- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Intruder2k5 #78025 üzenetére
Nekem DPD még nem hozott eddig, csak EO és párszor MPL, de a Cainiao-n szoktam követni a csomag útját már a belső Alis azonosítótól fogva és ha ott már "Received by local delivery company" csak akkortól a hazai kiszállító oldalán...
Parcelsapp volt már, hogy úgy beborult agyába, hogy valami horvát EO számot rendelt az én EO számomhoz következő csomagszámnak és onnantól használhatatlan volt... Cainiao az rendesen követte az én csomagszámomat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP Elitebook 840 G10 14" FHD Intel Core i7-1355U 16GB 512B SSD 2+ Év Garancias Erős akku Ár alatt!
- Számítógép, kezdő gamer PC jó áron, 24" montitor ajándék! i5-9400, 16GB,ASrock B365M, Nvidia GT 1030
- Xbox One
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Lego Ideas Ghostbusters Ecto-1 21108 Új, Bontatlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest