Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BusinessGuy

őstag

válasz izomman1 #53762 üzenetére

Ez ügyben a router topikot kell felkeresni én is épp egy megbizható wifi6-ra vadászok és bár a VR is cél illetve az itthoni hálózaton az egyéb játék stream moonlight-nvidia kombóval, de leginkább azért nézegetem a wifi6-okat mert sokkal jobban kezeli ha egy rakás eszköz rá van rakva...Nekem 21 darab itthoni okos szar van a wifin és néha összefossa magát... :C
    Mindenesetre nézegettem rengeteg wifi 5ghz vs wifi6 5ghz videót VR témában, tényleg minden értelmesebb teszt kihozta hogy konkrétan szinte semmi különbség nincs.Q3 sem fog többezer mb/s adatot venni wifin át, komolyabb paraméterekkel biró headseteknek sem kell.... Tényleg csak rá kell keresni akár youtube-on VR Wifi 5 vs wifi 6 témakörre van egy rakás ami rávilágit egymás mellett tesztelve a két technológiát hogy ezért routert cserélni ha jó a routered konkrétan felesleges.
    Ezért is tartom hogy a wifi6e ilyen téren méginkább lesz parasztvakitás pláne amig nem lesz kihasználva. Pénzkidobás. Először én is azt néztem hogy legyen sebesség stb...Felesleges,inkább user vélemények és hosszútávó tesztek érdekelnek mennyire megbizható 1-1 darab, az alapján választok. Például volt amit agyonajnároztak Asus,közben a neten tele van a belassulásaival kapcsolatos user véleményekkel - kuka.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés