Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8026) Tsebacsi válasza Chrys_ (#8023) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ezt én is tudom, de már dudi is itt kampányolt a wireless ellen hogy fehér zaj így meg úgy, meg valaki a vengeance 2000-re panaszkodott, hogy van icipici zaja. Engem a régi sony-nál sem zavart soha a dolog, és szerintem 10-ből 9 embert sem, de el kell mondani, hogy ne legyen itt nagy bálhé, hogy szart javasoltál haver...

(#8010) Lokids: Én megnézném ott a drivert, hogy helyesen van-e telepítve, mert a Voice Fx ugye csak driver, nem a füles hardveres hibájáról beszélünk. Függ az oprendszeertől is. Esetleg azt is meg lehet próbálni, hogy régebbit teszel fel, vagy googleban keresel fórumot a fülesről, hátha másnak is volt és meglett a megoldás.

(#8012) vadallat88: Szia! Ha nem szeretnél mikrofont, és megelégszel az alaplapi hangkarival, akkor nemtudok segíteni, mert erre elegendő egy zenei füles is, az meg 10k körül elég szórványos, javaslom a Nagy fejhallgató topicot, ott ebben jobban bennevannak. 10k-ért NINCS wireless, ne is keress (úgyértem olyan amiért pénzt érdemes adni).

(#8018) zzeN: Szia! Pedig jól indultál neki. Végig kell próbálni mindent, másik usb-port, driver fel-le. Ha másik porton, utána másik gépen is recseg, akkor lehet vinni gariztatni. Sajnos előferdül az ilyesmi :(

(#8019) Attila2011: Sharkoon Rush mehet! A többi sajnos nem erre van kitalálva.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.