Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53751) izomman1 válasza gulasoft (#53750) üzenetére


izomman1
senior tag

Ha nem vagyok indiszkrét melyik 6E wifit vetted meg? Látom jól felkészülsz a Q3 fogadásra :D

(#53752) Busterftw válasza gulasoft (#53749) üzenetére


Busterftw
veterán

Meg add el most a Q2-t aztan marad a Q3 :D

(#53753) Jacek válasza izomman1 (#53751) üzenetére


Jacek
veterán

Ha van pénz lovéra már elérhető ez :D
Archer BE900 Wifi7

(#53754) gulasoft válasza izomman1 (#53751) üzenetére


gulasoft
őstag

Pont azt amit linkeltél. Szerinted az ezt vettem mire vonatkozott?
Sajnos az asszonyék rászoktak a questhez vett ax3 pro-ra mert az kevésbé dobálta le a gépét a wifivel mint a telekomos router. Úgyhogy ez most torrentre van, meg csak a q3-hoz. (most jelenleg a q2-höz, atom stabil az átvitel, pedig feltoltam 200-ra az airlink sebességet.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53755) gulasoft válasza Busterftw (#53752) üzenetére


gulasoft
őstag

Miért adnám el? Megmarad második VR-nak. Most eladom mondjuk 80-100.000Ft-ért. Az miért jó nekem? Több mint 4 éve nem ültem flat játék elé. Mire kijön a q3 és amazonon elérhető lesz addigra elvonási tüneteim lennének. Napi 2 óra VR az átlag. Több mint 5000 órám van a steam vr-ban és abban nincs az amit az oculusban vagy amit natívban használtam.

Ja és ezalatt egy indexet használtam kicsitt több mint 2 évig, egy 64-es quest2-őt 20 hónapig (utána full gariban visszavette az amazon az egészet, mert kicsit strafelt az egyik kontroller) és azóta egy 128-as Q2-őt (akkor már nem volt 64-es).

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53756) Busterftw válasza gulasoft (#53755) üzenetére


Busterftw
veterán

Csak opcio, igy ha atviszed a Q3-ra a cuccot akkor nem kell agyalni mit teszel a Q2-re.

(#53757) gulasoft válasza Busterftw (#53756) üzenetére


gulasoft
őstag

Közben rájöttem van egy nem bobovr m2-es strappem is, azt fogom rátenni, úgyhog a probléma megoldva, már csak jönne a q3.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53758) a2d2 válasza Jacek (#53753) üzenetére


a2d2
addikt

Pont én is tegnap ültem le a youtube elé hogy megnézzem melyik 6E-s routert kellene megvenni a Quest 3-hoz és felhozott egy ilyen tesztet is. A lényege az volt hogy ezt küldte egyből vissza a srác mert a beépített antennák miatt siralmas volt távolabb a sebessége.

Na ez a Gyula féle Asus tényleg szimpatikus. Főleg hogy felül vannak végre a hűtőrácsai. Black Friday-ban ha esetleg beesik 60 körülre már venném is. Főleg ha addig kijönne több Wifi 7-es router is és nyomná le ennek az árát.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#53759) Jacek válasza a2d2 (#53758) üzenetére


Jacek
veterán

Azt nem mondtam hogy jo :DDD

(#53760) gulasoft válasza a2d2 (#53758) üzenetére


gulasoft
őstag

Az sem lenne gond ha csak alul lenne a hűtőrácsa, mert a 6 kinyitott antennán fejjel lefelé atomstabilan áll az egész, a bitek meg nem szédülnek el, hogy fejjel lefelé kell őket feldolgozni :-)
De amíg az ax3 pro-ban nem éreztem hogy a műanyag dobozon kívül hol az elektronika, mert olyan könnyű volt, ennek azért van súlya.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53761) BusinessGuy válasza izomman1 (#53734) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Ahogy elnézem a netes teszteket amikben nem wifi6 routert akatnak eladni neked hanem összevetik ingame a wifiket, még a wifi6 előnye is szinte nulla egy jó wifi 5 5ghz-hez képest, nemhogy wifi6e kelljen. Q3 felbontása se fogja indokolni, annál komolyabb felbontású VR fejeseknél is kvázi nulla az előny....
Én is sima wifi6-ra vadászok, inkább abból egy megbízható stabil darab. Ráadásul nekem a fő szempont inkább az hogy sok eszközt tolok rá egyszerre.

[ Szerkesztve ]

(#53762) izomman1 válasza BusinessGuy (#53761) üzenetére


izomman1
senior tag

MI lenne a jó megbízható ár érték arányú Wifi 6 .?
Most nézem amazonon 40-60 eurok a wifi 6 osok és 2400mb /s ot tudnak csak az simán elég kell ,hogy legyen... Most a Q2 nek 300-500 mb/s al tojátok az adatot nem?
Na itt jön a képbe minek adjak ki kábelra 30-40 eurokat még utángyártottra is , ha Wifi 6 ot ami ugyanazt tudja ( csak kényelmesebb) veszek 50 euró körül...

[ Szerkesztve ]

(#53763) BusinessGuy válasza izomman1 (#53762) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Ez ügyben a router topikot kell felkeresni én is épp egy megbizható wifi6-ra vadászok és bár a VR is cél illetve az itthoni hálózaton az egyéb játék stream moonlight-nvidia kombóval, de leginkább azért nézegetem a wifi6-okat mert sokkal jobban kezeli ha egy rakás eszköz rá van rakva...Nekem 21 darab itthoni okos szar van a wifin és néha összefossa magát... :C
Mindenesetre nézegettem rengeteg wifi 5ghz vs wifi6 5ghz videót VR témában, tényleg minden értelmesebb teszt kihozta hogy konkrétan szinte semmi különbség nincs.Q3 sem fog többezer mb/s adatot venni wifin át, komolyabb paraméterekkel biró headseteknek sem kell.... Tényleg csak rá kell keresni akár youtube-on VR Wifi 5 vs wifi 6 témakörre van egy rakás ami rávilágit egymás mellett tesztelve a két technológiát hogy ezért routert cserélni ha jó a routered konkrétan felesleges.
Ezért is tartom hogy a wifi6e ilyen téren méginkább lesz parasztvakitás pláne amig nem lesz kihasználva. Pénzkidobás. Először én is azt néztem hogy legyen sebesség stb...Felesleges,inkább user vélemények és hosszútávó tesztek érdekelnek mennyire megbizható 1-1 darab, az alapján választok. Például volt amit agyonajnároztak Asus,közben a neten tele van a belassulásaival kapcsolatos user véleményekkel - kuka.

(#53764) gulasoft válasza BusinessGuy (#53763) üzenetére


gulasoft
őstag

A wifi6E-ben van egy 6Ghz-es sáv. Pont nem zavarja az 5Ghz-es csatornákat. Biztos nagyon sokat tudnak azok a tesztek, főleg a folyamatosségról, a másodpercekénti 90 képkocka biztosításáról, és mind biztos a Q2-ővel tesztelték! Ha nézel egy netflix vagy disney streamet és megvan a 30 képkocka/mp akkor már azt folyamatosnak látod , mindezt full HD felbontásban.
Nálunk van egy huawei AX3 pro router. Amíg csak a Q2 volt rajta kasán ment. Rámászott az asszony, meg a lányom, mert a telekomos ledobálta őket, olyan röcögések lettek a Q2-őn hogy néha használhatatlan volt.
Mióta ott van az asztalomon az asus űrhajója (és nem adtam meg a passwordot a családnak) direkt egy másik csatornára rakva (amit egyébként magától intézett) azóta röccenéstelenül meg a Q2. A Q3 40%-al fog több pixelt igényelni a teljes kihasználáshoz. Közel 4k-t kell másodpercenként 90Hz-el áttoszogatni, és visszafelé meg a szemüvegtől érkező adatokat fogadni (Ami nem sok, de ott sem lehet akadás két csomag között).
Nyugodtan tegyél rá 20 eszközt meg a Q2-őt vagy 3-a aztán majd hallgatjuk az anyázást, hogy ez mennyire szar, míg az usb kábel az isten (amin ha ugyan úgy 20 eszköz lógna kb használhatatlan lenne)
Ebben azusban egy 4 magos proci van, (az AX3 pro-ban is), Lehet hogy 4 eszközt kiszolgál 30fps-el. de az 5.-nél már osztani kell a szálat és a feldolgozást.
Én nem tudom a tesztekben mit néztek, de azt hogy egy egy eszköz FOLYAMATOSAN!!! akadás nélkül kapja a csomagokat azt biztos nem. A speedtestek egy adott idő alatt átküldött csomag mennyiségéből számol. Értem én, hogy ezek a tesztelők nagyon értenek a wifi-hez, de kétlem, hogy atesztekben a Q2-t tesztelték volna.
Mindenesetre, Én azt tapasztaltam, hogy amkor van egy dedikált router, akkor kasán megy a wifi, minden más esetben a sima filmstream megy, de a Q2 nekiáll röcögni. Eddig 10Mb/secen minimumon ás automatán állt a csúszka az airlinkben. Most 200-on.
Ezek a saját tapasztalataim, és imádom amikor két olyan ember osztja itt a wifi észt, aki életében nem használt még Q2-őt airlinken keresztül., sőtt azt sem tudja mi fán terem.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53765) BusinessGuy válasza gulasoft (#53764) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Wifi6-ról írtam azokról a tesztet. 6e csak megjegyeztem pénzkidobás és tartom is.
Amit írsz az valóban külön eset az nincs a tesztben, viszont q2-vel van egy rakás teszt sőt pico4-el is ilyen téren. Amit te írsz felhasználást az arra a w6 pont elég, pont ezért keresem én is a váltást. Ha viszont nincs annyi cucc rátolva pláne egyszerre akkor a wifi6 is felesleg. W6e csak ultrapénzkidobás akárcsak a többezer mbps w6-ok hacsak nincs valami otthoni hálózati extrém felhasználás.
Ha sok cucc van betolva akár egyszerre arra meg a w6 is kiváló mu-mimoval a külön 6ghz sáv nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#53766) gulasoft válasza BusinessGuy (#53765) üzenetére


gulasoft
őstag

Ja és gondolom akkor a Q pro és Q3 mérnökök is a pénzkidobás miatt tettek bele wifi6e-s chippet a fejszettekbe. Nem azért, mert a nagyobb a 6Ghz-es vivőn nagyobb mennyiségú adatot tud átvinni, hanem felesleges pénzkidobásból.
Csak mert lehet elfelejtéttél utánanézni q3-ban a wifi6e lesz a támogatott, ami visszafelé kompatibilis persze, csak kérdés milyen lesz az adatátvitel.
Had kérdezzem már meg te mivel használod kkor a Q2-esedet, ha a mostani routered a 20 eszköz miatt összefosta magát?

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53767) Apollyon válasza BusinessGuy (#53765) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Egyáltalán nem pénzkidobás, ha valaki olyan helyen van, ahol telítettek a csatornák, nagy az interferencia, és ha a sebességbe nem is, de a késleltetésbe eléggé belecsicskíthat. A 6e ezt igyekszik megoldani, így akinek szüksége van rá, ne ezen múljon. Másrészt egy 6e chip nem olyan drága, hogy megdobja egy headset árát.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#53768) BusinessGuy válasza gulasoft (#53766) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Alig várom erröl is a teszteket...Nagyobb adatáradat...
100-150mbps-röl beszélünk.. :C
Nem fog gigabiteket áttolni mert konkrétan felesleges lenne.
Pont ezért nincs semmi difi kivéve ha telitett hálózaton használod,arra meg ott a wifi 6 mumimo.

Apollyon a 6e chip nem. A 6e routerek igen. A telitettséget pedig a sima 6 megoldja. Persze marha ritka esetben lehet nem pénzkidobás a 6e. De a többségnél semmilyen pluszt nem fog adni ahogyan a sima 6 se.

[ Szerkesztve ]

(#53769) barcalaci84 válasza BusinessGuy (#53768) üzenetére


barcalaci84
őstag

egyébként a q2 tökéletesen ment nálam a szolgáltatói routerrel akár 350 mbps-es h264 módban ... a többi kütyü meg egy olcsó tp linken lógott....
kicsit én is félrevezetőnek érzem h néha úgy jön le a topicban mintha drága routerekre lenne szükség a q2-höz... pedig erről szó sincs szerintem

(#53770) izomman1


izomman1
senior tag

Valami készül lépni fognak! [link]
Valami ilyenre számítottam...
Hánykor lesz magyar idő szerint az Oculus Connect?

[ Szerkesztve ]

(#53771) Raymond válasza BusinessGuy (#53768) üzenetére


Raymond
félisten

Ez a problema, hogy a regi osszehasonlitasokat nezted. Termeszetesen szinte mindegy volt hogy wifi5 ac vagy wifi6 ax amikor meg 100-150Mbit volt az ami at volt kuldve (az elvetemultebbek feltoltak 200-ra de ott mar megugrik a decode latency) mert az a kb +50% ax-nel nem igazan volt fontos. Csak par honapja Air Link-en is fel lehet tolni a bitrate-et ahova akarod es valthatsz h265-rol h264-re igy ott ahol lehetett ertelme az USB kapcsolatnak H264 500Mbps miatt (szimulatorok peldaul) mar oda se kell kabel ha van jo wifi. A Q3-nal pedig a magasabb felbontas miatt meg jobban fog jonni a magasabb bitrate lehetosege.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#53773) fatal` válasza Raymond (#53771) üzenetére


fatal`
titán

Viszont a Q3-nál jobb lesz a decode chip is, így H265 is mehet majd 3-400 megabittel.

A 6-nak mindenképpen van értelme, talán a 6E-nek is.

(#53774) Raymond válasza fatal` (#53773) üzenetére


Raymond
félisten

Mindegy hogy h265 vagy h264, a lenyeg a magasabb bitrate es igen, emiatt mar nem lesz mindegy hogy 5 vagy 6/6E.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#53775) fatal` válasza Raymond (#53774) üzenetére


fatal`
titán

Igen, csak azért említettem meg, hogyha nincs elég gyors WiFi akkor a h265 fele akkora bitrátával hozza kb. ugyanazt a minőséget. Viszont a h264-nek (a Q2-n) gyorsabb a decodeja.

(#53776) Raymond


Raymond
félisten

Egy nem eppen suru (mert meainstream sajto) Quest 3 review leak [link]

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#53777) fatal` válasza Raymond (#53776) üzenetére


fatal`
titán

Mi a franc az a hányás ronda piros szíj? :DDD

(#53778) kiskuplung válasza Raymond (#53776) üzenetére


kiskuplung
őstag

One other thing that it’s also worth noting is Meta’s new ‘double tap’ feature: it pauses any game and brings you back into ‘mixed reality’ from VR, thus letting you interact with the outside world without yanking off the headset.

Hehe, na ez s csávó se használt meg Questet...

(#53779) Raymond válasza kiskuplung (#53778) üzenetére


Raymond
félisten

Ha nem :)

Ami erdekes hogy itt megint 12GB van RAM-nak irva, errol meg mindig ment/megy a vita hogy akkor 8GB vagy 12GB. Na es az is hogy a cikk szerint a kontrollerekben van kamera, a regebbi pletykak szerint nincs es csak infra mint a regin plusz kezkovetes kombinacioja.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#53780) fatal` válasza Raymond (#53779) üzenetére


fatal`
titán

Csodálkoznék, ha lenne kamera, egyrész mert AA elemről fog menni, ahhoz meg kéne valami SOC ami feldolgozza a képeket, másrészt meg mintha hivatalos lenne, hogy nem lesz csak infra meg némi "AI".

#53378 Hát nem az biztos, hasznos funkció körülnézni ha kell valami a Q2-n is :D Azért a Q3-on a color passthroughval, depth sensorral biztos jobb lesz :D

(#53781) AeSDé Team válasza fatal` (#53780) üzenetére


AeSDé Team
őstag

A CTO beszélt arról hogy infra + állandó kézkövetés + AI kombinációja lesz, nem pedig kamerás.

Már a Q2 passthrough is elég szürreális élmény, és iszonyat hasznos, azt hiányolom csak állandóan hogy szöveget nem tudok benne olvasni. Így teló nyomkodásra vagy PCVR setup-ra nem alkalmas. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a Q3-ban :D

[ Szerkesztve ]

(#53782) Raymond válasza fatal` (#53780) üzenetére


Raymond
félisten

Az a rovid passthrough video tegnap vagy tenapelottrol jol nezett ki.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#53783) fatal` válasza AeSDé Team (#53781) üzenetére


fatal`
titán

Pont párosításkor pl. jó lenne :) Vagy ha megnéznék valamit közben a telón ha értesítés jött, de nem akarom levenni a fejszettet :D

#53782 Nem láttam most, rengeteg a meló :( Talán hamarosan felszabadulok egy kicsit és bepótolom. :) De szerintem videó nem nagyon fogja visszaadni.

(#53784) kiskuplung válasza Raymond (#53782) üzenetére


kiskuplung
őstag

Milyen videó? Én csak ilyeneket láttam.

(#53785) AeSDé Team válasza kiskuplung (#53784) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Ebben a videóban a 3:51-kor kezdődő "NEW Passthrough Footage looks GREAT!" fejezetben mutat pár klippet, szerintem ezekről lehet szó. Ha nem, akkor engem is érdekel hogy mi más szivárgott ki.

(#53786) Márton válasza AeSDé Team (#53781) üzenetére


Márton
nagyúr

"azt hiányolom csak állandóan hogy szöveget nem tudok benne olvasni. "
Én meg azt, hogy mivel developer módban vagyok, nem működik a dupla tap. :O

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#53787) a2d2 válasza gulasoft (#53764) üzenetére


a2d2
addikt

Engem is pont ez a 6Ghz-es sáv fogott meg, nem akadna össze semmivel (5-en vagyunk a családban, 5 mobil, 3 okostv, 3 pc, 2 laptop, 2 repeater, 2 másik router, 4 kamera meg még mit tudom én mivel nem csatlakoznak rá szerencsétlen Huawei-re).

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#53788) izomman1


izomman1
senior tag

Ezt a routert kaptam a Vodafontól ( Régi nevén UPC volt)
[link]
Itt egy kép a routeremről : [link] (Gondolom sokaknak ez van tudjátok mire képes mi a specifikációja? )
A kérdésem az ez milyen sebességre képes ha csak VR ra használom 5 g be az eszközt hány megabite /sec ( 1300 mb/sec et ez is tud nem kb az 5ghz es wifik ezt tudják max ahogy láttam leírásokban-( hívtam őket 2 hete azt mondták ez a legnagyobb leggyorsabb Wifi amit be tudnak nekem tenni... ettől jobb náluk nincs)
Ez jelenleg bőségesen kihasználja a Q2 őt (1300 mb/sec elég nem bőségesen? ) és várhatóan a Q3 at is vagy Q3 al kellene rendelnem egy Wifi 6 ot is? Ez a 44 euros cucc [link] 2400 mb/sec et tud de minek ha a jelenlegi Q2 re is csak 300-500 at használatok nekem úgy tűnik 1300 MB/ sec ( ha tudja ez a vodafon router ) Akkor bőven jó lesz még...

[ Szerkesztve ]

(#53789) BusinessGuy válasza izomman1 (#53788) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Az 1300mb/s az a 2.4ghz+5ghz.

(#53790) izomman1 válasza BusinessGuy (#53789) üzenetére


izomman1
senior tag

És ez az 1300 mb/sec bőségesen elég lehet a Q3 ra is nem? mert a Q2 őt ahogy itt olvastam 300-500mb/sec haszáltátok vagy tévedek? akkor minek ide Wifi 6 2400mb/sec es sebesség? még az is tök feleslegesnek tünik dupla mb/sec szerintem bőven elég egy Q3 ra is vagy most nagyon butát mondtam? Kövezzetek meg...

(#53791) fatal` válasza BusinessGuy (#53789) üzenetére


fatal`
titán

Másrészt a WiFi nem full duplex, így rögtön felezhető is a sáv. Nekem AX-en olyan 800 megabitet tud stabilan.

(#53792) izomman1


izomman1
senior tag

Ha nem felezem 1300mb/sec et is tud stabilan? 1300 mb/sec ha senki nem lóg a hálón (és közel van a headsethez ) simán elég lesz a Q3 ra is... ?
Vagy szükséges lenne egy ilyet rendelnem ez jó Wifi 6 ? Q3 hoz ? [link] (2400mb/sec)
hogy rendesen letesztelhessem mire képest majd...mert az 5ghz es vodafone router sevés lesz neki... ( ha már rendelem amazonról egybe rendelném a Q3 al nem külön postával ezért érdeklődök ennyire mi a véleményetek aki ért hozzá ) köszi

[ Szerkesztve ]

(#53793) gulasoft válasza izomman1 (#53792) üzenetére


gulasoft
őstag

Itt a specifikációja:
[link]
Azt az 1300-at a 2.4GHz és az 5GHz együtt tudja. Nem tudsz egyszerre 2.4-el és 5-el csatlakozni a questtel. 5Ghz-en marad kb 800. Ez az elméleti maximuma. Szerinted?
És itt egy vdeó meg egy teszt:
https://www.youtube.com/watch?v=9SpYQ31KXAU
2 éves őskövület.
De nem értem mit vergődsz. Megveszed a q3-at aztán rájösz, hogy ez a router édeskevés hozzá (főleg hogy ezen fog lógni minden más) és veszel egy normálisat.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53794) izomman1 válasza gulasoft (#53793) üzenetére


izomman1
senior tag

Leírtam miért kérdeztem " ha már rendelem amazonról egybe rendelném a Q3 al nem külön postával ezért érdeklődök ennyire mi a véleményetek aki ért hozzá"
Tehát 800 mb/sec kevés lenne már most látható akkor egy ilyet érdemes lenne berendelnem? [link] ez elég lehet vagy amit írnak 2400 mb/sec több csatorna együttes összege? mennyi lenne 1 csatornára a sávszélesség? mi az ajánlott Wifi 6 ba ami még jó ár érték arány vagy 150 -250 euros Wifi 6 E kell venni? A család alig wifizik nem fog rajta senki lógni csak én.. ráadásul ha 2,4 ghz beállítok a telefonokra és magamnak hagyom az 5-6 ghz et akkor még jó vagyok nem? tök feleslegesen minek adjak ki 150-250 eurot ha 44 euros wifi 6 is majd megteszi... ha már a 800 mb/sec kevés lesz a Q3 ra..

[ Szerkesztve ]

(#53795) gulasoft válasza izomman1 (#53794) üzenetére


gulasoft
őstag

Nem vagy jó! Ez nem erre való, engedd már el.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#53796) barcalaci84 válasza izomman1 (#53794) üzenetére


barcalaci84
őstag

Nálam a T-tol kapott elég volt a quest 2 hoz . A 2.4 +és sávot lekapcsoltam rajta , és A többi eszkozom egy másik routeren lógott

(#53797) bali777 válasza gulasoft (#53795) üzenetére


bali777
aktív tag

Q3-hoz melyik routert ajánljátok?

Meta Quest 3

(#53798) izomman1 válasza bali777 (#53797) üzenetére


izomman1
senior tag

Na külföldi fórumokon hamarabb kitaláljuk mi kell... itt egy reddites hozzászólás Quest Pro hoz ez ajánlott [link]
182 euro ez szerinte tutkó beválik a Q3 hoz is : [link]
DE azért ez az összeg elég húzós így a headset árához + még egy kis fejpánt fülhallgató esetleg aksi és máris 1000 eurónál van a teljes komplett felszerelés..

(#53799) AeSDé Team válasza Márton (#53786) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Ezt nem értem, én is developer módban használom az eszközt vagyok, feltelepítettem a sidequest-et + onnan appokat, és emellett működik a double tap.

(#53800) gulasoft válasza bali777 (#53797) üzenetére


gulasoft
őstag

wifi6e van benne gondolom nem véletlenül. Ennek fényében nézz valamit amit a pénztárcáf megenged.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.