Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ez az útvonal létezhet?
Kína - Dostyk (Kazahsztán) - Brest (Nyugat franciaország) - Malasevic (Lengyelország) - Duisburg (Németország)
Postalninja szerint UDxxxxxxxYP tracking szám.
11.11-es rendelés -
Továbbra is állítom hogy nincs rá szükség, nem az AliExpress változtatott, hiszen nem EU-s helyre fizeted, Egyesült Királyság már nem az, az hogy az OTP mit variál összevissza arról én nem tehetek.
Majd ha az AliExpress úgy dönt akkor minden kártyás fizetésnél aktiválja a MC SecureCode és Verified by VISA hitelesítést.
Gond az amikor egy bank öntevékenyen túllép az előírásokon, persze ezután ha mégis fizet illetéktelen a kártyával akkor az OTP felelőssége lesz, mert akkor megkerülhető az ügyfelekre rákényszerített védelem. -
Beni2360
félisten
Hát eddig is a regisztrált kártyával fizettünk. Nekem WEB kártyám van és annyi pénz rajta ami éppen kel + egy pici.
Nem gond a Paypal csak azt nem értem, hogy még tavaly ment a fizetés és idén a változás óta nem fogadja valamiért.
Na meg állandóan most a Pay akar váltani, minden egyes fizetésnél át kell állítani.Azért köszi a válaszokat.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
Ma feladott YunExpress küldemény (elvileg) Kínából mikorra érhet ide? Nem volt dolgom még ezzel a szolgáltatóval, nem is hallottam róla.
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok...Nekem ugyanez az àllapot van November 27 óta..Nem mozdul vagy eltünt vagy a bànat tudja mi van vele...4 nap múlva indíthatom a Dispute-ot...Azt néztem,hogy azóta megszünt az eladó aki küldte..Így is visszakaphatom a pénzem? [kép]
-
válasz
Beni2360 #46190 üzenetére
A PayPal már 3-szor biztosítva és az AliExpress kártyás fizetésnél sincs kód, hiszen nem vonatkozik rájuk ez erős hitelesítés.
Amikor megjelenik a PayPal fizetés akkor jobb szélen lehet váltani Change-re kattintva oda-vissza.
Van ez a közvetlen fizetés előtt:
Rá nyomsz a BUY(1) feliratú gombra és itt a Payment Methods katt a Change-re
és megjelenő ablakban bal szélen kártyákra katt.
-
Beni2360
félisten
Vén róka létemre nem találom a választ miért nem tudok fizetni az Alipay-l Csak a paypalt kiválasztva tudok fizetni. A bankkártyánál megcsináltam a biztonsági hececúrát. Még az sem jön fel, hogy a biztonsági kóddal valamit kezdjek.
Valamit nagyon benézhettem?
A Paypalnál nem kér semmi biztonsági visszaigazolást csak a szokásos sms kódot. -
Angel2014
addikt
-
bulek
tag
Helló
Kis segítséget szeretnék kérni.
Rendeltem egy 5-s pack spotlámpát, kaptam egy kamu TN-t. Majd írta az eladó, hogy sajnos nem tudta feladni a terméket. Adjam meg a PayPal fiókomat, visszaadja, csak adjak neki 5 csillagot!
Ilyenkor elég megadni az emailem, ami a PayPal-hoz tartozik? Ill. kérjem, hogy ő fizesse az tranzakciós kötlségeket ? -
válasz
Angel2014 #46178 üzenetére
Ugye nem CN a szám vége hanem NL? Mert nagyon-nagyon sokszor írtam, hogy ami tranzit országos (NL, SE, DE, LU) annál két indulás, két érkezés van. Ez most a Hollandiából való ideküldés előtti állapot.
Elindul Kínából megérkezik Liegé-n keresztül Hollandiába, ott elindítja a holland posta Mo-ra és ezt már mutatja a Magyar Posta követője is.
Időzóna és óra átállítás okoz kiírási eltérést. -
laleeee
őstag
Az AliExpress-nek van valamilyen ügyfélszolgálati elérhetősége ?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Ezt írták egy meg nem érkezett termékre:
Seller's Proposal
Proposal: No return & No refund
New proposal provided
Comments:
friend, plz do not worry, as a seller, sure hope can do long term business with buyer instead of one-off! so we promise to be responsible for our transaction, and doing business is based on trust and honest, we will protect your right well no matter if it is in shipping time. do hope you kindly close the dispute asap, we have no need to solve with dispute for money, thank you for your patience and wish you get soon, if any problem, plz contact us. BRReject vagy accept lehet. Melyiket kell nyomnom, hogy fizessék vissza a pénzt? Sejtem, hogy a rejectet, de még nem volt dolgom ezzel.
-
Már írtam hogy nem, leszáll a jármű és ez van könyvelve, lehet hogy 4 órán belül átszállítják, de a megérkezést csak akkor fogod látni ha a hollandok lekönyvelik, addig ott dekkolhat a raktárukba.
De persze el is veszhet útközben.
A Magyar Posta is csinál ilyet, a posta logisztika beviszi a kézbesítő postára, de ha ott nem könyvelik le, akkor te azt látod hogy szállítás alatt van. -
válasz
fakekorom #46159 üzenetére
Az OTP-nek. A PayPal azt az árat veszi át ami az Aliexpress-en az eladási ár és továbbítja az OTP felé.
De egy dolgot megnézek, valaki azt írta hogy van minimum érték a PayPal fizetésnél és az okozna gondot?
Valóban van, 1 $ nem is adja fel a PayPal-t pedig az van beállítva, ezzel még nem találkoztam, mert drágábban vásároltam.
Viszont ha kártyával fizetem ott 0,83 $ megy át a bankhoz a 1-10pcs 1W-50W Constant Current LED Driver Lamp Power Supply 280mA 300mA -
Jakuu
őstag
válasz
chopin42 #43724 üzenetére
""Linehaul Arrival, Liege, Belgium", a dátum tökmindegy, mert ma kaptam meg mind a két csomagra (egyik október 7, másik október 3). Rákeresve a fenti bejegyzésre, panaszkodtak, hogy mikor ideért a csomagjuk, utána nem mozdult napokig. A másik érdekesség, hogy Holland posta, de Belgiumban van (???)"
Hat en is ezt tapasztalom, csak nekem mar nem napokig, hanem majdnem egy honapja Dec 8-tol nem mozdul a csomag a "Linehaul Arrival, Liege" utan. Mar pedig azert innen ez az uzenet szokott par nap utan fogadni, hogy "The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed " es utana bekerul a holland szortirozoba.
Na de amiota ez a caniaio van egy borzadaly a kiszallitas. Es persze a legjobban vart csomagom akadt el.
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Most rendeltem először Aliexpressről, és rendelésnél lemaradt a címnél a kapucsengő száma, a csengőn nincs kiírva a nevem, csak a postaládán. Sikertelen kézbesítésnél itt is az van, hogy lerakják a legközelebbi postán a csomagot, és bedobnak egy értesítőt? Illetve a mobilszámomat adtam még meg. Bocs ha hülyeséget kérdezek még új vagyok a témában.
-
válasz
shortcutme #46156 üzenetére
A DHL_CZ német posta és postai kézbesítés. OTHER_PL posta vagy lehet futár
-
petymek
senior tag
Ez a postai bejegyzés mit jelent?
"Kézbesítés" "Ismételt kézbesítésre továbbítás új címre" "Debrecen 2 posta"
Induljak a kézbesítő postára reklamálni? -
shortcutme
tag
Ha egy nagyobb terméknél van lehetőség választani OTHER_PL (5-20 days) vagy DHL_CZ (before Jan 27 or full refund) között, akkor melyiket érdemes? EU-n belül mindig futárral küldik vagy van rá esély, hogy postára dobják be?
-
shortcutme
tag
Egy friss probléma ami épp felmerült: van valami trükk a webes keresési találatok javítására?
pl.: MakerPi M1 -re rákeresve a weboldalon csak az official store találatait listázza. Az appban ugyanerre rákeresve ott vannak más shopok találatai is, de ott meg nem tudom átírni az url-t, hogy az az EU-s találatokat mutassa.
-
válasz
shortcutme #46151 üzenetére
Így egyben az összes ország kiválasztása nem írtam be az Összefoglalóba, a 2. ponthoz, csak országonként, de egyezik a módszer.
Köszi a kuponos téma javaslatot, de ha valaki bővebb információt kér róluk azt itt kérem majd megbeszélni. Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) -
shortcutme
tag
Napi tippek (nem tudom volt-e már korábban):
- Tudsz EU-s raktárkészletre keresni, ha rászűrsz kínára a találatok között, majd átírod az url-ben a &shipFromCountry=CN-t &shipFromCountry=CZ,PL,IT,DE,BE,ES,FR -re. (így, vesszővel elválasztva) Ha több mindent rendelsz egy helyről, akkor sok esetben most már olcsóbb EU-s helyről rendelni, mint kínaiból. (és persze gyorsabb is) A lapozás után visszaáll, így azt is az urlben kell átírni: &page=2
- Az appban a feed > live menüpont alatt piros (nem select) kuponokat lehet kapni (nekem 1 off 5 usd fölöttieket adott)Van egyéb módja a kuponok szerzésének? Az új couponpals talán picit jobb, mint a korábbi, de invite nélkül továbbra is 0.1-0.2USD -s kuponokat ad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest