Új hozzászólás Aktív témák

• EkSYS
    senior tag

Érdekes kérdéskör ami itt felmerült!

Egyrészről tény hogy a Canon nem igazán lép előre a dslr videózás terén, pedig emlékezhetnének az 5D mkII sikerére. Szerintem megismételhető lenne hisz sokan vannak még Canon-osok.
    Az mk III szerintem nem igazán előrelépés mert bár itt a digic5 meg dual slot de azért piszok sokat kérnek kérte. (750 alatt alig kapni) Néhány apróságot lehetett volna: mint pl dinamikus kiolvasás, több mint 600 sor, 60fps, hdmi fhd (ebben nem vagyok biztos) esetleg AF (már csak a poén kedvéért) de akkor is, elforgatható kijelző. Mindegy, nálam okosabb tapasztaltabb felhasználók se elégedettek az Mk III-al. Tény hogyha már kicsit fotózik is az ember akkor meggondolandó, de akkor is szerintem túlárazott. BMCC videóra tuti cucc, dehát most 2.5k amikor mindjárt itt a 4k? Szerintem semmiből nem állna a 2.5k szenzort egy 4k-sra cserélni és 3k USD helyett 5-öt kérni érte. Én venném!!!
    Talán a 7D mkII-ből lesz valami, de ilyen már volt. Meg nekem annyira tele van a hócipőm azzal hogy a Canon mindent előre bejelent..és csak jóval később lehet hozzá jutni a cuccokhoz (jó pár esetben mindenképpen!). Bakker..had vegyem meg már meg másnap miután bejelentettétek, most miért olyan nehéz ez?

Másik az hogy ez az egész dslr videózás ..hát elég ambivalens jelenség tud lenni látványra/funkcionalitásra egyaránt mert egyrésről azért bazi jó dolgokat lehet vele csinálni..másrészről meg mind egy leharcolt karácsonyfa úgy néz ki egy felszerelt dslr rig, ami mondjuk annyit tud mint egy videókamera. persze tudoo az ár meg minden. De most legyünk őszinték, veszel egy dslr-t.. nincs normális mikid, képstabid, AF-ed, lámpád, obid..ezek pedig azért jó ha vannak a videózáshoz. :D

szerk: mindezek mellett szerintem a dslr videó nagyobb élmény mint egy videókamerás bohóckodás. Nehezebb és több benne a kihívás, és így az eredmény is nagyobb élményt nyújthat !

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés