Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48905) imibogyo


imibogyo
veterán

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Maximum két napig lenne szükségem egy dupla extrém, vagy egy tripla radira, meg két darab G1/4-es, ha lehet 10-es belsejű csőhöz való HF csatira.

Nem rég vettem egy DDC-t, meg épp most veszek egy 5870-et amin már van egy FC blokk, csak jelenleg még nincs se radiátorom se csonkjaim. Azért lenne elég most csak két csonk, mert csak egy ideiglenes kört raknék össze, amíg ki tudom próbálni a VGA-t, meg egyben a pumpát is.

A logisztika miatt elsősorban pestiek jelentkezését várom. Nekem az is tökéletes, ha eljön az illető, megvárja a próbát és viheti is rögtön haza a cuccait, nem várom el senkitől, hogy csak úgy odaadja őket.

Ja amúgy ha valakinek tényleg felesleges, akkor meg is venném a radiátorát (apró üres), de csak nyomott áron, mert Cyberbeni-nél kapok 9k-ért tripla 45mm-es radit újonnan, csak még ne mvolt időm vele üzletelni. Tehát ha van valakinek maximum 8-9k-ért használt tripla 45 mm-es radija csonkokkal, azt megvásárolnám.

Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni. :R

ui.: még nem tudom mikorra jön meg a VGA, szóval nem tudok biztos időpontot mondani, amikorra ezekre szükségem lenne. :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.