Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #47199 üzenetére
Akkor miért írták azt, mert nem szokták a kódokat összekeverni és a Cainiao is mást mutatna. Legfeljebb neki mondta a logisztika, de ha elfogadjuk akkor a logisztika miért nem adta meg a másik nyomkövetési számot?
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ez szerintetek teljesen kamu?
[Bosch GDS250]1.4 T-jet M32
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne ez a telefon, és itt most nagyon olcsón megvehető, de nincs semmi értékelés. Kicsit gyanúsnak tűnik, mit gondoltok? Alul azt írja, hogy van 15 napos pénz visszatérítés. -
Topikgazda
válasz erik365 #47203 üzenetére
Hát azok a cégek amelyek idén január óta francia illetőséggel keletkeztek elég gyanúsak, ez is
This store has been open since Jan 22, 2021. De az adószáma alapján létezik ilyen nevű cég amit megadott, az üzleti adatoknál, bár nem igazán ellenőrzik az adatokat, mert az elérhetőség az hiányzik. Kérdezz valamit a termékről, vagy írd azt hogy neked van ismerősöd
JURANÇON-ban átveheti-e személyesen, mert akkor nem elküldeni.
Bár a neked ingyen GLS onnan azért annyi mint a termék ára.
A cégbejegyzés szerint ez a neve és címe CH-GC4, AVENUE BAGNELL, 64110 JURANÇON[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz totron #47197 üzenetére
Szia! Én spanyol raktárból rendeltem. Innen "elméletileg" nincs semmilyen plusz költség hiszen EU tagállam mindkettő. DE és itt a gond ha ennek ellenére mégis Kínából küldik, akkor lehet ÁFA és kezelési költség. Nekem nem "választási" lehetőség volt, hanem ezt ajánlotta fel a kínai raktár vezetője. Viszont ha megnézed az árakat akkor látszik az ha EU raktárt állítod be szállítónak akkor magasabb az ár. A problémám az, hogy nincs ez a cseh raktárban mert onnan tényleg megjön 7 nap alatt. A spanyol raktár pedig szerintem kong az ürességtől és csak behazudott a típus szerinti készlet és a 7 nap is! De ha van időd kivárni akkor próba cseresznye.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Angel2014
addikt
-
RAZR_v3
tag
Vásároltam egy univerzális tokot egy kamerához. A termék leírása alapján ahhoz a típushoz is jó, amit én használok. Egy hónap után megérkezett a tok, és nem fér bele a kamerám, túl kicsi, néhány mm hiányzik, hogy beleférjen.
Megtettem a panaszt, 3 részletes fotóval dokumentálva, amire az volt az eladó reakciója, hogy küldött egy chat üzenetet Aliexpressen, amiben azt kéri, hogy nyomjak egy cancel dispute gombot, majd vegyem fel vele a kapcsolatot és utána kapok pénzvisszatérítést Paypalon. Azt nem írta oda, hogy a teljes vételárat adná-e vissza. Nem reagáltam rá, most, hogy közeledik annak a napnak a dátuma, hogy az Aliexpress döntsön az ügyemben, a dispute felületen az alábbi visszautasíthatatlan ajánlatot tette nekem az eladó:
-
RAZR_v3
tag
Megtörtént. Most már szállítani akarnak nekem valamit 2 napon belül Magyarországra, miközben én a vételárat kértem vissza. Egy szóval se említettem, hogy a vételáron kívül mást kérnék. Sokkal hitelesebb lett volna, ha azzal kezdik, hogy mondjam el nekik a kamerám pontos méreteit, illetve felajánlják, hogy néznek egy olyan tokot, amibe biztosan belefér és feladják postán.
-
Redneck
nagyúr
Valahogy éreztem, hogy vilniusi kitérő, nem lesz a barátom. 11 napja áll ott a csomagom, de egyelőre még hiszek benne, hogy pár napon belül elindul. Azt nem értem, hogy miért jelent meg a magyar posta csomagkövetési oldalán, és ezáltal a Parcelsappon is egy harmadikai bejegyzés. Ninján és Cainiaon semmi.
Azt hiszem homokszem került a fogaskerekek közé, de még 33 nap van a 75-ből.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
DDA40X
aktív tag
Hali! Ezt megnéznétek? Tudtok rá mondani valamit? Gondoltam itt többen járnak, mint ott.
[link][ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Üdv! Regisztráltam az oldalra, megadtam az adataimat, stb. Mégsem tudok vásárolni, mert még hiányoznak információk! Mégis mik? Azt azért jó volna tudni mit akar még az Ali?
Mit adtam meg: Név cim telefonszám emailcim ami hitelesitve lett. Kérdések hitelesítve. Mi kellhet még? -
Topikgazda
válasz etejedu #47223 üzenetére
Szállítási cím?
Nyisd meg böngészőben a belépés után fent az My Orders és bal oldalon Orders menüben a Shipping Address. A Hungary utáni beviteli mezőbe csak két db pontot .. írjál azután a város és irányítószám. Ne használj ékezetes betűket sehol, a regisztrációnál sem kellenek. -
etejedu
őstag
Ok a nyelv megoldva, bekapcsolva maradt a gépi fordító...
Viszont pc-n továbbra sem lehet se kosárba rakni sem vásárolni terméket, viszont mobil applikáción keresztül gond nélkül működik! Érdekes!
Ha az egérkurzort a Buy Now illetve az Add to Cart gombok fölé viszem: (kattintásra sem reagál)
"Please provide the missing information first"[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz etejedu #47227 üzenetére
De általában több opciós, azokat mind jelölni kell amit egymás alatt felad dolgokat, mind piros keretben legyen, ha kihagysz egyet is akkor ezt az üzenetet kapod.
Itt jelölöd a Heigth-et és nem jelölöd a Color-t akkor az írja amit neked: Please provide the missing information first
Így a jó:
[ Szerkesztve ]
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Már egy hete feladta állítólag de meg sem mozdul
RE185889168CN
Eddig 1-2 nap múlva már láttam valami féle mozgást de itt semmi.
Kamu szám lenne?
Köszönöm
Más.
Van 4 termékem ami 10-15 napja a Nemzetközi Kicserélőben van 5-10 Dollár az értékük. Mi van a postával?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Szállító76 #47231 üzenetére
Bevezették náluk is a kínai újévet! Most nekem is 5 napot vakaróztak rajta a vámon, mielőtt megkapta az OLK.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Topikgazda
válasz Szállító76 #47231 üzenetére
Ha U-s kezdetű az nem biztos hogy igaz az itt léte, a Lx, Rx és a 9szám kezdetűek max 6-7 napig van náluk.
-
Topikgazda
Nem kellene könyvelni az U-st a magyar posta adatbázisába, sőt a nemzetközibe sem, mert nem könyvelt küldemény, ha nincs benne az a jó.
Azt nem tartom valószínűnek a hogy az igazi könyvelt küldemények lennének ezek: ami 10-15 napja a Nemzetközi Kicserélőben van[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Szállító76 #47237 üzenetére
Hát írtam. a Lx, Rx és a 9 szám kezdetűek max 6-7 napig van náluk.
Pl:
RE178713599CN, 30-én érkezett 2-án kézhez kaptam
LZ591515545CN 1-én érkezett 5-én kézhez kaptam[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Hát így sem jártam még.Pedig jópár csomagot kaptam már rendes követési számmal ami az átvételig látszott a magyar posta nyomkövetőjében.
A mostani csomag egészen tegnap ejjelig szépen ott volt a posta nyomkövetőjében.Már a szomszéd városban az elosztonal járt,a következő bejegyzés már a "kézbesítős" lett volna. Viszont egyszerűen eltűnt a magyar posta nyomkövető rendszeréből. Járt már így bárki?
RE175838073CN
-
Topikgazda
válasz Szállító76 #47243 üzenetére
Mint említettem: Ha U-s kezdetű az nem biztos hogy igaz az itt léte
Mivel ez már sokszor felmerült a Magyar Postánál már megkérdeztem hogy miért látunk ilyet és azt válaszolták hogy ezt ők nem írják be, ezek a fajta küldeményeket ők darabszám szerint kapják meg a másik postától, az igazi könyvelt küldemények egyedileg szerepelnek a postai szállító jegyzéken, a nem könyveltek meg hogy XX darab.
Szóval mivel ezek nem könyvelt küldemények nem valós az információ.
Ezért az a valószínű hogy a logisztikai cég a megfelelő kóddal beírja onnan távolról ezeket. Egyébként azt is megerősítette a posta hogy nem tudják ott tárolgatni 1 hétnél tovább a küldeményeket.
A tényleges vámolásos küldemények persze adott esetben átléphetik az 1 hetet, de azt még tudják tárolni, mert az lényegesen kevesebb mint a normál forgalom.
Még a karácsonyi nagy forgalomban is 10 napnál tovább semmilyen küldemény nem lehet ott, nincs akkora területük hogy ezzel szórakozzanak. Persze lehet 1-2 % kallódó dolog.
Ha akarod elhiszed, de más forrásból is megerősítve az amit a Posta adott magyarázatot, így én elfogadom és úgy tekintem hogy ezek az adatok kamuk -
-
Topikgazda
válasz Szállító76 #47246 üzenetére
Mindegy hogy mivel kéred alapból 75 nap a szállítási védelmi idő, ha nem futáros vagy EU-s a szállítás.
-
KutyiHU
tag
hali, rendeltem egy nyomtatófejet, de nem működik, fel sem ismeri a nyomtató! Írtam az eladónak, válaszolt is hogy sajnálja, és refund vagy újraküldi. Ha a refundot válaszolom neki, hogy kapom vissza a pénzt?
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest