Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz Apollyon #49148 üzenetére
Kábelből ne vedd meg a gyárit, teljesen felesleges szerintem.
Én kiwi elite strapet használok, de a bobovr strapje is jó. Van, aki a gyári elite strapet használja, de sokaknak törött.
Megvettem mellé a túlrázatott powerbank strapet is (szintén KiWi) és a hátuljára van rögzítve egy 10000-es powerbank, súlyt is jól kiegyenlíti.
Én egyáltalán nem használok kábelt, Air Linkkel megy minden, két különböző szobában (két külön routerrel, ezek persze kábellel vannak összekötve).
Mondjuk én Eleven Table Tennisen kívül minden mást PCVR-ral játszom, de tudtommal standalone használatra is bőven elég a 128-as is.
-
fatal`
titán
válasz Apollyon #49609 üzenetére
Ezekben a játékokban valószínű nem veszed észre.
Nézd meg debug toolban oculus link details HUD-dal, ha mozgatod a fejed, akár a dashen, hogy ugrál-e az encoder hz és van-e dropped frame (persze ez air link).
Lehet, hogy csak nvidian szar, bár ellentmondó poszt vannak redditen.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Apollyon #49647 üzenetére
Fejmozgás közben dobál, kábelen is. Nem vagyok benne biztos már egyébként, hogy a hibák összefüggenek. Az biztos, hogy a korábbi verzióval nem akadt meg ilyenkor a kép. De nem is ez a zavaró igazán, hanem a tracking. Az viszont biztos, hogy teljesen rendben van.
Lehet a Quest Pro integrációjakor csesztek el valamit.
-
Danecay
addikt
válasz Apollyon #49649 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Igazából csak a mostanság sok embernél jelentkező frame drop-ok miatt tántorodtam el egy kicsit és azért mert többen is írták, hogy már az eladásban gondolkodnak. Ugyanakkor mégis csak egy nagy vállalat termékéről van szó mégiscsak talán lehet arra számítani, hogy javítani fogják, hiszen ez egyértelműen valamilyen szoftveres probléma. Kevésbé lennék bizakodó mondjuk a Pico esetében, persze szurkolok nekik is
Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy megrendelem, amíg a nagy hezitálások közepette véget nem ér az akció. Már csak az a kérdésem, hogy honnan jön meg előbb, Franciaországból vagy Spanyolországból? Úgy rémlik mintha a múltkor írta volna is valahol az Amazon a szállítási időt és, hogy a Francia valami 2-3 nap, míg a spanyol 5-7 nap volt. Spanyolból rendelve egy ezrest lehetne spórolni -
Danecay
addikt
válasz Apollyon #49651 üzenetére
Ismét köszi a választ és a megerősítést! Végül meghoztam a döntést, hezitálás OFF, Quest 2 Rendelés ON, amíg ki nem futok az időből. Én, családos emberként, általában mindig így vacillálok, főleg egy nagyobb költekezés előtt, ami e mellett, valljuk be, azért meglehetősen öncélú is, főleg úgy, hogy az elmúlt hónapban, volt egy PC fejlesztés is, mondjuk nem titkoltan, eleve a VR-nak megalapozva.
Így már tehát, csak azt kell megvárni, hogy megérkezzen. 2 kérdésem lenne még, amiről tuti ezerszer volt már szó. Igaz általánosságban feltett kérdésemre kapott válaszokban, ahol gondoltam, hogy megtalálom a választ, ott nem találtam, így inkább még 1x megkérdezem.1. Az megvan, hogy a Quest 2 saját stream-elő szoftvere az AIr Link, plusz van a third party megoldás, ami sok esetben jobb mint a gyári, a Virtual Desktop, és, hogy ezek Wifin kommunikálnak, de melyik az a szoftver amivel kábelesen lehet összekötni? Szimulátorozásnál az egy elfogadható kompromisszum a sávszélesség oltárán, szerintem.
2. Honnan és milyen kábel beszerzése ajánlott pénztárcakímélő üzemmódban?
Köszönöm!
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Apollyon #49846 üzenetére
Értem, köszönöm.
Már csak azt kell eldöntenem, hogy Climb vagy Lone Echo , illetve kipróbálni, hogy mennyire megy stabilan wifi kapcsolaton a játék.
T-Com os Sagemcom5670-es eszközzel használ valaki Q2-t vagy kizárólag wifi6 képes routeren használja mindenki? Az Airlink minőségi tesztelésre van valamilyen ingyenes lehetőségem?VD-t próbáltam youtube vidi naqyon jól nézett ki....
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
fatal`
titán
válasz Apollyon #50731 üzenetére
A régi sorozatnál valószínű semmivel, nincs baja az encodernek.
De 79xx vs 4xxx témában elég megnézni a babeltechen a reviewkat. Sokkal jobbak az nv-k és itt nincs szó encodingról, Valve Index-szel tesztelnek.
Ha nincs VR, akkor egy AIB 7900XTX jó választás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz Apollyon #50723 üzenetére
Hmm. A 2080superemen 8Gb ram van, Nem a felbontással van baj, hanem a fps-el. Ez a 12Gb 50%-al több. Szóljatok ha lesz olyan fejszett amin 50%-al több pixel van mint a q2-őn. A sebesség viszont egy 3090-el mérhető össze, fogyasztádban kevesebb, és a 3080-ak 600.000 körül vannak nem 400.000 körül
[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
-
gulasoft
őstag
válasz Apollyon #50742 üzenetére
Ez azért fura, mert NMS-t én is toltam, és a 8gb-os 2080superrel, de lehet nem ultra volt. Ott a ramból futottam ki, 32-vel már nem szagatott be mikor cserélte a ram tartalmat, 24Gb-ot zabált fel.
Egyébként mindegy is, mert az olcsók úgy elfogytak mint a sicc, még alzán van inno 400-ért gigabite 415-ért és a bolt ahol szoktam vásárolni azt mondta, ez egy induló készlet volt, fog jönni csak drágábban.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
a2d2
addikt
válasz Apollyon #50933 üzenetére
Próbáltam ezt tavaly, de elég hülye a helyzet.
Ez a Huawei a központi router (a szolgáltató eszközén kikapcsoltam a wifi-t). A ház egyik felében kábellel van rákötve egy Xiaomi router. Ennek a csatornái külön vannak választva a Huawei csatornáitól.
Csatlakozik rá még egy TV de ez is kábellel.
A ház másik felébe viszont egy Asus repeater csatlakozik rá. Ennek a repeater módja nem is engedi hogy csatornát válasszak. Ugyanazt használja mint a Huawe. Próbáltam átállítani a Huawei-en, de ment utána a repeater is.Az Asus repeaterre amúgy rácsatlakozik még egy Tenda O9 ami a nyárikonyhába és a kertbe viszi tovább a jelet, a nyárikonyhában van még egy Asus router (ide csatlakozik a Quest is ha a nyárikonyhában játszok natív játékot), erre kapcsolódik vezetékkel egy Xiaomi kamera, így ez wifi AP-ként működik és erre csatlakozik még egy hátsó Xiaomi kamera, meg aki a hátsó kertben szeretne netezni.
Szóval látható hogy nagyon fontos hogy az első Asus Repeater baromi jó jelet kapjon. Ez ma eddig kifogástalan. Hasít minden. Nem tudom mi volt ez mostanában, majd figyelem a helyzetet meg hogy mikor mi van bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gulasoft
őstag
válasz Apollyon #52097 üzenetére
Én csak a jelszó berajzolásánál meg az airlink elindításánál használom, ha utána controlleres játékot indítok. Az elmúlt 2-3 napban be tudtam rajzolni a jelszót, előtte mindíg elengedetnek látta a hüvelyk és mutatóujjamat a 3.4. pontnál most meg simán ment.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
wrrs
tag
válasz Apollyon #52130 üzenetére
"HP-t én már biztos nem vennék, pláne, hogy ki tudja meddig van támogatva (van még egyáltalán?). Lehet, bejön majd neki a VR, és utána jobb lesz egy wireless headset, amit egyébként kábelen is lehet használni."
És ezen felfogás miatt vesznek az emberek aztán olyan VR headset-et, ami Beat Saber-re lesz jó csak, mert a wifiüberalles legyőzi a G2 felbontás+szín+kontraszt+minőség kombóját.
Mit kell támogatni a HP-nek? Veszel egyet használtan, kábelt nem taposod, ha meg eltiprod veszel innen vagy onnan. Nem olcsó, de mi olcsó a VR témakörben.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Apollyon #52299 üzenetére
Ha van VR játék amit soha nem fogok kipróbálni, akkor szerintem az Agony az... Nem azért, mert rossz, hanem mert már a sima monitoros streamereket nézve is kifordult a gyomrom tőle...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Apollyon #52333 üzenetére
Amindenit ez nem semmi lista!
Hát nem egy "works perfectly" játék van amivel már az idei év VR idejét is ki tudnám tölteni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Danecay
addikt
válasz Apollyon #52648 üzenetére
Én még warn-t is kaptam amikor beírtam ide, hogy van egy felesleges USB-C kábelem, minden egyéb infó nélkül
(de már nincs, ne bannoljatok, ez nem hirdetés )
, mert, hogy hirdetésnek minősült, miközben bármilyen webshop-os, ebay-es, aliexpress-es hirdetést, ami egy a PH-től teljesen független, külföldi, ismeretlen személy vagy vállalkozás pénztárcáját gyarapítja, azt zokszó nélkül lehet reklámozni, linkelni stb. -
PROTRON
addikt
válasz Apollyon #52827 üzenetére
Az a baj hogy évek óta azt hallani hogy azért lassú a terjedés, mert lassú a tartalom növekedés, emiatt lassabban haladnak az áttörést jelentő hardver fejlesztések is, mert nincs elég nagy bázis ami miatt nincs elég nagy tőke. Az elég nagyot tessék jól érteni, tehát hogy más területeken sokkalta több forrásból tudtak nagyobb tempót diktálni fejlesztés terén.
Erre most itt egy szereplő, aki még több forrást akar elvonni mind a két területtől. Valaki befizeti most ezt az összeget az alma logóért, elfogja várni a megfelelő színvonalú tartalmat. Amit nyilván egymaga az alma nem fog tudni lefejleszteni, de a neki befizetett összegből nem fogja Indie projekteket finanszírozni, jó lesz azt parkoltatni egy bankszámlán, mert nehogy már közteherviselésbe beszálljanak, inkább semmit nem csinálnak vele mint hogy tisztességesen adózzanak a túlárazás után.
Tehát ott lesznek az alma használók, akik költhették volna Q3-ra is a pénzüket, de nem fognak váltani, hisz alma használó, ellenben szajkózni fogják hogy "jó-jó (mert alma) de az egész VR ipar halott (mert hisz almaként nem látnak elég db jó minőségű tartalmat), tehát senki ne toljon bele pénzt"...Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
VincentVG
senior tag
válasz Apollyon #52851 üzenetére
20+ eve hasznalom oket es PC-t is vegyesen - melora (is), ha mar igy rakerdeztel.
szval easy, nyugi van.
egyebkent ertem egy kicsit a heves indulatokat, jopar uj apple cuccnal mar evek ota en is egy south park reszben erzem magam. az ingyen sem kellene butasagokra reagaltam.mindentol fuggetlenul nagyon kivancsi vagyok ezzel a brutal arazassal hova jut a Vision Pro, az is erdekes felvetes h mennyire mutattak meg mindent, min fel evvel release elott.
egyaltalan igazi klasszik VR elmenyt emlitettek? teljesen AR fokuszban tartottak az egeszet.es persze az is benne van a pakliban h az apple elso komolyabb bukasa lesz - hosszu ido utan.
1-2 ev es kiderul.
-
rolika52
csendes tag
válasz Apollyon #53205 üzenetére
Igen ezt használtam nem a simát. Bali777 ötletét megnézem hátha nekem is beválik. Azt vettem észre ha csak előre és oldalra megyek a joyal addig nem csinálja hogy magától megy hátra nincs anomália, ahogy hátrahúzom a joyt folyamatosan érzékeli hogy hátrafelé mozgok... olyan mintha beragadna ami hülyeség mert fizikálisan nem ragad be nincs benne kosz semmi, na Bali módszerét kipróbálom kíváncsi vagyok. Köszönöm a tippet/tippeket.
-
koanla
aktív tag
válasz Apollyon #53251 üzenetére
Fejleszteni (érdemben) nem nagyon tudok, mert még a 14. generációs Intel CPU sem lesz elég jó eséllyel.
Mint ahogy abban sem vagyok biztos, hogy a leginkább használt szoftverben tudok-e felbontást és/vagy frissítést állítani. Legalábbis a CV1-et úgy támogatja, hogy ilyen beállítási lehetőségem nincs. Q2-vel meg nem nagyon nézegettem még.
Arról nem is beszélve, hogy ahogy írtam, flaten már inkább be sem kapcsolom - és azért heteket, hónapokat nem szeretnék várni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest