Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Werkly #19702 üzenetére
Akkor amit írtam azzal ez 5780 Ft lenne és levélpostai küldemény, kartondobozt te is találsz otthon, amibe belefér, azt nem kellene a postától venned (hossz+szélesség+magasság=900 mm-n belül kell lenni és 2 kg.ig), mert mániáuk mindig a legdrágább dolgokat ajánlgatni. Ez van nekik kiadva és az olcsóbb szolgáltatási lehetőségeikről ők "nem is hallottak"
És hiába állítják a postások, az EU-n kívüli kiküldéshez kell a CN22 vámárúnyilatkozat, azt ingyen kell adniuk.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Sziasztok4
ha így áll a dolog egy szállítással:
Destination Country - Tracking Consuming: 623 ms
2017-07-14 03:50 Item accepted by postal operator
2017-07-14 00:55 Item sent abroad
2017-07-14 00:55 Item in office of exchange
Origin Country - Tracking Consuming: 291 ms
2017-07-14 12:55 Destination Country, Item arrived to destination country.
2017-07-14 11:55 Turkey, ISTANBUL, Item was uplifted to flight to destination country.
2017-07-14 00:55 Turkey, Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
2017-07-14 00:50 İSTANBUL(AVR), BAŞAKŞEHİR, Kabul Edildi
2017-07-13 02:15 Origin, Item departed from origin
2017-07-11 15:00 Origin, Item is at agent warehouse
2017-07-10 12:48 Origin, Sipariş Sevk Edilmek İçin Hazır/Item Is Ready for ShipAkkor jövő hétre várható?
üdv
bszerk: V/ koszonom a felvilagositas! haaat szomoru...de nem surgos annyira...aug elso hetere kell a cucc
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bazsimano #19704 üzenetére
Akár még egy hét is lehet, ez sajnos nem mutatja a Magyar Posta bénázást. Ami nekem 10.07.2017 05:05 megérkezett, még mindig a "posta reptéri csomagmegőrzőben" van, nem sikerült még belföldre továbbítani, úgy hogy nem vámeljáráos dolog. Biztos szabadságolások vannak és 4-6 nap mire kikerül a Nemzetközi Posta Kicserélő Központból és 1-2 nap mire még kézbesítik is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Pont ezután fehívtam a Posta ügyfélszolgálatot, neki azt mondták, hogy amikor a beérkezés után több nap nincs tevékenység a küldeménnyel, azt kell mondani, hogy a vámosok fokozott ellenőrzést tartanak.
Erről csak annyit, hogy ez nem igaz, nincs értelme fokozott ellenőrzést tartni, mert a minden küldeményt ellenőrizni kell, az lenne az alap törvényi előírás, így azon nem lehet fokozni semmit.
A mindenségen túl, az már ezoterikus kategória.
A vámolásra a postások készítik elő a küldeményeket, a vámos emberkék csak azokkal foglakoznak, amihez a címzettől beérkezett okmányokat a postások beszerezték, a többi "rövidített vámeljárás" -rátok van bízva postások- keretében kerülnének vámjogi szabadforgalomba helyezésre. -Belföldi feldolgozásra továbbítva-[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Svéd postánál ez vám elötti vagy utáni állapot?
Cn postál vám utáni azt tudom.2017. 07. 14. 9:02 - Célországban feldolgozva, Célországban feldolgozva
-
Topikgazda
válasz FreedomHUN #19707 üzenetére
Ez még nem jelenti azt hogy nem lesz vámeljárás, majd a következő bejegyzés lesz. Most azt szöveget írják a postások, de nincs feldolgozva, ez csak hülyítő szöveg.
Mert ha fel lenne dolgoizva, akkor Belföldi feldolgozásra továbbítva vagy Vámkezelés:-Értesítést küldése a fogadónak
Szerintem az lenne a pontos megfogalmazás: a repülőgépről leszedve, a raktárba betárolva.
És mindegy hogy milyen postával jön EU-n kivülről.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Rendeltem egy dolgot, kifizettem, levette a pénzt és error-t dobott az oldal. Most ezt mutatja az ordernél: "Payment being verified". Ez normális? Megoldódik a probléma, vagy van dolgom?
-
Topikgazda
válasz -secret- #19710 üzenetére
Minden vásárlásnál van a 24 órás Payment being verified. Elég lenne, ha visszanéznél néhány ilyen tárgyú e-mailt: Your order
85029933813934has been paid successfully abban írva van: Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Thank you very much for your choice and trust.
Your measurement method is not correct, and the vernier caliper is not able to measure.
Please use the correct method to measure our products.
Best wishes for you.Ez hülye? Szemmel látható, hogy a 0.6 méretezésű (aminek 0.126mm kellene lennie) vastagabb mint az 1-es méretezésű (ami 0.165mm vastag).
Nyitottam ügyet, leírtam, képeket mellékeltem, de az fix, ha nem adnak igazat, olyan negatívot írok, beszarik.
Mi a fenét csináljak 500m "ruhaszárítóval"?havri
-
Digitalpimp
senior tag
válasz havri1 #19712 üzenetére
Dobd fel valamelyik hirdetéses oldalra, hátha valakinek olyan kell. Akár más alternatív használatra is.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
bulek
tag
válasz Digitalpimp #19713 üzenetére
Nagyon begyorsítottak a csomagokkal, kettő is 10 nap alatt itt volt, a harmadik hétfőn érkezik. Rekordidő eddig nálam
-
havri1
félisten
Alin hogy lehet teljes asztali nézetre váltani mobilon? Mobil nézetben nem nagyon találok meg semmit sajnos.
havri
-
Topikgazda
Nincs jelentősége, a várható érkezési időtartam látható, de az sem garancia.
Ha Kínában van az eladó, szerintem felesleges a Hong Kong-i kör, a svéd felvevőhely az is Kínában van, de Svédországon kereesztül jön. Jellemzően 5-7 nap a minimum szállítás ezeknél is, ha szerencsésen összejön a dolog. A megérkezés után még lehet 1 akár hét is mire a reptérről a posta bepakolja a kézbesítési rendszerbe.
Az én tapasztalatom meg az az elmúlt évek során, hogy megjósolhatatlan a futáros szállítások kivételével a tényleges időtartam.[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
nem jött össze a vásárlásom, kaptam egy payment failed-et
az order-nél ezt látom:Status:
Closed
Reminder:
We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use. (http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/coupon_usage.php) Your order will be cancelled, and any payments you have made (excluding any fees or charges which you have made to third parties) will be returned to your account.akciós cuccokra nem lehet kupont használni? pedig azt írja, hogy bármire jó
ezt akartam használni, 5 dollár felett voltam
Your order of US $ 5.00 or more
US $ 2.00 OffCan be used on: all items in AliExpress
Coupon Name: New User coupon
Restrictions: non-refundable
Coupon status: Valid Now -
Topikgazda
Ilyen üzenetet én még nem láttam.
akciós cuccokra nem lehet kupont használni? De lehet, bár ha van ilyen korlátozás, hogy akciósra nem, akkor nem is tudod aktiválni mert nem kerül elő a fizetéskor. És a vásárlás sem tud emiatt törlődni, mert nincs elérhető kupon. Valami más is lehet a cancel dolog mögött.
Hogyan szerezted ezt a kupont?
Mert az új tagoknak ez érvényes most, New User couponként:Másrészt ha mobil app-os a dolog, az meg szerintem lejárt:
US $2 off orders of $5 or more
US $8 off orders of $120 or more
US $10 off orders of $150 or more
US $30 off orders of $450 or more
US $50 off orders of $750 or more-
Campaign period: 26/06/2017, 00:00 PST - 05/07/2017, 23:59 PST
és csak az első vásárlás app-al esetén érvényes.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Gondolom a kártyád aktivált és nincs vásárlási darabszám limit elfogyva, 10 $-nak megfelelő összeg az meg van rajta.
Az I agree to disclose my email address to this member.-t azt pipáltad.
Ha ezek rendben, akkor próbáld meg az alsó opciót: Other payment methods.
És nincs gond a böngésződ beállításaival sem.Nincs blokkolva az Aliexpress, felugró ablak engedélyezve, stb.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Előfordul ilyem amikor a netszolgáltatónál van valami gond és lehet a linux-os dolog is.
Javaslom a mobil app-al történő fizetést, mert ott még van engedmény is az árból, lehet, hogy ennél is.
Keresd az ár körül a Get our app.... szövegetNem írtad a kártya tipusát, de ha Maestro, akkor az is lehet gond, van amikor nem lehet vele fizetni, mert van egy hibája.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz havri1 #19737 üzenetére
Igen ők zárták,mivel 16-án az ő lépésük következik. Ma egy kicsit, 7 órával korábban keltek mint mi, ezért döntöttek mert jó napjuk van. A tiéd is legyen az. Erre gondoltak.
De itt egyértelmű, hogy ők voltak:AliExpress' proposal és az AliExpress' Judgement Details
Egyébként az eladó nem adta volna visssza a pénzt, én legalábbis ezt vettem ki abból amit írtál.
Pénz visszakapod, majd megy pár munkanap múlva a kárryád számlájára, a "drótokat" meg megtartod, jó lesz az még valamire.[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Üdv!
Ez belga postás,vagy kamu tracking?LVS169746000076916
Nem nagyon látom mozogni sehol....
A kis kinai barátunk szerint itt követhető.[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-
Topikgazda
Ugyanilyen kártyával minden probléma nélkül, kuponnal vagy annékül tudok vásárolni. Jellemzően nem az AliExpressnél van hiba, ezek az üzentek a nem megfelelő adatcserére utalnak. Ha hibás lenne a rendszer, akkor másoknál is jelentkezne.
Javaslatom még mindig a mobila appban történő fizetés, mert ha ott megy a dolog, akkor a számítógépes vonalon, kiindulva tőled és végén az AliExpress lehet hiba. -
rekata
csendes tag
Sziasztok! Van egy rendelésem, ami egy hónap alatt még nem érkezett be az országba és elég furcsa adatok vannak a rendszerekben, ha rákeresek. Ragszám: RL714533352CN
Egy tök egyszerű és olcsó ruha szerencsére, nem telefon vagy egyéb drágább kütyü.
Van ilyesmi tapasztalatok? Előre is hálás köszönet![ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
lehet igazad van
cseten azt mondták, hogy az első vásárlásom biztonsági kockázat miatt lett tiltva, a többi pedig azért, mert ugyanazt a kupon akartam többször használni
bár én mindegyiknél ugyanazt a kuponos hibát látom, amit már ide is írtamazt mondták, hogy akkor ne használjam a kupont, de persze helyette másik működőt azt nem adnak
most még megpróbál nekem kedvezményt szerezni az eladótól, gondolom abból sem lesz semmi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debian GNU/Linux
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Intel Pentium 4GB DDR3 500GB HDD
- Új Redmi Note 13 6/128gb KÉK 2év garancia!
- LG OLED55B1 Oled TV! 55"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/VRR/Gaming TV
- DEVIL GAMING PC // CORE i7 6700 // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Eladó erős gamer pc magánszemélytől. 4070,13600kf,32gb ram ddr4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest