- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Bennyboy #12799 üzenetére
Szia, nekem 199 a GS, de nem igazán az számít. Régen Liberatort használtam, de nem jó, másodlagosnak esetleg elmegy, de inkább Black Market AK 74, bár azóta lehet hogy van jobb így hogy nőtt az elérhető szint, sőt biztosan van jobb.
Vector, mint minden SMG az egyik legjobb fegyver most ingame. Nekem még a 182-es GS vectorom van, mert feleslegesnek érzem cserélni egyelőre, 199GS mellett vicc a dps mutatóm, 148.000, ha ezt beírva keresnék csapatot akkor körberöhögne mindenki. Más kérdés hogy a stat semmit nem ér, 80-90k között lövök fejre critelve mindenféle skill vagy egyéb nélkül, pulse után 120-130k-t sorozatban. Challangingen is minden ellenfél csak pár mp. (Ahogy itt olvastam ennél jóval többet tudnak már az elitben 200+ auggal, szép lehet)
Szerezz egy jó SMG-t, vector, mp5, új aug 204-es, kb lényegtelen, mind brutál erős. Tár rá + tárkapacitás, és crit damage, célkereszt + headshot és crit damage, hangtompító + stab vagy acc és crit damage, handle valamire nekem stability és acc van, az az egy kell rá, érezhetően rosszabb lőni vele ha azt is critre cserélem.
Talentből brutal és deadly, ez a kettő legyen addig craftolj, a harmadikra van sok jó opció, healt ad crittel, cd-t csökkent, crit chance-t ad, stb. Gear-ben igyekezz olyat használni, amiben itt ott van crit chance vagy crit damage, és az ability-ből a pulse-t erősítse, mellette használsz egy healt, first aid és a pulse-t. Kb ennyi a lényeg most, így lehet nagy sebzést elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest