Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54701) Cyberbeni válasza izomman1 (#54700) üzenetére


Cyberbeni
addikt

60 ppd a retina felbontás, apple vision pro 40, quest 3 25, quest 2 20, g2 23,5

Szóval ha g2-t élesnek láttad, akkor ez is az lesz.

(#54702) fatal` válasza Tyrone89 (#54652) üzenetére


fatal`
titán

Valószínűleg többet engedett foglalni, mint amennyi raktáron volt.

(#54703) Tyrone89 válasza fatal` (#54702) üzenetére


Tyrone89
tag

Akkor szerinted 31ig ne is reméljem hogy megkapom? Bár nekem amúgy is jövőhéten lenne esedékes a szállítás

(#54704) Busterftw válasza Cyberbeni (#54701) üzenetére


Busterftw
veterán

JODETAVOLBAIS? ;]

(#54705) -Rolika- válasza KRoy19 (#54694) üzenetére


-Rolika-
senior tag

Köszi. Gyors rá is kerestem, de asszem elsőre marad a Q2 próbának 2 év garival 110-ért.
Aztán ha beszippant, akkor idővel lehet lecserélem majd másra.
A 6700XT úgysem lenne elég ahhoz, hogy kihasználjam a Pico 4 nagyobb felbontását.

(#54706) Vektast válasza stfx (#54669) üzenetére


Vektast
aktív tag

Gratula hozzá!! :Y

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#54707) Vektast válasza kiskuplung (#54685) üzenetére


Vektast
aktív tag

Sajnos ha új játékszer érkezik az ilyen Raymond meg izomman1 féléknek olyan ez mint a karácsony októberben és megbolondulnak, a moderáció meg elmarad. :U

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#54708) Raymond válasza Vektast (#54707) üzenetére


Raymond
félisten

ORLY? :U

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54709) Raymond


Raymond
félisten




Az utolso kep felulrol Go, Quest 1, Pico4 es Quest 3. A kep kicsit ferde, de "right justified" vannak odarakva, a jobb oldal egy szinten van. Csak a Quest 3-on van gyari faceplate, a tobbi mint 3rd party (azt hiszem mind AMVR, de lehet hogy a Go egy Kiwi).

A Quest 3-hoz gyorsan par szo

Uzembevetel

Fajdalommentes. Felrakod a fejedre es mondja mit csinalj. Lesz egy firmware update, utanna parositas a telefonos app-al es annyi. Ha vannak mar jatekok/appok a Meta/Oculus konyvtaradban akkor felajalja hogy telepitsd mindet automatikusan.

Kenyelem

A fejpant picit fura. A hatso resz szett es osszehuzasaval szoritod le oldalt, nekem a regi fleul egy oldalt ket huzogathato resz jobban bejott. Az arcparnara azt mondjak hogy jobb mint a regi vaszon parnak, de szerintem ezt ugyanugy cserelni kell mint az osszes ilyet az osszes masik HMD-n.

Passthrough

Kb. amit vartam, olyan mint a Pico 4 csak sztereo korrekt a tavolba. A hullamzas amirol beszeltek a neten az normalisan csak a szeleken latszodik ha valami olyasmi van ott es ha mozgo targyak kerulnek a latoterbe. Peldaul a kezed/karod korul van ahogy mozgatod elotted. Kozelben elegge torzit igy a telefon ugyan olvashato, de ugy nezett ki mint az :G Flex evekkel ezelott. Maszkalni viszont lehet benne mivel nincs az a fura erzes mint a nem sztere korrekt Pico-nal hogy valami szerek hatasa alatt vagy. Feny kell neki, minel sotetebb van annal rosszabb (ertsd szemcses) a kep.

Guardian

A legelejen van egy alap beallitas ami csak a talajt szkenneli es automatikusan beallitja a hatarokat. Nagyon gyors es pontos.

Mixed Reality

Az alap demot probaltam ki. itt beszkenneli a szobat eleg gyorsan ahogy korbe jarod es vegigpasztazod. A vegen megkerdi hogy jol talalta-e el a falakat (igen) es meget a dolog. Ha sok a bizsu a butorokon (kanapen, asztalon cuccok foleg ah van gyerek) akkor ott nem lesz 100% a dolog mert lesznek dolgok amik picit a levegoben pattognak de azert igy is nagyon ott van.

IPD allitas

Egy forgathato kerek van az aljan es hat nem eppen pontos. A Pico-nal a motoros beallitas messze jobb, biztosabb es szarazabb erzest ad. Itt forgatas kozben elmeletileg kiirja mi az IPD de nagyon laza a dolog, van hogy harmat porgetek rajta es meg mindig nem irta ki hogy mi menyi. Ez vagy hibas vagy eleve ilyen. Hasonlo mint a CV1 csuszka volt csak tekero formajaban.

Lencsek

Erre nincs panasz. Elesseg, E2E clarity kivalo es nincs torzitas. A sztereo overlap viszont a Pico-nal szerintem jobb. Itt en (ugyanugy mint az osszes Oculus/Meta HMD-nel eszreveszek ilyen fekete "arnyekot" a lencse(tarto?)rol. Pontosabban a jobb lence jobb szele fele homalyosan van egy sotet resz ami a bal lencse jobb oldalanak a szele. Nehez leirni, de aki szinten latja az tudja. A Pico-nal ez nincs.

Display

Igy elsore kb mint a Pico surusegre, de nem ugyanaz tipuss. Mura fele halot nem latok, fejkete pottyoket szinten nem.

FOV

Ez jobb mint az osszes masik Oculus HMD, de a Pico 4 picit nagyobbnak tunik. Persze ott az AMVR faceplate van es a szemem szinte hozzaer a lencsekhez, majd meglatjuk a Q3-nal hogy alakul kesobb (a gyarit beallitottam ugy hogy legkozelebb legyen szinten, a masodik lyukban volt a 4 kozul, atraktam az elsobe. Ami fontos - az aki Q2/Q1 vagy mas Oculus HMD-rol jon annak a FOV es a kep is sokkal szebb lesz.

A tobbire (nativ jatekok, PCVR, tobb ergonomia, FOV, kijelzo stb. teszt) majd kesobb lesz idom, egyelore ennyi.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54710) fatal`


fatal`
titán

Alzán megjelent a Quest 3, de olyan árakon, hogy hajjaj :D

10.26-ra írják a várható érkezést.

128GB - 282 190 Ft
512GB - 356 890 Ft

(#54711) Raymond


Raymond
félisten

Ezt igy offba nehogy az erzekenyebbek lelkebe gazoljak :)

Az Amazon rendelesem meg mindig azt mondja hogy este 9-ig jon, de ez marhasag. Aztan amit a reddit-en olvastam infokat hogy milyen kavarodas van az Amazon-nal (mindegy milyen orszag es mindegy hogy 512GB vagy 128GB) mondom rakerdek. 10 korul chateltem a support-al es mondtam a gyereknek hogy Dispatch sincs, szerintem nem lesz ebbol semmi a sok eves Amazon-on tapasztalataim alapjan. Azt irta vissza hogy "it will arrive today, no worries" es barakta ugyanazt az infot amit en is latok az oldalon :) Na mondom eleg ebbol, elugrottam MM-be es elhoztam az egyiket a ket 128GB-osbol ami meg ott volt (tobb nem volt, csak fejpantok es mas tartozekok). Kesobb lattam csak hogy az Amazon mar reggel 9 utan kuldott emailt hogy kesik a szallitas, csak a telefonom nem ertesitett valamilyen oknal fogva, igy nem lattam hamarabb. Ebbol is latszik mennyi foglama van az Amazon supportnak a dolgokrol ha ez meg 10-kor nem tudtak.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54712) KRoy19 válasza -Rolika- (#54705) üzenetére


KRoy19
őstag

Ahogy érzed. A felbontást oda állítod ahová akarod, szóval ez ne legyen szempont, viszont a lencse fényévekkel jobb a Pico 4-ben. Simezés közben azért elég fasza, hogy szemmel is körbe tudsz nézni a pilótafülkében és nem kell mindenhová forgatni a fejedet. (A quest fersel lencséjével bizony ez a helyzet, mert csak a képernyő közepe éles)

(#54713) Raymond válasza Raymond (#54709) üzenetére


Raymond
félisten

Ja es ha masnak is megjott, jo lenne egy kis info a venti zajrol. Mert olvastam mar olyanokat hogy nem halljak es hogy csendes stb., de en hallom es szerintem nem csendes. Ugyanez volt a Pico 4-nel is, ott is azt irkaltak hogy nem halljak a ventit pedig hallani jol amikor beindul. A Quest 3 venti azonnal beindul bekapcsolas utan, a Pico-nal csak miutan elert egy bizonyos homersekletet. Tehat vagy az en fulem tul erzekeny vagy a Pico 4 es ez a Quest 3 is hibas ami nalam van :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54714) kevike576 válasza Raymond (#54713) üzenetére


kevike576
senior tag

A kontroller+tracking tesztet se spórold ki, összevetve a Pico4-el , mert az eddig kimaradt :P

(#54715) fatal` válasza Raymond (#54713) üzenetére


fatal`
titán

Q2-re is írtak ilyeneket, pedig bőven hallani ha beindul.

"Kell" a napokban rendelnem Amazonról, lehet, hogy berendelek egy 128-ast. Nem hiszem, hogy túl sok standalone cuccal fogok játszani, azok meg elférnek a 128-ason is. Túl nagy az árkülönbség, nem értem miért nem hoztak ki egy 256-ost is.

Az olasz amazon felületét nem lehet átállítani angolra, mint a németét?

(#54716) gulasoft


gulasoft
őstag

Indulás után még éjjel rendeltem be normál szállítással, még a dispatched-ig sem jutott el a csík, és ne is vont le semmit.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#54717) Raymond válasza fatal` (#54715) üzenetére


Raymond
félisten

A Q3-nel azonnal elindul aztan par masodperc utan amikor rajott hogy nincs miert akkor leall. A P4-nel nem indul el csak ha mar bemelegedett az egesz.

Az Amazon-nal a nyelvet a fiok beallitasoknal lehet balra alul az Ordering and Shopping Preferences reszben, ott a Language Settings.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54718) Vektast válasza Raymond (#54709) üzenetére


Vektast
aktív tag

Korrekt leírás! Több szobát is be tudsz vele scannelni? Képminőségben P4-hez képest milyen ha mondjuk százalékban kéne kifejezned az eltérést?

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#54719) Dyingsoul válasza stfx (#54669) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Azta mekkora mák, nagy gratula hozzá, legalább jó kezekbe került a HMD! :))

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#54720) Raymond válasza Vektast (#54718) üzenetére


Raymond
félisten

Kettot azt tudott, aztan hogy meddig jegyzi meg majd meglatjuk, a Quest hajlamos random felejteni.

Nem hiszem hogy szazalekban meg lehetne mondani, inkabb az van hogy mas a kep. Amit oszrevenni az az hogy a szinek jobbak. Hogy a fekete jobb vagy nem majd meglatom, nekem a kontraszt nem tunt eszrevehetoen jobbnak es ez azt is jelentheti hogy rosszabb, majd a PCVR teszteknel a Propagation VR-al vagy natival a Walkabout Minigolf osszehasonlitasnal meglatom kesobb.

Amit meg az MR-el kapcsolatban mondani akarok meg egyszer az az hogy erzessel kell lenni ami az elvarasokat illeti. Ahogy az varhato volt, ahhoz hogy ne legyen szemcses/kasas ahhoz aranylag sok feny kell. Ezert volt a passthrough olyan jo minosegu a boltos teszteknel mert ott nincs gond a vilagitassal. Mar olyan keves fenynel is amit mondjuk borus isoben tapasztalsz, mar ott szemcses lesz a passthrough.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54721) Raymond


Raymond
félisten

Ja, sztornoztam az Amazon-os megrendelesem, valamelyitek eselyet igy javitottam :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54722) gulasoft válasza gulasoft (#54716) üzenetére


gulasoft
őstag

Ja és 17-20 helyett 16-18 lett a dátum. Tehát a dispatch-edig sem jutott el cserébe hamarabb érkezik. Heeee?
Akkor lehet ezt együtt teleportálják A2D2-ével :-) Végul is majdnem egy helyre jön, csak nehogy az egyiken 2 kijelző legen fejpánt nélkül a másikom meg két fejpánt kijelző nélkül :C
Hú de lessan telnek a napok.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#54723) gulasoft válasza Raymond (#54720) üzenetére


gulasoft
őstag

Szerelni kell a tetejére egy 180 fokban világító lámpát, az nem csillog be, és amerre néz mindíg világos lesz :-)
(Ja ezt szabadalmaztatom, ez lessz gsc vr m2++++)

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#54724) davidloco


davidloco
friss újonc

Kiváncsi vagyok, hogy vajon milyen helyeken lehet még kapni Alza-t leszámítva.
Szemely szerint nekem elso headsettem egy Quest2 256GB-os volt. Controller potlast hozza szerezni brutal volt. Bar igaz nem is vagyok nagy kulfoldrol rendelo emberke. (még) :D
Amire kivancsi lennek hogy vajon parosithato e a Quest3 headsett Quest2 controllerrel. Csak mer van par elfekvobe. Aranytartalek meg sose art. Elobb utobb jon a stick-drift demon mindenhol...
Ha a tracking jo, es MR is jo, nomeg Q2-nel jobb a lencseje is, erosen megfontolando, igaz en PC-VR (VD/Link/ALVR + egyeb) modon hasznalom, utobbi idoben kezdtem el hasznalni Q2-t melora is, de aucs.
Passthruja jol hangzik game dev szempontbol, bar hallottam a double tap funkciot hogy megvan itt is, ami "ki-be" kapcsolja az MR/Passthru-t amit Q2-n ki kellett kapcsolnom mer igazitasz a headsetten es egyfolytaba kapcsolgat. No és ha még nem kérdeztem eleget :D Battery life amire nagyon kivancsi leszek, plane h a Q2-t is ugy tartom fenn hogy van 2x20k mAh powerbankom. Eddigi visszajelzesek alapjan nagyon gyász a battery tema. 128-as jol hangzana mer masik horror aron van, PCVR-ra meg eleg valszeg.
Velemeny?

Bocsi a hosszu posztért, frissen regeltem, de megtalaltam a kis sarkomat ugynezki.

(#54725) AeSDé Team válasza gulasoft (#54723) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Szerintem az állandóan változó árnyékoktól lehet hogy meghülyülne :)

Raymond: a kijelző fényerő milyen a Quest 3-nál? A Quest 2-nél a min/max között nem volt olyan óriási különbség, és én a minimum fényerőt egy csöppet túl fényesnek tartottam. Q3-nál jó lenne egy kicsit sötétebb minimum, mondjuk alvás előtti VR-hoz.

(#54726) gulasoft válasza davidloco (#54724) üzenetére


gulasoft
őstag

Heheh ez jól hangzik 20kmAh :-)
K az 1000 szeres a mili meg ezred rész.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#54727) Márton válasza Raymond (#54709) üzenetére


Márton
nagyúr

Köszi a leírást. Akkor így bukod a 14 napos elállást?
Bár, ha jól gondolom, nem tervezel elállni, max. ha hibás lenne, de akkor meg cseréljék.
Amúgy olyan nincs felétek, hogy neten rendeled és bolti átvétel?

Az IPD állításért kár, olyat is hallottam, hogy képes elállítódni attól, hogy leteszed az asztalra, majd fél óra múlva újra fel. Ez mondjuk gáz, ha igaz, mert leragasztani mégsem szerencsés, csak ha 99%-ban én használom. :U
A trigger gomb is kétállású lett, tudtátok?
Balansz, milyen a fejeden? Nem lötyög ha kapkodod a fejed? P4 ezért jobb a hátsóakku miatt?
SDE látszik még? vízszintes vonalaknál látni hogy ferde a panel?
A ventivezérlést remélem még optimalizálják későbbi firmware-ekkel.

:R

[ Szerkesztve ]

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#54728) AeSDé Team válasza Márton (#54727) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Ha jól tudom, a "kétállású trigger" pontosan azt jelenti, hogy ugyan úgy érzékel analóg módon ahogy az elődje, de miután teljesen behúztad, a behúzott állapotban is tovább tud érzékelni attól függően hogy mekkora nyomást fejteszi ki rá. Szóval a két állás alatt nem azt kell érteni hogy bináris on/off kapcsolóra redukálódott a ravasz :) Csak leírtam, nehogy valaki félreértse.

forrás

[ Szerkesztve ]

(#54729) TwentySix


TwentySix
aktív tag

En itt angliaban bementem az elso Argos boltba, es azonnal hozhattam egy 512-es modellt ugyanazon az aron, mint az amazon. Most orulok, hogy nem rendeltem elo ott keszlethiany miatt.

Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/

(#54730) Raymond válasza davidloco (#54724) üzenetére


Raymond
félisten

A Q3-al csak a sajat es a QPro kontrollerek mukodnek.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54731) fatal` válasza Raymond (#54717) üzenetére


fatal`
titán

Ez az, hogy az olasz amazonon nem találok ilyen beállítást. Meg a zászló sincs kint, gondolom nem lehet itt váltani. A németen van német meg angol lehetőség, a spanyolon meg spanyol és portugált látok.

Majd akkor a Google Translate segít navigálni a rendeléshez :D

(#54732) Raymond válasza AeSDé Team (#54725) üzenetére


Raymond
félisten

Majd kiprpbalom, annyit lattam hogy alapbol 70-75% van beallitva a Q3-nal, a Pico4-nel csak 50% talan, de azon se allitottam soha.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54733) Raymond válasza Márton (#54727) üzenetére


Raymond
félisten

Buktam az elallast de mukodik. Eloszor leteszteltem es amikor lattam hogy semmi eszreveheto baja akkor toroltem az Amazon rendelest. Igen csinalhattam volna ugy is hogy rendelest online es at etel de akkor megint varhattam volna lehet holnapig es jo eselyel ott is elfogy.

Van eleg HMD itthon ha vissza kene kuldeni, a Pico4 mellett nem lenne olyan ervagas.

A headstrap szerintem katasztrofa most hogy gondolkodtam rajta picit. Eleve a tepozaras vacak a felso reszen olyan 2-3cm csak a vegen, akinek kisebb a feje es jobban meg kell huzni az nem tudom hova tudja "beakasztani", talan a hajara? Meg kell meg jobban neznem ha megint otthon vagyok. A Pico4 merfoldekkel jobb megoldas csak az meg fix es addig jo amig jo aztan cserelheted a komplett HMD-t :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54734) Márton válasza Raymond (#54733) üzenetére


Márton
nagyúr

nem lenne nagy feladat cserélhető hátsó akkusra tervezni..

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#54735) nimfas válasza fatal` (#54710) üzenetére


nimfas
addikt

Na és még a drónós oldalt szóltátok le.... ott a 3 év gari alatti limit alatt maradtak... 249.990 Ft ;] Az Alza nem szégyenlős.

(#54736) nimfas válasza Raymond (#54713) üzenetére


nimfas
addikt

Lásd kivel van dolgod....
Féláron átveszem a ZAJOS, HASZNÁLT kacatodat. :DD

(#54737) gulasoft válasza nimfas (#54735) üzenetére


gulasoft
őstag

Ja csak alzán lehet 3 év gari van, és vehetsz hozzá még 3-at.
Jótállás 36 hónap Kód: OC002b2y Termékszám: 000000MET3 Gyártó honlapja:
+3 év az 56.000ft az 6 év jótálás!!!!

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#54738) -Rolika- válasza KRoy19 (#54712) üzenetére


-Rolika-
senior tag

Bele ültetted a bogarat a fülembe rendesen:DD
Viszont itt HA-n is csak 2db van. Az egyikre a srác azt írja, hogy teljesen új és 145-ért adja 1 év garival.
Ha azt számolom, hogy a 110 ezres Q2-höz egyből kellene egy másik pánt, akkor majdnem ugyanott vagyok. Mindenhol azt írják, hogy a pico sokkal kényelmesebb.
Dilemma..:W

(#54739) nimfas válasza gulasoft (#54737) üzenetére


nimfas
addikt

Mivel 250eFt és fölötte KÖTELEZŐ a 3 év.... így sok választása nincs is az Alzának mint 3 évet adni.
Na de 110eFt-tal drágábban adni mint a beszerzési ára.... Végülis amíg van szar lesz légy is. Piacgazdaság van wazzeeeee. :)

Szerk.... bocs... 110+56.... az pont még egy készülék az Amazonról.... Igaz, hogy 6 év garid van rá. De lehet 3 év múlva amúgy is lecserélnéd.... és nem hinném, hogy az itthoni dupla beszerzési ára miatt többet kapnál érte mint egy féláras kintiért, hacsak a még esedések gari miatt. Fene tudja. Szerintem drága.

[ Szerkesztve ]

(#54740) Raymond válasza nimfas (#54739) üzenetére


Raymond
félisten

Vagy elorendelhetsz Amazon-on :))

Valami olyasmit olvastan a reddit-en reggel hogy nem kaptak meg a szallitmanyt ezert van csuszas mindket verzioval EU-ban.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54741) GeneraL_XTX válasza Raymond (#54740) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Hát ez marha jól hangzik :(

(#54742) a2d2 válasza GeneraL_XTX (#54741) üzenetére


a2d2
addikt

Nyugi, nézd meg kaptál-e ups tracking számot, enyém elindult már, tuti kaptak szállítmányt.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#54743) Aki21 válasza Raymond (#54740) üzenetére


Aki21
aktív tag

Hát ebben az a szép, hogy pl én is meg gondolom jópáran kifizették a gyorsabb szállítást am 13-16 közötti időpontot jelöli meg de pl nekem még csak az árát sem vonta le. Ebből így nem lesz az igért időpont csak akkor viszont kompenzálhatnának valamivel amiért fizettünk a gyorsabb szállításért

(#54744) Raymond válasza a2d2 (#54742) üzenetére


Raymond
félisten

Mikor jott? Nekem reggel 9kor irtak hogy majd jeleznek ha tudjak es delutan a sztorno elott meg mindig nem volt Dispatched se es azt allitottam ma este 9kor erkezik :)

Jo nagy kavarodas lehet ott.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#54745) -Rolika-


-Rolika-
senior tag

A Pico 4 ugyanolyan kábellel csatlakozik a PC-hez, mint a Q2?

(#54746) GeneraL_XTX válasza a2d2 (#54742) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Nem, semmit sajna de se e-mail semmi nem jött, pénzt se vonták még le :(

(#54747) a2d2 válasza GeneraL_XTX (#54746) üzenetére


a2d2
addikt

Ja mondjuk az akkor gáz. Lehet hogy tényleg elfogyott akkor az első készletük. Reggel még bánkódtam hogy hétvégén nem tudom kipróbálni, de akkor lassan inkább örülnöm kell a hétfőnek.

Raymond: 9:20

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#54748) speppi válasza Raymond (#54720) üzenetére


speppi
csendes tag

És milyen a hang??

(#54749) Tyrone89 válasza GeneraL_XTX (#54746) üzenetére


Tyrone89
tag

Ti 128ast rendeltetek? Mert nekem az 512-vel is ez van...bár az elvileg nincs egyáltalán vagy nem tudom már mi a tényleges helyzet, még sem dispatched állapot nincs elérve(pedig már tegnap azt gondoltam ma már eléri) és a pénz sincs levonva.

(#54750) Raymond válasza speppi (#54748) üzenetére


Raymond
félisten

A default 66%-on nem volt egy nagy eresztes a Pico4 utan, de meg probalgatnom kell emberi hangero mellett nem igy orditva.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.