Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11695) Peat;) válasza zilazil (#11649) üzenetére


Peat;)
veterán

Köszönöm! Nekem ez nagyon hasznos infó.

Aki állapotos és 13. hetesen beoltják pfizerrel annak a tanulmány alapján a szülés idejére jelentősen csökkenhet a védettsége.

Sajnos a grafikon nagyon rossz mértékkel született meg, a 42 és 150 közötti és a 150-500 közötti intervallum ugyanakkora. De a lényeg világos, a gyártó sem véletlenül fogalmazta meg hogy végtelenségig nem lehet elhúzni a 2. oltást.

Ezek alapján egy várandós akkor oltasson 13 hetesen, ha ki van téve a fertőzés kockázatának, vagy családtagja. Munka, iskolás gyerek, ilyesmi. A szülésnél meg remélhetőleg nem lesz akkora fertőzöttségi szint, fertőzés növekedését elősegítő intézkedéscsomag mint most.

Más esetben, figyelembe véve hogy nem tudni egy állapotosnak hogyan épül fel és milyen magasra a védettsége a legrosszabból indulunk ki (80 évesek): akkor 84 nappal a kórház előtt még oké az oltás ami tovább becsülve, a szaggatott vonal, határértéket kb 100-120 napnál érné el.

Aki várandós és tud vigyázni, olyan az életkörülménye akkor a legjobb a 3. trimeszter elején oltani, vagy az előtt 1 hónappal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.