Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Amikor appban bökök a coinokra akkor azt írja ki hogy a biztonságom érdekében más eszközön lépjek be és nem adja a coint de a lehetőséget meg elveszi és másnap megint van. De a Freebie az megy. Oneplus one új LOS amin használom.
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
CarrGomm
aktív tag
Sziasztok, csak egy kis érdekesség:
Tavaly november végén rendelt cuccommal tegnap érkezett meg a postás.
Ez rekord?
Pénzt már két hónapja visszautalták, ráadásul már megvettem máshonnan, úh van egy tartalék. -
CarrGomm
aktív tag
válasz gingerbalm #19207 üzenetére
Novemberi dátumok. A doboz elég viseletes volt, szóval lehet körbejárta a földet, vagy valami sarokból a kupac legaljáról előkerült. Biztos takarítottak, aztán összesöpörték ezt is. Tornagyűrű volt benne, szóval baja nem lett.
Megnéztem a trackitonline-on:01.12.2016 14:46
Elhagyta a repteret
Shanghai Pudong25.05.2017 10:36
Import (Megérkezett a célországba)26.05.2017 14:19
Kézbesítés regisztrálvaKemény.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Rendeltem az Aliexpressről egy bakancsot, de az egyik párja kicsit hosszabb (kb 5-7 mm) és szélesebb is, mint a másik párja. Az egyik párban a méretcímke nem látszik, hogy milyen méret. Véleményem szerint gyártás hibás lehet a bakancs.
Írtam az eladónak képekkel alátámasztva a problémát, 5$ refund-ot ajánlott fel (nagyjából a bakancs árának 10%-át).
Ugyan így is tudom használni, de kicsit fura érzés, és nem ezért fizettem.
Elfogadjam vagy inkább nyissak vitát (az Ali Express többet ítélhet meg)?
Mik a tapasztalatok? -
Topikgazda
válasz CarrGomm #19208 üzenetére
Shanghai Pudong ez egy szállítói "feketelyuk" ami onnan indul az ritkán ér 55-60 napnál korábban ide Olyan mintha repülőt a csomagokkal megpakolva hajóra tették volna. Végül is nem mesze van a tengerpart.
Más.
A posta 2,5 napig adja át a Kicserélő Központban a csomagokat a Posta logisztikának. 48 óránként indul a kamion befelé?[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz trassher #19201 üzenetére
Megváltoztattam a Reason-t, raktam fel képet az üres dobozról is de nincs változás. Ugyanaz a határidő ami holnap lejár, nincs másik döntés. Úgy gondolom, hogy ezt buktam lévén egy üres dobozt nem fogok visszaküldeni 12$ miatt akkor sem ha az eladó állja a postát.
Redmi Note 7
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Aki esetleg keresne egy jó minőségű fülhallgatót annak nyugodt szívvel merem ajánlani
Nyonkövetéssel adta fel az eladó ami működött és nem kamu adatot mutatott. Nagyon jól szól, kényelmes ha fül köré csavarva használom nem esik ki a fülből akárhogy rázom a fejemSzerk: javítottam így mert telefonról így birom megoldani
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Még márciusban rendeltem Aliról egy terméket, ami tracking szerint már hetek óta beérkezett Magyarországra, de a postás nem hozta. Ilyen esetben mit lehet tenni? Érdemes postán megkérdezni, hogy mi van vele?
Köszi előre is
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
-
veterán
Tudtok ajánlani olyan eladót aki jó minőségű utángyártott JBL Charge 2 -t árul?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Topikgazda
válasz balint355 #19222 üzenetére
No ezt beírták Szingapúrba és annyi, mivel ezt onnantól senki sem követi. Nem nemzetközi nyomkövetős szám. Így nem érkezett meg és a postán sem fognak neked mit mondani.
31/03/2017 Arrival at Destination Post (Country: HU) Lassan két hónap, ha igaz lenne már kézbesítették volna.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
megjott a csomim alirol aprosagok voltak benne de egy csomag 50dbos rudacska a folyekony muanyag pisztolyba az kifelejtodott.... rogton nyissak disputtal vagy kontakt az eladoval azt ujrakuldest kerjek? kb 5ejros tetel es valszeg tinyleg kifeljtodott....
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?RF700407782CN
10.-én lett feladva.
9.-én ugyan így fel lett adva egy csomag szintén kínából az már előző hét elején megjött.
Ez meg még mindig ugyan ott dekkol....Ilyenkor ötlet szerintetek?
(egy ujjnyi nagyságú tárgyról (gombról) van szó, ami eléggé sokba került). -
Topikgazda
válasz Winchester95 #19228 üzenetére
Mikor vetted? Szerintem bőven van még idő a vásárlói védelmedből.
A másik azért érkezett meg hamarabb mert szerintem azt nem innen küldték:
14.05.2017 14:26 Elhagyta a repteret Shanghai Pudong 20000062
Elindult, viszont milyen irányba és mivel hagyta el a repteret az titok.
Kb. június 20 körül várható legkorábban, ha minden jól megy. A Puding nagyon ragadós, onnan a 50 naphoz közelít a megérkezés.[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
-
Turbobacsi
senior tag
ma megjött az Aliról egy 3-as pack spinner: volt hozzá CN posta tracking, de az szerint még el se indult, viszont megérkezett 10 nap alatt.... reklamáljak??? (sima postával adta fel a kis kinai)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Topikgazda
válasz Winchester95 #19230 üzenetére
Én egy kicsit többet vásároltam (jó pár 10-t), az átlagos szállítási idő 29,7 nap, 80% az 25 nap fölé esik.
-
Topikgazda
válasz Turbobacsi #19231 üzenetére
Mennyit fizettél a szállításért?
Ha sima levél ide ért annyi idő alatt, ami még a nyomkövetettekre sem jellemző, akkor én még a kifizetett szállítási költséget sem kérném vissza, mert expressz szolgáltatásnak megfelelő volt a szállítás és nem azt fizettem ki.
Megjött a csomag, amelyhez beírtak egy nyomkövetési számot és azt nem lehet követni. Ezt reklamálnád? Ezért kérnél vissza pénzt a vételárból?[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
félreértesz: nincs gond, örülök, nem akarok reklamálni, csak azt hittem (a trackból) hogy még fel se adta, ingyenes CN reg. post volt írva... (mindegy, csak itt a cucc, az a lényeg, pedig simán meg is reklamálhatnám, csak én nem az a féle vagyok)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Topikgazda
válasz Turbobacsi #19234 üzenetére
Akkor szoktuk ezt reklamálni, ha késve jött ahhoz a szállítási mód előzetes idejéhez viszonyítva amit kifizettünk. Pl kifizetsz DHL-re 15 napos szállításért 10 $. Azt megkapod a 20 napon China Post Registered Air Mail-l ami ingyenes volt. Ilyenkor jogos a 10$-t visszakérni.
Viszont ha emiatt nem kell fizetned a DHL-nek és az államnak úgy 15 $-nak megfelelő költséget, akkor 5 $ hasznod még lesz is.
Akkor is ha lassúbb módon küldi, jogos a kárpótlás.
Ha nem került pénzbe a szállítás azzal nem igazán van értelme foglalkozni, akármivel küldte is. -
Topikgazda
válasz takacs tamas #19236 üzenetére
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Váltottam be coin-t kuponokra és eltűntek pár óra alatt ,nincsenek már a kuponjaim között.Ez miért van? -
MrRL19
senior tag
Helló
vki vmit tud mondani erre? még hány napot várjak beküldtem egy hete lassan az adatokat kész vicc komolyan mondom kínából hamarabb ide ért !....
RS855711072NL
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Topikgazda
válasz MrRL19 #19239 üzenetére
Volt már róla szó, hogy a postások összekészítik -az megy most nálad- és majd átadják a vámra. De írtam már neked: Sajnos kiszámíthatatlan, volt akinek a postások az okmányok beérkezése után két héttel adták át a vámnak, normál rendben 5-7 nap múlva vinnék neked.
Ez nem változott.
A vámosok ha megkapják nekik 21 napon belül kell határozatot hozni. Légy egy kicsit türelmes.[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
Értem most éppen a másik csomagot is megfogták abban is ugyan azok vannak szinte 2db cipő kaptam nem rég SMS róla meg kell várjam az értesítőt és kitölteni mint az előzőnél etc?
Gondolom akkor mire megkapom a két csomagot Juni közepe + úgy 12k
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
maestro87
őstag
Webmoney-val hogy lehet Alin fizetni?
Ha itt rányomok a Confirm & Pay-re akkor mi fog történni? Régebbi YT videókat nézve Place order gombnak kellene megjelenni, de nem az jelenik meg, és nem szeretném ha a kártyámat terhelné meg. Mondjuk az app-ban Place order gomb jelenik meg. Vagy már nem is lehet webmoney-val fizetni?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz maestro87 #19244 üzenetére
Elnézésed kérem, tévedtem lehet még fizetni, ha az eladó elfogadja ezt a fizetési módot és az adott országban ez rendelkezésre áll, de az elérése egy lépéssel több mint régebben, mint amikor én láttam.
Írom:
Kiválasztod, hogy fizetsz Buy all, a következő oldalon a 3.-nál Other payment methods, alul a Confirm & Pay ezután a Pay with card or other payment methods választása esetén ott lesz a Webmoney is.Magyarok ezeket használhatják:
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
No problem. Közben kipróbáltam mobilon és ott felhozta lehetőségként és már ki is fizettem.
Csak asztalin nem mertem kattintani a Confirm & Pay-re a Pay szócska miatt, nehogy egyből a kártyámhoz forduljon ami meg ugye el van mentve neki. De így, hogy mondod legközelebb bátrabb leszek.Amúgy ez a webmoney valami borzalmas. Minden tranzakcióhoz kódot kér ami alapesetben sms-ben érkezik és 5 centbe (0,05 WMZ ) kerül, de van, hogy bejelentkezni sem tudsz enélkül. Van ugyan ingyenes email-es kód kérés is (e-num), csak ahhoz meg app-ot kell feltenni, odáig én meg még nem jutottam.
-
anorche1
őstag
China Post Registred Air Mail ingyen, vagy az Aliexpres Standard Shipping 2.97 dollárért a gyorsabb?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
balint355
aktív tag
válasz balint355 #19222 üzenetére
Sziasztok, ismét lenne egy kérdésem ugyanezzel a rendeléssel kapcsolatban
Március közepén rendeltem, a terméknek se híre se hamva, és az eladóval se lehet értelmesen kommunikálni (refundot nem küld, mindig csak terel, hogy várjak türelemmel, nézzem meg a postán, meg most a legutóbbi üzenetemre egy az egyben bemásolta az előző szövegét, és ha jól látom meg is szűnt az üzlet). A buyer protection-t meghosszabbította júliusig, lenne értelme így dispute-ot nyitni vagy várjak a semmire júliusig?[ Szerkesztve ]
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest