Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3186) Tweaky válasza zack (#3185) üzenetére


Tweaky
csendes tag

Én is olvastam és a térhangzásra meg a minőségre nem panaszkodtak, csak arra hogy a kábél 2 részből áll és kicsit rosszul van megoldva illetve amit írtál hogy macerás hangrendszerrel együtt. ( Kábélt max a ruhádra csípteted és akkor nem a fejed húzza )

Ezért írtam a külön hangkarit és nálam elméletben működik hogy a headset a karin van a hangfal meg az alaplapon. ( Mivel abban a boltban 21e Ft a Tritton + 7e Ft a Xonar Dg ez 28e Ft és ő azt mondta hogy 30-35 környékén keres és akkor szerintem ez még mindig jobb )

Egy ismerősömnek van igazi 5.1 headsetje, bár az Zalman, nem Tritton és ráadásul alaplapi hangkarival,de nagyon durván tudja az irányokat... egyszer 1v1-eztünk CoD-ban és mögötte belementem egy kis fűbe és már fordult is, alig tudtam megölni....

Egyébként meg ha neten rendeli, 8 napon belül ok nélkül visszaküldheti és visszakapja az árát kivétel a szállítás költségét.

Én csak attól aggódom a virtuális térhangzásban ( még nem próbáltam dolby headphone-t ) hogy olyan lesz a hangzás mintha valami dobozban lennél, szóval nem marad meg az eredeti minőség / hangzás

Ez az 5.1 szerintem még hasznos lehet. A Razer Tiamat 7.1 aminek 10 hangszórója van,nah az már szerintem is kétséges hogy mit tud.... Kicsit nevetséges hogy mennyi mindent zsúfolnak bele a headsetedbe.

Nem tudom, nekem például a Logitech-ről nem a hangcuccok fognak egyből eszembe jutni. A Tritton meg inkább amerikában lehet népszerű, egyértelműen nem itt.

És végül nem szeretnék vitába keveredni hogy most igazi vagy virtuális 5.1 / 7.1 a jobb. Főleg hogy saját tapasztalatom nincs róla, csak amit olvastam, tudok. Meg kinek mi tetszik.... Ha lenne rá pénzem szivesen kipróbálnám a dolgokat, de nem tehetem :S

És én Kave-t nem vennék: Először is mert nagyon nagyon vegyesek a vélemények róla, szerintem csúnya is, ráadásul nagy és nehéz is, szóval hosszabb idő után kényelmetlen

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.