Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Valami francia cégkivonatban 1 éves cégról ír 1000 eutós alaptőkével alapítva és Miscellaneous professional, scientific and technical activities (7490B) vagyis Egyéb tevékenység, tudományos és techikai tevékenységgel vannak bejelentve? Ez olyan mint nálunk a FEOR szám ugye?
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Angel2014
addikt
Megrendeltem a 3 terméket írtam is nekik és ezt írták vissza..ez most mi?
Jó napot kedves ☆ Időbeli különbségek miatt előfordulhat, hogy nem tudunk időben válaszolni az üzenetére :-) ---- A csomag a Szállítási útvonalak egyikén található, és új nyomkövetési információkkal rendelkezik, amikor a következő helyre érkezik. ---- A szállítási idő normális 15-70 napon belül. ---- Mivel a kínai újév következik, várhatóan február 3. előtt leállítjuk az áruk egymás utáni továbbítását. Ha sürgős szüksége van, kérjük, vásároljon ASAP-t. Békét és örömöt szerezzen az életednek.)------------ ✿ ------------ вye
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Wendelke
senior tag
válasz elistvan #47152 üzenetére
Helyedben nem vennék, az FRPOCO reinkarnációja lehet. Hasonló Shop 91144092 Store/ Shop911440013 Store/ Shop911190078 Store nevekkel volt fent, 70%-os leértékelésekkel, látom, most csak 65%.
Mindenhol alacsony árak, Franciából ingyenes szállítással.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, január 15-én rendeltem valamit Alin, 1 hét volt mire feladta, 1 hétre meg törölve lett a szállítás. Ez volt most 1-jén. Ez is a kínai újév áldozata lehet? Írtam az eladónak, de el sem olvasta. Ezzel együtt rendeltem más dolgokat is ami folyamatban van és van ami 2 hét alatt ide is ért.
-
attka
aktív tag
Sziasztok,
Vámkezelési eljárás alá vonták egy rendelésemet. Hogy tudom dollárban látni az alin az összegeket, mert forintban van hiába állítom át most utólag a devizanemet? Megadhatom az adatokat forintban is, vagy USD-ben kell?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Miben fizettél? Azt az összeget és devizát írod, ha forint volt akkor azt, egyébként meg amit egyébként is be kell küldeni (Összefoglaló, 7. pont) annál írva van a deviza is, aláhúztam a szövegben.
Az AliExpress vásárlás (az Orders listában) View Detail-ja-nak Order és Financial fülére kattintva a mindkét képernyő, olvasható formában, a bankkártyás fizetés tranzakciója,[ Szerkesztve ]
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Néha rendelek, de nem követem napi szinten a csomagokat, megjön, amikor megjön. Most átnéztem az rendeléseket, és van egy Finished, de nem jött még meg az áru (2 kapcsoló, de 1 boltból, bőven áfahatár alatt). Megrendelve 2020.11.12., várható szállításra 23-45 napot írt. Január 28-án lett Finished állapotú.
Nyomkövetés: UW657600555CN A 17track mutatja legtovább:
2020-11-25 15:55 Qingdao, az importvám továbbra is függőben vanA dispute nyitásra való napokból eltelt 7-8. Mit csináljak, írjak neki, vagy azonnal disputot nyissak?
http://www.muszaj.hu/
-
vacs
veterán
Korábban írtam, hogy egy füles 2 hónap alatt tönkrement.
Az eladó elvileg küldd másikat és én kértem, hogy valós tracking számot is adjon.
Írta, hogy fizessem ki ezt a szállítási költséget és akkor küldi.
Ez valós dolog lehet, vagy csak lehúzás?(^)(>.<)(^)
-
red135
újonc
Sziasztok!
Ma megkaptam egy csomagomat és meglepetésemre PickPackPonton kellett átvennem. Ez normális dolog? SunYou feladás volt. Eddig is kaptam ilyen szállítással csomagokat, de azokat minden alkalommal lakásra hozták. (Megjegyzem nálam ezek a csomagok voltak a leggyorsabbak eddig 15-18 nap alatt itt voltak)
-
fairi
addikt
"Írta, hogy fizessem ki ezt a szállítási költséget és akkor küldi."
elvileg lehet becsületes, és ha mégse teszi erre indíthatsz vitát.
-
red135
újonc
Igen jött egy SMS, hogy csomagom érkezett. (Még jó, hogy nem Debrecenbe tették le valamilyen pontra) Egyébként a Postal.Ninja-n nézve már január 16-án megérkezett Hongkong-ból Budapestre. Akkor meg azt nem értem, hogyan került rá egy lengyel cím feladóként, ha egyből Magyarországra jött. Szóval sok itt a ????
A Magyar Postával nem tudom mi történt, de idén még egy csomagomat sem sikerült kézbesíteniük a lakásra - szerintem ki sem hozzák -. 3-ból: egynél sikerült értesítőt hagyni, egynél másnap dobták be az értesítőt (úgy, hogy már fel is vettem a csomagot a postán), egynél nem is jött értesítő. Egyébként otthon voltam mindegyiknél. A telefonon látom, hogy hol tart a csomag, tehát kézbesítőél van azután meg délután sikertelen kézbesítés. Ha nincs nyomkövetés a csomagon nem is tudom meg hogy megjött, ha nem dobnak be még értesítőt sem.
Tavaly nem volt ilyen gond egy csomagnál sem.[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
Áááá, mi a franc ez az újfajta ellenőrzés? Emailen küldd egy 6jegyű kódot, amit 30s-en belül be kell írni...
Üdv Inhouse
-
Jester01
veterán
Törölt (cancelled) rendeléshez lehet visszajelzést írni valahogy? Adnék egy csillagokat azoknak akik a vírusra hivatkozva plusz pénzt kértek...
Jester
-
svgyula
addikt
Üdvözletem! Ha esetleg volt már akkor elnézést!
Már a második rendelésem fogom törölni az EU spanyol raktárból!
Az oldalon 7 nap szállítási idő van feltüntetve és ne tévesszen meg senkit az ha 2 nap múlva adnak egy "csomagkövető" számot! Mert az nem valós és hetekig csak azt jelzi a GLS rendszerben, hogy bekerült de a csomagot nem adták át! Régebben (tavaly nyáron) még működött rendesen. De mostanra ez nincs és nagy kérdés, hogy csak parkoltatja az ember a pénzét vagy lesz is belőle valami! Az előző rendelésnél arra hivatkoztak, Hogy "Brexit" van! Én meg küldtem nekik egy térképet arról, hogy hol van a két ország! Na erre már Kínából jött a válasz sűrű elnézések közepette és 1 hónap után felkínálta, hogy elküldi a terméket Kínából! Természetesen ugyanannyiért és az ÁFA és vámkezelés is engem terhelt volna! Most komolyan ezek tényleg madárnak néznek mindenkit? Az viszont érdekes, hogy a cseh oldalról mindig megjön időben a cucc. Persze ott nincs az amit szerettem volna.....Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban V/ Mestert kérdezném, hogy úgy tűnik Shipment cancelled állapot lett az egyik csomagomnál. Parcelsapp írja, Ninja semmit. GOT tracking meg ezt.
Írtam az eladónak (csatoltam a fényképet), hogy a saját nyomkövető oldalukon ez a helyzet (tudom U-s a dolog de mégis ), tudjon róla, hogy ez a helyzet. Az ünnep miatt úgysem kapnám meg áprilisnál előbb, amúgy is ez az UG...BE, ismerjük.😀 Van még teendőm? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Myers
senior tag
válasz Manus4 #47172 üzenetére
#47172Manus4, #47173V/:
Köszi, így fogok tenni. Még annyi, hogy a rendelésben 2 termék van. Mindkettőre dispute?Valamint tegnap érkezett még egy csomag, törött. Videót nem csináltam. Első körben leigazolom? Utána itt se beszéljek az eladóval, hanem egyből dispute? Igazából nekem itt az lenne a jó, ha újraküldené, mert nagy kuponnal vettem, és pénzt alig fizettem, szóval nem sokat nyernék/vesztenék a refunddal vagy annak elbukásával. Próbáljak vele megegyezni dispute előtt?
http://www.muszaj.hu/
-
kropi
tag
Az normális, ha akkor is két száll. díjat számít fel az Ali, ha egy kereskedőtől 2 különböző matricát veszek egyszerre?
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #47186 üzenetére
Figyeld hogy ad-e meg másik számot a logisztikai adatoknál vagy mit reagál, lehet hogy mobill app-os üzenet lesz, mert az utóbbi időben nekem ott válaszolgattak, hiába böngészős felületről ment az üzenet.
-
Manus4
tag
1. sajnos mindkettőre külön kell, ha nem változott akkor "No tracking information" okot kell kiválasztani, ezzel mindig visszakaptam a pénzt.( Hasznos infot itt kaptam a csopiban)
Csatolni képet a postal. ninjarol szoktam, hogy hol tart a termék.2. Igen először írnék az eladónak csatolnék képet vagy egy videót a törött termékről utána igazolnám csak és/ vagy disputot nyitnék. Nem tudom mit lép erre, nekem egyszer pár dolláros terméknél olyan volt hogy felajánlotta, hogy ha veszek egy másik terméket akkor újra küldi ezt a terméket is. Kupon nem lenne akkor jobban lehetne egyezkedni.
Hátha másnak van ebben tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
Szia!
Én egy 771-es Xeon E5420-at rendeltem (LGA775 adapterrel együtt) egy régi gépbe, amibe eredetileg Pentium D 920 volt. Hibátlanul működik, az első behelyezésre tökéletesen indult.
CPU Top Store-ból eddig 771-es Xeont, DDR3 és DDR4-es RAM-ot (KLLISRE) rendeltem, minden hibátlanul működik. Van mindenük ahogy láttam, nagyon olcsón és nagyon drágán is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz aliens1900 #47193 üzenetére
Úgy hogy nem megfelelő helyen nézed, nézd csak meg a Financial fülön az összegek megoszlását.
-
Topikgazda
válasz aliens1900 #47196 üzenetére
Akkor nem fizettél többet mert 2014,79 Ft lett levonva, kiíratási probléma.
Szerintem jó lenne, mert a számok hasonlóak 2064,53 és 2644,53.
Kapcsold ki az oldal fordítást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest