Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2501) S*Tom* válasza LamaCube (#2496) üzenetére


S*Tom*
aktív tag

Mert sokan old integrált szarokra kötik a kavét és sírnak, hogy nem szól meg nincs mély, azon nem is lesz soha. Egy min. 10-30k-s sokpontegy hangkártya, amiben van esetleg fejhallgató erősítő is, olyat szól, hogy letépi a fejük. A mély csak úgy rezgeti az ember fejét és a hangerő is simán fájdalom küszöb felett van, még a csuszkát sem kell maxra tolni hozzá, ha jó a hangkártya. Én is dugtam az Asus CH4 integrált X-Fi-re (VIA VT2020) és Asrock 890extrem 4 (Realtek ALC892) sz.arjára, hát én is tudtam volna nagyot sírni. Ha valaki meg olyan penge fülű, nem is értem mit keres az 5.1 gamer fülesek topikban, ha valaki vágja a témát nem is megy bele összehasonlításokba és nagyon ez a kategória nem is érinti, érdekli. Ezeket a füleseket játékra találták ki, persze kompromisszumokat kötve alkalmas lehet filmekre, zenére is.

(#2502) LamaCube válasza Shufny (#2500) üzenetére


LamaCube
addikt

Mint írtam egy pc350-es sem győzött meg, hogy jobb lenne a Kave-től. Jó tudom az is csak parasztvakítás és azért kerül 40-be, mert rá van írva, hogy Game.
Gondolom, azért gyártanak 5.1 füleseket, hogy az ilyen marhákat, mint én becsapják.
Részemről téma lezárva. :R

S*Tom*

Erről írtam én is, hogy beremegett a fülem és le kellett vennem a basst. Pedig nekem elég old hangkártyám van. Multiban nem is érdekel a bass . A lényeg, hogy halljam ki honnan támad stb.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2503) jaffa 2843 válasza S*Tom* (#2501) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

5.1-en fejhallgatóerősítő?

egyébként aki ad a minőségre az normális hangkártya+stereo fejhallgatót vesz, ezzel kár is vitába szállni mert ez tény.

és valóban nem ide tartoznak ezek már :D

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2504) LamaCube válasza jaffa 2843 (#2503) üzenetére


LamaCube
addikt

Aki meg játékra akar venni fülest az 5.1-es fülest vesz ezen kár is vitába szállni, mert ez tény :K

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2505) tupacamaru válasza LamaCube (#2504) üzenetére


tupacamaru
veterán

De jobban jár ha sztereót vesz mert az képes virtuálisan felkeverni 5.1-re, sőt 7.1-re is. :Y Csak az olyan kockákat lehet beetetni 5.1-es fülessel mint te. :B

Az is lehet, hogy a Kave szoftvere jobb mint az audigy CMSS 3D -je. Te kaptál hozzá valamiféle szoftvert? Mert én nem találom. :B ;)

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#2506) dudika10 válasza LamaCube (#2504) üzenetére


dudika10
veterán

Lehet velem van a baj, de versenyeken én nem igazán emlékszem, hogy láttam volna 5.1-es fejhallgatókat. :U

Csak egy gondolat...

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2507) Nertpaelg válasza tupacamaru (#2505) üzenetére


Nertpaelg
tag

Valószínű egy virtuálisan leképzett tér az alapból virtuálisan készült térből nagyon valósághű, ezzel a marhasággal csak magad alatt vágod a fát. A játékok surround technológiával képeznek teret, mely paradigma alapja, hogy több, térben jól elhelyezz forrás van, a több meg itt > 2. Nem véletlen kell virtuálisan leképezni, mert másképpen képtelen az ilyen jellegű teret megjeleníteni, de ez így sosem lesz olyan, mint az igazi surround. Tagadhatatlan, hogy a sztereó valóban tud jobb teret, például a már említett binaural megoldással, de ezt sehol nem alkalmazzák játékban.

A "kockázás" meg szimplán gyerekes és nem egy érv. Főleg, ha utána beismered, hogy Neked is van ilyen fejesed.

Csak tudnám, hogy ha egy-az-egyben megvetitek és lenézitek a gamer fejeseket, akkor minek jártok be ide. :U Mert én is könnyen teletrollkodom a fejhallgatós topikot, hogy a hangfal sokkal valósághűbb.

[ Szerkesztve ]

(#2508) Shufny válasza tupacamaru (#2505) üzenetére


Shufny
őstag

Igen, mert nyílván ecc-pecc kimehetsszel leszámolja, hogy melyikre küldi a 6 hanszóróból a sub hangját és melyikre a centert. Az a doboz a kábelen meg csak nehezéknek van a "GAME" mód kapcsólóval.

Nertpaelg: Ezt majd légyszives akkor, amikor a hi-fi topicba leírtam, hogy hangfallal nem lehet rendes hangot csinálni. Mellesleg binaurális felvételt nyílván nem alkalmaznak játékban, mert nem fognak minden lehetséges variációt eljátszatni színészekkel. Viszont fejhallgatóra (stereóra) kitalált rendszert többen is alkalmaznak.

[ Szerkesztve ]

(#2509) dudika10 válasza Nertpaelg (#2507) üzenetére


dudika10
veterán

Nem a gamer fejhallgatókat nézzük le, (én legalábbis biztos nem,) hanem a népbutító marketing baromságokat.
Na magyarázd meg légyszíves, hogy versenyeken miért nem nagyon találkozni ilyenekkel és én már itt sem vagyok. Nem érdemel több hozzászólást a téma részemről.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2510) Nertpaelg válasza dudika10 (#2509) üzenetére


Nertpaelg
tag

Nem nézem mit hordanak versenyen, mert a végletekig hidegen hagy, nincs rá szükségem, hogy más diktálja, hogy nekem mi a jó. De biztos vagyok benne, hogy a kisebb versenyeken előfordul minden, a nagyobb rendezvények meg már rég a reklámról szólnak, így a szponzor termékét hordják. Egyébként versenyen szerintem használnak mikrofonos fejeseket is, pedig itt már sokszor meg lett mondva a frankó, hogy az asztali az igazi. Úgy. Egyébként ugyanezek a versenyzők állítanak olyat, hogy 640x480-ban kell játszani, mert úgy hamarabb látni az ellenfeleket, meg könnyebb is eltaláni. Akaratlanul is felmerül hát a kérdés, miért is lenne nekem az ő véleményük mérvadó?

Részemről is túlbeszélve.

(#2511) LamaCube válasza Nertpaelg (#2507) üzenetére


LamaCube
addikt

Ironizált a kolléga. Csak az írás nem tudja visszaadni.

Tupa

Nem volt szofver hozzá. ;)
-------------------------------------------------------------

Egyébként pedig totálisan nem tud érdekelni, hogy hogyan keveri-kavarja képezi stb. a hangot a hangkártya és a füles hogyan adja le. Nem műszerekre kötöm és tesztelgetem, hogy melyik szól szebben. Felveszem a fejemre és amelyikkel jobban érzékelem az igényeimnek megfelelő hangot azt fogom megvenni. A kipróbált fülesek közül pedig egyértelműen a Kave volt az. Ezért mertem kijelenteni, hogy egy sztereo fülessel nem kaptam vissza azt amit egy Kave-el. Nem gondoltam, hogy trollkodás lesz belőle.
Főleg, hogy akinek írtam a "félelmeimet" G35 ügyben az is attól félt, hogy nem lesz nagyon jobb.

Dudika10

1. Amit nem látsz az nem is létezhet?
2. Rossz versenyeken voltál?
:R

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2512) S*Tom*


S*Tom*
aktív tag

(#2506) dudika10 Akkor egyáltalán nem figyeled a versenyeket.

A Roccat rengeteg nagy rendezvényen részt vesz, vagy azt szponzorál 2005 óta, persze pár éve már itthon is. A termékei fejlesztésébe profi játékosokat is bevon, vannak saját és szponzorált csapatai is több nemzetből. Igen használják az 5.1 fülest, kötelező is.

Ha valakit érdekel, képek itt [Roccat]
Áprilistól pedig jön a 7.1-es USB-s hangkártyával ellátott Kulo.

(#2513) huszi.gyb


huszi.gyb
senior tag

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mik a tapasztalataitok az 5.1-es fejhallgatókkal, összehasonlítva mondjuk egy 5.1-es hangrendszerrel.
Kell hozzá valami spéci hangkártya is? Vagy hogyan működnek, még most kezdek csak gondolkodni, hogy vásároljak.
Esetleg ha valaki tudna linket ajánlani, ahol kapok némi információt róluk, azért hálás lennék.
Segítségeteket előre is köszönöm

www.dongosofor.hu

(#2514) tupacamaru válasza Nertpaelg (#2507) üzenetére


tupacamaru
veterán

A "kockázás" meg szimplán gyerekes és nem egy érv. Főleg, ha utána beismered, hogy Neked is van ilyen fejesed.

A kollégát elég rég ismerem és úgy gondolom hogy megengedhetem ezt a hangot vele szemben. De ezt te nem tudhattad. :B Nem nézem én le a gémer fejeseket, csak a sztereókat. ;)

Igen, mert nyílván ecc-pecc kimehetsszel leszámolja, hogy melyikre küldi a 6 hanszóróból a sub hangját és melyikre a centert. Az a doboz a kábelen meg csak nehezéknek van a "GAME" mód kapcsólóval. Úgy gondolom, nyilván rosszúl, hogy ezt a műveletet a hangkártyának kell elvégeznie. Különben miért lennének a jack aljzatok megszínezve? A GAME és a MOVIE mód között annyi a különbség hogy MOVIE módban több hangerőt ad a centernek.

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#2515) bigmasterg válasza Nertpaelg (#2510) üzenetére


bigmasterg
addikt

"Egyébként versenyen szerintem használnak mikrofonos fejeseket is, pedig itt már sokszor meg lett mondva a frankó, hogy az asztali az igazi. "
:(
Félreérted.
Azért jobb választás a külön asztali mikrofon, mivel a gamer fejhallgatók erősen túlárazottak. Így egy sima fejhallgatóval + asztali mikrofonnal olcsóbban jön ki az ember, illetve adott keretből lényegesen jobb hang érhető el így.

(#2516) LamaCube válasza huszi.gyb (#2513) üzenetére


LamaCube
addikt

[link]

Nekem ilyenem van. Valakinek töri a fejét valakinek kevés a bass. Nálam nem áll fent egyik sem. A hangszórós 5.1 nél nem jobb mivel itt nincsenek meg a kellő távolságok, de 5.1-et támogató játékokhoz nekem tökéletes. Filmre sem rossz bár azt inkább házimozin nézem.
Hangkártya mindenképpen kell neki (nem alaplapi, bár valaki azt állítja, hogy ma már jók az alaplapik is)
Én azt tanácsolnám, ha van rá lehetőséged próbálj ki pár fülest.

bigmasterg

Akkor le kell vonni a konzekvenciát, hogy általában magyar lanpartykon kevés az 5.1-es fülesek aránya.
Mondjuk az én csapatomban velem együtt 4 embernek Kave van.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2517) S*Tom* válasza huszi.gyb (#2513) üzenetére


S*Tom*
aktív tag

Én használom mindegyiket, nálam zenére, filmekre hangfal, játékra pedig füles.[Pixel] itt ki is próbálhatod, könnyebben eldöntöd, melyik tetszene. Ezen a [linken] meg találsz mindegyikről technikai adatokat.

(#2518) borkarico


borkarico
aktív tag

Sziasztok,

kérdésem lenne hogy milyen headset-et ajánlanátok 5000-10000Ft értékben, ami kényelmes, nagy fülpárnás, és jó a hangzása. nembaj hogy stereo, zenére és játékra kellene.

köszi.

üdv.

[ Szerkesztve ]

Powered by iPhone 14 Pro Max

(#2519) borkarico válasza safi.sfr (#2469) üzenetére


borkarico
aktív tag

Nekem is baszott kényelmetlen volt a Kave, szét nyomta a fejem fél óra után....

Powered by iPhone 14 Pro Max

(#2520) S*Tom* válasza borkarico (#2518) üzenetére


S*Tom*
aktív tag

Mionix Keid 20 12k Alakja hasonlít a Steelseries Siberia V2-re, ezért nagyon kényelmes, ár/értékben jó vétel.
Creative-Labs Fatal1ty Pro Series Gaming Headset MKII 12k Én ezt venném, ha nincs nagyobb keret, szerintem szép is.
Sennheiser HD 418 Minőség, szépség.
Steelseries Steelsound 4H 10k Játékosokra tervezve és márkát veszel.
Sennheiser HD 202 9,5k Minőségi darab olcsóbban.
Plantronics Gamecom 377 Bazi nagy párnák, még egy elefánt fület is betakar.
Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset 7k Állítólag nagyon jól szól, sokan dicsérték.
Speedlink SL-8781 Medusa Stereo 7k X
Ozone Oxid 7k X
Ozone Attack 5k X
Sharkoon RHS200 5k X

Érdemes volna kipróbálnod személyesen egy boltban, 20k meg kiadni valamiért úgy, hogy ki sem próbálod. :U Folytatás másik topikban.

[ Szerkesztve ]

(#2521) Mezi1982


Mezi1982
tag

hát én a Kave-t akár 10 órát is képes vagyok viselni minden kényelmi nehézség nélkül, a füleimet abszolút nem nyomja a fejem tetejét egy idő után egy picit, de kis igazitás és megint tökéletes

AKG K512-vel hasonlitva zenére mindkettőt szeretem, de teljesen máshogy szól a kettő fejes (1-2 óra zenehallgatás után az AKG szétnyomja a fülem de nagyon, pedig vagy két évig nem volt vele ilyen gond Lan-on fél napokat használtam, biztos elhasználodott a szivacs)

játékra meg filmre nem kérdés hogy a Kave

(#2522) borkarico válasza S*Tom* (#2520) üzenetére


borkarico
aktív tag

Köszi. Sztem Ozone Oxid lesz belőle, eléggé tetszik nekem, kapható a közeli számtechboltban 2év garival, az ára is elfogadható, és van egy teszt is ahol elég jókat írnak róla.

köszi még1szer.

üdv.

[ Szerkesztve ]

Powered by iPhone 14 Pro Max

(#2523) sakkay


sakkay
aktív tag

Hali. Hasonló kérdésem lenne nekem is:5-10000 ft között mit érdemes venni, csak 5.1-es verzióban. Repszimulátorhoz .

(#2524) Digital


Digital
addikt

Hali!

Egy ilyen Roccat KAVE-t "illik" egy alaplapi hangkártyával használni (Gigabyte X58-UD3R) ?

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#2525) jaffa 2843 válasza Digital (#2524) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

semmit nem illik azzal használni :)
az alaplapi cucc csak azért van hogy legyen valami zaj alapból, de ég és föld összehasonlítva egy rendes hangkártyához

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2526) borkarico válasza sakkay (#2523) üzenetére


borkarico
aktív tag

nem hiszem hogy fogsz ennyiért 5.1-t kapni, 10e felett már inkább...

Powered by iPhone 14 Pro Max

(#2527) sakkay válasza borkarico (#2526) üzenetére


sakkay
aktív tag

Találtam jó párat, ;) ,kérdés érdemes-e megvenni?!

(#2528) borkarico válasza sakkay (#2527) üzenetére


borkarico
aktív tag

és milyeneket találtál 10e alatt? sztem ami jó minőségű 5.1 az mind 10e felett van.. de ez az én véleményem.

Powered by iPhone 14 Pro Max

(#2529) sakkay válasza borkarico (#2528) üzenetére


sakkay
aktív tag

Genius HS-04U DOLBY (5.1)
Gembird AP-5.1
A4-Tech FEJHALLGATÓ 5.1 SURROUND USB (A4-HU-510) (A4-HU-510)
Genius Fejhallgató Mikrofonnal HS-04U Dolby Digital 5.1 USB
Pl.

(#2530) sakkay


sakkay
aktív tag

Ja ,az utolsó már volt.

(#2531) S*Tom* válasza sakkay (#2530) üzenetére


S*Tom*
aktív tag

Szerintem is, vegyél inkább egy jobb minőségű 2.0-t, mint borkarico (igaza is van), sokkal jobban jársz vele. Főleg a szimulátor miatt is ajánlom, oda inkább kell a minőség, mint egy FPS-hez még okés beugró 5.1.

(#2532) sakkay válasza S*Tom* (#2531) üzenetére


sakkay
aktív tag

Köszi, habár pont ez a baj, hogy nagyon kell a pontos hang irány(nem akarok senkit untatni miért fontos) , eljutottak eddig hála istennek' a igazi szimulátorok is..ez esetben is marad a tanács?

(#2533) dudika10 válasza sakkay (#2532) üzenetére


dudika10
veterán

Az általad linkeltek mind virtuális 5.1-es = sztereo. :U
Nem csak jobb és bal oldali hang létezik sztereoval sem, nincs azzal semmi baj.

(#2525) jaffa 2843: marhaság, rossz általánosítás. Vannak igen jól használható alaplapik és igen szar külön megvásárolhatók is, a különbség tényleg lehet ég és föld, de ideális esetben ez csak magasabb szint felett van. 889, 892, 1200-as realtek-ek pl kifejezetten jók.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2534) sakkay válasza dudika10 (#2533) üzenetére


sakkay
aktív tag

Nézd, gondolom nem árulok el nagy titkot ha azt mondom teljesen hülye vagyok a témában. Pont azért írok ide. Viszont okosabb nem lettem. Tehát a sima sztereó fülesek is tudják térhatásúként prezentálni a hangokat?
Ha képes arra egy füles, hogy jobbra mögöttem ,mondjuk 4 óra irányból jön a hang, és nem 5.1 nekem az is jó. :DDD feltéve ha közben 5-6 más hang is megy a fülesben(persze csak ha szólnia kell.).

(#2535) Szab02 válasza dudika10 (#2533) üzenetére


Szab02
aktív tag

Realtek ALC889A @ ATI SB750 - High Definition Audio Controller PCI

Akkor ez egy jó alaplapi hangkártya? Mire lenne érdemes lecserélni, ahol tényleg hallanám a különbséget? (Szinte mindig egy ilyen van rádugva: [link] )

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#2536) enamessias válasza sakkay (#2529) üzenetére


enamessias
aktív tag

Ezek közül egyik se valodi 5.1, de még virtuálishoz igen messze van.... Ezekre csak megtévesztés és marketing célok miatt van ráirva az sok.1! (te is bedöltél)
Valodi, vagy használhato fejes nincs boltban 10k alatt.

A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.

(#2537) sakkay válasza enamessias (#2536) üzenetére


sakkay
aktív tag

Köszi..tudnál pár típust mondani ami nem olyan drága , de már érdemes megvenni?

(#2538) jaffa 2843 válasza dudika10 (#2533) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

azért volt ez az általánosítás mert az esetek többségében ratyi integráltak vannak a lapokon. aki pedig dedikált hangkártyát vesz, és itt van a forumon, valoszinü h utána néz, hogy mit érdemes venni., ergo jót vesz. bár lehet hogy csak én gondolkodom ilyen logikusan :D

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2539) dudika10 válasza jaffa 2843 (#2538) üzenetére


dudika10
veterán

A giga lapokon például már rég nincsenek rossz integráltak. Az asusokon még mindig nem a legjobbak, de használhatatlannak vagy rossznak nem lehet őket nevezni.

(#2534) sakkay: igen, sztereoval is van térhangzás, van iránya a hangoknak.
10k-ért nincs is szerintem nincs is rendes 5.1-es fejhallgató. Sztereok közt is ez a belépő szint kb (kivéve talán egy-két Superluxot).

(#2535) Szab02: egy fejhallgató cserével sokkal többet nyerhetnél szvsz.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2540) jaffa 2843 válasza dudika10 (#2539) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

ő feltett egy kérdést ami konkrétan erre a lapra vonatkozott: X58-UD3R, ami egy ALC888-as, ami minden csak nem jó. volt már vele dolgom nem egyszer. a válasz is erre vonatkozott, nem másra. A hangja zajos, erőtlen
amugy biztos neked is csak feleslegesen van egy Xonar DS-ed :)
off off

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2541) Tripower


Tripower
tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy fejhalgatót de nem tudom melyik a jó választás......
sajnos akg sennheiser tipusú cuccokról fogalmam sincs így csak az E.T. kategóriát néztem..
játékhoz kell a fö szempont microphone esetleg 5.1,7.1 (ha egyáltalán ér valamit.)
nézegettem a logitech g930,creative wow wireless headset, razer megalodon,razer banshee sc2 fejhalgatót....
de fogalmam sincs mi jó nekem lézerhangolású mágnes?, vagy neodium mágnes inkább?,esetleg digithangchip.....vagy lehet nem is ilyen kell?
nem tudom segítsetek légyszi!

(#2542) jaffa 2843 válasza Tripower (#2541) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

maximális keret? legyen alkalmas zenére, filmekre is? milyen stílusu játékokat játszol leginkább?

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2543) sakkay válasza dudika10 (#2539) üzenetére


sakkay
aktív tag

Köszi.

(#2544) dudika10 válasza jaffa 2843 (#2540) üzenetére


dudika10
veterán

Nekem is volt jó párszor dolgom az ALC888-al, úgy kb minden nap. ;)
Sok oka van annak, hogy a DS itt van a gépemben, de nem azért, mert nem vagyok megelégedve a saját rendszerem hangjával ha az integrált a forrás.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2545) car555ver


car555ver
csendes tag

Üdv.
Szerintetek mekkora a különbség a THX TruStudio Pro és a Dolby Headphone technológiájú fejesek között? Esetleg valakinek van már tapasztalata a Creative Tactic 3D Sigmával kapcsolatban?

(#2546) Szab02 válasza dudika10 (#2539) üzenetére


Szab02
aktív tag

Fejes lenne az alsó korlát? Hallgattam ennél jóval drágább és rosszabbakat is..
Mégis csak kölcsön kell kérnem valakitől egy valamire való kártyát, s kipróbálom.

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#2547) Tripower válasza jaffa 2843 (#2542) üzenetére


Tripower
tag

Hi!
hát ilyen 43k lenne kb a keret!
igazából csak játszani kell de ha lehet miért ne?
fps és startégia.

(#2548) dudika10 válasza Tripower (#2547) üzenetére


dudika10
veterán

Csak egy kósza ötlet: olvassgass kicsit a Sennheiser PC360-ról.
Nekem már az elődje is bejött ha az ember megcsinált egy-két moddingot, ezeket elvileg javították. Az árán kívül szerintem nagyszerű fejhallgató.
De ezek a mikrofonos fejhallgatók mindig nagyon túl vannak árazva szvsz.

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#2549) car555ver


car555ver
csendes tag

Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy a virtuális 7.1.-es hang függ a fejhallgató hardveres részétől vagy csak a hozzákapott hangkártyától, tehát mondjuk egy sima stereoból is elővarázsolható egy megfelelő hangkártyával?

(#2550) jaffa 2843 válasza Tripower (#2547) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

egyet értek dudika10 kollégával. Nekem modolt PC350-em van és ha alapbol ilyen a 360, ésmég kényelmesebb is (szövet fülpárna), akkor mindenképp jó vétel, egyedüli negatívum az ára, de ha "gamer" akkor az drága, mindegy miröl van szó.
viszont legalább egy Asus Xonar DG hangkártya dukál mellé :)

car555ver

elvileg bármely stereo fejhallgatóból elő lehet csalni azt a virtuális 7.1-et, amit oly előszeretettel ajnároznak a marketingesek.
pl az előbb említett hangkártya már képes erre. Az, hogy melyik fejhallgató milyen pontosan képes leadni ezeket a hangokat, már más dolog, de ez nem szokott nagy probléma lenni

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.