Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
Nem is mondtam, hogy szabalyzatba utkozne ellenben tobben is jeleztek mar feljebb is, hogy rohadt unalmas ugyanazt a lemezt hallgatni orakon at. Mindegy, en beleuntam ebbe az allando rinyalasba ami itt folyik par embertol. orultem, hogy itt lehettem, a forum amugy sem lesz se tobb se kevesebb tolem
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
duvi
nagyúr
válasz Htibimor #13944 üzenetére
Magát a Division techet nem lehet felkonvertálni (zöld -> kék -> sárga), csak crafting alapanyaggá alakítani. Válaszd ki, hogy miből van kevés anyagod (vagy miből kell sok) és azzá alakítsd át. Ezután már normál komponens lesz belőle amit zöld és kék esetén még felkonvertálhatsz.
-
ZsyfKo
senior tag
Most komolyan milyen tartmat szeretnétek? Igen nem mmo de vegyük csak annak a példáját pl Wow, kijön egy kieg, emelnek 5 szintet, kapsz egy új mapot, új küldikkel, max 2 instát egy új settet, ezt kb mindenki kifarmolja 1 hónap alatt és vége és nem havonta dobnak ki új tartalmat, mégis ott van haverom aki a megjelenés óta játszik akár napi 12 órát és nem szól másról csak nyersanyag farm, craft, insta újra játszás, pvp. Úgyhogy nem értem mit vártok, nem túl nagy az igényétek? Béreljenek egy írót aki napi szinten csinál egy új sztorit amit lehet játszani? Oldjanak fel minden nap vagy minden héten új területet hogy ne legyen unalmas? Vagy legyen le modellezve az egész Föld?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
TTomax
félisten
válasz ZsyfKo #13953 üzenetére
Ahh te nagyon fiatal lehetsz ha nem tudod elképzelni mi az a "tartalom" gondolom az olyan címek mint Oblivion,Morrowind,Stalker,Elder Scrolls Online,Guild Wars,és még sorolhatnám kimaradtak,mert akkor tudnád mi a tartalom...amikor guild warsban 1800órám van alhangon,és sose farmoltam igazán,itt meg 170óra után nem már farmoltam keményen...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
veterán
válasz TTomax #13954 üzenetére
270 oram van benne. 1 karakterrel. Most kezdem a 2.at. Ezzel valszeg nem lesz annyi. De aztan kezdem a 3.at... Nekem nagyon bejott. Ha most elkaszalnak a jatekot, es azt mondanak, buktam az sp arat is, akkor ia kussba lennek. Nem egesz 74ft 1 ora jatek. Nekem mar ez megerte. Ez az osszeg a jovoben pedig csokenni fog.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz TTomax #13954 üzenetére
Örülök hogy így megállapítottad a koromat, 170 órám van benn és még így is alig várom mindig hogy végre oda tudják ülni a gép elé, az hogy te nem találsz benne tartalmat és nem köt le az nem a játék hibája. Van számtalan olyan játék a piacon ami egyáltalán nem tetszik, nem köt le, vagy pár óra után meguntam, de ezzel sose a játékot hibáztatom egyszerűen nem nekem készült.
OnePlus 8T
-
RazoR
veterán
Vicces ami itt megy. Először mindenki remegve várja a játékot, majd jókedvűen posztolgatja mindenki, hogy hol tart, majd bosszankodunk a lassan felszínre kerülő hibák miatt, majd ketté szakad a fórum, a fikázókra és az optimistákra, majd elkezd mindenki a másik torkának ugrani.....
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Köszi
Más! Tele a hócipőm! A DZ-ben 1 lövésel falon át több, mint 100 méterről szed le egy csaló b*zi! Tegnap este óta 16-szor szedtek le így. Úgy, hogy nem is sokat játszom. Volt, hogy 5 percen belül 5-ször, úgy, hogy közben szervert is váltottam. De olyan is volt, hogy a négyes csapatunkat 1 LÖVÉSSEL EGYSZERRE szedte le! Siralmas! Az ilyen játékos, aki ennyire unatkozik az minek cseszi el más játékát. Nekem ilyen miért nem jut az eszembe! Ezzel tényleg nem akarnak az UBIFOS-ná foglalkozni. Szemét egy banda! Elveszik a kedvem, az egyébként kitűnő játéktól! Nincs is kedvem újra bemenni!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
TTomax
félisten
válasz RECSKA #13955 üzenetére
Birom azt a forint/óra számolgatást,mindig jókat mosolygók rajta amikor így kit tudjátok számolni.Gondolom közben a mókus tekerte a generátort,és a gépet is ajándékba kaptad. 270óra tartalom nincs a játékban,ezt te is tudod meg én is,az hogy te 270óra után untad rá és indítasz újabb karaktert gyakorlatilag irreleváns hiszen ismét csak ugyanazt játszod.Vannak olyan emberek akiknek egyszer is elég végigtolni egy történetet,vannak akik ötször is megteszik és évezik is de ök vannak kevesebben.Nem azt mondom,hogy nem éri meg az árát,mert én is élveztem minden percét,de sajnos nem igazán mennek jó irányba a fejlesztök.A glitch keresők 90% azért teszi mert masszívan farmolni kell,hogy 30X lecraftolhasd ugyanazt,ezt eddig én speciel egyetlen egy mmoban sem láttam eddig,oda nagyon de nagyon nem kellene a randomgenerátor,több stabil cucc kellene fix stattal amiböl lehete épitekezni,aki többet akar farmoljon.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
GAbre
veterán
Jön valakik dz levelt növelni könnyen?
-
TTomax
félisten
válasz ZsyfKo #13956 üzenetére
Kár,hogy arra amit írtam még csak véletlen sem reflektáltál csak elírogatsz mellettem.Nem csodálom ha 170óra után is találsz tartalmat,megértem .
(#13957) vendingo
No igen ebben van valami,már követni sem tudom miket nem találnak még...[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
kiderült, hogy mit irtak ubiék, vagy ezek szerint csak én lettem megszólitva személyesen?
13915
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
veterán
válasz TTomax #13962 üzenetére
Ez teljesen igaz! Kiveve :
- ha nem ezzel a jatekkal jatszom, hanem massal, akkor az visszatermel? Gep fogyasztasat nem szamoljuk. Johogy nek azt irod, hogy akar dolgozhattam volna is, akkor legalabb termelt volna orankent 1500at... XD
- ez nem mmo
- 1 honapja van piacon ( jon meg tartalom boven )
- 4 kaszt van. Persze nem kell 4x vegigjatszani. De en ki fogom probalni mindenfelekepp a tobbi kasztot is
- ilyen kornyezet nincs masholNagyon rossz iranyba mennek, ez igaz. Es valoszinuleg nem lesz maradando alkotas. De odakot a gep ele, es alig varjuk estenkent, hogy a csapat egyutt ossze az olmot...
Van aki 10 ora utan megunta. Van aki 30, en nem.
De a hibakat elismerem, es bosszant. Mit tudok ellene tenni? Toroljem le? Mitol lesz ugy jobb?
-
bunfi
őstag
válasz kovimester #13969 üzenetére
Akinek fura neve van, azt messziről el kell kerülni. Ha lelőnek, akkor safehouse/checkpoint -> logout -> new session. Sajnos mást jelenleg nem tudsz tenni.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
TTomax
félisten
válasz RECSKA #13968 üzenetére
Persze,hogy tudsz ellene tenni.Mondjuk tudatosan vásárolni.Én speciel ezért nem vettem meg eddig csak az alapjátékot,mert meg akarom várni merre is tartunk.Nem,nem rossz játék a Division,nagyon is jó játék,de lehetne sokkal jobb is.A baj az,hogy látszólag nem nagyon figyelnek eddig a feedbackre.Ennek pedig az az oka,hogy nem érzik még a pénztárcájukon.A kapitalistát csak ez érdekli.Amint megérzik,figyelni fognak.
Egyébként pedig igen,ha addig tüzelöt vágtál volna otthon akkor még pénzt is termeltél volna.
-
flash-
veterán
Incursion - nehéz - fokozaton 3db 170-180 gearscore játékos mellé valakit keresünk aki tudna nekünk segíteni, mert nem boldogulunk...4-iknek online playert szoktunk hívni, de így is esélytelen...
úgyhogy ha valakinek van olyan gearje aki tudna segíteni azt megköszönnénk. -
veterán
válasz kovimester #13969 üzenetére
Ez már lött le engem is elégszer.... Köcsögje... Erre veri...
-
TTomax
félisten
válasz ZsyfKo #13972 üzenetére
Te tettél fel kérdést!Kaptál rá választ!Erre csak kötözködtél,leírtam mi a tartalom (nem a wowban nyokban sincs) és hol milyen játékban találod,az hogy neked mi tetszik és mi nem irreleváns... Én semmilyen választ nem szeretnék, a választ én adtam.
-
Spancho
senior tag
Na végre nekem is lement a Falcon random csapattal bug, glitch nélkül.
Igaz ,hogy vagy 20x kidobtak mire összejött egy 'rendesebb' csapat aki megsajnált és befogadottA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
FaTHI
őstag
Srácok a fegyverek talent-nél irja hogy követelmény .... ezeket hogyan lehet teljesiteni? ott vannak a talentek, de pirosban vennek a jelek, a talentek pedig homályosak. Ezekhez hogyan juthatok?
[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
Bendeguz_HUN néven vagyok én is-DZ level 35-ön állok,ezt szeretném feljebb tolni de egyedül nem izgalmas.
bendeguz_HUN
-
Hzoltan969
tag
Kinek a uPlay neve a kscn1620? Innen van?
-
GAbre
veterán
válasz kovimester #13984 üzenetére
Az 1 dolog,de mikor 2 szintel lejjebb falon át ak-val úgy megölnek 1 lövéssel,hogy nem csak fekszek,de halok is.....
Amúgy azt hinni az ember,hogy ilyen drága játék mellett visszahúzó erő az ilyen mértékű csalók száma.
Mert még ha pár ezer Ft lenne...(#13985) Hzoltan969
Keress ré player listában(első hsz)vendingo:
Glitch és csalás között van különbség sztem.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz kovimester #13984 üzenetére
Sajnállak, hogy csalás közben lelőtt egy csaló. Én is felháborodnék...
Jelentsed ubinak, hogy már csalni se hagynak...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
[hun] warhea
tag
Tegnap elott Duviekkal lejelentettunk egy sracot. nem tudtuk beirni a nevet, mert olyan karaktereket hasznalt most kaptam az emailt, hogy koszonik szepen a videofelvetelt rola, permabant adtak a sracnak.
-
[hun] warhea
tag
válasz [hun] warhea #13989 üzenetére
Challenge Falcon-t kezdunk, aki szeretne csatlakozzon: rhdc az uplay accom.
GS 190+[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
Hzoltan969
tag
-
[hun] warhea
tag
válasz [hun] warhea #13990 üzenetére
Challenge falcon elso kor megtelt. Irom a kovit majd.
-
sith7
nagyúr
válasz [hun] warhea #13992 üzenetére
Azt is írd meg, hogy sikerült is
-
nagyúr
válasz TTomax #13942 üzenetére
jól értem, hogy azzal próbálod indokolni az exploitolást, mert így hamarabb összejön a perfect gear? aha. és mondd, ha ez megvan, akkor már nem fogod annyira unni a játékot? akkor már több lesz benne a content?
ha simán megunod, és már nem szórakoztat, és abbahagyod, azért nem igazán szólhat senki egy szót sem. én biztos nem foglak hibáztatni azért, mert normal és hard után nem akarod egy harmadik nehézségen is végigcsinálni ugyanazt az instát.
ha elfogy az élvezhető content a nép megunja, és elmegy mással játszani. ez teljesen természetes, ilyesfajta szezonalitás megfigyelhető a legtöbb játékban.
felhozták már a witcher3at is példának. nos a két játék számai merőben hasonlóak steamdb szerint. 92k a peak (division 114k), 6 héttel a kiadás után pedig volt 20k játékos (division: 25k). cca 22% maradt mindkettőnél másfél hónappal a kiadás utánra.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bunfi
őstag
válasz velizare #13994 üzenetére
Viszont a két játék karaktere alapjaiban eltérő. A fejlesztők hozzállása drasztikusan eltérő. A kiadó kommunikációja is más, szóval lehet, hogy a számok nagyjából egybevágnak, csak ez egy nagyon erőltetett alma-körte összehasonlítás.
Apropó. Videó.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Mire költsem a fonixet? Van most vmi amire érdemes? (Dz lvl 59)
-
bunfi
őstag
válasz szallasi007 #13997 üzenetére
Sentry és/vagy Striker set item receptek. A többi opcionális, fegyverkieg recept lehet még érdekes, ha nincs szerencséd a dzben.
-
TTomax
félisten
válasz velizare #13994 üzenetére
Nem, nem a perfect gear,hanem a használható gear,de hát van akit az tesz boldoggá ha kockásra farmolhatja magát....csak akit nem azt nem kell lenézni.
-
kovimester
aktív tag
válasz vendingo #13987 üzenetére
Csaltam juj....
Nem akarok háborut inditani de elvagy téved nem kicsit.
Az hogy én kimegyek egy nagyon nagy hiba miatt a pályárol és a barátaimal szorakozok.
Kicsit máskép hangzik ez mint az hogy a gyerek a serveren egy király és 8 falon keresztül agyonlő.
Ugy hogy ennyi........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest