Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18045) Lucif-R válasza Reset Elek (#18018) üzenetére


Lucif-R
senior tag

Me mé röhögtél ki? :D Igy sokkal érthetőbb és szakmaibb és mittom vázlatosabb mint hogy plusszogok meg minuszogok :D ( amúgy tudtam hogy meg fox jelenni már amikor irtam már akkor eszembejutottál... :U )

MCGaiwer: Nem józanésszel hanem tapasztalattal dolgozunk, és mivel a folyadék hőmérséklete radi be és ki csonknál 1-2°C külömbséggel bír így totál mindegy... nincs a vízhűtő körben hideg meg meleg rész... nincs benne olyan hogy a cpu után 60°C-os a radi után meg szobahőmérsékletű a víz. Fizikaijózanészképtelenségpowa!

shteer: jelentős lol... :)) ja és monnyuk most nyemmenyek!!! :( :P

tsar: Grat és üdv a klubban :C

sTepH76: teljesen zárt körökkel dolgozunk elviekben... nekem össztérfogat csökkenés annyi hogy a tartály falára rápárolgott kb 20cseppnyi víz ennél több már baj vész és kpp ( káosz pánik pusztulás ) most vagy a tartály nem zárt teljesen és szökik a nedű vagy valahol ereszt a randszered egy nagyon minimálisan. Járasd a rendszert egy jódarabig majd szépen zsebkendővel simogasd meg a csatlakozókat, zsepit ha lámpa elé teszed nagyon jól látszik ha vizes lett ( egy csati simi, egy lámpa elé tevés..stb ) és igy kiderül a turpisság sztem.

whitehand: Mi nem fűtünk mi hűtünk. Amúgy itt nem 20-30-40-100méter csövek vannak és nincs akkora felülete meg hőátadó képessége ( szilikon / pvc ) csőnek hogy az bármilyen mérhető vagy érzékelhető hőt felvegyen a radit>tartály>szivatyú útvonalon. Ez egy vízhűtés esetén max 1m talán kevesebb is... amúgy most nem leugatlak de sztem a topic életében te vagy a 20-25. fütésszerelői szakmával megáldott egyén aki a fűtésszerelési szakmában végzett tapasztalatokat akarja egy ilyen ( ahoz képes mikro ) környezetbe beülteni ( sikertelenül ). Általában ezek pár adok kapokig jutnak ( mármint a beszélgetések ) hiddel lehet profivagy fűtésben de mi hűtünk ( elv hasonló de a kialakítás és környezett és a hőfokok miatt fűtésszerelésilogikának totál ellentmondó a gyakorlat )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.