Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3601) jaffa 2843 válasza Neverdie1 (#3598) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Örülök, hogy neked ilyened van, és annak is, hogy ilyen mértékű megelégedéssel nyilatkozol a saját cuccaidról, de itt nem ez a téma, hanem 20ezer körüli összegből kihozni a legjobbat. Amit te művelsz folyamatosan az nem segít itt senkinek. Nem értem miért kell egy fele annyit érő rendszerhez hasonlítgatnod a sajátodat. Egyszerűen értelmetlen.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#3602) Helmoras válasza jaffa 2843 (#3601) üzenetére


Helmoras
őstag

Jaffának igaza van szerintem, itt a fórumon az emberek általában tisztában vannak az összeggel amit adott dologra szánnak azért kérnek tanácsot mert nincs kidobandó pénzük, akinek van kedve ideje energiája és tapasztalata segít, de ennek csak úgy van értelme hogy szem előtt tatrja a vevő igényeit és a legjobb ár értékű terméket javasolja neki.

A legjobbakat bárki megtalálja, csak nem mindenkinek van rá pénze, arról nem is beszélve hogy aki nem "dolgozik" a hangokkal annak bőven elég egy alap hangkártya is(használtan apróról akár), nem éri meg egyszerűen az a többlet hangkártyára költeni...(költse más perifériákra) persze ha a mai világban van olyan aki megteheti hogy mindenből a legcsúcsabbat veszi azt csak irigyelni tudom, de a fórum ezen topicja nem erről szól.

Csak hogy ON is legyen a dologban, én nekem volt szerencsém kipróbálni egy Creative Tactic 3d Sigma headsetet és elég jól muzsikál, 17k volt ájponban. Van ilyen kis beépített hang kütyü is benne ami valszeg valami parasztvakítás. Főleg játékokban (BF 3) használom teljesen jó térhangzást biztosít szép tiszták a hangok és a mikrofonja is jó.

(#3603) Neverdie1 válasza jaffa 2843 (#3601) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Szerinted ilyen pro cuccnak vannak negatívumai? Naná hogy meg vagyok elégedve. Nézd meg fent a fórum címét, én nem látok a címben egyáltalán összeget. Ha elkerülte volna a figyelmedet Inv1sus-al beszélgettünk és megmutattuk egymásnak ki mit használ otthon. Szerinted ez úgy működik hogy 20.000 Ft felett ide nem lehet linkelni sőt ide nem valóak a magasabb kategóriát használó userek? Nem értem a diszkriminációt.

(#3604) Neverdie1 válasza Helmoras (#3602) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Helmoras ne saját magadhoz hasonlítsd azt az ár/érték viszonyt amikor azt mondod hogy az embereknek erre nincs kidobandó pénzük. Van olyan akinek a 20.000 Ft-os füles egyszerűen elérhetetlen és van olyan akinek megéri a magasabb kategória. Neki mért lenne kidobott pénz?
Nagyon melléfogtál azzal a kijelentéseddel hogy aki nem dolgozik a hangokkal annak elég egy alap kártya. Szerintem te még nem hallgattál meg egy minőségi kártyát. Hülyeségeket ne beszéljél. Vagy menj át ebbe [link] a topicba és kérdezd meg a többieket erről.

Arról a Sigma headsetről azt írtad hogy volt szerencséd kipróbálni. Múlt időben. Aztán folytatod jelen időben hogy milyen játékokhoz használod... :C
Az a beépített hangkütyü amiről azt írtad hogy parasztvakítás, na az egy hangkártya és az felel a térhangzásért. Az keveri fel a sima stereot virtuális térhangzássá. Szóval attól a parasztvakítástól lettek olyan szépek hangok.

(#3605) Helmoras válasza Neverdie1 (#3604) üzenetére


Helmoras
őstag

Nem értem a felesleg agressziót... volt egy nyelvbotlásom és belekötsz... értelmetlen.

És igen hallgattam meg 20 ezer forintos hangkártyán is a játékot és igen hallgattam meg alaplapin is és ígyis állítom hogy nem ér 20 ezer forintot egy hangkártya, hacsak nem vagy valami iszonyatosan vájtfülű, vagy nem ezzel dolgozol.

De újrafogalmazom hogy ne trollkodhass bele... NEKEM nem éri meg mert én SAJNOS rossz hallással rendelkezem..., amikor azt írom szerintem nem éri meg valami azt a saját ismerős körömre tudom csak vonatkoztatni, nyilván nem beszélek a világon mindenki helyett.

Speciel pont a köztes megoldás miatt választottam egy USB-s hangkártyával rendelkező fejhallgatót mert nem fogok kidobni 20kt az ablakon még egy hangkártyáért is.

Kipróbáltam a kütyü nélkül valóban van némi különbség, de nem egy óriási nagy dolog hogy fejet kéne hajtani előtte. Ettől független teljesen jó választás azoknak akik jó fejhallgatót akarnak de nem akarnak még hangkártyát is vásárolni.

Mindettől függetlenül ez egy jó fejhallható SZERINTEM.

[ Szerkesztve ]

(#3606) Neverdie1 válasza Helmoras (#3605) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Remélem csak nyelvbotlás.

Még mindig jössz a 20.000 Ft-os dolgaiddal. Ne ilyenekbe hallgass bele hanem minőségibbe. Még szerencse hogy a hangkártya gyártók nem a te véleményedre alapozva készítenek hangkártyát. Úgy nyilatkozni a hangzásról hogy bevallod rossz a hallásod....jó hogy nem egy vak írja le megéri-e egy nvidia 580-s videokártyát venni vagy egy ati radeont. :W
Abban egyetértek hogy jó a fülesed. Csak zenére nem túl jó ugyanis a basszust nem adja ki jól mivel játékra lett kihegyezve a hangkártya. Nekem is azért van pluszban egy hangkártya. Bár végülis neked mindegy, írtad hogy nem jó a hallásod.

[ Szerkesztve ]

(#3607) Neverdie1 válasza Helmoras (#3605) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Én úgy látom hogy aki itt trollkodik az pont te vagy aki hangkütyüzik, olyan dolgokról mond véleményt amit meg sem tapasztalt, sejtéseit tényként tálalja. Ne haragudj remélem mások nem rád hallgatva vásárolnak.

(#3608) hann válasza Neverdie1 (#3607) üzenetére


hann
tag

Ez a felesleges flame és e-penis növelés annyira felesleges. Az ember ide azért jön hogy segítséget kérjen, és véleményeket.
Ez nem az a topik ahova beírod a cuccaid és ami nem olyan mint a tied az szar.

Nem mindenkinek megy olyan jól, hogy mindig a toppos cuccokat vegye, vagy csak szimplán nem ér meg neki annyit, ami teljesen érthető.

És ha véletlen még építő jelleggel is próbálsz segíteni a másiknak, azt sem ilyen lenéző módon kell.

Ha valaki 20e Ft-ot szánna egy fülesre, akkor nem a 40e+ -os kategóriából kéne mutogatni, főleg mert nem ez volt a kérés.

...

(#3609) Helmoras válasza Neverdie1 (#3607) üzenetére


Helmoras
őstag

Ismételten azzal próbálod magadat fényezni hogy másokat próbálsz lejáratni, én úgy alkotok véleményt a termékről hogy kipróbálom azt nem a levegőbe beszélek mint te.

Ha nem lennél ennyire arrogáns akkor észre vennéd hogy már csak azért írtam hogy süket vagyok leszálj a témáról, de úgy látom imádsz ezen lovagolni, az hogy most én épp 20k nak titulálom az összeget ami egy drága hangkártya nálam azzal csak valami pénzmagot párosítottam mellé, nem értem miért nem lehet elfogadni azt hogy valakinek más a véleménye miután kipróbált dolgokat, attól még hogy nem úgy vélekedem mint te miért kell így lenézni az embert?

Én nem is adok olyanban tanácsot amihez nem értek, csak azt javaslom aki teheti próbálja ki a különbséget a két termék között mert nem biztos hogy számára megéri az a hangkártya.

Van akinek valóban megéri, de van akire rá van eröltetve és miután már megvette persze hogy azt mondja milyen király, de magában meg elgondolkozik rajta na ez is csak kidobott pénz volt

"Én úgy látom hogy aki itt trollkodik az pont te vagy aki hangkütyüzik, olyan dolgokról mond véleményt amit meg sem tapasztalt, sejtéseit tényként tálalja."

Én pont úgy alkottam a véleményt hogy kipróbáltam a termékeket. Attól még hogy nem hangkártyának hívom hanem hangkütyünek kétlem hogy troll lennék...

és használd az OFF topic parancsot...

(#3610) Neverdie1 válasza Helmoras (#3609) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Mit próbáltál te ki? Nehogy azt hidd, belehallgattál egy 20.000 Ft-os hangkártyába és nyilatkozol hogy nem éri meg meg kidobott pénz. Meg fogsz lepődni, a minőségi hangkártyák és fülesek 20.000 Ft felett kezdődnek. Azért írom le mert nem tudod de szerinted nem éri meg. De csak szerinted. Szerintem meg megéri az összeget az áruk, nem véletlenül kerül ennyibe. Még hogy kidobott pénz.... :P neked.
Sajnálom hogy az irigység beszél belőletek ugyanis egyedül az én linkemre haraptatok. A többi felhasználóéra miért nem?

(#3611) Helmoras válasza Neverdie1 (#3610) üzenetére


Helmoras
őstag

Köszönöm a hasznos tanácsokat, további szép napot!

(#3612) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Nem véletlen, hogy szinte minden alaplapba alapból van integrálva egy hangkártya. Ezek a hangkártyák elegendőek bármilyen általános célra: filmnézés, zenehallgatás, stb.

Hangkártyát külön azoknak érdemes venniük szvsz, akik zeneszerzéssel foglalkoznak. Minél drágább, minőségibb a hangkártya, annál kisebb a latency és a hangfeldolgozás ideje, mely külső forrásból ered. Csupa olyan dolog, amire egy filmnézés vagy játék közben nincs szükség.

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy azért, mert 70.000Ft-os dvd lejátszód van, még nem lesz szebb a képe a filmnek egy 10.000-os képest.

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3613) Helmoras válasza Inv1sus (#3612) üzenetére


Helmoras
őstag

Valami ilyesmit akartam megfogalmazni én is csak nem sikerült... és csak flamet generáltam bocsi :S

(#3614) WolfheartGR


WolfheartGR
őstag

Én veszek egy ilyent.
Alávágok egy ilyent. A fejes esetében tudom mit kapok, a hangkari meg az itt elhangzottak alapján tudja azt ami nekem kell.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#3615) Helmoras válasza WolfheartGR (#3614) üzenetére


Helmoras
őstag

Jókat olvastam arról a fejhallgatóról amikor még én is keresgéltem, használd egészséggel!

(#3616) Neverdie1 válasza Inv1sus (#3612) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Ne haragudj de ahhoz hogy érdemben tudjunk vitatkozni ahhoz legalább minimálisan tájékozódnod kellene.
Már egy 20.000-es soundblaster hangkártyában is bent van a crystalizer funkció amely hardwaresen feljavítja a hangzást, sokkal élvezhetőbbé tesz egy akár rossz minőségű mp3-at is.
Játék alatt - persze ehhez füles is kell - olyan hangtartományokat szólaltat meg amikről eddig azt sem tudtad hogy benne vannak a játékban. Ezeket alaplapi hangkártyával sosem fogod meghallani. Persze amíg nem próbáltad nem fogod tudni. De ez csak 2 példa volt.
Óriási hangzásbeli különbségek vannak még a 20.000 és 50.000 Ft-os kategória között is. Itt sokakkal ellentétben nem a levegőből beszélek, gyakorlatból tudom.

[ Szerkesztve ]

(#3617) Inv1sus válasza Neverdie1 (#3616) üzenetére


Inv1sus
addikt

Én nem tudom mit takar a feljavítás, de én alapból nem szeretem, ha az eredeti hang helyett valami mást hallok. Próbának meg sok 20.000-30.000 Ft.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3618) Neverdie1 válasza Inv1sus (#3617) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Azt takarja hogy úgy hallod mint eredetiben. Neked ennyit nem ér meg, tudomásul vettem.

(#3619) lecsokolbi válasza Neverdie1 (#3618) üzenetére


lecsokolbi
aktív tag

Pihenj le kár a gőzért szerintem! Akinek szemellenző van a fején mint a pacikon annak beszélhetsz te bármennyit, mint tyúknak az ABC kb. ;]

A lényeg, hogy Lmh megveszi a szuper medusát a többiek elvannak a botfülükkel mi meg várjuk azt akin lehet még segíteni. :DDD

- Mindenki hazudik! -

(#3620) Neverdie1 válasza lecsokolbi (#3619) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Köszi, igazad van.

(#3621) Inv1sus válasza lecsokolbi (#3619) üzenetére


Inv1sus
addikt

Nem tudom mi bajod.

Én tisztelem azokat az embereket, akik egy drágább plazma tv-vel már jobban látnak, meg egy drágább hangkártya-füles párossal élesebben hallanak. :R

Nekem meg egy drága egerem van, úgyhogy nekem meg a kezem szebb.

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3622) lecsokolbi válasza Inv1sus (#3621) üzenetére


lecsokolbi
aktív tag

Persze azzal nincs is baj.

Akkor már az én XAI -omtól se lesz az enyém szép :(((

- Mindenki hazudik! -

(#3623) Inv1sus válasza lecsokolbi (#3622) üzenetére


Inv1sus
addikt

Majd 7 év múlva visszatérünk rá, ok? Mert az enyém napi 12-14 órás használat mellet azóta probléma nélkül működik. :R

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3624) Neverdie1 válasza lecsokolbi (#3622) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Vigyázz itt nem lehet linkelgetni cuccokat csak ha gagyi, különben megszólnak. :)

(#3625) lecsokolbi válasza Neverdie1 (#3624) üzenetére


lecsokolbi
aktív tag

Vicc az egész :))

- Mindenki hazudik! -

(#3626) Inv1sus


Inv1sus
addikt

EZ már nagyon off, de szeretnélek szembesíteni azzal, amikor fölöslegesen dobod ki a pénzt az ablakon:

Prohardver idézet:
"A legrégebbi, kimondottan játékos egerek a Logitech MX szériájában születtek. Valamikor 2003 környékén a szimmetrikus MX300-zal, a jobb kézhez szabott MX500-zal és a vezeték nélküli MX700-zal indult, a kicsúcsosodását és egyben végét pedig a 2005-ös CeBIT-en bemutatott MX518 jelentette. A legutolsó modell népszerűsége máig töretlen, ezért a Logitech még nem vette le termékpalettájáról, pedig azóta már potenciális felváltója, a G5 is nyugdíjba vonult."

Nekem még az 1600DPI-s első generáció van meg.

Rákeresel a két egérre googlen, akkor láthatod hogy inkább az mx518-at ajánlják meleg szívvel.

Tehát te az új csili-vilit választottad a jó öreg, régi bevált game egér helyett, majdnem 2X annyiért.

Ezután csodálkozol, ha a legtöbb embert nem érdekli a véleményed? Minden újat azonnal megveszel, gondolkodás nélkül.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3627) Neverdie1 válasza Inv1sus (#3626) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Neharagudj Inv1sus tényleg nem akarok veled veszekedni de ez az egér már ha jól emlékszem 2007-ben nem felelt meg nekem, kevés volt a dpi-je, pont egy 2-300-al, de mégiscsak kevés volt. Annak idején cod2-vel játszottunk és a kevés dpi miatt sajnos csak lassabban tudtam fordulni mint ahogy szerettem volna.
Nem is szórakoztam vele tovább, vettem egy G5-öt, ami kb.: tavalyig bírta. Elromlott. Azóta G500-al játszom.
Nekem is nagyon tetszett az mx518, szerintem a formája az eddigi legkényelmesebb, de sajnos dpi-ben keveset tudott.
Otthoni single player játékra meg windows kezelésre tökéletes, de multiban már kevés.

(#3628) jaffa 2843 válasza Neverdie1 (#3627) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Már két területen is bizonyítottál, hogy nem értesz hozzá.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#3629) Neverdie1 válasza jaffa 2843 (#3628) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Mr jaffa megmondja a frankót. Most jön az a duma nem tudod beállítani a játékban az irányítást. A profik játékban leveszik alapra és a dpi-vel állítják be az egérérzékenységet, csak jaffa nem ért ehhez sem.

(#3630) jaffa 2843 válasza Neverdie1 (#3629) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

többek közt ez sem igaz.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#3631) WolfheartGR válasza Neverdie1 (#3627) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Kedves uram, ön nettó baromságot beszél. És az ön által játszott játékokat sem tudja konfigolni rendesen. Ámde legyen vele boldog.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#3632) Neverdie1 válasza WolfheartGR (#3631) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Hiszek neked. Mondjuk ezzel a hozzá nem értéssel tudtuk elérni azt hogy 2007-ben magyar bajnokok legyünk. Utoljára cod4-ben CB europe sd 5vs5 4. helyezett klánt vertünk ki de ez mind nem lényeg. Nem tudom hogy kell beállítani az egérérzékenységet. :C

[ Szerkesztve ]

(#3633) WolfheartGR válasza Neverdie1 (#3632) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Akár világbajnok is lehetnél, ha tudnád mit csinálsz. :DDD
Amúgy meg ez szvsz, hogy ide beírod a fórumra, hogy te mit nyertél szvsz, ki nem tiszteli le?
Bizonyítsd. Név, leigazolhatóság. Blabla.
Én csak egy Noob Public Hero vagyok, de ezt tudom neked bizonyítani. Tessék.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#3634) Neverdie1 válasza WolfheartGR (#3633) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Igazad van, tényleg csak egy szimpla játékos vagy azzal 1.5-ös aránnyal. Az enyém 2.34 csak nem ugyanazt játszuk. [link] Innét le tudod tölteni a fragmovienkat. Ott benn van minden.
Különben teljesen szétoffoltuk a fórumot. A többit privátban.

(#3635) Neverdie1 válasza WolfheartGR (#3633) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Lehet sok időbe telik a movie linkjét megtalálni, itt van. [link] /jobb egérgomb mentés másként/ Ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#3636) WolfheartGR válasza Neverdie1 (#3634) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Sajnos a lagg komoly fejtörést okoz az elmúlt időszakban, amíg ezt meg nem oldom jobb nem is leszek. Majd akkor feljebb jövök. De tény, nem vagyok és nem is leszek márt pro. "Idős" is vagyok időm sincs eleget gyakorolni. Azért elégedett vagyok a hátráltató tényezők ellenére elért jelenlegi eredményemmel is. :)
Többit valóban privben.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#3637) Neverdie1 válasza WolfheartGR (#3631) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Most hogy kiderült nem codot játszol számomra érthetetlen ez a hozzászólásod. Mivel nem coddal játszol nem tudod hogy ezt a játékot a többitől eltérően kell beállítani, mármint az egérérzékenységet. Mert ha tudod hogy kell beállítani akkor nem vágom ezt mért írtad, ha nem tudod hogy kell és nem is játszol vele akkor még jobban nem értem a hozzászólásod. De ha játszol a coddal és így írtad be akkor csak szimplán nem tudod hogy kell beállítani.

(#3638) lecsokolbi


lecsokolbi
aktív tag

Szerintem most már belehetne fejezni mert valaki véletlenül szól egy modinak ami nem ártana... és balhé lesz :)

- Mindenki hazudik! -

(#3639) Inv1sus válasza lecsokolbi (#3638) üzenetére


Inv1sus
addikt

Ja szólj. Elvégre pont te voltál, aki felszította a tüzet...

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3640) lecsokolbi válasza Inv1sus (#3639) üzenetére


lecsokolbi
aktív tag

Mit szítottam?:D elvagy tévedve

- Mindenki hazudik! -

(#3641) Neverdie1 válasza lecsokolbi (#3638) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Így van. Repülés lesz. Térjünk vissza az 5.1-es és gamer fejhallgatókhoz. Pont jaffa linkelte be a Sennheiser pc 320-at 20.000-ért amit én megvennék ha olyan lennék hogy eddig mehetnék el. De csak azért mert a Sennheiser nem hazudik.
Ezzel megint lavina indítás lesz de nem probléma. Életem tévedése a roccat kave nevű szörnyűség, bizony sajnos volt olyanom is. Meg se vártam hogy elromoljon, elpasszoltam. A baj az volt vele hogy a basszust nem adta ki szépen, doboz hangja volt, pedig ezzel üzemeltettem. [link]
De ami a legrosszabb hogy hosszútávon annyira kényelmetlen volt a viselése hogy időközönként arrább kellett helyezni a fejen. Sajnos hittem a roccat marketingjének annakidején. Ilyen meglepetések érik az embert ha nem minőségi fejhallgatót vásárol.

(#3642) lecsokolbi


lecsokolbi
aktív tag

Inv1sus Superlux téren nézz körbe, fizik árult nem rég még hardveraprón, mellé egy egyszerűbb mikrofon.

- Mindenki hazudik! -

(#3643) WolfheartGR válasza Neverdie1 (#3641) üzenetére


WolfheartGR
őstag

SS 5HV2-ről vélemény?

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#3644) Neverdie1 válasza WolfheartGR (#3643) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Gyakorlatban nekem nem volt soha és az elődje sem ezért saját tapasztalatról nem számolhatok be. Viszont olvastam több tesztet, mint bárki más és hozzászólásokat amik megosztóak voltak. Nem mernék ilyet látatlanba vásárolni.
Viszont magának a klánnak nagy rajongója voltam.

[ Szerkesztve ]

(#3645) stevve válasza Neverdie1 (#3644) üzenetére


stevve
nagyúr

Ha megkérhetlek, állj le egy picit és olvasd vissza a te kommentjeidet, majd egy szabadon választott oldalt a topikból. Remélem, kicsit változtatsz a stílusodon utána.

A vitát pedig mindenki zárja le.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#3646) Neverdie1 válasza stevve (#3645) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Örülök hogy megszólítottál admin. Sem a magam sem a többi hozzászóló nem ragadtatta el magát, senki nem szitkozódott. De ha valaki szitkozódik feltétlenül értesítelek.

(#3647) raverke


raverke
tag

Sziasztok!

Egy Xonar D1-es hangkártyám van és filmezésre keresek valami jó 5.1-es fülest.

Mit tudnátok ajánlani?
Mi a véleményetek a Sharkoon X-Tatic 5.1 Digital-ról?(Állítólag zenére nem jó)
Van olyan 5.1-es, ami Filmre ÉS Zenére is jó? (Nagyon RITKÁN játszom)

Előre is köszönöm!

(#3648) Neverdie1 válasza stevve (#3645) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Kösz az ajánlatot admin. Csak poénból visszalapoztam. Feltűnt valami. Visszamentem 1 évvel, aztén másféllel. Most jöttem rá hogy én itt piaci érdekeket sértek. Itt egy felhasználó egyfolytában egy bizonyos gyártó termékeit ajánlgatja és egy itteni viszonteladót ajánl. Még azt is tudja mikor érkezik újabb szállítmány. Most már érthető miért ez a nagy ajánlgatás 20.000-ig.

(#3649) Neverdie1 válasza raverke (#3647) üzenetére


Neverdie1
csendes tag

Sharkoon x-taticot felejtsd el. Konstrukció hibás. A használat során a kábelt ahol kijön a fejrészből a hangszóróhoz gyakorlatilag eldarálja a műanyag elem. De addigra már rég kontakt hibás lesz a potméternél.

(#3650) jaffa 2843 válasza raverke (#3647) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Ha zenét is szeretnél rendesen hallgatni, akkor csak Stereot ajánlom. Filmre pedig ott a Dolby Headphone a Xonar-on.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.