Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Mai Pfizer oltás tapasztalatok (Budapest):
Odaérvén az oltópontra két sor állt: 1 azoknak, akiknek sikerült a időpont foglalás, egy pedig azoknak, akiknek nem. Én azon szerencsések közé tartoztam, akiknek még reggel 7 óra előtt sikerült időpontot foglalni, így beálltam a rövidebb sorba, ami kb. 5 méteres volt a bejárattól számítva (a másik sor ~50m). Kb. fél órán belül sorra is kerültem, így túl vagyok az első oltáson.
Mindössze két negatívmot tapasztaltam:
- 1.5 méteres távolságot ~ senki nem tartotta be. Inkább fél méter volt a jellemző.
- Az nem derült ki egyértelműen, hogy azok, akik a másik sorba kerültek, kapnak-e ma oltást, vagy sem. Mikor megérkeztem én úgy értelmeztem, hogy igen, de távozáskor megkérdeztem egy katonát, és azt mondta, hogy őket csak regisztrálják (papíron), és majd értesítést kapnak, ha lesz oltóanyag.Pozitívum, hogy bent senki nem köhögött (nem úgy, mint a BKV-n ...), és hogy a jelenlévő katonák és orvosok a lehető legjobb hatékonysággal igazgatták az embereket.
Egyetlen kérdés merült fel bennem a hazaúton: Az oltási lapon feltüntetett "2. oltás esedékessége" dátum az mit takar? Szimplán aznap oda kell mennem, és beoltanak, vagy kapok valami konkrét időpontot értesítés formájában? Hogyan működik ez?
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest