Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2901) Góliát válasza Henryk (#2898) üzenetére


Góliát
senior tag

A beyerdynamic-nak a MMX 300-ról is tudnál véleményt írni? :R

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2902) Henryk válasza Tuco78 (#2899) üzenetére


Henryk
aktív tag

Én is imádtam anno nagyon a Z5500-at, még zenét is azon hallgattam, elektronikushoz nem volt rossz.
De mióta van egy rendes stereo hifim azóta csak játékra volt bekapcsolva pár alkalommal, mert ott még van értelme a tényleges 5.1-nek, viszont filmeknél is inkább a stereot használom, mert a Logi pici hangszórói meg a 30-as sub nem az igazi. A mélye az nagyon bejött, de a stereoban meg van 4x20cm-es és jobb az eloszlása, szebb.
Rengeteg probléma van vele, sok a szériahiba, de mégis veszik, és mégis szeretem én is, mert az árához képest igenis nagyon jó cucc, ha egyszer kifog az ember egy jó darabot, nekem is 2x kellett gariztatni, de most már minden okés, igaz nem használom, de még jól jöhet később egy TV mellé.

(#2903) Shufny válasza Góliát (#2901) üzenetére


Shufny
őstag

Egy nevetségesen drága DT770, mikrofonnal.

(#2904) Tuco78 válasza Henryk (#2902) üzenetére


Tuco78
tag

Teljesen igazad van!
Úgy lehet igazán véleményt mondani,hogyha van viszonyitási alapod!
Ha esetleg lecseréled a z5500 szatelitjeit vmi normális hangfalakra akkor sokkal jobb lesz,mert a mély ládája viszont nagyon jó!
De hát nem is várhatsz csodát ekkora kis műanyag hangfalaktól.

Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

(#2905) Henryk válasza Tuco78 (#2900) üzenetére


Henryk
aktív tag

Hát igen.. rájöttem.. :D
Mikor vettem még nem volt róla semmi tapasztalata senkinek, elég új cucc volt, a kinézete fogott meg.
Mindenki csak a drivert szidta, nekem is laptopon kellett firmware-t frissítenem az egéren meg a dokkolón, mert nem volt hajlandó elindulni 64-biten..

"Na meg lézer és vezetéknélküli alapból kuka!"
Nana! A jelenlegi Logitech G700 hibrid lézeres egerem az eddigi legjobb minden téren amit használtam, sok gomb, pontos, kényelmes, jó driverek, jól néz ki, és elég ha akkor töltöm mikor alszok. Már nem tudnék vezetékkel jétszani, zavar a mozgásban low sensen.

A legbiztosabb az lenne ha ki tudnád próbálni mindkét fajtát, valakitől kölcsönkérni, és eldönteni hogy neked melyik fajta jön be jobban, mert azt csak te tudhatod.
A jó mikis fejesek újonnan elég drágák, lehet jobban jársz elsőnek egy használttal, itt a hardveraprón mindig szoktak lenni alig használt cuccok, amit épphogy kipróbáltak, azokkal ha nem jönne be végül, nem vesztenél semmit, ha meg okés, akkor van kiindulási pontod későbbi komolyabb cucc vásárlásához.

(#2906) Tuco78 válasza Henryk (#2905) üzenetére


Tuco78
tag

Én is ugyanerre gondoltam ezért is keresgélek itt a ph-n.
Rengeteg eladó füles van csak nem tudom melyik a jó ezért is kérdeztem!

Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

(#2907) SimonYana válasza Dapro (#2891) üzenetére


SimonYana
addikt

Dapro
A tankot a játék hibájábol hallod Így!
Nekem Roccat Kave van és soha nem tudom hol a tank sokszor , mert nagyon rosszul adja vissza! Olyan mint ha ott lenne a környéken és nincs! :W

Viszont én lépek Ursaim mert nem bírom elviselni , ha valaki okoskodik a 2.0 fejhallgatókal az 5.1-es topicban! Azene az zene , a game az game! Akkor miről beszéltek! Komoly hifitechnikai üzletben még azt is megkérezik milyen zenét halgatsz , mert az sem minden hangfalon szól jó!
Tényleg kibasztok azzal aki ide game 5.1-es fejhaégatót akar választani magának!

Vegyetek nyugodtan sztereó senheisert , hisz az ebbe a topicba való és kimondott gamer fejhalgató mikrofonnal!
IGAZ!!!??? :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#2908) Henryk válasza Tuco78 (#2906) üzenetére


Henryk
aktív tag

Ha nekem most kéne fejhallgatót vennem erre tuti lecsapnék ha jó állapotban van, 20k-ért ajándék szinte. Újonnan 36+ amit én használok az ennek a kisebb változata azis 26+, mondjuk én felmoddoltam 595-re az enyémet.
Mikis fejest NAGYON nehéz jót találni olcsón, egyszerűbb ha veszel mellé egy olcsó asztalit, vagy meglévő webcam, én is azt használom mikor a nagy fejessel játszom.

[ Szerkesztve ]

(#2909) SimonYana válasza Henryk (#2908) üzenetére


SimonYana
addikt

Keresd már meg a sennheiser topickot légyszíves!
Mi vagy te! ?
sennheiser ügynök? :W

® SimonYana ®

(#2910) Góliát


Góliát
senior tag

Szia SimonYana!
Nagyon dicsérik a Logitech Gaming Headset G930-at! Tuti vétel lehet, de nekem olyan nem jó érzésem van vele kapcsolatban.

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2911) Henryk válasza SimonYana (#2907) üzenetére


Henryk
aktív tag

Nem értem miért vagy így kiakadva, attól hogy nincs ráírva valamire nagy betűkkel hogy gamer, nem jelenti azt hogy játékra alkalmatlan, sőt.

Bárhogy is nézzük, az egy tény, hogy azonos árkategóriában headphone>headset>5.1 a felállás, és ha utánanézel nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja.
Több hónapig kerestem fejest magamnak, végigtúrva szinte minden ezzel kapcsolatos fórumot, tapasztalatokat és mindenhol egyértelműen a stereo nyert. Először én is ezeket nézegettem, de nem dőltem be a marketingnek, és jól döntöttem.

A másik hogy olyat nem fogok ajánlgatni amiről nem tudok semmit, ezzel van tapasztalatom, jó cucc, máshol is ajánlják, használják.

Mellesleg azért a stereo, mert mint írta neki már van egy Xonar kártyája, amivel tökéletes párost alkot játék alatt.

Ha tudsz olyat ami ezekkel felveszi a versenyt 5.1-ben akkor hajrá.

(#2912) Henryk válasza SimonYana (#2907) üzenetére


Henryk
aktív tag

"okoskodik a 2.0 fejhallgatókal az 5.1-es topicban!"
Erről már volt szó, ha visszaolvastál volna, a topic címe pedig "5.1-es és gamer fejhallgatók"

"Vegyetek nyugodtan sztereó senheisert , hisz az ebbe a topicba való és kimondott gamer fejhalgató mikrofonnal!"
Szóval akkor szerinted a PC 360 G4ME headset nem elég gémer? Pedig a nevében is benne van, sőt azt mondják "flagship for pro gaming" most akkor ez hogy van? :U

(#2913) LamaCube válasza Henryk (#2912) üzenetére


LamaCube
addikt

Látod ebben igazad van, hogy gamer fülesekről is szól a topic. Csak egy valamit elfelejtesz , ahogyan visszaolvasok senki nem tukmálja senkire , hogy 5.1 vagy a sztereó füles a jobb. Mindenki döntse el maga, hogy az igényeinek mi a megfelelő. Valaki 5.1-et szeretne, akkor esetleg felvázolják az 5.1-es tulajok, hogy mire számíthat. Valaki sztereót szeretne és választ.Valakinek bejön a Kave valakinek nem. Valaki ad 50 ezret egy fülesért valaki nem. Miért bánt téged az, hogy valaki 5.1-es fülest használ :F és meg van elégedve vele.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2914) wrox válasza Henryk (#2912) üzenetére


wrox
senior tag

Hopsz, ezt benéztem. Teljesen úgy olvastam egybe, hogy 5.1-es gamer fejhallgató. :D

Na mindegy.
Egyébként én mikor még volt hozzá gépem, akkor egy Steelseries Siberia v1 -et használtam. Na hát az is valami kurva szépen szolt. Meg használtam Razer Barracuda-t. Tisztaságra és dinamikára valahogy jobban bejött a Siberia. Felváltva volt a fejemen, mivel akkor még nem tudtam, hogy lehet virtual dolbyt csinálni. :) Most megvan még mind a 2-ő, de mivel csak az egyiket akarom megtartani a későbbiekre, ha lesz megint cuccom hozzá hogy játsszak, úgy döntöttem hogy a Siberia marad.

(#2915) Dapro


Dapro
senior tag

+ az a probléma, hogy nem 100% osan összehasonlítható a virtuális 5.1 a real 5.1-el. de valami giga teszt jól esne. Bár az is inkább ízlések és pofonokról szólna.
Nekem is a superluxot ajánlották, mégis megvettem a G35-öt mert tetszett, kinézetre is brutál és jó véleményeket olvastam róla + nálam óriási plusz a logitech support, mert sokszor garanciáztattam velük. Na meg laptophoz nem igazán passzol a kilógó USB hangkari :)

(#2916) schawo válasza LamaCube (#2913) üzenetére


schawo
titán

Akkor a legjobb, ha idejön valaki, akkor bármit is mond/kérdez, mindenki csak bólogat rá, nehogy véletlenül mást vegyen, mint amit akart?

Kérdés: Jó ez az XYZ füles?
Kórus: :K :K :K

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#2917) Henryk válasza LamaCube (#2913) üzenetére


Henryk
aktív tag

Tőlem mindenki azt vesz amit akar, nem izgat kinek mije van, ha valakinek létszükséglet az 5.1-es fejes akkor megveszi, de ne mondják már hogy a stereoval nem lehet játszani.

Más:
Igazából a játékosok igényei is különböznek, mert nem mindenkinek ugyanaz a fontos. Szerintem 2 fő csoportra fel lehet bontani az FPS (máshol ugye annyira nem téma az 5.1) játékosokat:
1. Versenyzők / MultiPlayer PRO játékosok (és persze vérpistikék)
2. Hobbi MultiPlayer / SinglePlayer játékosok

1. Aki komolyabb szinten FPS multizik, annak sokkal fontosabb hogy pontosan le tudja követni hang alapján hogy mi és hol történik a pályán, hogy ne tudják esetlegesen hátulról meglepni, hallja az ellenfelet még mielőtt meglátja, hogy éppen fut felé, vagy táraz a fal mögött, nagyon fontos a pozicionálás, hogy ha rálőnek x oldalról ne kelljen körbeforognia és keresgélni honnan támadják, hanem csak ráránt a hang után reflexből. Sokan még a hangot is szét EQ-zzák, felerősítik a hallható zajokat, letompítják a robbanásokat, és szarnak a hangképre, a lényeg hogy azt hallják ami nekik fontos, és nem akarnak meccs közben gyönyörködni a játék hangjában.

2. Aki lazábban tolja, és nem a ranglista, hanem a játékélmény miatt játszik, ott inkább a játék hangulata a fontosabb, hogy bele tudjuk élni magunkat a helyzetbe, hogy ott legyünk a csatatéren, érezzük a robbanásokat, a fejünk mellett elsüvítő golyókat, akár egy az akcióhoz megfelelő játékzene is szólhat a háttérben, és úgy halljuk a játékot, ahogy azt a tervezője megálmodta. Ide jöhetne az összes többi játéktípus is, akár stratégia, szerepjáték, szimulátor, stb.

A jó "valódi" 5.1-es fejesek megfelelnek az első csoportnak, ahol a teljesítmény fontosabb a hangminőségnél.
A jó stereo fejesek a második csoportnak, ahol a hangminőség fontosabb.
Véleményem szerint, az igazán jó stereo + virtuális 5.1 képes mindkét csoport igényeinek lefedésére, viszont árban többszöröse is lehet az előzőeknek.

Ugyanakkor leszögezném, attól senki nem lesz PRO gamer hogy 5.1-es fejessel játszik, mert hiába hallja merről jön, célozni és lőni ugyanúgy tudni kell, és a hang nyújtotta előny simán elveszhet reakcióidőben.

Remélem így már sikerült tisztáznom mi az én álláspontom. Ha valaki máshogy gondolja írja nyugodtan, ez csak az én csoportosítási elvem. Gondolja át mindenki neki mi a fontosabb a játékban, és aszerint döntsön saját belátása, pénztárcája szerint.

(#2918) LamaCube válasza schawo (#2916) üzenetére


LamaCube
addikt

PL. ebben a fórumban kérdeztek füles témában. Olvasd el nyugodtan és ha még mindig úgy gondolod, hogy bólogatok, akkor szíved joga.

Henryk

Ez egy szép levezetése az igényeknek és ezzel ebben a formában egyet is tudok érteni.
Mindkét típusnak meg van a vevőköre. Kinek mi az igénye. Senki nem vitatja, hogy egy 60 ezres füles jobb egy 5.1-es fülesnél, de minek vegyen az user egy olyat, ha játékra kell neki és tökéletesen megfelelő, mivel tuti jól lekövethetők a hangok.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2919) schawo válasza LamaCube (#2918) üzenetére


schawo
titán

Tudod, miben jobb egy felsőközép kategóriás (legyen 60-ezres) füles egy belépő kategóriásnál?

Többek között: fázispontosság, részletek, felbontás, gyorsaság, dinamika, ütemesség, lendület, szétválasztás, transzparencia, tér szélessége, tér mélysége, pontossága. Ezek mind sokat segítenek játékban a térbeli pozicionálásban.

Természetesen nem kell a jobbikat venni drágábban, de ez így van mindennel.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#2920) LamaCube válasza schawo (#2919) üzenetére


LamaCube
addikt

Ez biztosan így van :R , de szerintem 100 emberből 1 ember az aki felső kategóriás fülesre annyi pénzt tudna adni. Valljuk meg őszintén a 15-25 ezres fülesekre talán több ember tud költeni és ebben a szegmensben szoktak keresgélni. Senki nem várhat el ebben a kategóriában kimagasló teljesítményt. Én nem mondom, hogy sztereóval nem lehet nagyon jó térhatást elérni. Inkább azt mondom, hogy az eddigi füleseim közül a Kave adja legjobban vissza azt a térhangzást, amit elvárok egy fps multiban és igazándiból nem is adnék 20 ezernél többet fülesért.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2921) DJZoliboy válasza LamaCube (#2920) üzenetére


DJZoliboy
aktív tag

Hello!

Segítséget kérnék meik érné meg a legjobban minőségben és árban egyaránt, Sennheiser mesterek segítségét kérem, mindjárt írom mik a választékok, csak szeretném megkérdezni h ezek tudják-e adni az 5.1 virtuálisan az ASUS Xonar dg hangkártyával játék közben?

A lista: (ha lehet részletezni hegy ez miért jobb az miért jobb, Köszönöm! :) )

Sennheiser HD 448
Sennheiser HD 438
Sennheiser HD 428
Sennheiser HD 515 ez nyitott, és ez gond volna-e játék közben?
Sennheiser HD 485

Még vmi: Mi a különbség köztük? mert technikai adatok kapcsán megegyeznek kb. Köszi!

Ennyi! Köszönöm a válaszokat! :)

(#2922) LamaCube válasza DJZoliboy (#2921) üzenetére


LamaCube
addikt

Én a nyitott fülest játékra kizárnám. Volt anno egy Logitech gamer nyitott fülesem és azt váltotta egy sennheiser zárt füles ég és föld volt a különbség. Persze egy sennheiser és logi között ez természetes.
Előnye az, hogy nem izzad bele az ember és könnyebb, de nagyon sok külső hang belehallatszik és a környezeted is hallja a fülest, ami zavaró lehet.
Ennyi tapasztalatom van. A többire szerintem válaszol valaki, aki a technikai részét ismeri.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2923) Tuco78 válasza LamaCube (#2922) üzenetére


Tuco78
tag

Nekem is volt egy logitech gamer nyitott fülesem és nem jó én kb 2x használtam és el is adtam.Én többet nem vennék nyitott fülest!

Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

(#2924) schawo válasza DJZoliboy (#2921) üzenetére


schawo
titán

Az összes általad jelölt füles nyitott. Ez két problémát hordoz. Egyik, hogy jobban ki-és behallatszik minden, talán ez a kisebbik baj, hiszen ha környezet lehetővé teszi, akkor ez nem zavar senkit.
A sokkal nagyobb baj, hogy ebben az ársávban a Sennheiser nyitott fülesei szarul szólnak. Ha ennyiért keresel nyitott fülest, akkor ajánlom figyelmedbe az aprón a HD595-t 20-ért (ha ma még nem vitték el), na ő más kategória pozicionálást illetően.

Ha mégis újban gondolkozol akkor egy Superlux HD668B lehet jó, ami a kategóriában kiemelkedően jó térképzéssel és részletességgel rendelkezik, továbbá a szigetelése is sokkal jobb, mint a nyitottak. Ha a kényelem esetleg nem megfelelő, akkor egy plüss párnával sokkal jobb lesz. Még az is befér a keretedbe, és a teljes költségen is kiemelkedően jó választás.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#2925) Shufny válasza schawo (#2924) üzenetére


Shufny
őstag

Hát az első 3 pont zárt. :U A 438 szerintem mindenképpen felejtős, a 428 nagyon hasonlít a 448 -ra és az általános vélemény az, hogy az utóbbi nem éri meg a felárt. A 485 nem zárt, és már nem is gyártják, szóval nem tudom mennyiért beszerezhető. Az biztos, hogy csúnya brummogós mélye van, ami egyrészt zenére alapvetően rossz, másrészt játékban is elnyomhatja a lényeges hangokat. Az 515 pedig nem eléggel olcsóbb az 555 -höz képest.

Így ezek közül, szerintem a 428 a nyerő, viszont az árából majd lehet venni Superlux HD660 -at (illetve annak a mikrofonos változatát is), amit Bp -n majd meg is hallgathatsz vásárlás előtt. Ha nem probléma a csavart kábel, akkor én ezt ajánlanám, de plusz pénzért át is kábeleztetheted. Nekem kényelmileg se volt problémám vele, de pl schawo -t pont nagyon szorította, szóval ez is lehet szempont.

Az alapján, hogy valaki hallott egy szar nyitott fülest még nem érdemes leírni őket. Én is hallottam elég szar zárt fülest, mégis vannak nagyon jók is. Nyitott fülesből könnyebb jó hangot kihozni, ezért szinte egyeduralkodóak mellesleg a felső kategóriában. Ettől függetlenül persze lehet belőle ugyanúgy rosszat csinálni, mint azt a tapasztalatok mutatják. Természetesen hátránya, hogy zajos környezetben kevésbé hallod a játékot, minden azon múlik, hogy mennyire van csend körülötted. Élményjátéknál előnye lehet a nyitottabb tér, amitől valósághűbb a hangzás, de ez persze nem ér sokat, ha technikailag gyengébb a zárt társainál az árkategóriában.

[ Szerkesztve ]

(#2926) DJZoliboy válasza schawo (#2924) üzenetére


DJZoliboy
aktív tag

AKG fejhallgatókról mit gondolsz? meiket ajánlanád ami megfelelne?

(#2927) wrox válasza Tuco78 (#2923) üzenetére


wrox
senior tag

Melyik volt az a füles? A Logitech Precision Gamer vagy valami ilyesmi neve volt? Mert azt marha sokan szidják. Nekem nyitott fülesem van, és szerintem nincs vele semmi gáz, kivéve azt, hogy hangos. (kívűlről, már ha ez gond valakinek. Persze nem másik szobába hallatszik át. :) )

(#2928) Fáraó válasza DJZoliboy (#2921) üzenetére


Fáraó
őstag

485-t és 515-t hallottam, nekem az 515 jobban bejött.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#2929) Peetr86


Peetr86
tag

Sziasztok,

Erről a Corsair fülesről mi a véleményetek?
BF 3 megjelenésekor szeretnék befektetni egy 5.1, 7.1-es fülesbe. A maximum keretem 25k rá . Szeretném ha a mélyek erőteljesek a magas hangok pedig tiszták lennének.

Tudtok ennek megfelelően ajánlani valamit?

Köszi. :R

(#2930) schawo válasza Peetr86 (#2929) üzenetére


schawo
titán

Na ezt a problémát oldjátok meg. :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#2931) DJZoliboy válasza wrox (#2927) üzenetére


DJZoliboy
aktív tag

Halo!

Van itt vki aki ért az AKG fejhallgatókhoz? Meik mit tud? Köszi!

(#2932) jaffa 2843 válasza DJZoliboy (#2931) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

ha fejhallgató érdekel ajánlom ezt a topikot. Hamarabb választ kapsz a kérdésedre

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#2933) Dapro válasza Peetr86 (#2929) üzenetére


Dapro
senior tag

én bad company 2 höz G35öt használok. mélyek nagyon jók, magasakat nem teszteltem (pl m95 sniper elég magas hangú) de a mélyek tetszenének neked hidd el. tankban a legjobb :D
más fülessel nincs tapasztalatom.

(#2934) LamaCube válasza Peetr86 (#2929) üzenetére


LamaCube
addikt

Nekem Roccat Kave-m van. Igaz MW2-t játszok vele nem BF-et, de semmi problémám nincs vele. Nagyon jól le lehet követni a hangokat. A basszust vissza kellett vennem, mert lerobban a fejem tőle. Egy külön hangkártya nem árt neki.Egyébként játékhoz nekem tökéletes :K
Sokan panaszkodnak, hogy sistereg, amikor csend van. Nálam és több csapattársamnál nem tapasztalható. Egyébként is minek a füles a fejen, ha nem szól benne semmi :N
A másik probléma, hogy kényelmetlennek találják. Többen jelezték, hogy a mikrofon elromlott. Összegezve nem ajánlom, mert sok vele a gond. Én vagyok az egyetlen, akinek nincs gondja vele, de legalább el tudott vakítani, mert többen az 5.1-es füleseket parasztvakításnak tartják, így legalább paraszt is vagyok, de ez az én bajom. :D

Zene hallgatáshoz nem tudom, mert zenét vagy az aggteleki vagy a fertőrákosi kőfejtő csarnokában hallgatok, mert ugye semmilyen fejhallgató nem ér fel egy élő szimfonikus zenekarral és a sziklák bámulatos akusztikájával.

Egyébként ebben az árkategóriában ne is számíts semmi jóra.

Félretéve a tréfát. A legjobban akkor jársz, ha ki tudod próbálni azt a fülest, amit kiszemeltél. Tudom elég nehéz feladat, de ez van. Minden embernek mások az igényei és lehet ami nekem tökéletes az másnak nem.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2935) Peetr86 válasza LamaCube (#2934) üzenetére


Peetr86
tag

Köszönöm, hogy megtiszteltél egy értelmes válasszal. :)
Mindenképp alaposan tájékozódni fogok vásárlás előtt, ez volt az első lépés. :)
:R

(#2936) SimonYana válasza LamaCube (#2934) üzenetére


SimonYana
addikt

Tökéletes amit írtál! Nekem is ez van és csak ezt tudom mondani! Nagyon jó és ebben az árkategóriában magasan jó , mert azért itt van 6 db hangszóró külön!
Játékra használom , de filmezni sem rossz szerintem!
Most a Xonar D1-el hajtom , majd ha lesz tapasztalatom más hang karival szólok! De ezzel is tökéletes! :C :C :C

® SimonYana ®

(#2937) LamaCube válasza SimonYana (#2936) üzenetére


LamaCube
addikt

Áááá te is el vagy vakulva :) az nem lehet, hogy rajtam kívül még valaki meg van elégedve egy 5.1-es fülessel és pont egy Kave-el. Egyébként rossz smilet használtál, mert ezt kellett volna : :K :K :K ;)

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2938) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Erről mi a véleményetek srácok?

Pc-hez lehet egyáltalán csatlakoztatni? :U

Live-Die-Respawn

(#2939) LamaCube válasza oriic (#2938) üzenetére


LamaCube
addikt

Sajnos nem tudok róla mit mondani, mert nincs vele tapasztalatom.
Pc-hez egy adapteren keresztül lehet csatlakoztatni. Bővebben Tudom közhely, de ha tudod próbáld ki akármelyik fülest választod.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2940) Góliát válasza oriic (#2938) üzenetére


Góliát
senior tag

Két ismerősömnek is volt!
Erőteljes basszus, tiszta magas, torzítást alig hallani. Játékbeli hangok precizen beazonosíthatók, hogy honnan jön, és ezzel bezárult a dicséret.
A dolog rossz oldala:
Az anyagminőség és feldolgozás olyan rossz volt, hogy a mikrofon 1 hónapon belül felmondta a szolgálatot és később a kábel is megtört valahol. A másik ismerősömnél ugyanez, csak őneki 1 éven belül vált használhatatlanná a termék. :)

Nekem most Speedlink Medusa NX USB 5.1 -es van már 2 éve és most eltört. Ugyhogy én is rá vagyok izgulva a témára, különösen a közelgő BF3 miatt. ;)

[ Szerkesztve ]

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2941) oriic válasza Góliát (#2940) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Uh, akkor ez sztornó. Keresek akkor tovább, bár apróban most semmilyen real 5.1es füles sincs. Roccat Kave, Razer Barracuda, vagy ezekhez hasonlót keresek. Kave-m volt, nagyon állat cucc, de most az sincs eladó.

Új cuccok viszont nekem meg nagyon drágák.Tudo minőség, meg gari, de most arra nincs pénzem. :(((

Live-Die-Respawn

(#2942) LamaCube válasza oriic (#2941) üzenetére


LamaCube
addikt

Nem szabadott volna eladni a Kave-t :(

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2943) oriic válasza LamaCube (#2942) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Anyagi gondok rávittek...:( De már megbántam.Nagyon is... :((( (nézegetem 20k újonnan, de sokallom érte, bőven jó lenne használtan is)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#2944) LamaCube válasza oriic (#2943) üzenetére


LamaCube
addikt

Írj neki privátban. Én tőle vettem innen újonnan. 16500 forintért és ebben benne volt a posta költség is. Igaz 1 hónap garit adott rá, de tudtam, hogy nem lesz vele probléma. Mondjuk gondolom külföldről szerzi és a valuta árfolyamok miatt lehet, hogy drágább most :(

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2945) oriic válasza LamaCube (#2944) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ment pm neki. Köszi.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#2946) Góliát válasza LamaCube (#2944) üzenetére


Góliát
senior tag

Ennyiért tudnám beszerezni magamnak[link], postaköltséggel mindennel. Gondolkodom rajta.
55,99 ojró + postaköltség 4 ojró: az kb 16500 forint :D

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2947) SimonYana


SimonYana
addikt

Ez a 16500 Ft nagyon jó ár! Én nagykerből vásárolok és ott is 21250 Ft. Igaz garis 1 évig. Az mondjuk nem árt , mert ha elromlik 1 éven belül akkor buktál 16500 Ft-ot!
Ha nem akkor nyertél 5'000 Ft-ot!
Szerintem azért nem kérdés a választás , de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!

® SimonYana ®

(#2948) BioNiCMaN válasza LamaCube (#2937) üzenetére


BioNiCMaN
addikt

Én is elégedett vagyok az 5.1-es fülesemmel (Medusa Home). :K 4 éve teszi a dolgát, mindennap használom (COD). :C

Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.

(#2949) moonguru válasza oriic (#2941) üzenetére


moonguru
őstag

Szia!

Tudom hogy nem Kave, de legalább új: [link]

Monitor Guru!

(#2950) oriic válasza moonguru (#2949) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Néztem ezt is...De idegesítene ha megvenném ezt és másnap feltolnak ph-ra egy Kave-t ugyanennyiért. :DDD

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.