Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz izomman1 #53762 üzenetére
Ez ügyben a router topikot kell felkeresni én is épp egy megbizható wifi6-ra vadászok és bár a VR is cél illetve az itthoni hálózaton az egyéb játék stream moonlight-nvidia kombóval, de leginkább azért nézegetem a wifi6-okat mert sokkal jobban kezeli ha egy rakás eszköz rá van rakva...Nekem 21 darab itthoni okos szar van a wifin és néha összefossa magát...
Mindenesetre nézegettem rengeteg wifi 5ghz vs wifi6 5ghz videót VR témában, tényleg minden értelmesebb teszt kihozta hogy konkrétan szinte semmi különbség nincs.Q3 sem fog többezer mb/s adatot venni wifin át, komolyabb paraméterekkel biró headseteknek sem kell.... Tényleg csak rá kell keresni akár youtube-on VR Wifi 5 vs wifi 6 témakörre van egy rakás ami rávilágit egymás mellett tesztelve a két technológiát hogy ezért routert cserélni ha jó a routered konkrétan felesleges.
Ezért is tartom hogy a wifi6e ilyen téren méginkább lesz parasztvakitás pláne amig nem lesz kihasználva. Pénzkidobás. Először én is azt néztem hogy legyen sebesség stb...Felesleges,inkább user vélemények és hosszútávó tesztek érdekelnek mennyire megbizható 1-1 darab, az alapján választok. Például volt amit agyonajnároztak Asus,közben a neten tele van a belassulásaival kapcsolatos user véleményekkel - kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest