).
Az Amd kicsit más történet, ott kezdetben a Via volt az egyértelmű favorit, majd az Nvidia, az Nforce2-vel elbitorolta ezt a címet tőle, amit aztán teljesen nem is tudott behozni (bár a KT600 és KT880 elég közel volt hozzá), a Sises Amd-ék viszont valóban elég lassúcskák voltak performance bios ide vagy oda.
Sanchezsa: Savage2000 viszonylag ritka. -
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Sima 6X86 nem tud feles szorzót, az csak az MX-eknél lett bevezetve.
Exian: Ha sarkazás és égésnyom van a procin, akkor azt tuti megsütötték, valószínűleg rossz hűtőfelrakással.
Vidkari kérdéshez, sima 9000 meg a Ti200 eléggé hasonló kategória, de ez utóbbi rendesen megcibálható (min a sima GF3 órajeleit viszi, de ha jobbfajta ramok vannak rajta, akkor a Ti500 sem akadály), és gyengébb géppel is beéri a Geforce, a Radeon egy kicsit prociéhesebb, de 1Ghz fölött szvsz édesmindegy. -
zotyesz66
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Jah, múltkor volt náluk egy raklap asrock 775 lap, mondjuk i865-ös, de a 6-7k, amit kértek érte az nem kevés, de mostanra egy sincs már. De hidd el, maszek hirdetésben pesten se viszik el ennyiért.
Viszont a mondott optikai drive-ok ott vannak lassan 1 éve és a kutyának se kell, én vettem már hármat belőlük, teljesen jól működnek. -
zotyesz66
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
A vadiúj notiba való Lite-On SATA DVD-RW sem rossz vétel náluk.
-
-
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
A K6 3D a K6-2 szinonimája, még a win98 is (meg a DX6.x) K6 3D-nek hívja a K6-2-őt (de pl itt is meg van említve a másik neve), a K6+ 3D meg a K6-III-at jelenté ezzel az analógiával, gondolom eredetileg ilyen névvel fejlesztették, de később vmilyen okból a K6-2/III név mellett döntöttek.
-
gban
veterán
válasz
Peter789
üzenetére
P2 celeron - de, a cache nélküli az borzalmas volt, akár túlhajtva, akár alapon.
Ami jó volt az a 450-re húzható 300A, a sebesség miatt is meg a 128 KB cache miatt is.
Szerencsére elég hamar kiismertük a nem-A cache nélküli csodák sebességét, óvakodtunk is tőle mint a tűztől. -
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Akkor próbáld ki normális hűtővel, rögzítéssel, sokat fog dobni rajta, nekem anélkül 600-on se volt stabil.
Ja tudom, hogy 1.6 az alapfesze, de nem hiszem hogy más mag lenne benne mint a többi K6-2+/III+ procin, amik javarészt 2.0-osak (nameg a legtöbb asztali SS7 lapon nem is lehet 2.0v alá menni), gondolom ezt vmi full passzív dologba szánták, mivel 400-on 1.6-on simán elketyeg. -
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Nekem alapfeszen (2.0v) 577-ig (105x5,5) bírja, a 600-hoz (6x100) már 2,1v kell, a vége pedig 618 (5,5x112) 2,2v-on 630-on (105x6) már 2,4v-on se bootol be a Windows. Azt hozzá kell tennem, hogy alapfeszen még elég egy coki K6/ppga Cerka hűtő is rá, viszont a 600/618-as csöppet feszemelt órajelekhez már bizony elkél egy Athlon/Athlon Xp-re való komolyabb hűtő, egyébként instabillá válik izzasztás hatására, nagyon nem szeret melegedni (de tényleg, már ilyen 4x fok fölött kínjai vannak
) -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Peter789
üzenetére
nagyon nem mindegy hogy mennyi az alaplapi CAche

Kb 124MHz-es FSB-n 1MB alaplapi Cache-el megy annyit mint 100MHz-en 2MB Cache-el...
Ha kifogsz egy olyan MVP3-as lapot ami tud 133MHz-et akkor ott gyorsabb leeht a 2MB-osnál... csak hát annyit nem mindegyik lap megy.. a poén az hogy az én MVP3 G2-esem sokáig simán vitte a 133-at, viszont egy ideje már csak akkro ha lefagyasztom fagyállóval az északi hídat...
Jahh még annyi, hogy pl Nvidia TNT2-vel még megy a 133-as FSB viszont az Fx5950 Ultrával max a 124 ment úgy.. korábban nem volt gond... elfáradt az északi híd
a 2MB-os lapok viszont 100MHz fölé nem mennek, esetleg 103-105MHz lap függő... -
Rive
veterán
válasz
Peter789
üzenetére
Ezeket a lapokat szerettem nagyon.
Egy szatyorra valót selejteztek anno egy szervizből, stabilitási hibákkal. Annyi hibájuk volt, hogy lemerült elemmel nem nagyon akartak indulni
Naná, hogy megszerettem a típust 
Amúgy tényleg elég gagyi-kinézetűek. Hosszú kártyák az IDE csatlakozók ill. a BIOS chip miatt voltak problémásak: a kis méret miatt meg egy rakat házban csak lötyögtek jobbra-balra

-
zotyesz66
őstag
-
djculture
félisten
válasz
Peter789
üzenetére
Nekem most is benntvan a gépben két 20 gigás maxtor szoftveres raid0-ban ez se sokkal tud többet 35mega körül, kettő raid0-ban meg 60 mega. Különben amilyen lassú nyavaják a mai viszonyok között kettő igy kötetben elég jó. Van pár börgatyás seagate-em is azok 50-et tudnak raid0-ban

-
tpower
tag
válasz
Peter789
üzenetére
ez a lap az.
amúgy meg ja, ami tetszik
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Holnap megnézem a cuccokat, aztán privátban megírom, hogy mi van.
A kártyának amúgy annyi a baja, hogy egy alapos "mosás" ráférne. Gép beindul vele, de képet nem ad, valószinüleg az egyik lábán a chipnek a forrasztás már elengedhetett vagy kilazult, átkéne nézni egy loop-pal mosás után. 
-
válasz
Peter789
üzenetére
Nekem van néhány Matrox, majd szabi alatt ( nov eleje ) megnézem hogy milyenek, bele vannak keverve egy nagy halom S3/Trident sorozatba.
Más: a nemrég említett AsusP2B-s gépemmel szívok rendesen, nem megy fel rá a Win98.Kártyacserék, BIOS-frissítés megvolt.Mikor a PnP eszközökhöz ér a telepítő, védelmi hiba meg kék halál meg újraindulás meg fagyás meg sötét képernyő, minden van a repertoárban
Most fogok indítani egy memtesztet, ha nem bukik akkor talán alaplaphiba ha bukik memcsere.Még a biosfrissítéssel is szívtam mert az Asus az utolsó bios mellé betett egy olyan flashelő progit mely nem ismerte fel a bios-ic- t
, le kellet töltenem egy újjabbat. -
gban
veterán
-
gban
veterán
válasz
Peter789
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, bár anno emlékeim szerint pont egy compaq gép esetében belefutottam olyanba, hogy a túl magas szorzó miatt nem ment rendesen a gép. A részletekre már nem nagyon emlékszem, de nem sima nyűgje volt, hogy hibásan írta ki a proci nevét, vagy hasonló.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Peter789
üzenetére
Azzal lehet adni a procinak a feszt...
melyik foglalatot használod.
csak a socket 4-es processzoré van meg, a másik sorra nem jó.
rajta van egyébként a Socket 4-esé.
Mi az az egész lakos kép? Ez?
szerk.: kipróbáltam, ha működés közben leveszem, kihül, szal nem kap villanyt.
ha visszarakom, megin meglegszik, azaz van fesz. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Peter789
üzenetére
az igen! VESA, ISA, PCI, 36pines SIMM, 72pines SIMM, integrált Cache, illetve bővíthető kártyás Cache modul si rakható a lapba, integrált IDE vezérlő, van itt kérem minden, már csak egy Socket4/5-ös CPU foglalat hiányzik róla és kész a vérbeli Asrock Hybrid 486os lap

-
Fenyő
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Pci-os lapoknál volt, hogy volt jumper 40 Mhz-es Fsb-hez, hogy szinkronban menjen az fsb-vel a pci vagy visszaosztva (ez a Siseseken alapvetés volt, de Umc-eseken valóban volt, hogy lespórolták), 37-es fsb-t meg milyen S3-as lap tud (szvsz tuti fék lehet a 150/160-as 5x86)?

Frescho: a VLB Cirrus azért bírta, mert az alapból wait state-el megy, de a legtöbb többi márkán van wait state (vagy külön 33/40 és 50 Mhz állás ami ugyanezt jelenti) jumper, ill. a hibrid 3/486-os lapban kétlem, hogy az öreg 30 pines simmek 50 mhz-en bírnák a legszűkebb időzítést (de még 40-en sem biztos), ill. cache is ezeken ált 20 ns volt, ami szintén nem túl valószínű, hogy a plafonon ment, ettől függetlenül, abból a vasból ez volt a max amit ki lehetett hozni nem kérdés, hiszen az órajelelőny és, hogy már (vélhetően) 40 Mhz-es is wait state kellett, mind a 2x50 mellett szólt a 2x40 helyett, viszont kissé "modernebb" környezetben 4x40 és a 3x50 közötti párharc már egyáltalán nem ilyen egyértelmű, átlagos alkatrészekkel a 4x40 a nyerő inkább. -
-
válasz
Peter789
üzenetére
Jó vétel
Én nemrég 2 db IO- t meg 2db ISA hálót vettem, szintén darabonként 200- ért. A poén az hogy nem tudom hol pihentek az évek során mert tiszta újak és szerelt panel néven voltak kitéve egy villamossági boltban. Másnak haszontalan de egy retro kedvelőnek kincs az ilyen. A másik véglet mikor a retro státuszra hivatkozva túláraznak.MX- et nem is ismertem
, hasonló kategóriából egy GX2- őt használok, az MX jobb ?Más: egy most készülő retro gépemben GeForce4MX440- et hajtok, gondoltam teszek rá ventit mert csak borda van rajta, de órák után is csak kézmeleg, asszem jó lesz venti nélkül

-
-
-
válasz
Peter789
üzenetére
Lapon kerestem korábban de nem találtam a PLL-t, lehet megint szétszedem hátha meglesz. AIDA-val sem találtam meg. Vakon próbáltam párat de rengeteg van.
Itt egy aida report, ebből nekem nem derült ki. [link]bacsis
Vmod-ra is van pinmodom bár elcseszné az üzemidőt ha kis órajelen is többfeszt kapna. -
spista222
addikt
válasz
Peter789
üzenetére
MSI K9N neo Ver 1.0: csak a 81-es lábbal ad képet.
MSI K9N ultra: AD képet 81.-es láb nélkül is.
ASRock 780GXH/128M: Minden PCI-e hibás kártyát megeszik alapból butítja a kártyákat X1, X2 X4 X8-ra.
nem kell neki a 81-es láb. az X4-es portban nincs bekötve 81. láb. Ezzel a lappal szoktam 2. lehetőséget adni képet más lapban nem adó kártyáknak ezután jöhet a butítás.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P: megy a 81.es láb nélkül is.
Gigabyte GA-EP43-UD3L: kell a 81.es láb.
Gigabyte GA-945GZM-S2: nem kell neki a 81.es láb de a déli hídból kapja az X4-es@16-nak kinéző portját.
Fujitsu (Gigabyte) 915-ös lap semmilyen(X1, X2 X4) butított kártya nem ment benne még a 81.es lábbal sem. X16 megy.Vagyis beletalálhattál egy olyan lapba amihez nem kell a 81.es láb.
-
spista222
addikt
válasz
Peter789
üzenetére
Eljutottam idáig is: hibás X16-ot nem tudó kártyák butítása. kezdésnek X1

Kipróbáltam a ragasztószalagos butítást-> nem ment.
Innen tudom hogy 18-ig kell üresen hagyni mindkét oldalt az 1X-es módhoz.
De az Nvidia lap így is kicsipogta.
DE!
van ilyen láb hogy "PRSNT#2" és elvileg az 1X-es slotban is lenni kellene de az nincs bekötve a kártyáimon az 1-4-8X os lábakon csak a 16X-oson@81 láb.(láttam már olyan kártyát ami be volt kötve ott egyből működne a ragasztószalagos megoldás vagy olyan lap amit nem törődik vele)
Arról a lábról és az utolsó földről is levettem a szalagot(csak 1-ik oldalt) és láss csodát már indul is. -
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
Valóban kábelen kapta a netet, egy régi smc vezetékes routeren át.

Ha az ellenállás leszedése után forrósodna a chip akkor majd megkérek rá egy ebben jártas embert hogy szedje le, nemsokára leműtöm a lapról, és kiderül megszünik e a probléma, a lan elvesztése nem nagy érvágás ha cserébe életképes marad, mert ddr3-as 775-ös lapot beszerezni mostanság nem egyszerű és aránytalanul drága is.
-
snake1977
őstag
válasz
Peter789
üzenetére
A lap tipusa telitalálat!

Én a codegen tápra tippelek ami eddig hajtotta, valószínüleg instabil darabról lehet szó, nem is kisérleteztem vele, bár állítólag volt áramszünet is de ezt nem tudja pontosan mert dolgozott, a szomszédok mondták hogy nem volt áram fél órán át, de azt nem hiszem hogy a hálókártya részt megpiszkálta volna a kimaradás, a realtek chipet nem tudom leforrasztani sérülés nélkül pillanat pákával, de az ellenállást még igen, szóval ha eltávolítom lehetséges hogy túléli a lap, azaz használható marad?
Megerősitettél, mivel én is ezen gondolkodtam, kiváltó ok nélkül nem próbál elfüstölni az az ellenállás, de hogy a táp, vagy áramszünet, (villámkár) vagy egyéb ok lehetséges e, az részemről talány, sajnos komolyabban nem értek a témához.
Köszönöm a tanácsot.
-
válasz
Peter789
üzenetére
Ez igaz, van benne DSP, de ettől függetlenül (gondolom a szokásos szar creative driver miatt) terheli a procit.
Mikor régen érdekeltek az ilyenek, volt, hogy eax 2.0 alatt lassabban futott a játék mint nem creative karival. Hiába a DSP ha szar a meghajtó. Az általános az volt persze, hogy eax-al jobban teljesítettek ezek a creative kártyák. De ha nem használod akkor is eszi az erőforrást ellenben más kártyákkal. Asszem a soundstorm-ot (abit nf2) ha kilőttem nem kaptam sok pluszt, ellenben eax-os játékokban jobban lassultak a dolgok mint live-al vagy audigyvel.Szóval játékok alatt lehet jobb egy creative kari, de itt a 3dmark a teszt alap. Azért mondtam amit. És persze tudjuk, hogy nem 3dmark-al játszunk, de itt másról van most szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(skyrimre kell a vram, meg pár év múlva is elég lesz)

)

Most fogok indítani egy memtesztet, ha nem bukik akkor talán alaplaphiba ha bukik memcsere.Még a biosfrissítéssel is szívtam mert az Asus az utolsó bios mellé betett egy olyan flashelő progit mely nem ismerte fel a bios-ic- t ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez eretnekség
DarthSun