Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
E-mail fiókot szeretnék váltani a gépen. Váltáskor megmarad a gépen a megvásárolt(reklám mentesség) alkalmazás vagy újra meg kell venni? Ezen felül minden alkalmazás adat szinkronizálásra kerül az új fiókba?
-
sum-blink
aktív tag
válasz szabonagyur #42350 üzenetére
Köszönöm, megnéztem.
Hasznos volt, de ez a videokártyás driveres dolog érdekelne még. Leír jó pár szériát az AMD oldalon, csak van valakinek olyan.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nabazz, el akartam olvasni az összefoglalót, aztán erre egy mondat az egész
kérdésem az lenne, hogy barátőm szüleinek olyan laptopot sikerült választani, amit win8-cal adnak. van valami lehetőség, beállítás, program, amivel minél inkább win7 szerűvé alakítható a kinézete, kezelése?
köszi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szepsy
senior tag
Hali.
Keresőbe beírtam de nem találtam választ...
Hogy tudom bekapcsolni a TRIMET WIN8 alatt?
Samsung SSD -
lindner
újonc
Megvettem a Windows 8-at DVD-n,azonban van egy problémám.Beírom a termékkulcsot,beállítom a nyelveket,kiválasztom a partíciót,majd elkezd települni a Windows.Itt kezdődik a probléma.A Windows fájlok átmásolása végbe megy,majd a Windows fájlok kibontásánál elakad.Már több mint fél órája 0%-on áll.Mit tegyek?
-
King Unique
titán
válasz bandus #42356 üzenetére
Lehet win8-ról visszalépni (dowsgrade) win7 -re[link1], [link2].
Azért nem olyan megszokhatatlan, kezelhetetlen a win 8 / 8.1 egyáltalán , de ha nekik mégis, akkor vásárláskor kellett volna okosnak lenni és megvenni notit freeDos-al + hozzá egy win7-et venni...
8.1-ben (áruházból lehet frissíteni rá) beállítható asztalra bootolás, aktív sarkok stb. letiltható, de akár 8-asban is 3 féltől származó programokkal, start menü pótlékokkal. Amúgy desktop része uaz, mint 7-esnak, csak nincs Aero Glass, Metros.csenpés felületet meg nem muszáj használni.[ Szerkesztve ]
-
starpeter
senior tag
Hogy lehet win 8.1-en vásárolni?
Pl: megakartam venni a Mignon Rush-t (ingyenes) és azt írja telepítí ,de már 1 órát vártam rá és semmi...
Mi a gond? -
bandus
veterán
válasz King Unique #42362 üzenetére
persze, hogy nem megszokhatatlan, de talán lassan 60 éves embereknek nehezebben menne
a win7-es notik esetében viszonylag kicsi már a kínlat, a kinézett lenovo u500-hoz pedig meglehetősn kedvező áron sikerült hozzájutni.
köszönöm a linkeket!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
xxSanchez
őstag
(#42356) bandus: A Windows 8.x hetesítése
(#42359) szepsy: "Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk."
(#42363) starpeter: Elsőnek próbáld meg bekapcsolni az UAC-ot és kikapcsolni a SmartScreent, illetve a Windows folyamatoknak legyen engedélyük a hálózat használatához.
(#42360) lindner: Elsőnek azt tudnám tanácsolni, hogy kezd elölről a telepítést, ezt így nem tudni, hogy mitől lehet ez a hiba. Az SSD vagy HDD amire telepíted hibátlan? Nincsenek rajta rossz szektorok?
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
micafighter
nagyúr
válasz bandus #42356 üzenetére
Felteszel egy Classic Shell-t. Ingyenes program. Vissza rakja a start menüt, ki lehet kapcsolni az oldalról beugró dolgokat, és be lehet állítani, hogy az asztalra bootoljon a gép, tehát a metró felületet teljesen átugorja. Ilyen bootolás asztalra van egyébként a win 8.1-ben is. A többihez érdemes felrakni az említett programot.
Így teljesen olyan lesz, mint a Win 7.
Van más program is erre, de ez ingyenes, tud magyarul, szerintem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
-
King Unique
titán
válasz bandus #42365 üzenetére
Pedig írtak itt nem is kevesen arról, h 50-60-as korosztálybéli fater / mutter használta a 8 / 8.1-et és nem nyavalyogtak rajta, de persze mki más
Nem gyári win7-es notira gondoltam, le is írtam, h oprendszer nélküli "FreeDos" verzió és ahhoz venni külön win7 telepítő DVD, mert azért abból van kínálat és kivitelezhető...
3 lehetőség marad: 1. megszokni, megszeretni 2. Downgrade 3. "Hetesítés", bár ilyen 3rd party progikkal se jó annyira teleszemetelni a rendszert. -
xxSanchez
őstag
válasz starpeter #42374 üzenetére
Ez függ a játék optimizáltságától, de a hardvertől is, próbáltál már más komolyabb játékokat az áruházban, azok mentek rendesen?
(#42377) lindner: Ötletem sincs sajnos, hogy mi lehet a gondja, ha végleg nem akar menni akkor próbáld meg ezt:
1. Telepíts fel egy Windows 7-et, nem kell aktiválnod.
2. Rakd be a Windows 8 DVD-t és telepítésnél válaszd a fájlok megtartását.[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
DS39
nagyúr
ha meg vagy elégedve a 8-assal, szerintem nem indokolt frissíteni. (legalább is én, ha minden klappol nem bolygatnám)
max. ha majd újra tervezed telepíteni, előtte lefrissíted megnézed milyen, ha nem jön be akkor a 8-as újrahúzása után nem frissítesz, ha bejön akkor alapból 8.1-et érdemes majd telepíteni.
lindner: lemez hiba nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Ez egy ingyenes frissítés a Windows 8-hoz, nem lesz tőle semmivel rosszabb a rendszer. Telepítés előtt viszont ellenőrizd a hardvereidnek vannak-e Windows 8.1-es driverei. A régi játékokkal se lesz nagyon gond, inkább az egér fog késni és furcsán működni, de erre már jött egy javítás a Microsoft-tól amit itt lehet letölteni.
Heyho.
-
félisten
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Telepítettem egy gépre win 8at. Elvittem a kuncsafthoz. Első kérdése: Fekete macska van rajta? Gondoltam letöltöm neki... Nade... Internet kapcsolat nulla.
Kérdés: Hogy tudok neki játékokat varázsolni (fekete macska, pasziánsz stb) varázsolni a gépére internet nélkül? Le lehet tölteni ezeket telepítő formájában? Ugye érezhető a bejegyzésen, hogy milyen komoly a dolog?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
xxSanchez
őstag
válasz vilmaboy #42384 üzenetére
Alapértelmezetten csak az áruházon keresztül internetkapcsolattal lehet letölteni alkalmazásokat és játékokat, de offline is megoldható:
1. Futtatás > gpedit.msc > Számítógép konfiguráció > Adminisztratív eszközök > Windows komponensek > Itt pedig "App Package Deployment"
Nekem sajnos angol a Windows így fogalmam nincs, hogy mi a magyar neve a dolgoknak, csak tippelni tudok.
2. Modern felület > PowerShell > "add-appxpackage C:\alkalmazasnev.appx –DependencyPath C:\winjs.appx"
Viszont így meg kell szerezned az appx-et, más lehetőség szerintem nincs offline telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
tomp
félisten
Frissítettem az Qualcomm Atheros bluetooth driverjét mert jelzett az Update, hogy "Fontos". Azóta nem működik a Bt!
"A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"
Visszaállítani nem lehet csak tiltani vagy eltávolítani. Mi tévő legyek? -
isizakhi03
tag
nekem nem ad ki a hd 7850-hez win 8.1-es drivert! másnak sem?
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
félisten
válasz isizakhi03 #42396 üzenetére
Win8.1-hez ahogy néztem egy kártyához nem ad ki a kereső drivert. Win8-hoz válasszátok ki és kiírja alul a leírás, hogy Win8.1 is támogatott.
-
xxSanchez
őstag
-
tomp
félisten
Közben megoldódott.
Utolsó ötletem az volt, hogy mi történik ha már a feltelepített Qualcomm Atheros Bluetooth Suite-ra rátelepítem még egyszer saját magát. Újraindítás után lás csodát, megjavult. Újra működik!
Lehet, hogy frissebb a driver csak hát nem fog vele működni az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs