Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Már elég sokat rendeltem Aliról, de most nem értek valamit. 3 napja rendeltem egy kontrollert, egy elég jó cégtől, China Registered Air Mail-lel. Írja is a csomagszámot, de Alin csak ennyi jelenik meg, a magyar posta csomagkövetésénél pedig semmi:
"Tracking information is temporarily unavailable. You could track your order Official website inquiry"
Az Official website valami kínai oldal, amit be sem hoz a böngésző. Elképzelhető hogy még nem adták fel, csak hozzárendelték a csomagszámot?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm, majd nézegetem!
Megmondom őszintén nekem ez a 21,37 Eurós rendelés a legdrágább eddig, remélem nem lesz fennakadás. Eddig minden megjött, mondjuk inkább fizettem a "megbízhatóbb" szállításért.Szerinted mi várható az EU-s törvénymódosítás miatt? Szerintem csak annyi hogy az EU-ban még drágább lesz minden (lévén az adott terméket, a kereskedők is a kínaiaktól veszik) de pörög tovább a kínai vásárlások száma. Annyi változás lesz, hogy az EU-s tagállamoknak is csurran-cseppen egy kis áfa.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Majdnem 6 napi állas után végre tovább mozdult a csomagom a Csungking tranzitból. Már aggódtam. Most "szállítás a fuvarozóhoz" státuszt ír. Remélem felpörög kicsit, mert máskor 9 nap után már az út első harmada meg szokott lenni.
-
Redneck
nagyúr
válasz Szoniboni12 #46115 üzenetére
Nem, Saitake 7007F teleszkópos telefon gamepadot rendeltem.
Registered Air Mail, szóval elméletileg nem lehet nagy tévedés (lekopogom), de nem értettem mi ez a nagy álldogálás. Máskor az első pár napban gépen volt, és az EU-ban mentek lassan a dolgok.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek ez a csomag valaha elindul valamerre, vagy kínai tranzitokban és feldolgozó központokban kering csak? Eddig még egyszer sem volt ilyen rendelésem. 2 hét alatt legalább félútig el szoktak jutni, és Alin is lehet őket követni.
-
Redneck
nagyúr
A vonatos "China Registered Air Mail", csomagok, fel szoktak kerülni, más csomagküldő nyomkövető oldalra is, vagy csak a Cainiao Global Trackingre? Ott csak csomagszám van és ország megjelölés, címzett nincs.
-
Redneck
nagyúr
Köszi! A Parcelsappos elég részletes. Már a magyar posta oldalán is látom, de még le vannak maradva kicsit. Korábbi hozzászólásban olvastam hogy kb. 18-24 nap a vonatos szállítás Kínából. Nem bánom, csak jöjjön meg sértetlenül és hibátlanul.
-
Redneck
nagyúr
Pörög a vonatos szállításom. Cirka 4500 kilométert, 48-49 óra alatt tett meg a csomag a Kazahsztán-Oroszország-Fehéroroszország vonalon. A hazai MÁV viszonyokat ismerve, ez több mint korrekt.
Remélem a továbbiakban is ilyen gyors lesz, és a végén elégedett leszek...
-
Redneck
nagyúr
Ha a Druzsba - Sol-Iletszk - Szmolenszk - Breszt tengelyen vonatozott eddig a csomagom, jó eséllyel Varsóba tart? Vagy esetleg felviszik Vilniusba? 2 napja kilépett a breszti feldolgozóból, de azóta semmi nincs róla. A hétvége mennyire szokott számítani a csomagkövetés bejegyzéseit illetően?
Bocs hogy ennyit kérdezek, csak már úgy izgulok.
Szerk:
Mostmár még jobban. Azt írja a Cainiao hogy átvették.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Bocsi, benéztem magyarra volt állítva a fordító. Azért az vicces, hogy kb. 5000 kilométert 3 nap alatt megtett, de az utolsó 800 kilométert Budapestre, vagy a Vilniusba tartó 400-at 2 nap alatt nem sikerült. Remélem nem lesz fennakadás, mert már nagyon kéne a csomag.
Megrendeltem volna EU raktárból is, de nem volt trackinges szállítás.
-
Redneck
nagyúr
Találkoztam olyan termékkel amit spanyol raktárból postai szállítással, csomagkövetés nélkül lehetett rendelni, de persze lehet az is olyan volt mint a kínai repülős szállítás, ami vonaton jön.
Apropó, vonat. Tudom hogy már unalmas vagyok, de ennél a rendelésnél a "Your parcel has arrived in the country of destination.", vajon valóban Magyarország? Remélem igen, mert már zavart hogy 4 nap alatt nem sikerül 347 kilométert megtennie Vilniusba...
V/ még egyszer köszönöm, hogy ennyire szívvel-lélekkel viszed ezt a topikot, és mindenkinek próbálsz segíteni!
-
Redneck
nagyúr
Azt hiszem ez a csomagom, fekete lyukba került "elvileg Vilniusban". Remélem mielőbb kikerül onnan, mert nagyon szeretném már használni a megrendelt kontrollert.
Más:
A plusz védelem miatt, regisztráltam egy PayPal fiókot. Milyen devizában érdemes Aliexpressen vásárolni? Eddig Euro volt beállítva nálam.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Valahogy éreztem, hogy vilniusi kitérő, nem lesz a barátom. 11 napja áll ott a csomagom, de egyelőre még hiszek benne, hogy pár napon belül elindul. Azt nem értem, hogy miért jelent meg a magyar posta csomagkövetési oldalán, és ezáltal a Parcelsappon is egy harmadikai bejegyzés. Ninján és Cainiaon semmi.
Azt hiszem homokszem került a fogaskerekek közé, de még 33 nap van a 75-ből.
-
Redneck
nagyúr
válasz minikahona #47269 üzenetére
1 évre visszamenőleg meg tudod nézni az adott számlához tartozó számlakivonatot a részletes lekérdezést választva.
-
Redneck
nagyúr
15 napja áll a csomagom Vilniusban. Ilyenkor vajon mit csinálnak vele? Ennyire jól állnak raktárakkal, hogy hetekig félre tudnak tenni egy-egy küldeményt? December 26-án rendeltem, légi szállítással.
-
Redneck
nagyúr
Ha meghívok valakit Alira, és az én Paypal fiókommal fizetünk (más a címzett és a cím is), az jár valamilyen büntetéssel a saját vagy az ő fiókjára nézve?
Később a saját kártyáját vagy Paypalját használná.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
"megkérdezték miért nem bízom meg a postai dolgozóban."
Na vajon miért?Végül nem ért ide a "szerencsétlen kézbesítő", és bár a Ninja még mutatja, a posta nyomkövető oldaláról eltűnt a 112-es posta bejegyzése. A biztonság kedvéért megnéztem a postaládát is, de nem volt ott a jó öreg értesítő sem. Pedig abban bíztam, hogy legalább holnap átvehetem a postán.
-
Redneck
nagyúr
A mások meghívásáért járó bónuszt hogy tudom megkapni? Nem mutat ilyen kupont, és jól jönne a 21$-os. A meghívott fiókon már vásároltam 7,5€-ért.
zsolx:
Ezért is érdemes PayPallal fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Tegnap elkerülte a figyelmeteket, de hátha valaki tudja:
A mások meghívásáért járó bónuszt hogy tudom megkapni? Nem mutat ilyen kupont, és jól jönne a 21$-os. A meghívott fiókon már vásároltam.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Nem vagyok valami nagy angolos, ezért ilyen a szöveg, de szeretném értékelni az aliról rendelt gamepadet. Az üzlet kap 3 csillagot, a szállítás a 49 napos vonatozás miatt 2-t, a termék pedig 4-et és ezt írnám mellé:
"Good quality gamepad, recommended. The lower part of the telescope is a bit weak but usable. The lower part of the telescopic part is a metal plate. The upper part where the phone is placed is made of foil plastic. The handle part is a bit short, not recommended for larger hands. The microswitches on the buttons are a bit loud. The sticks are good, but far from the xbox quality. I hope they have a long life and don’t drift. The battery looks good, it holds a lot. Recommended for emulators, xCloud and android games. Price compared to value, very good!
Its packaging and protection were good, delivery was slow due to the train. It was sent by train instead of registered air transport. Delivery time from China to Hungary: 49 day."
Miért nem tudom megtenni? A "You have entered illegal characters (Chinese Characters or special characters), please double check." hibaüzenet kapom.Redditen azt olvastam hogy negatív vélemény esetén, 90%-ban hibaüzenet jelenik meg. Nektek mi a tapasztalatotok?
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #47840 üzenetére
Tárgytalan! Egy kis öncenzúrával, finomabban fogalmazva, sikerült elküldeni a visszajelzést. Az élettartamot és a minőséget firtató gondolatokat, illetve a nyugati termékekkel való összehasonlítást, nem szeretik távol-keleti barátaink.
-
Redneck
nagyúr
Azt hiszem jó kérdés jön. Rendeltem 2 terméket darabonként 9,96€ értékben, paypallal fizettem. Aznap vagy másnap rendeltem még egy darab ugyanilyen terméket. Az üzlet egybe csomagolta a három terméket, mivel a cím is egyezett.
Ezek szerint most áfát kell majd fizetnem? Két külön számlám van és mindkettő 22€ alatti.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek mi lehet, az utoljára a reptéren könyvelt csomagokkal? Ennél, március közepe óta nincs változás, de több csomagommal is ez a helyzet mostanában.
-
Redneck
nagyúr
Jogosan vagy kiakadva, de a "mádzsárpóóósta" ennyit tud. Én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel ha nem hozzák ki, csak ne tiki-takizzank velem napokig, mert a kézbesítő "megpróbálta de nem talált itthon".
-
Redneck
nagyúr
Elolvastam az ide vonatkozó részt az összefoglalóban, de eddig nem volt még gondom, egy termék kivételével, minden 1 hónapon belül megjött. Van pár rendelésem amik mostanság járnak le. Az egyik 8 óra múlva, a másik 1 nap múlva, a harmadik 6 nap múlva.
Ti mit csinálnátok?
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm szépen hogy részletesen körbejártad a témát! Az UH-s a lényeg, a többi annyira nem számít, de persze inkább adják vissza a pénzt, mert lehet semmi sem lesz belőle.
Az hogy PayPallal fizettem, változtat valamit az ügymeneten? Dispute esetén, mit tartsak ésszerű megoldásnak? Pár nap haladék és visszafizetés, vagy egyből visszafizetés?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Az eladó erre hivatkozik, és nem akar visszaadni egy eurocentet sem:
"Have arrived at the local post office, waiting for pickup,thanks"Mégis mit reagáljak? Írjam hogy 75 nap után pénzvisszafizetési garancia van? Vagy a Paypalnál kéne indítanom valami visszatérítést?
-
Redneck
nagyúr
Van csomagszámom, nyilván azt szeretné hogy várjak, hátha kifutok az időből. Hova írjam be hogy kifizetem újból ha mégis előkerül? A My Proposal résznél menjek az Editre, és írjam hozzá? Aztán ha reagál, nyomjak a Rejectre, ezzel továbbítom az Ali felé? Ha mégis megjön, újra rendeljem meg, és küldjek üzenetet hogy ne küldje?
Bocs a sok kérdésért, ez az első reklamációm.
-
Redneck
nagyúr
Igen, erről van szó. Akkor nem módosítok, nyomok egy Rejectet, meglátjuk mi lesz. Nem nagy összeg, de a kicsi is számít. Köszönöm a segítséget!
-
Redneck
nagyúr
Az Ali mennyi idő alatt szokott dönteni dispute esetén? Két ügyem is folyamatban van, mindkettő március 14-17 között volt utoljára könyvelve. Ezt a "Full refund if product isn’t received in guaranteed delivery time" dolgot, mennyire veszik komolyan?
Ha az Ali inkorrekt, és nem adja vissza a pénzem, a Paypal még visszaadhatja?
-
Redneck
nagyúr
Két konkrét ügyről van szó. Arra vagyok kíváncsi hogy mikor ítélnek? A rendelkezésre álló 5 napon belül, véletlenszerűen, vagy a végén?
Mindkét ügy egy kaptafa. 2 hónapja semmi infó a csomagról, és eljött a 75 napos full refund ideje.Ha mindig visszakapom amikor jogos, akkor nem izgatom magam, csak érdekelt, hogy ebben az 5 napban, az eladó el nem fogadott ajánlatára (0,00€ refund), kell e még reagálnom, vagy nyomnom valamit.
-
Redneck
nagyúr
Ez a 48 óra mennyire valid? Csak mert mindkét ügyben Rejectet nyomtam, az egyiknél 4, a másiknál 3 napja, és még nem ment tovább a folyamat.
A harmadik, legfontosabb és legnagyobb csomag is lejár 1 nap múlva. Írjak az eladónak, hogy hosszabbítsa meg?
-
Redneck
nagyúr
Az első elkallódott csomagom miatt, visszakaptam a pénzem. A második dispute 19 óra múlva jár le. A harmadik csomag ideje, kérésemre ki lett tolva, de bonyolultabb a kelleténél.
Az eladó két rendelést rakott egy csomagba. A drágább tranzakció számlálója 6 óra múlva lejár, az olcsóbbé 5 nappal kitolódott. Hiába írtam neki, hogy a másikat is hosszabbítsa meg, nem tette. Mielőtt letelne az 5 nap, a biztonság kedvéért, rá fogok nyomni a disputera.
-
Redneck
nagyúr
Bocs, benéztem, valamiért az volt bennem, hogy ha lejár a számláló 5 napig indíthatok disputeot. Mivel a másik vásárlásé 5 nappal később jár le, féltem, hogy csak annak az árát kaphatom vissza.
Leginkább reménykedek, hogy megérkezik.
-
Redneck
nagyúr
Ez a meghosszabbított, két nap múlva lejáró csomagom.
Az elmúlt hetekben 04.22. volt az utolsó dátum, a nemzetközi posta kicserélőből (bpost). Ma bekerült egy 04.23-as hazai posta kicserélős bejegyzés, és megjelent a magyar posta nyomkövető rendszerében. Szerintetek ez meg fog jönni végre? Csak mert majdnem 1 hónap alatt, azért meg bőven meg kellett volna érkeznie a budaörsi központból. Legalább a helyi postára.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Megmondom őszintén, ezt most nem értem. Ha egy hónapja a vecsési NPKK-ban volt, akkor azóta vajon hol lehet? A helyi postán azt mondták, nincs náluk.
Azt hiszem ebből is refund lesz, ha lejár a hosszabítás, mert meguntam a várakozást.
-
Redneck
nagyúr
Félre ne érts, a magyar postában, kb. annyira bízom, mint a politikusokban... Az MPL nyomkövetős küldeményei más tészták, de ez nem az a műfaj. Mit tehetek az ilyen nem könyvelt küldemények esetén? Várjak? Mire? Meddig?
Nyomok egy refundot, aztán ha megjön közben, kinyomom.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Ezer éve nem rendeltem Aliról, a vám szabályok módosítása óta semmiképp. Szükségem van, pár 10€ alatti, bringás bizbaszra, amik itthon nem kaphatók. Tudom, ha EU raktárból rendelem, nincs semmi extra. Ha Kínából, ilyen pár eurós vackokat is be kell jelenteni vámolásra?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Redneck
nagyúr
Nem kifejezetten Alis kérdés, de Alin is van Poco Official Store, ezért kérdeznék.
Hogy van ezeknek a global verziós telefonoknak a garanciája? A Poco oldalán ez van, ami erősen a kereskedőre hárítás:"A jelen szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a Termékekre, amelyek nem a Xiaomi által vagy a Xiaomi vagy POCO hozzájárulásával kerültek az EGT/EFTA piacára, illetve amelyek nem a Xiaomi szabályszerű gyártmányai, illetve nem a Xiaomi-tól vagy a Xiaomi vagy POCO hivatalos értékesítőjétől kerültek szabályszerűen beszerzésre. Az alkalmazandó jogszabályok szerint Ön más jótállási, illetve szavatosságvállalási igény, például a terméket értékesítő nem hivatalos kiskereskedő által nyújtott szavatosságvállalásból eredő igény érvényesítésére is jogosult lehet. Ezért előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnie a kiskereskedővel, akitől a Terméket vásárolta.
A jelen jótállás nem vonatkozik Hongkongra és Tajvanra.
Tehát van garancia, de nem érvényesíthető? Akkor mitől globál a termék?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest